Ukens spørsmål!

Tror du på spøkelser/ånder?

Jeg tror faktisk på ånder, jeg tror jeg kan føle energier når de er rundt meg! Vi har hatt litt uhyggelige opplevelser i barndomshjemmet mitt, derfor er jeg veldig redd den nye leiligheten vår! Av å til må jeg og Mario sove med ett lite lys på😂

Hvem fikk du best kontakt med på PH?

Jeg fikk best kontakt med de i alliansen min, det var de jeg hang med. De jeg har best kontakt med i dag er: Tea k, Henrik, Tix, Marthe og Norum!

Hvor er helix øredobbene dine fra?

Haha, måtte faktisk søke på hva dette var, men de fikk jeg i 16 årsgave! Har hatt de i siden, det er gull men vet ikke hvor de er fra!

Hvordan mobil hadde dere inne på PH?

Vi hadde en eller annen samsung, jeg vet ikke hvilken type! Den var iallefall helt sperret, men noen klarte å hacke seg inn på nett. Dette ble oppdaget og telefonene ble dradd inn.

Har du sex på PH?

Nei jeg hadde ikke sex på Ph, hadde satt meg mål om å ikke gjøre det. Synes ikke sex på tv er så kult.

Hvem er bestevennene dine?

Bestevennene mine er nok barndomsvennene mine som er: Frida, Veronika, Carita, Guro som jeg har hengt med mest de to siste årene! Har også andre bestevenner som jeg ikke har hatt like mye kontakt med i og med at de ikke bor på samme plass.

Hvor er zenab, har du sett henne?

Jeg hørte rykter om at hun er i LA, håper å se henne på finalefesten! Har ikke sett henne siden PH.

Hva er din naturlige hårfarge?

Har nok nevnt dette før, men jeg er naturlig blond!

Er du ikke redd for at Mario skal være utro?

Nei faktisk ikke, har sett en side av han som ikke dere har! Stoler på Mario nå, gjør han det så får jeg nok høre det uansett! Vet han ikke vil gjøre noe sånt etter så lei seg som han ble nå etter det med Bettina.

Gleder du deg eller gruer du deg til PH er over?

Jeg gru-gleder meg, men det blir deilig å komme tilbake til hverdagen!

Angrer du på hvordan du reagerte når Mario fortalte det?

Angrer å angrer, det er vell noe alle reagerer forskjellig på. Der inne var situasjonen lagt opp til å bli større enn hva den var. Jeg følte jeg tok det bra.

Har du operert nesen din?

Nei jeg har aldri operert nesen, jeg har bare liten nese genetisk.

hvor mye tjener du?

Jeg vet faktisk ikke, jeg sender ut fakturaer å får nye jobber hele tiden. Jeg har over gjennomsnittet i månedslønn!

Mario vs Pepsi-Max?

Mario og battery😂

Har du noen skumle stalker historier?

Nei ikke annet enn at folk prøver å følge etter oss hjem.. Så har vært skånt til nå!

-Sofie

 

 

54 kommentarer
  1. Hva gjorde dere når dere eks fikk etter vekst Osv på PH var d mulighet for å farge håret ? Same med vippe exstenshons!! Lurer sånn

   1. Jeg hadde en hårfarge med inn som jeg farget håret med i uke 4, det var jævlig stress! Også røyk jeg jo ut da farget jeg det også, i tillegg fylte jeg på negler mens jeg var ute! Så var veldig heldig sånn sett!

  2. Jeg møtte Henrik på 17. mai og ba han si hvem som vant. Fikk høre dette fra han:
   4. plass: Mario og Sofie
   3. plass: Adrian og Bettina
   2. plass: Severin og Jamilla
   1. plass: Henrik og Thea

   Thea slapp kula rett før troskapstesten var over og hun fikk alle pengene. Synes det var drit bra jobba av henne! Heide på henne helt siden dag 1. Igjen så vet jeg ikke helt om Henrik snakka sant eller løy.

   1. Går ikke ann, man kan se at severin tråkker over streken på en ofringssermoni på traileren til finaleuken. Da går det ikke an at han og Kamilla står sammen. Tror du faktisk at Henrik er så dum at han sier det til deg

   2. Jamilla gikk jo ut i dagens episode (spoiler ups såg den 17:00). Men så kan jo hun selvfølgelig komme inn igjen. Men siden du forteller at Henrik avslører vinneren må han betale en bot for det er ikke lov å avsløre

   1. Norum er Fredrik. Alle vennene hans kaller han for det. Kjente han litt fra da vi studerte i samme by noen år tilbake. Han ble kalt for Norum da også 🙂

  3. Hvis du har lyst å holde bloggen gående etter PH bør du skrive på en bedre måte, du skriver som en ungdomsskoleelev og innleggene dine er shit. Kom deg ut av PH og begynn å studer! 🥵

   Skjønner nada av hva du skriver på innleggene dine, må liksom lese det på nytt.

  4. Hei 😊 Du vet ikke tilfeldigvis hva sangen heter når du sjekket inn i episode 38 under Dubai-tema? 💁🏼‍♀️

  5. Lurer litt på hvorfor du sier du naturlig er blond når du ikke har et eneste bilde med lys ettervekst. Selv på de gamle instabildene dine hvor du er blond er etterveksten din ganske mørk. Du er nok en del lysere naturlig enn håret ditt nå, men at din naturlige hårfarge kvalifiserer som blond tviler jeg sterkt på.

  6. Så at du svarte på en tidligere kommentar om at du ikke hadde så mye former da du var yngre, og at du har bygd de opp selv med muskler.
   Har på en måte samme “problemet” selv, hvor jeg er ganske flat og ikke klarer å legge på meg så mye..

   Derfor lurer jeg på om det er et tema at du kan lage ett treningsinnlegg med tips og triks til øvelser osv. Tror du kunne vært interessant for flere🥰

   1. Haha, jeg var full! Det var mye hunor i det, men legger ikke skjul på at jeg ble irritert. Vi var alene en hel dag vi fire: sev, henk meg og bettan! Da spiste vi å snakket om meg å henrik som i dag var to dager etter i virkeligheten, etter det fikk hun opp øynene for han som hun ikke har hatt før. Etter nippelsleik å 50 min i daybedden m henrik så ble jeg litt fylla irri😂 ler bare når jeg ser det nå!

    1. Du var ikke i nærheten full, eller kanskje det er fjortisfylla du tenker på da eller?

     1. Skjerp deg, du har type- Du følger virkelig ikke med gjør du? Hu og Mario er ikke kjærester enda, og de var det hvertfall ikke inne på ph, nå må du serr følge med her. De tar ting sakte og i dems tempo, mens de bor sammen.

  7. hva slags treningsøvelser gjør du for å trene mage og rumpe/lår. trenger ikke si hvor mange men hvilke øvelser.

  8. Hvordan føler du egt. du har kommet ut av PH?
   Jeg ser du er den deltageren med mest hat i kommentarfeltet. Føler du deg feil fremstilt, og hvordan føles det isåfall?

  9. Ser du går mye hate i kommentarfeltet ditt, jeg ville bare spre litt glede jeg! Skjønner sykt godt hvorfor du blei sur på Bettina, hun fremstilles jo veldig tøsete ut å spiller på sex. Sånne jenter er faktisk sykt dritt å ikke mist dårlige venninner.

   Heier på deg å Mario, dere fortjener å vinne!!

  10. Ååå har ikke vært særlig fan av deg, men i dag var du drit rå!! Du og Thea burde blitt venner for lenge siden hahaha

  11. Hei Sofie. Ville bare si all respekt til deg! Du skal ikke høre på noen negative kommentarer. Du er ei så sinnsykt rå jente, og jeg har heiet på deg hele veien. Du har så mye respekt for deg selv og det er sånn jenter skal være. Jeg forstår at du var sur og irritert på Bettina, jeg har vært bort i sånne jenter selv som alltid skal ta fra deg de nærmeste og de man selv har vært med, og det er så jævlig tøsete. Greit nok at hu er ei sikkert grei og fin jente, men hu eier ikke respekt for seg selv slik du gjør. Hu valgte tross å legge seg til sengs med Mario, for å så prøve seg på Henrik for å få et ligg med han, for å så ligge med han Adrian. Det er derfor jeg mener du er en verdig vinner. For du har respekt for deg selv. Og jeg sier ikke sex ikke er en fin ting, men herregud, det finnes da grenser på hvordan man skal handle. Skal man vinne en verdig trone, (hehe, vinnerplass) så skal man oppføre seg på en ordentlig måte og ikke spille skittent. Takk for at du er du 🙂 jeg er ganske sikker på at hvis jeg hadde vært med deg der inne, hadde vi to klikket helt bra sammen. … men jeg kan ikke røpe hvem jeg er 😉 Ville bare slenge på at : ignoner alle spydige og dumme kommentarer og husk hvor SYKT bra person du er!!!

  12. Hvordan holder du brunfargen du har? Tar du solarium, bruker du noen vitaminer? Har veldig lyst på en slik brunfarge selv og jeg gjør alt jeg kan for å få det men jeg får ikke det til🙄

  13. Kan du plis ha et innlegg eller en video der du forteller om paranormale ting du opplevde i huset?😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg