Ukens spørsmål!!

 

Hvem i juryen var du mest skuffet på?

Jeg visste når Adrian kom inn at vi hadde tapt, det var tre fra min allianse i finale parene, dette gjorde så vi var undertall i jury! Hadde det vært to fra hver allianse i parene så hadde vi vunnet. Jeg var nok mest skuffet over Thea, vi begge mente vi to var verdige finalister, men bare en av oss kom dit. Hun spilte på samme måte som meg og Mario hadde kjempet fra start! Hun hadde tidligere sagt hun ikke hadde stemt på Marthe i en finale, så jeg hadde et lite håp!

Hva synes du om at finalen ble spoilet?

Jeg synes det er utrolig kjipt og trist.. At noe vi har holdt hemmelig i 3 mnd røpes dagen før finalen.. Det var ennå mere kjipt at de som følger meg faktisk giddet å spoile på bilde mitt slik at familie å venner så det.. De hadde kommet helt til Oslo for å se det sammen med meg!

synes du at du har en rett til å snakke om mørkhudede’s følelser?

( det er som å si til en mørkhudet om de har rett til å snakke om lyshudede’s følelser. Jeg mener alle er lik å ser ikke på hudfarge men snarere hva som er rett og galt)

Jeg snakket ikke om det egentlig, jeg snakket om to personer jeg kjenner. Snakket for bestekompisen min som blir stemplet som noe han ikke er uten en måte å forsvare seg. Andreas har ikke blogg. Jeg føler også

med de som FAKTISK lever under undertrykkelse og urett. Rasisme er grusomt, men det er ikke greit å bruke hudfarge for å kneble andre som rett å slett bare ikke klaffer med deg som person.

Hvorfor hang ikke du med Mario på Finalefesten?

Hahah, jeg er så vinglete på fylla! Over alle topper på 0,2 sek! Jeg minglet med alle igår! Kjempekos. Jeg var med Mario også men han er like vinglete😂

Hvorfor var ikke Jamilla invitert på pressetreffet?

Hun ble ikke invitert på grunn av blogginlegget som TV3 vet ikke stemte. Thea valgte og støtte henne å ikke komme. Syntes det var på sin plass, det ødela mye for alle de deltagerne som kom til finalefest for å kose seg.

Hva synes du om Jamilla sitt innlegg om at Andreas er rasist?

Jeg synes ingenting om det, jeg vet Andreas aldri har vært rasistisk. Han bare går ikke overens med Jamilla som Jamilla ikke går overens med mange. Jeg synes det er å gå langt over streken å dra rasistkortet for topp plassering på bloggen. Hun kom opp samme dag når TIX sang og danset på scenen, det gjør man vell ikke om man mener det!

Har du operert noe i ansiktet?

Nei det har jeg ikke!

Er du og Ingrid gode venner etter daten din med Erik?

Det var jo som venner, jeg og Erik har aldri gjort noe! Jeg synes Ingrid er kjempe trivelig!!

Synes du Adrian fortjener å vinne?

Jeg synes absorlutt Adrian fortjener å vinne, men å komme inn samme dag som finalen var litt teit! Det kom liksom twist på twist, synes finalen er for de som har kjempet seg dit!

Vil du være med på PH igjen?

Om jeg skal svare i dag så nei! Nå orker jeg ikke mere hate, haha.

Hvem synes du fortjente å vinne Adrian/Severin?

Begge fortjener det! Severin kom seg jo helt til slutten han også, ikke hans feil at han kom inn så sent! Synes det var litt mere greit å tape mot Adrian og Marthe!

Fikk dere vesker og klær inne på Hotellet?

Nei, vi måtte ha med alt selv! Du får ta med deg to kofferter så vi hadde med nok av klær, vesker bruker man ikke da man ikke har hverken mobil eller kort! 😅

-sofie

 

115 kommentarer
  1. Jeg syntes thea og jamilla er så ufattelig barnslige. For det første henger thea ut en person pga hun syntes det valget de tok var urettferdig osv og sier hu aldri ville tatt et så urettferdig valg utifra hevn åsså gjør hu det samme selv når hu sier ååå ja mario og Sofie er mest verdige men siden den alliansen stemte meg ut så går jeg til Adrian å Marthe, altså der er det mørkt! Å jamilla som ikke klarer og ta i mot kritikk, hu får så mye skryt for hu sier det hu mener men det hu gjør er og skrike ut alt hu mener også går hu så ingen andre får si noe, å dra rasist kortet er drøyt, hu skjønner tydeligvis ikke selv at det ikke er hudfargen hennes det er noe i veien med men hele personligheten hennes hun oppfører seg som en bortskjemt liten drittunger rett og slett!! Å når hu ikke en gang lar folk kommentere kritikk på bloggen hennes sier vell det meste. Godt jeg slapper å se de fjesene mer på TV og at de kommer til å bli fort glemt fra sosiale medier uansett for er det en ting jeg ikke takler er mobbing av enkeltpersoner som de ikke klarer og se selv at de gjør. Kommer til å savne å se deg på TV!! Håper du blir med i flere TV programmer i fremtiden! Kjipt at dere ikke vant❤

   1. Dette er dobbeltmoral og hersketeknikker på sitt verste. Tix har aldri antydet at han behandlet Jamilla dårlig på grunn av hennes etnisitet. Det å være frekk mot en person med mørk hud er ikke rasisme i seg selv. Dersom Tix sine uttalelser tydelig var motivert av rasisme så ville saken vært en annen.

    Det dere gjør her er farlig og giftig! Dersom vi skal utvanne rasismebegrepet ved å bruke det ved en hver anledning når det oppstår negativ stemning mellom en hvit og en mørkhudet person så kommer vi oss aldri videre i verden.

   2. Det er jo PH man skal liksom si sinn egen mening og skape litt drama det er meningen liksom. Erik sæter klikka mye mer får å si det sånn i hans sesong. Men hvis du vil SEE på en drit kjedelig sesong av pH. Så krangler ingen. Kanskje du liker Love Island Norge. det er nok noe for deg👍

  2. Fra Google «Rasisme er å rettferdiggjøre at man behandler noen dårligere fordi de har en annen hudfarge, religion, kommer fra et annet land eller har en annen etnisk opprinnelse». Kjær Sofie, du må lære deg først hva som defineres som rasist før du uttaler deg. Du kan forresten ikke beskylde en mørk person for å være rasist. Bruk din «white privilege» til det bedre. Tix er rasist, det er helt klart, i følge definisjonen.

   1. Man kan behandle en mørkhudet person «dårlig» uten at det har noe som helst med hudfargen å gjøre! Ikke alle kommer overens med alle, og sånn er det bare. Dessuten var det flere som ikke kom overens med Jamilla. Så enten er det noe med personlighetens hennes folk ikke liker, eller så er halve hotellet rasister…

    1. Dette er det dummeste jeg har lest i hele mitt liv. Så om meg og min hvite venn hadde kranglet så hadde det gått fint, men om meg og min mørkhudede venn hadde kranglet, da er jeg rasist?! Altså hva faen?! Er du helt ute? Har vi ikke kommet lengre her til lands at vi greier å innse at selvom to forskjellige mennesker med forskjellig hudtone er uenig og ikke liker hverandre, så vil ikke det si at den hvite er rasist? Liksom hvilken del av hjernen tenkte du med når du faktisk gidder å prestere å skrive dette? Jeg har kranglet og vært uenig med en mørkhudet før, og ja jeg kan si at jeg ikke liker denne personen, men jeg er ikke rasist fordiom?! Altså, er du helt ute? Det mørkhudede må stoppe med er å anta ting til en hver tid, alle hvite er ikke rasister selvom man ikke liker en person?! Kjenner det koker over. Det blir rett og slett for dumt.

   2. Muligens Tix behandlet Jamilla annerledes, men det hadde nok ingenting med hudfargen å gjøre. Det har seg slik at Tix og Jamilla ikke kom overens, og det er heller ikke rart med tanke på hvordan hun oppførte seg etter hun sjekket inn. Dermed vil det være fullstendig tåpelig å påstå at Tix er rasist på grunnlag av at han ikke synes noe særlig om en person som behandlet han og vennene hans dårlig. Det at Tix blir kalt rasist er veldig unødvendig, og grunnlaget til Jamilla holder ikke mål. Som Sofie sa, man er ikke rasist fordi en ikke klaffer med en person som tilfeldigvis har en annen hudfarge. Skjerp dere folkens!

   3. Da er mitt spørsmål til deg, Ingrid: har tix noen gang behandlet Jamilla dårlig på grunn av hudfargen hennes? Eller fordi hu rett og slett er en motbydelig person?
    Jamilla har ødelagt årets sesong av paradise! Jeg forstår meg ikke på oppførselen hennes!! Den er uakseptabel. Gjør dette meg til rasist?

    Ps: ikke all fakta ligger inne på Google. Vi velger å behandle andre ut ifra hvordan de behandler oss! Jeg gir faen i hvilken hudfarge folk har, det er personligheten som teller.

   4. Jamilla har behandlet folk på samme måte, nesten alt som kom ut av munnen hennes var en spydig kommentar om et annet menneske. Skal man rettferdiggjøre hennes behandling av folk bare fordi hun har en mørkere hudfarge? Det er veldig dobbeltmoralsk. Tix behandlet tydelig ikke Jamilla annerledes på grunnlag av hennes hudfarge, men på grunn av hennes oppførsel og behandling av alle på hotellet ved unntak av Thea og Robin. Hvis Tix kalles rasist av den grunn, er også Jamilla rasist ut ifra din definisjon.

   5. Amen. Latterlig hvordan hvite mennesker kan finne seg i å si hva rasisme er og ikke er, når de ikke opplever det selv.

    1. så mørkhudede kan si hva de vil og mener om hvite, men andre veien er det rasisme? mørkhudede er opptatt av å bli behandlet likt som alle andre, men når de blir det, er det rasisme. vi lever i en hatefull verden, hvor dritt kommer fra både mørke og hvite. jamilla hoppet på en vannflaske og latet som det var sofie. da er vel dette rasisme? flere av dere drar opp google sin definisjon av rasisme, dere kan ikke bare anta at andreas er rasist, bare fordi jamilla og han ikke klaffer. jeg skjønner at mørkhudede ble undertrykt og brukt som slaver utrolig lenge, men nå er den undertrykkelsen for det meste fjernet. vær så snill og la oss ikke bygge opp rasisme og undertrykkelse ved å kalle alt rasisme fordi det er i mot en mørkhudet person. la oss likestille alle, og blåse i hudfarge og etnisk bakgrunn. det er noe helt annet om andreas hadde sagt noe på jamilla’s hudfarge eller undertrykket henne med rasistiske ord, men han gjorde ikke dette. å ikke like noen sin personlighet, er ikke rasistisk. folkens please slutt med dette.

     1. «Jeg skjønner at mørkhudede ble undertrykt og brukt som slaver utrolig lenge, men nå er den undertrykkelsen for det meste fjernet» in my ass. Rasisme er alive and well. Det at du kjemper for harde livet og later som om om det ikke eksisterer, hjelper svært lite. Tvert i mot, gjør det problemet verre. Undertrykkelse mot svarte eller mørkhudede generelt eksisterer i dag. Slaveri, som du nok forbinder med slavehandelen i USA eksisterer ikke i dag nei, men i utallige land i Afrika og i Asia. Dagens slaveri er på lik linje som det «historiske» slaveriet. Du viser virkelig hvor lite du vet om verden rundt deg når du kommer med slike påstander.
      Mørkhudede burde moralsk sett ikke snakke stygt om hvite nei, men forskjellene er mange om du som hvit blir kalt «potet, hviting»(++ alt annet hvite mennesker finner offensive, latterlig) sammenlignet med en svart person/farget blir kalt neger, ape eller hva det enn måtte være.
      Den dagen vi, da inkludert sånne med slik tankegang som deg, innrømmer at vi ikke lever i en fantasiverden der hvor vi kan «drite i etnisitet og farge», kan vi først være med på å bekjempe problemet.

     1. Sorry to bust your bubble, men nei. Skal ikke stoppe deg fra å tro det though. Litt morsomt at det var det eneste du hadde å kommentere på da, det må jeg si.

      1. Rasisme kan oppleves enten man er hvit, brun, rosa eller blå. Rasisme gjelder alle raser og det vil si alle farger. Det at hvite ikke kan oppleve rasisme er bullshit. Sjekk wikipedia.

      1. ^ Stine. Rosa og blå ja, snakk om å blande inn irrelevante ting når argumentene dine ikke holder. Hvite mennesker opplever ikke institusjonell rasisme, mikroaggresjoner, ei heller har de blitt kalt for nedlatende ord gjennom historien. Så på hvilken måte opplever hvite rasisme? Å bli kalt for snowflake? Cracker? Hviting? Er det nå vi skal late som om disse ordene er like sårende og holder like mye makt som racist slurs brukt om fargede mennesker? Det at du så inderlig har lyst til å være et offer endrer ikke det faktum at du snakker utfra ræva di når du kommer en slik idiotisk påstand. «Diskriminering» mot hvite sammenligner seg ikke et sekund med rasismen mot fargede mennesker. Rasisme har forskjellige deifinisjoner og former, så det å dra frem en cheap Wikipedia definisjon blir litt tamt. Går vi ut ifra det du sier, kan alle mennesker si at de opplever rasisme, derfor skylde på hverandre og leve med en victim-mentalitet hele gjengen. På hvilken måte hjelper det problemet? Rasisme er mye mer enn en definisjon du tok deg 123 sekunder på å finne, som viser den egentlig interessen din for tema. Rasisme finnes ikke minst i benekting, noe du har privilege til å gjøre og gjør.

   6. Hvorfor fortsetter du? Er ikke ditt drama, men du oppsøker det så snart du kan. Ble så glad igår da de gode vant over de vonde! Var gøy å se hvor stresset du ble når Adrian kom inn

    1. Ho tisse på seg 😂😂 sorry men jeg koste meg med det😂 ho prøvede å dra Adrian ned med dumme kommentarene hennes.

   7. Han oppfører seg dårlig mot Jamilla pga attituden og måten hun oppfører seg på, ikke på grunn av fargen🤦‍♂️🤦‍♂️

   8. Kunne ikke vært mer enig herregud! Til Sofie: den sammenligningen du kom med er heeelt på bærtur. Altså så sykt feil hvite har SÅ ABSOLUTT ikke samme historie og forhold til rasisme som oss svarte. Så langt ifra. Du kan på ingen måte sammenligne to helt forskjellige ting og si det er akkurat som at jeg skulle ha…. osv. Hater når du og andre som ikke er et offer for rasisme tror de kan komme med et poeng der for det kan dere ikke. For deg som en hvit person å si hva som er diskriminerende og rasistisk og ikke er feil fordi det å føle seg diskriminert er en følelse og ingen kan si hvordan noen føler seg unntatt en selv! Hold deg til din «sone».

   9. Dette er dobbeltmoral og hersketeknikker på sitt verste. Tix har aldri antydet at han behandlet Jamilla dårlig på grunn av hennes etnisitet. Det å være frekk mot en person med mørk hud er ikke rasisme i seg selv. Dersom Tix sine uttalelser tydelig var motivert av rasisme så ville saken vært en annen.

    Det dere gjør her er farlig og giftig! Dersom vi skal utvanne rasismebegrepet ved å bruke det ved en hver anledning det oppstår negativ stemning mellom en hvit og en mørkhudet person så kommer vi oss aldri videre i verden.

   10. Rasist er behandle noen dårlig pga hudfarge ja. Men tix behandler henne «dårlig» fordi han misliker personligheten hennes. Hudfarge har ingenting med saken å gjøre

  3. At Jamilla sier at Andreas er rasist fordi han ikke liker henne, blir like dumt som å si at Jamilla ikke liker deg bare fordi du er fra Nord-Norge

   Ikke alle liker eller kommer overens med alle, man blir ikke automatisk rasist bare fordi den du ikke kommer overens med er mørkhudet

  4. Hva synes du om at flere fra din sesong, og andre «infulencere» reklamerer for nett casino? Dette er en ting man blir fort avhending av, og det blir en slags rus som ødelegger livet til de menneskene son er avhengig, går utover økonomien, lån, familie etc. Ganske alvorlig (tabubelagt) tema som mange faktisk sliter med på lik linje som andre ting som gir rus.

  5. Det at Jamilla danset da tix sang betyr ikke at hun endret mening. Hun skriver på sin blogg at de snakket sammen. DU KAN ALDRI FORTELLE EN MØRKHUDET HVA DE BØR FØLE NÅR DET GJELDER RASISME. Kjære deg, omvendt rasisme finnes ikke.

   Det er som regel en helt håpløs diskujon å få noen til å innrømme at de er rasister.
   Du er ikke Tix, du vet ikke hva han hverken tenker eller føler. Han har Instagram og kan fint forsvare seg selv.
   Hold deg til dine bikini reklamer, og din utro samboer neste gang.

   1. Nei Sofie kan ikke vite hva Tix føler eller tenker, men det kan faktisk ikke Jamilla heller gjøre.
    Og btw er det stor forskjell på om Jamilla hadde skrevet «jeg føler at tix behandlet meg fælt på grunnlag av hudfargen min» og «tix er rasist»
    Hun kan føle at han har oppført seg rasistisk men hun kan ikke gå ut å anklage han for å være det når det ikke er sikkert engang

    1. Det er jo sikkert når han viser at han er det, er du dum eller? Det er jo det som er rasisme. Hun var snill mot han, men han fortsette å være drit på pH uten grunn. Og behandlet henne dårlig, IGEJN uten grunn. Hva mener du med sikket, hva annet vil du se? Han er behandlet henne dårlig nok, og det er pga hudfargen, han kommer heller ikke på noe annet selv. HAN ER RASISTISK, PUNKTUM.

     1. Nå må du gi deg, når du skal gå inn i en diskusjon holder du deg til saken og ikke sier ‘er du dum eller. Tix gjorde ikke noe annet enn å være grei mot Jamilla. Jamilla bytta ut parteneren til tix, og tix var hyggelig uansett mot henne. Det var Jamilla som ikke oppførte seg fra starten av. Alt handler ikke om hudfarge i verden, det finnes viktigere ting her i livet å beskylde uskyldige folk for å være rasist. Tix er ikke rasistisk punktum.

  6. BRA svar! absolutt heeeelt enig med deg både når det gjelder Jamilla/TIX saken, og når det kommer til at finalen burde være for de som kjempet seg dit, ikke så en gratisbillett samme dag som finalen er. stort grattis med andreplassen! dere har vært fine!

  7. Tror på at Jamilla har og kommer til å oppleve rasisme, men dette var nok ikke fra Tix. Medmindre Tix har sagt direkte ut «Liker det ikke fordi du er svart» eller lignende, så kan man ikke vite om han hadde noe imot henne pga fargen eller noe imot helle pga personligheten.

   1. Rasisme er ikke så «in your face» som å si at man ikke liker en person fordi hen er svart. Rasisme kommer i forskjellige former, og kan være alt fra mikroaggresjoner til å være offentlig KKK medlem (lol). Føler mange, da spesielt i Norge, ikke er klare over dette og gjemmer seg bak det at andre drar «rasismekortet» så fort en forteller om urettferdig behandling. Personlig vet jeg ikke hva som har skjedd bak kullissene, men det er litt mistenksomt måten han omtaler Jamilla på sync. Sammenlign dette med hvordan han snakker om Thea, som var lederen i alliansen han mislikte så sterkt. Han kom helt klart med verre kommentarer om Jamilla. Latterlig hvordan Sofie++ går i forsvarsmodus med en gang rasisme blir nevnt, istedenfor å lytte på Jamilla side av saken og reflektere over Tixs oppførsel.

  8. Er helt sjokkert over væremåten til Jamilla! Så umoden og manipulerende person skal man lete lenge etter. Hun lar også ikke folk kommentere kritisk på bloggen sin, hun lar bare de positive kommentarene stå. Glad PH er over, var slitsomt å se på. Synd dere ikke vant!

  9. Synes det var litt dumt det du skrev under Instagram bildet ditt på finaledagen.. når du skriver «jeg er stolt uansett hva resultatet blir», det er egentlig ganske spoling! Når du skriver slik så skjønner alle at du har tapt, en vinner hadde aldri skrevet det under bildet sitt samme dag som finalen, virker som at du prøvde å heve deg over at du tapte

  10. Jamilla bruker hudfargen sin for det den er verdt. Syns det er motbydelig. Det er mennesker som opplever rasisme på daglig basis og som sliter pga dette. Å anklage noen for å være rasist skal man være jævlig forsiktig med, spesielt når man ikke har noen som helt annet bevis enn at man ikke kommer på noen annen grunn. Men det skal Jamilla ha, hun har virkelig vært flink å melke situasjonen og hudfargen sin for det de er verdt. 90 000 lesere? Hva betyr vell en liten uskyldig anklagelse og misbruking av et sterkt ord om man tjener penger? Ikke sant? Kjenner jeg blir så jævlig oppgitt av både henne og alle de som er for trangsynt til å se hva hun driver med

  11. Oh Sofie please.. det der med finalen, at man skal kjempe seg dit osv.. adrian var ute i 12 timer.. det skal absolutt ikke ha noe å si 🙂 du var ute lengre å kom inn igjen rett før finale uka.. skulle ikke du heller våre i finalen da? han har virkelig jobba inne på hotelle å stått i hate deres fra dag 1.. du har bare såde på din høye hest å kommandert..

   Ang Tix og Jamilla, det har du absolutt ingenting med.. Samme gjelder Mario når det kom med det mellom Tix, Tea K og Henrik og Teah.. Ikke klag på drama når dere selv skaper drama dere ikke har noe med. Slutt og uttal dere ang det..

   Sist med ikke minst, dere er så sykt opptatt av blogg toppen.. Jamilla dra rasismekorte for å nå blogg toppen? Altså ta deg sammen’

  12. Hei!
   Kan du svare på hvor klærne/bikiniene dine er kjøpt? 🙂 Hadde satt stor pris på det, elsker alt!

   -celine

  13. Han oppfører seg dårlig mot Jamilla pga attituden og måten hun oppfører seg på, ikke på grunn av fargen🤦‍♂️🤦‍♂️

  14. Jeg syns ikke at du er i noe posisjon til å skrive om hvordan jamilla føler . Mørkhudet personer opplever diskriminering og hverdagsrasisme. Føler at jeg blir så irritert at du skal uttale deg om noe du ikke vet hvordan det føles. Rasisme er overalt, pils ha litt kunnskap før du skriver om noe du ikke vet!!! Har mørke venner som får stygge blikk hver gang de går ut av døra.

   1. Jeg har full forsåelse, men dette handler ikke om at Jamilla ikke har følt på Rasisme. Det handler om å kunne bruke det. Jeg ble misslikt av mange både på utsiden og noen inne på hotellet. Hva skal jeg kalle det da? Jeg mener at man kan misslike og ikke klaffe også med mennesker med annen hud tone. Det sier sitt når 99% av de som var der inne ikke skjønner hva hun skriver og synes det er for drøyt, TV3 tar henne ut av pressen og Jamilla danser på scenen med TIX samme kveld. Jeg sier kom med noe konkret så skal jeg støtte jamilla like godt som Andreas. Jeg kjenner de begge, jeg vet 🙂

  15. For en møkka sesong, ALT har vært forutsigbart.
   ENDELIG kom det noe overraskende, og gjett om det var ren nytelse å se deg tape! du er den siste personen i paradise historie som fortjente å vinne. Bare trynet ditt, bitterheten og måten du reagerte på var tilfredsstillende. Du unner ingen andre enn deg selv godt.. og jeg elsker at du ikke vant

   1. Helt enig med deg! Det var så digg og velfortjent at Adrian og Marthe vant 😊 Tenker Sofie fikk sjokk da, hun som var så bombesikker på at hun og Mario skulle vinne 😅 Men karma kom på besøk, dessverre for Sofie 😊

  16. Du skriver du unner Adrian seieren, men skrek ut på hotellet han var den siste som fortjente det.
   HVA FEILER DEG
   1. Han har mindre sjangse til å stå i en finale om han kommer inn senere, det vet alle! da er man utstøtt
   Likevel har han kjempet seg gjennom og holder absolutt en hver diskusjon saklig.
   2. Du har vært på team VIP og bare rævdiltet etter gjengen og manipulert og seksualisert slik som du vil, for å få det som du vil. Er det en som ikke fortjente å vinne, er det deg.

  17. Uff, nå mistet jeg ALL respekten for deg Sofie. Jeg støttet deg fra dg 1. Du sto bare i dine linjer og blandet seg ikke i andres. Rasisme er en seriøs greie, du trenger ikke å bli enig i det. Men å forsvare noen som åpenbart er en rasistisk person og si at det pga er fordi han ikke klaffer med deg blir helt feil. Han var åpentbart rasistisk, Jamilla og han snakket ikke engang sammen før han begynte å slenge drit kommentarer om henne. Hun har ikke spilt hardt imot han eller sagt noe stygt om han. De har ikke engang snakket så mye sammen, så å mislike noen så sterkt uten noe grunn er ikke fordi han ikke klaffer sammen. Da hater man ikke den personen. Å forsvare slike oppførsel er ikke greit. Jeg er selv en hvit jente som er imot rasisme og ser godt at Tix er det, og at du forvarer dette blir helt feil, da er du selv rasistiske da? Fordi han er åpenbart rasistisk, tror ikke på deg når du skriver at rasisme er grusomt, da hadde du ikke støttet det. Han har sikkert manipulert deg, vet ikke jeg hvorfor du velger å stå for en som er åpentbart er rasistisk! Det er lov å støtte vennene sine, men det er ikke så lurt å støtte de gale tingene de gjøre, da vokser de aldri av det. Good luck da!

   1. Okei TIX var kansje ikke like snill mot Jamilla som han var med de andre men viss han hadde vert rasistisk hadde han jo kalt henne upassende ting elle andre ting som krenker dirkete å ikke kan misforstås handler om hudfargen. Rasisme er krenking mot utsende, religion osv. TIX har ikke brukt noen ord eller hint mot hudfarge eller religion. Det er forskjell på rasisme og forskjellsbehandling. Jamilla og TIX klaffer bare ikke sammen ta deg sammen.

   2. husk at du ser 45 minutter av 24 timer da. vi vet ingenting om hva som skjedde bak kameraet. når deltakerne går inn på sync, kan produksjonen klippe og lime det så det du kanskje har sagt en dag, kommer en annen dag. de kan klippe, lime og manipulere situasjoner og samtaler som de vil for å lage best mulig tv og engasjement.

  18. Så å kategorisere mørkhudede er ikke rasisme? Bare fordi en hvit person ikke liker en mørkhudet sin personlighet, er ikke dette rasisme 🤦🏼‍♀️ Jeg prøver ikke å fortelle noen om hva de skal føle er rasisme og ikke, men er virkelig å mislike noens personlighet rasistisk? Jeg er selv hvit, og jeg ser ikke annerledes på hvite og mørke, jeg blåser i hvordan folk ser ut. Alt jeg bryr meg om er personlighet, og hvordan folk behandler andre. Jeg syntes ikke Jamilla behandlet sine med-deltakere bra, men jeg syntes ikke dermed Andreas behandlet Jamilla bra. Men jeg mener heller ikke Andreas er rasist. Jeg mener Andreas og Jamilla sine personligheter ikke klaffer. Kan vi bare likestille mørke og hvite, og heller kalle rasisme for rasisme når det faktisk er det. Hadde jeg brukt et rasistisk og nedtrykkende ord mot en mørkhudet, så greit, jeg hadde vært rasist. Men om jeg og en mørkhudet ikke klaffer, og personlighetene ikke passer, mener jeg at dette ikke er rasisme.

  19. Du skriver at rasisme er grusomt men sier at Jamilla brukte rasismekortet bare for at bloggen hennes skal komme på topp, dette er virkelig veldig leit å høre. Hvis hun faktisk følte på dette og valgte å skrive om det, husk at Jamilla er mørk hudet og ikke kunne brukt dette bare for klikk, når man skriver slike ting tenker man ikke over klikk eller noe slikt, da dette e ett seriøst tema, du vet ikke hva hun følte på og si at det på en måte er falskt er veldig frekt. Bare fordi fu er venn med Tix betyr ikke det at du må støtte alt han gjør som en venn. Han har ingen grunn til å mislike henne av alle pH deltagerne så sterkt som han gjør uten grunn, hun har ikke gjort han noe eller snakket stygt om han. Hvis han ikke likte henne som person hadde han ikke hatt behovet for å tråkke ned på henne på den måten og fortsette å hate å være frekk for ingen grunn, det er ikke normalt. Jeg skjønner heller ikke hvorfor han skal like alle og ikke henne som person, uten at hun har gjort noe. Det gir ikke mening. Jeg sier ikke at han må like henne, men da trenger han ihvertall ikke å være frekk eller sende spydige kommentarer, det er helt nødvendig uten at personen har gjort noe. Jamilla har kun vært snill mot han, som alle de andre, han har godkjent, så ser ingen grunn for at han KUN ikke klarer å komme overnes med henne. Anyways.. jeg håper du tenker deg om 2 ganger før du skriver noe neste gang, og at det du skriver henger sammen. Det henger ikke sammen at du skriver rasisme er grusomt, og deretter støtter en rasistisk person. Eller sier at Jamilla la ut innlegget kun for klikk, maken! Så respektløst! Han hater INGEN på det hotellet, eller har behovet for å snakke stygt om, kun Jamilla, hun hatet ikke på han der og da. Så det er veldig åpentbart hva han er.
   Alt dette og at du støtter rastiske mennesker, og støtter at dine venners feil sier mye om deg som person og at du ikke vil se dem vokse, rart at du støtter deres feil, slike venner vil ingen ha! Du er heller ikke den smarteste når du velger å kommentere på noe som ikke gjelder deg og gjør det kun for dine venner. Du vet ikke hva hun har følt og hvorfor hun skrev det. Så det blir feil å si at andres følelser kun er for klikk. Jaja, lang men vil at folk skal se hva slags person du er. Jeg er selv hel norsk og jeg kommer heller ikke overnes med alle mørkhudete, men jeg hater jo ikke på dme for det, eller slapper dårlig vibes rundt personen, eller har behovet for å skille personen ut for INEGN verdens grunn, om jeg derimot hadde grunner hadde jeg bare holdt meg unna og ikke hatt behovet for å være ugrei med personen. Hadde ikke snakket eller chattet med personen eller snakket stygt om h*n. Så dette er mer enn bare at han ikke liker henne. Men det kommer du nok aldri til å inrømme, for du skal jo kun bare «støtte vennene dine» hahaha. Uansett om de gjør galt eller riktig, skjønner hvorfor han er sånn når han har slike mennesker rundt han. Han vokser nok aldri rundt deg.

  20. Hei Sofie! Jeg håper at du leser dette. Jeg er en mørk jente som har vokst opp i Norge og tro meg jeg har opplevd rasisme i en grad hvor det har påvirket med helse. Jeg ble også fortalt akkurat som du sier her “at noen misliker deg betyr ikke at de er rasiste” det var alldtid deres unnskyldning, at de bare ikke liker meg fordi jeg har attitude eller fordi jeg er rar og annerledes. Det hadde gått så langt jeg faktisk begynte og tro på det de sa til meg og om meg. Og når de slengte dritt om meg så trøstet jeg megselv med at de bare ikke likte meg. Dette endret seg når jeg begynte og legge merke til ar de oppførte seg akkurat like styggt mot andre som hadde samme hudfarge som meg. Det var da jeg forsto at det ikke var noe galt med meg og at de var problemet. Jeg har ikke sett Tix med noen andre mørke og hvordan han er mot dem, men det jeg så på Tv og hans oppførsel mot Jamilla minnet meg om de fæle menneskene. Jeg forstår at han er din kompis, men vær veldig forsiktig med hvem du støtter, du aner ikke hvorfor han er som han er.

  21. Men i alle dager, Sofie . Ser du ikke at det du skriver om at Jamilla la ut innlegget for klikk, når Tix åpenbart er rasistisk er like galt?

  22. “Jeg synes absorlutt Adrian fortjener å vinne, men å komme inn samme dag som finalen var litt teit! Det kom liksom twist på twist, synes finalen er for de som har kjempet seg dit!”
   Adrian gikk ut 1-2 dager før finalen, å hadde kjempet seg helt ditt. Du gjorde jo ikke en dritt den siste uken for å komme deg til finalen..!!

  23. Rasisme er folk som liker å behandle andre mørkhudete annerledes på en dårlig måte uten noe særlig grunn, og hvem er det? Tix så klart. AHHAAHHAAHA

  24. Hvordan hadde du følt om folk skrev at du støtter Tix kun pga klikk?
   Når det åpentbart ikke er det du prøver å gjøre..

   Dessuten har ikke rasisme kun med hva folk velger å si å gjøre, men hvordan de faktisk behandler/ er mot folk også. Jeg synes Tix er grei mot alle-årets deltagerne utenom Jamila for ingen grunn, hun behandlet han med respekt hele veien på pH, derfor ser jeg ingen grunn for at han skal mislike henne så sterkt som han gjør og snakke stygt om henne og gi null respekt, om han faktisk ikke er rasistisk. Jamilla og han snakket ikke så mye sammen akkurat som hu andre partneren til Mario der inne (ikke Bettina men hun andre) Tix snakket aldri stygt om henne, og selvom de ikke snakket så mye sammen klarte han å ha respekt for henne, og lot å oppføre seg barnslig mot henne. Mens med Jamilla MÅ han lzm visse at han misliker henne enormt, uten grunn. Så det blir rart at du skriver det er fordi han ikke liker henne som person, når han ikke engang har rukket å bli kjent med henne, du han ikke IKKE like noen som person uten å ha blitt kjent med personen, så det sier i seg selv er løgn, han begynte å snakke drit om henne når de ikke har snakket så mye sammen engang, eller i det hele tatt og når han begynte å dømme henne fra da hun sjekket inn uten å i det hele tatt ha snakket med henne, for da har det ingenting som person og gjøre som du nevner, men hudfarge. Greit at han sier at han ikke liker henne, men hate for ingen grunn? Det sier litt. Da skjønner ikke jeg hvorfor han ikke hater mario sin partner der inne også. Om han ikke liker henne, så bør han i det minste klare å ha respekt for henne akkurat som de andre. Hva som kommer ut av munnen hans er ikke til å tro, sammenlignet med alderen hans. At du støtter slike handlinger på en blogg der du har unge lesere skremmer meg, de må jo tro dette er greit å støtte og bra å gjøre, tenkt på det? Jeg allerede noen av dem i kmt-feltet ditt. Det er morsomt hvordan du skriver at rasisme er grusomt, og mishandler det med å si at Jamilla bruker det for klikk og støtter Tix sine handlinger, går det ann å være så dobbeltmoralsk! Det er enkelte ting det er greit å ikke kommentere på slike plattform, man må ikke alltid støtte sine venner, spesielt i slike tilstander. Det er opp til deg å støtte en rasistisk person om du vil, men det er å gå over streken om du skal kommentere over at andres følelser er falskt, når det kommer til ett viktig tema som rasisme, da bekrefter du at det er «joke» at det går ann å bruke det som klikk. Da skal du ha en god grunn til det. Dette går til alle sammen.

   Ps: Du sier at Tix ikke likte Jamilla som person, når de engang ikke rakk å bli kjent første gangen han visste hvor mye han mislikte henne på pH hahahahahaha, dette bekrefter alt.

   1. Jeg ser allerede noen av dem i kmt -feltet ditt*

  25. Svar meg på dette da; Er det rett og slett ikke lov å mislike en person da, om den personen har en annen hudfarge enn deg? Ser det er ingen som svarer på dette. Sofie formulerte seg litt dårlig i innlegget, men gi dette spørsmålet ett skikkelig svar..

   1. Man misliker ikke noen så sterkt av å bare ha sett på den, uten engang om å bli kjent med personen, eller vet hvem personen er / snakket eller sett h*n i noen sek, dah! Han sier han ikke liker henne pga personligheten men det er bare piss, hun har kun vært snill mot han, så betyr det at han ikke liker folk som er snill mot han? Hahah piss! For da hadde han hatet Marthe også da. og når det gjelder hvordan hun er mot andre så er det ikke han sin sak. Akkurat som at Sofie ikke kommer så godt overnes med folk fra den andre allisaen, men det har han tydeligvis ingen problemer med, mm exposed. Det går ann å mislike noen med andre hud-farge, men om man misliker personen så sterkt uten grunn, da er man bare rasistisk. Sånn er det bare. Lets be honest. Han vet det godt selv, men vil ikke inrømme det. Tok ikke med de viktigeste punktene, for det gidder jeg ikke og har ikke tid til.

    1. Klart du kan mislike noen på grunnlag av hvordan de er mot andre rundt deg? Og ikke minst vennene dine.

     1. Hu sier jo at man ikke kan det les det engang til dah! Men at Tix ikke har noen problemer med hvordan Sofie behandler andre og ikke bryr seg. Men at han later og skylder på det er fordi hvordan Jamilla er mot andre.

   2. Det der er jo akuratt det hun og alle andre menee🤦‍♀️ Les innlegge ordentlig flr du gidder å kommentere.

  26. Så bittert av deg å skrive at det var teit at Adrian kom til finalen fordi han kom inn samme dag.
   Han var ikke ute en dag en gang. Sånn sett var Marthe ute mye lenger enn Adrian, hun kom inn kun fordi Severin trådte over streken. Bettina var ute ganske lenge, kom for det inn i finaleuke, for ikke å snakke om deg. Det at du skriver slikt viser bare at du er sjalu og bitter.
   Jeg anså deg som verdig finaleuken, men Adrian enda mer, han er den som har spilt best og med integritet på hele hotellet. Godt det hele endte bra til slutt. Adrian virker bare så god tvers igjennom, han blir liksom ikke et troll når ting ikke går hans vei. noe du og de fra din allianse gjør.

  27. Dette er jo ikke sant. Jamilla legger jo opp til det sjøl, hun sier at ingen bruningsgrad kommer til finalen. Jamilla har ikke vært Sterlig snill hun heller for å si det sån. Vis tix ikke vil snakke med jamilla så må det jo være en grun for det

  28. Vet du hva Sofie. Jeg som mørkhudet blir sur og skuffet over hva du skriver her. Hvordan kan du som en hvit person som er privilegert som bare fy fortelle hva som er rasisme. Du vet søren meg ikke hvordan jamilla føler seg eller hvordan hun føler at hun har blitt behandlet. Fordi du som hvit vet ikke hvordan jamilla har opplevd situasjonen. Om hun mener at Andreas har vært rasistisk mot henne, så la henne føle deg for Gudsskyld. Fordi i bunn grunn så handler dette om jamilla og Andreas og deres problemer. Det at dj skal blande deg i dette bare fordi han er bestekompisen din kunne du lagt være. Fordi enten du vil tro det eller ei så er ikke dette din kamp å figthe. Digger deg, men dette blir faktisk for dumt:

   1. Du er greit hykler. At Sofie står opp for andreas er ikke greit for deg, men at Thea gjør det samme er tydligvis helt ok. Men jeg er vel også rasist fordi jeg tørr å gi kritikk til en mørkhudet?

  29. Om en rasist, hadde vært sannheten her. Hvem er egentlig rasisten?
   Den eksotiske, som hater på den hvite, eller den hvite som ikke står for den eksotiske måte å oppføre seg på?
   Med andre ord, to mennesker som ikke kommer så godt overens.

   Det er ikke nytt, er det vel?
   Hva om det var samme hudfarger, som hadde disse uenigheter?
   Hva skulle man skyldt på da?
   «Han/ hun mobber meg» «Han/hun hater på meg, bare fordi jeg veier 0,5 dl, mer» 😅

   Skal det virkelig være så lett, å skape dårlig stemning?

   Eller må overskriften til, for å tjene penger?
   Må man slenge andre under bussen, for å selv tjene penger? Er det slik?

   Underteksten til Jamilla, sier dette:

   «Viss du ikke kommer overens med noen, så er du rasist!!»

   Men om dere hadde samme hudfarge, da?
   Hmm…
   dette er jo ikke Jamilla sin blogg, men det blir diskutert på denne plattformen også.

   Til ungdommen:

   Gå ut i naturen og lek, istedenfor å være ansatt i Internett verden, som passive mobbere.
   Tenk på det.

   Bruk din stemme, til noe verdig.
   Bruk din stemme, til å redde liv, istedenfor å ødelegge dem.
   Bruk din stemme til å vise verden, hvor bra du faktisk er.

  30. Det æ syns e helt sykt, at folk bryr seg mer om pH deltakere enn virkelig store samfunns og verdensproblemer. Som for eksempel: human trafficking?? Det er et fuckings TV-program ro dokker helt ned! Noen bruker så mye energi på å skrive stygge meldinger til «influencere» men når folk blir bomba så har folk vilepuls, ingen dele eller snakke om det. Sofie sånn ærlig, verden kryr av totalt hjernedøde folk som bare har dritt å komme med. Faen ikke bry dæ

  31. Så du Sofie mener virkelig at Tix ikke har behandlet Jamilla dårlig uten grunn?
   Bettina har også blitt behandlet dårlig av Mario, men dette er ikke på samme måte. For Tix kunne aldri kysset Jamilla eller noe lignende, som mario kunne med Bettina, og det er greit.

   Måten du svarer på får deg til å fremstille deg veldig annerledes enn jeg hadde trodd om deg, og sikkert mange. Virker ikke som du vil gi deg, og ta deg sammen. Så derfor skal jeg ikke bruke tid her nå enn dette.

   Gn ppl.

  32. Hva om det var slike forum for å diskutere oppførselen til karakterer i serier.

   «Å, herreguuud, så sykt latterlig det Khaleesi gjorde. Jeg likte henne, men nå ble jeg sykt skuffet.
   Cersei fortjente bedre!! Måten dette ble gjort på, var sykt urettferdig. For en MØKKA KJERRING!»

   REALITY deltakere er ikke i rolle, sant.
   Det er likevel like meningsløst, å diskutere.

  33. Hadde jeg vært Sofie, å lest mange av kommentarene her inne, så hadde jeg grodd fast i denne sangen:

   Blah Blah Blah – Armin van Buuren

  34. Vel vi har noe som kalles første inntrykk. Selvom Jamilla og tix ikke snakket sammen på starten så kom ikke akkurat Jamilla på godfot med folk dagen hun kom inn på hotellet. Derfor var tix negativ til henne på starten. Og det viste seg at han ikke tok feil for Jamilla blåser alt ut av kontekst, er barnslig og skal alltid starte konflikt. Hun er snart 25 år og oppfører seg som en 13 åring. Hun tror hun kan oppføre seg slik hun vil og spille på rasekortet sitt hver gang…

  35. Altså jammila har sagt jævlig mye dritt til folk osv inne på hotellet. Men med en gang noen har gått lei og sier litt tilbake så er de plutselig rasister? Det blir virkelig for dumt å ta på seg offer rollen på den måten

   1. Hadde det ikke vært for Jamila, Thea og Adrian. Så hadde det vært så kjedelig og se på Programmet. Jamila tør å spille, si sinn egen mening og stå opp for hennes valg. Tix spillet nesten ingen ting. Hvilken allianse greide og få ut flest spillere jo det var den andre den alliansen selvom de bare var 3 stykker. Hvis ikke det er imponerende så veit ikke jeg.

   2. Hvem greide og få ut flest fra den alliansen til Tix. Jo det var Thea, Jamila og Adrian. Hadde det ikke vært får di så hadde jeg ikke sett på PH

    Jamila spiller gult ut og er ikke nølene og drikke usikker på seg selv. Hun tør å spille akkurat som hun selv vil. Tix er mer usikker og snakker bare om penger.

  36. Nå spør jeg deg rett ut: Er du narsissist? Det virker veldig sånn i og med at du går rundt og tror at du er så mye viktigere og mer verdt enn andre. Hva er det som har gjort at du er blitt en arrogant og nedlatende diva med ovenfra og ned holdning? Tror du det er kult å være sånn? Du ser jo hvilke type folk du suger til deg med å være sånn (de største idiotene som var med denne sesongen), vil du ha med sånne tullinger å gjøre resten av livet ditt? Føles det bra å vite at du ikke får bedre gutter enn Mario? Det er sånn livet ditt kommer til å fortsette å være hvis du ikke får deg litt selvinnsikt etterhvert. Du burde kanskje få beina ned på jorden etterhvert og slutte og gå rundt og tro at du er fra Hollywood, du er fra en knøttliten øy i Finnmark. Du ser jo hvordan folk med normal hjernekapasitet reagerer på at du er et dårlig menneske tvers gjennom. Mario, Tix, Tea K, Marthe, Lea og Henrik er en gjeng med folk som er på grensen til tilbakestående. De er de som sleiket ræven din inne på ph, men du så at resten av deltakerene som var hakket mer oppegående gjennomskuet at du er en sosiopat uten noen som helst empati for andre, som bare bruker folk til din egen fordel.

  37. BS over her du må jo være tilbakestående som tror du kjenner en person bare fra et TV program. Kanskje skaffe deg en hobby?

  38. Her i Norge blir folk sjokka etter ordet rasisme latterlig 😂😂😂
   Sofie: du sier jamilla gjør alt dette for å få et klikk så nå lurer æ på om du blander dæ i situasjonen uten at det ble navnet dæ for å komme dæ til topp? For vi vet han Tix ikje har blogg men han har insta og dt e like greit å skrive der som dt hadde vært blogg. Så slutt å forsvare noen som du ikje kan vite ka de føler når de behandler folk annerledes bare fordi du e venn med de. og heller ring han og spør kordan han har dt om du bryr dæ.

   1. Og dt du sier om hun danset kan ikje endre kordan ho føler. Hvis du hadde vært på den andre side hadde du skjønt at du kan høre på/danse på sanger som tilhører en rasist men følelse er noe annet darling! Så håper dt blir slutt med slike innlegg fra dæ 🙌🏽

  39. Kanskje det er du som bruker han for klikk? Han har Instagram og kan dint forsvare seg selv, men det har han ikke gjort. Fordi han har ikke behovet til det. Du er ekstremt kvalm!

  40. Noe med det beste denne sesongen her var at du og Mario ikke vant. Da hadde jeg havnet på sykehuset pga sterk depresjon 😂 Makan til diva og psyko oppførsel fra deg og Mario. Og får å ikke snakke om dobbeltmoralsk. Du hadde gjort akkurat det samme som Thea om du skulle ha stemt noen fra din allianse eller fra den andre allianse i en finale. Selvfølgelig hadde du stemt på din egen allianse uansett om de hadde vært verdige vinnere. Din selvopptatthet, dobbeltmoralske, diva, og tror du er guds gave til alle guttene i verden. Har sett mye flottere damer der ute en deg. Marthe fra årets sessong er hundre ganger penere å se på en deg. Og mye bedre oppførsel. Håper du og Mario lever lykkelig resten av deres patetiske liv sammen ☺️

  41. Sofie jeg beklager for å si dette til deg, men det er forskjell på deg og jamilla, det faktumet at du er en hvit jente i Norge gjør deg så mye mer akseptert i samfunnet. Jeg driver ikke å sier at det betyr at alle er rasiste, men jeg prøver å si til deg at det finnes jævlig mye mer rasisme i norge en du tror, og tror meg for jeg opplever det hver dag, hvor hen jeg går, men poenget er at det er ikke det samme og det var en hvit person på den andre enden, fordi det finnes så mye fremmedfrykt og uvitenhet i dette landet. DVS: at det faktumet av at TIX forguder deg og hater jamilla så mye at han heller vil, (hans ord) «sove med krokodiller isteden for jamilla.» som han egentlig ikke kjente så mye sier litt om han. Jeg sier ikke at han er en Rasist for det tror jeg ikke, men han har en form for fremmedfrykt. og jeg syns alle skal gi faen i å bruke oppførselen hennes som grunnen, fordi før Jamilla sjekket inn så var du den som de fleste snakket om oppførselen til, jeg husker jeg så på tv og syns det var drit heftig at noen turte å være skikkelig sassy og gøy som du var, og når Jamilla sjekket inn trodde jeg egentlig dere ville passet ganske bra, men da snudde kortene seg og ingen syns det var morsomt eller gøy, folk syntes at den sassy oppførselen var irriterende og stygg og alle hatet Jamilla. Og selvsagt det er forskjell på de og henne og måten dere typ oppfører dere, men det er ikke så stor forskjell at Tix sier at han kunne gjort alt bare for at du skulle vinne, og at han heller ville sovet med alt annet enn ved siden av jamilla. Og det er det som er det rare i det, og for en person som jamilla som er veldig impulsiv så tenker man over til deg selv og bare, hva har jeg egentlig gjort for at han skal hate meg så mye?, er det bare sync som for det til å virke sånn? eller er det noe annet. Men når vi snakker f2f så er han ikke noe enn snill, , og minuttet vi er ute av hotellet så lager han ig stories om hvordan han hater meg, og at dere skal se hvorfor? men oppførselen min blir veldig lik, så jeg forstår ikke? dette tenkte sikkert Jamilla når hun bestemte seg for å legge ut innlegget sitt. og dere sier sikkert, men han er jo ikke frekk i ansiktet hennes, vel det har faen meg ingenting å si om du ikke hadde ballene nok til å si det til ansiktet hennes, det er jo det som skjer. Som en person som er svart, som har opplevd rasisme så forstår hvilken tankegange man kan sette seg i og jeg forstår at man kan hoppe til konklusjoner av og til. Og jeg vil bare si sofie at jeg liker deg, men for ditt eget beste siden du vil bli stor influencer i verden så slett innlegget, for i land som England og USA vil du plutselig bli stemplet som rasisten for å skrive typiske ting som «i don’t see color» bullshit. og jeg vet du ikke er rasist, men på verdensbasis har du ikke lille norge til å backe opp det du skriver, for det du skriver kan bli sett på veldig dårlig i andre øyne!

  42. Altså, jeg fatter at rasisme er ett reelt problem i verden. Jeg vet ikke selv hvordan det føles, men jeg vet hvordan det er å bli mobbet. Og jeg tror det er en brøkdel av samme følelse. (Legg merke til brøkdel, ergo kun en liiiten del av det)
   Har selv en stemor og søsken som er av annen hudfarge som kan oppleve rasisme. Og har snakket mye med de om dette. Så har jo 14 år med kunnskap til dette.

   Men jeg mener at det må da kunne gå ann å misslike en person av annen hudfarge uten å være rasist? Om en fra annen kultur behandler meg som dritt og er respektløs, må jeg kunne misslike personen? Såklart uten å komme med rasistiske utsagn.
   Når det går på kultur og hudfarge, er det en annen sak. Det er aldri greit!
   Hvor går egentlig grensen?

  43. Det er ikke rasisme fordi noen ikke liker personligheten din. Har man ikke lov til å ikke like noen selvom personen er mørkhudet ?
   Han har vel aldri (som jeg har fått med meg) brukt noen stygge ord om hennes hudfarge eller sagt noe om at hun er mørk når han har sagt stygge ting.. Ja han har sagt helt forferdelig stygge ting om henne på TV mens han var hyggelig i ansiktet hennes.. Det er det som gjør at jeg ikke liker han. Han lata som han likte hun.. akkurat mario og sofie lata som de likte Bettina.. jeg synest mange av dere var falske..
   men å si at noen er rasistisk er helt ekstremt mener jeg. Det er en forferdelig merkelapp å få på seg.
   Men hittil så tror jeg ingen av dere fra årets PH vil gjøre det bra i bloggverden..
   Man må være flink til å skrive og ikke bare drive med click lureri..

  44. Du har jo 100% tatt kopp fillers, det ser man fra lang avstand du ligner jo på Julie Grindbakken. Så teit å
   Lyve og si at fu ikke har operert noe i ansiktet. Botox overalt

  45. Du er en hvit privilegert jente som har ikke har opplevd rasisme så hva du har å si om det har veldig lite betydning. Det er en selvfølge at du forsvarer Tix siden han er vennen din. Med dine narsissistiske trekk så hadde jeg ikke blitt overrasket om du gikk overens med en som er rasist. Både jeg og en venninne av meg hadde en dårlig opplevelse med Tix under russetiden.

  46. Du er en hvit privilegert jente som har ikke har opplevd rasisme så hva du har å si om det har veldig lite betydning. Det er en selvfølge at du forsvarer Tix siden han er vennen din. Med dine narsissistiske trekk så hadde jeg ikke blitt overrasket om du gikk overens med en som er rasist. Både jeg og en venninne av meg hadde en dårlig opplevelse med Tix under russetiden.

   Det at argumente ditt var at hun kom på senen høres jo helt idiotiske ut, har hun ikke lov å ha det gøy nå?

  47. litt ute av tema men jeg skal begynne og trene, også er jo du et stort forbilde med den kroppen du har 0.0
   så jeg lurer på hvor ofte du trener (og hvor lenge) og hvor mye du veier..?

  48. PH i år var dritt. sorry as men det var så slitsom å se på. jentene i år hadde en attitude som jeg ikke likte. den beste sesongen var med martine lunde (the queen). dere alle er barnselig. starter drama for ingenting og sitter ikke å snakke om det en gang. nå skjønner hvorfor folk gidder ikke å se på ph lenger.

  49. Vet du, nå må du f.. meg skjerpe deg.

   At du ikke liker Jamilla, har vi forstått for lenge siden.
   Du må slutte å snakke nedlatende om henne her på bloggen din.
   Meget ufint gjort av deg. Bør du holde deg for god til.

   Og at du ikke liker Bettina har vi også forstått for lenge siden.
   Var vel fullstendig krise i hodet ditt da Mario og Henrik viste henne en annen type interesse enn det du fikk i Mexico.
   At du bestandig vil være midtpunktet merket man veldig fort.

   Men selv om ikke alt kan handle om deg bestandig, så trenger du ikke å snakke stygt om de som tar oppmerksomheten fra deg.

   Og hva Jamilla føler rundt måten det har vært mellom henne og Tix, kan da vel ikke du uttale deg om.
   Eller jo, du mener vel at du vet alt, og har fasiten på det rette.

   Håper ikke foreldrene dine leser bloggen din.

  50. Godt å høre at du forsvarer Andreas 👍 Helt på viddene av jamilla med de anklagene og det blogginnlegget! Hun godkjente kun kommentarer som var enige med henne før hun slettet det. Altså, vi har alle erfart at noen kommer vi bedre overens med enn andre, uansett hudfarge og alt annet, sånn er livet 😊

  51. Sofie, det er enten at over halvparten på dt hotellet r rasistiske (inkludert deg) elr så var de redde for at jamilla skulle vinne alt. Siden hun hadde sterke meninger! Og hvis spm r om TIX r rasist elr ikke så mener jg JA, han er. Og u må lære deg å slutte å blande deg inn i dramet til folk. Bare fordi u ikke har noe bedre å gjøre betyr dt ikke at u skal fakke opp livet til andre mennesker rundt deg. Så bare STOPP! Dt begyner å bli flauuut, og u fakker opp dg selv samtidig!!

  52. DU ER FAEN MEG HVIT!!! Hvordan våger du å fortellle at det Jamilla føler er ikke rasisme!!! Jeg forstår at Tix er din venn men du må faen passe på dine egene saker! Tix hatet Jamilla under 24 timer han sa at han ville heller dø enn å dele rom med Jamilla siden han hatet henne. Hun hadde ikke gjort en dritt mot han. Hvordan kan han hate en person så mye når ikke kjenner hun engang.

  53. Alle klager på at Sofie blander seg opp i diskusjonen mellom TIX og Jamilla. Men halve kommentarfeltet her er jo personer som blander seg opp i akuratt samme diskusjon. Kan ikke bare folk få la dem ordne opp selv, og slutte å blande seg opp i alt?!

  54. Rasismekortet blir alt for fort trukket inn i hendelser.
   Er du ikke enig med meg? Rasist!
   Liker du meg ikke? Rasist!
   Du ser på meg feil? Rasist!

   Rasisme er ekte! Men ikke bruk det som en unskyldning til alt! Samfunnet generelt er alt for hårsår den dag i dag!

   Men hva vet vell jeg.. jeg er bare en stakkar asiater…

  55. Kan du Plis legge ut bilde av deg med ditt naturlig blonde hår? Vurderer å farge det mørkt som deg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg