Spørsmål og svar!

Har du hatt noen dårlige forhold før Mario?

Ja, har vært i ganske mange forhold som ikke er bra for meg! Det er en vanskelig balanse, jeg tror jeg har hatt litt stygga på forhold på grunn av dette. Det er liksom ikke du som bestemmer over deg selv lengre, noe jeg har slitt med i etterkant.

Hva var det beste og værste med Ibiza turen?

Det var veldig mye bra og dårlig med turen, haha! Men det beste var lørdagen når jeg og Isabel bare slengte oss rundt å var ute på tre forskjellige steder på en natt! Det værste var kanskje Mandagen, hangover, reise og null telefon!

 

Hvordan kom du deg over Bettina/Mario skandalen?

Det var egentlig ganske lett, jeg tok det ikke så veldig hardt innpå meg! Var bare akkurat når det skjedde.

Hvordan har du det egentlig?

Jeg har det bra! Har bare utrolig mye å tenke på, det er litt shut down oppi hode akkurat nå! Håper og regner med det løser seg snart.

Hvor mange kjærester har du hatt?

Jeg har hatt ca 5 seriøse forhold, som er ganske mye når man er i en alder av 22år! Har nesten alltid vært i ett forhold, jeg blir så avhengig av å ha folk rundt meg.

Beskriv deg selv med tre ord?

Ydmyk, omtenksom og veldig glad i mat! Jeg vet egentlig ikke helt hva som beskriver meg best, men noen vil nok også si sta! Har jeg bestemt meg så har jeg.

Hva synes du om at Isabel Eriksen og Erik Sæter er sammen? Blir du sjalu?

Haha, dette! Får så mange spørsmål om det, har jo aldri vært noe mellom meg og Erik så nei. Er ikke sjalu, veldig glad på deres vegne!

Beste rådet til jenter med lav selvtillit?

Mitt beste råd er å gjøre noe med innstillingen din, man må holde hodet hevet! Det jeg synes er mest attraktivt hos personer er nemlig selvtillit. Synes ikke nødvendigvis alltid utseende er det som er finest hos en person, sørg for å være snill og jobb først å fremst med psyken, for det er der selvtilliten ligger!

Trener du mye?

Jeg trener så ofte jeg kan, litt vanskeligere i Oslo. Vil si jeg trener i gjennomsnitt 3-4 ganger i uken nå, mot 5-6 ganger når jeg er hjemme.

 

6 kommentarer
  1. Kan du plis lage en sminkevideo??😍
   Også lurer jeg veldig på hva du bruker på leppene dine (om du bruker lipliner og leppestift) Du har helt nydelig farge! du er virkelig inspo❤️

  2. Kan du vær så snill å begynne å linke klærne dine, du har akkurat min stil, (helt rå altså) 😂🥰

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg