Så mye klarte jeg å bruke på 3 dager!😭😩

Hei dere,

Først, beklager for lite oppdatering i det siste. Jeg føler jeg får litt angst når jeg ikke kommer med noe på flere dager, jeg har rett å slett vært opptatt med å leve livet. Det føltes litt slik som jeg var før, null bekymringer bare leve i nuet. Selv om det har vært deilig med en pause, så er det utrolig godt å være tilbake. Som jeg skrev i forrige innlegg så dro jeg og Isabel til Ibiza på en weekendtur, dette var ingen billig eller smertefri affære.

Det hele startet på turen til Ibiza hvor alt bare var kaos, hadde også ikke sovet hele den natten så hang virkelig ikke med, noe som resulterte i at jeg mistet solbrillene mine i sete lommen på flyet. Det var sykt kjipt da de var dyre, men jeg var så giret på og bare komme ut av flyplassen slik at vi kunne starte jente turen så prøvde  bare glemme det.

Vi bodde ganske langt unna alt i utgangspunktet så hvor enn vi skulle så var det en taxitur på ca 300kr. Det er egentlig veldig stressende da de kun har ett taxi selskap i hele Ibiza, vi kom oss dit vi skulle og jeg orket virkelig ikke spare på noe ettersom turen var såpas kort. Vi dro flere ganger ut to ganger om dagen og avsluttet nettene på Ushuaia og HI. Jeg satt meg egentlig som mål å bruke rundt 7000kr i lommepenger i tillegg til de 10 000 vi brukte på fly og hotell. Noe jeg fint kan si jeg sprengte jeg klarte nemlig å få telefonen min stjelt i tillegg, bare dette var en utgift på 14 000 kr..

Jeg var utrolig utslitt i går når vi reiste i går, jeg hadde null telefon og ingen sosiale medier ville logge meg inn på grunn av to trinns verifisering som jeg har overalt. Jeg følte rett å slett at jeg var dratt rett ut av en the hangover film. Det har vært en utrolig morsom tur uansett om uflaksen har tatt meg flere ganger, kommer definitivt til å gjøre dette til en årlig greie.

-Sofie

 

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg