Slik holder jeg en gylden brunfarge hele året!

ANNONSE

Nå kjenner jeg at jeg savner varmen igjen, haha jeg reiser alt for mye! Jeg sitter allerede å planlegge turer til sommeren, jeg har lyst til å dra til Italia og Amalfikysten igjen. Det har ikke vært den beste Mai måned værmessig i Norge, men jeg sitter ute når det er sol uansett.

jeg har fått en del kommentarer om brunfargen min! Noen mener jeg redigerer den, det er jo unaturlig å være brun hele tiden. Men jeg holder meg som regel sjeldent over en måned uten å være i solen. Når jeg er borte er jeg forsiktig å bruker alltid solfaktor.

Mange av dere vet allerede at jeg har gått på betakaroten en god stund, snitter vell snart 2-3 år! Jeg kan derfor skrive om å ta betakaroten med gode erfaringer ettersom de fleste har likt innhold, nå tikker det mot sommer å de fleste ønsker å bli brune å beholde fargen. Nå har jeg oppgradert betakaroten i kapselform til SUNNY BEARS, de smaker som godteri samt har de en flott forpaktning som er lett å ta med på reiser!

jeg skal nok snart til sol å strand igjen, er glad jeg har forberedt meg godt disse månedene da jeg har vært både i Mexico, Spania og Maldivene! Har enda fargen som jeg kan bygge mer på i sommer! Derfor blir det ikke like slitsomt å utsette huden for så stor skade for at det skal flasse av etter bare 14 dager. Nå holder jeg meg jevnt brun uten å steke meg for mye i unaturlig sol eller uten beskyttelse! Det er veldig enkelt å ta SUNNY BEARS for meg som har vært vant til å spise vitaminbjørner fra jeg var liten! Bare ett lite tips fra meg <33

du kan bestille den HER !! Du får da 50% av. Jeg ble virkelig overasket over hvor godt disse smakte, nå sliter jeg med å bare spise de to om dagen!! Haha..

-Sofie

31 kommentarer
  1. Hei Sofie. Jeg begynner å like deg mye mer nå som du viser din andre side. Du er en verdig vinner. Du er en av de personene jeg håper får finalebilletten.

   1. Slutt å vær bitter på Bettina. Hadde håpet at du eller Adrian fikk billetten. Det beste utfallet nå er at juryen stemmer Thea inn, og deg ut. Så slipper Thea kulen. Hadde vært den beste finalen noen sinne.

  2. Kan du slutte å promotere slike produkter. DET ER EN SCAM. Penger er ikke verdt å lure unge mennesker >.<

  3. Hei.
   Jeg skal på reise i slutten av Juni, er dette produktet verdt å begynne på så tett på reisen?
   Og blir man fortere brun, eller bare holder brunfargen lenger? 🙂
   Har du brukt andre produkter som du kan sammenligne med? Vanskelig å vite hva man bør velge!

   Håper på svar!

  4. Har du tatt botox noen plasser? Eventuelt en annen prosedyre for strammere hud? Håper på et genuint svar 🙂 lykke til i finalen!!

  5. Pleier du å ha tanker om miljøet i bakhodet når du reiser så mye med fly? Tærer det på samvittigheten din eller tenker du ikke over det?

  6. Du blir så latterlig sjalu. Det er så flaut å se på. Skylde rpå Bettina : først får hun på Mario. Som jeg var med. Så gikk hun på Henrik som jeg er med. Sunt bekreftelse behov.

   Nei. Henrik og mario synes også hun er digg og deilig. Get real og slutt å blame jentene når guttene er like. Fyfaen så kvalmt.

   See så hun konkurrerer sier du. Du er bitter og sjalu lol.

  7. Utrolig deilig at du ikke vant PH 🙂 morsomt å tenke på at du sa til Adrian for noen parsermonier at han aldri kom til å vinne! du må føle deg passe dum nå

  8. hva synes du om at tv3 klarte å spoile hvem som vinner paradise? helt tydelig at det var marthe og adrian. begge slipper kula men adrian sin treffer først

  9. Jeg sier ikke dette for å «hate», men som et tips. Du har sikkert en hektisk hverdag, og blogginnlegg må dermed skje litt i farta. Likevel, ser jeg at du har en god del skrivefeil, noe som blir litt distraherende når man leser innleggene dine. Igjen, ikke hate, bare et tips fra en leser som er en rettskrviingsnerd.

   1. Ho har dyseleksi. Hadde du vært en fast leser, hadde du visst det. Så den der “ikke hate” talen din kan dra lenger ut på landet med.

    1. Jeg beklager veldig kommentaren min. Jeg var ikke klar over dette siden jeg er en ny leser. Du kunne sagt det på en litt hyggeligere måte da, jeg påpekte tross alt flere ganger at jeg skrev det som noe jeg ville tipse om, ikke noe jeg ville «hate» om. Jeg mente ingenting vondt Sofie.3>

  10. Du kommer til å se ut som en sviske innen du er 35, dessverre.. Det hjelper ikke om du bruker solfaktor 20 og ikke tar solarium, om du hadde visst noe om hud hadde du visst at det å utsette huden for så mye sol vil tære på etter en tid uansett.
   Hver gang huden ”tanner”, skader du huden!
   Det hjelper ikke å ta kosttilskudd med kollagen i, fordi du ødelegger det naturlige kollagenet i huden hver gang du griller deg i solen. Dessuten har forskere motbevist at kosttilskudd med kollagen blir tatt opp nok i kroppen til å faktisk gjøre noe, bare et tips.
   Hadde jeg vært deg hadde jeg investert i en god self tanner og lagt meg i skyggen på ferier når du ikke bader, isteden for å grille på solsenga.

  11. Enig med Linnea!! Hvorfor reklamerer du for svindel? Og produkter som ikke fungerer ? Dårlig forbilde! Ikke svarer du på dette heller da deg har blitt skrevet flere kommentarer ang dette.

   1. Herregud hun må ikke svare. Dere er jo intens. Det går jo ikke ut på noen andre en seg selv. Tror de fleste vet og ikke vil kjøpe.

  12. Håper virkelig du kan svare! Jeg føler jeg har så dårlig effekt av betakaroten, men begynner på det i mai da…. går du på det hele året, eller når begynner du med det før sommeren for å få effekt?❤️ Har hørt det ikke er så bra å bruke det året rundt men det kan bare være tullprat?? Need helå🤩

   1. Du får dårlig effekt fordi DISSE PRODUKTENE ER SVINDEL. Når skal unge mennesker begynne å innse at man ikke kan spise gummibjørner og piller for å bli brun, slank, få ren hud osv? Det er bare influencere og industri som prøver å tjene penger på produkter som IKKE VIRKER.

  13. Du er så utrolig nydelig og elsker personligheten din (iallefall slik jeg oppfatter den ut i fra ph, instagram og bloggen din). Du er ei jente med sterke meninger og som ikke er redd for å si det du mener, men samtidig er du ikke frekk. Du er flink til å vurdere hva som skal og ikke skal sies, du er ærlig men ikke frekk eller respektløs! Det er nettop DETTE som i mine øyne gjør at du er ett bra forbilde. Alle gjør feil og ingen er perfekte, men du er ærlig mot deg selv og beskytter de du er glad i.

  14. sååå, jeg bestilte sunny bears ved et uhell.. Kan noen hjelpe meg å avbestille det. Jeg er 16 så jeg kan sånn egt isje motta bestillingen elle betala någe faktura

   1. Ser du hva som skjer her, Sofie? Føler du noe ansvar, eller tar du noe ansvar? Du får ungdommer under 18 år til å bestille produkter de verken trenger eller har penger til. Slutt å svindle BARN!

  15. Fra Google «Rasisme er å rettferdiggjøre at man behandler noen dårligere fordi de har en annen hudfarge, religion, kommer fra et annet land eller har en annen etnisk opprinnelse». Kjær Sofie, du må lære deg først hva som defineres som rasist før du uttaler deg. Du kan forresten ikke beskylde en mørk person for å være rasist. Bruk din «white privilege» til det bedre. Tix er rasist, det er helt klart, i følge definisjonen.

  16. Vett du hvilken deltaker det var som måtte skjekke ut på grunn av at h*n løy om navn og alder ? Hvis du vett kan du si hvem ?

  17. Du er faktisk den eneste smarte i den andre alliansen, det skal du ha. Du behandler folk med respekt og det sier veldig mye om deg som person. Selvom Thea var en konkrent så var du ikke som de andre på din allianse. Du var ikke sjalu på den måten de fleste var i din gruppe. Og selvom du ble spilt mot så brukte du hodet og var den voksene, ett godt forbildet rett og slett!

   1. Ja, hun blander seg lzm ikke i andres saker, og er ikke som mario og lager ett innlegg om noe som ikke handler om henne, har respekt for hun! Hun gjør bare sine ting og viser respekt for andre. Ett godt forbildet er hun uten tvil.

  18. Hvor har du tatt de to hullene øverst i det ene øret? Jeg tok to sånne selv for noen år siden, og det gjorde sykt vondt, og endte opp med både smerter og rødt øre som ikke gikk over etter ett år. Så da endte jeg opp med å ta ut øredobbene. Kanskje de er flinkere på sånn piercingstudio? At de har en maskin eller noe som ser hvor nervene går, og unngår å skyte hull der?

  19. hei. Er det ikke tancare du bruker som du sverger til? Du har lagt ut mange bilder/innlegg på det.
   er dette noe som ikke funker likevel?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg