Reiser bort før Finalefesten

Hei!

I dag har jeg bare hatt sovmorgen her hjemme, jeg har det meste under kontroll føler jeg noe som er deilig. I morgen får vi ny sofa noe som blir sykt digg, gleder meg også til å begynne med intriøret her hjemme. Jeg reiser hjem i morgen for å hente flyttelasset mitt samt se venner å familie igjen, de trodde jo bare jeg skulle være borte i 4 dager, som nå har blitt 1 måned. På grunn av flystreiken kom jeg meg altså ikke hjem igjen i tide, vi fikk leiligheten tilgjengelig en dag etter visning. Så vi flyttet inn for så at jeg reiste til Maldivene 3 dager etter.

Det er finalefest neste torsdag å da er Paradise offesielt over! Det er ganske sykt å tenke på når vi i hele år har vært en del av bobblen, alt fra oppholdet i seg selv til å se det hele på tv. Det skal bli ganske godt også kjenner jeg, det har vært like mange dårlige dager som gode. Det å sjekke inn i realiteten igjen blir konge. Jeg kommer jo selvfølgelig tilbake før festen, jeg gleder meg til å se alle igjen.

Jeg skal prøve hardt denne gangen å ikke stikke å kjøpe kebab kl 1 for så å dra hjem! Jeg er ikke egentlig den største festeren, men får som sagt prøve. På denne festen tar jeg med meg kusinen min og venninnen, dette for at jeg for litt siden hadde lite lyst å dra på festen. Jeg er spent på å se ann stemningen, lurer på hvem som faktisk er venner å ikke.

 I dag skal jeg ta meg tid til å svare på spørsmål fra dere!

-Sofie

42 kommentarer
  1. Koselig at vi fikk vite hvor fuktig musen din var. Men grisete menn kommer nok til å kommentere nok av dette.

   1. Herregud take a joke er det mulig. Er ph du ser på hva faen forventer du egentlig? Er ikke så jævlig unormalt å si man er kåt, hva rager du over

  2. PS Hvordan havner du i sengs med Henrik. Han er way out of your league. Hvordan ble du … av det der. Var en uke igjen… virket som du ble tent av alt med to bein, men er forståelig.

  3. Hola! Huff, blir skuffet ass…..! Det å gjøre Mario sjalu ved å gjøre litt «ting» med Henrik, er såååå å gå i mot deg selv! Hevn er for svake. Ikke i spill, men i andre situasjoner. Hadde vært sååå mye bedre om du hadd vist at du er 100% til å stole på kontra å ta igjen! Ohhh, lord! Ble så flua av å se på! «Kjenn korr våt æ e»! O.M.G!!! Du og Mario er tydligvis like illojale, så lykke til, til dere liksom….!

   1. Det var jo ikke bare for hevn. Men når han rotet med andre så skjønte hun at de faktisk ikke er bindet til hverandre, og har lov til å gjøre det hun trodde hun ikke kunne gjøre. Ingen av dem har jo vært utro herregud de er ikke sammen engang? Og var det i alle fall ikke da. De var på paradise og det er ekstremt feil av deg å trekke det inn i virkeligheten. Folk må forstå at paradise er paradise. At de driver på sånn i virkeligheten tviler jeg ekstreeeeemt på.

   2. Beate, det er dette som er problemet. Menn kan ligge rundt, jenter kan ikke engang si de er kåte og bli kjent på UTENPÅ trusa engang, uten å bli slutshamet.

  4. Er du utdannet lærer? På hvordan trinn? 🙂
   Også lurer jeg på om den piercingen i øret ditt helt på siden er fake eller ekte, siden du bare har den i av og til. Hvor har du isåfall kjøpt den? 😍

  5. Takk for at du spoiler…. det at du for litt siden hadde lite lyst til å dra på finalefesten indikerer jo at du ikke vinner.

   1. Det hadde ingenting med hvem som vinner å gjøre, det handlet rett å slett vare om stemningen i gruppen. Det var masse drama å ingen hadde det bra, på det tidspunktet hadde jeg ikke dratt uansett hva. Nå blir det kos!

   1. Idiotisk. Kan ikke bare folk få ha et forhold uten at alle skal blande seg. Sofie gjør det hun føler er best for seg, vist folk ikke kan respektere det kan folk holde det for seg selv. Det er lov å tilgi, det gjør ikke Sofie om til en «dum» person eller svakere. Hun er sterkere en fleste. Helt teit av en jente som er stripper å kommentere på Sofie. Hun har hvertfall ikke selvrespekt

  6. elske faktisk å læse alle kommentaran hær e så arti pess mæ ut hahahahahaha satan dokker e spess hele gjengen hahahahaha kirkeneeeeees

  7. Det er så trist å lese så mange ufine å stygge kommentarer 🙁 folk som er ute etter å lage kvalme. Alle kan gjøre feil, og jeg tipper ikke disse perfeksjonistene er så perfekte de heller, de får bare ikke livet brettet ut på tv..
   Lurer bare på om du noen gang har tenkt på å stenge kommentarfeltet…? Det må jo være bedre enn å få så fæle ting slengt i trynet hver dag 🙁
   Sofie du er fantastisk 😊 Stå på ❤️

  8. Synes du det blir hyggelig å møte Jamilla & Thea på finalefesten?🥰 Hyggelig å se dere snakke ut / sammen idag<3

  9. Hvor bor Triana under innspillingen av Paradise? Snakker dere med henne privat under innspillingen?

   Syns du er ei super dame Sofie. Du virker så snill og go. Håper også du og mario har det veldig bra sammen. Det fortjener dere<3 Klem

  10. Kunne du tenke deg å lage ett treningsinnlegg? ❤️
   Har nylig tatt opp trening igjen selv, og du med sååå amazing body skulle jeg likt litt inspo og tips fra😍

  11. Hvor er det røde settet du gikk med på ph (topp og tights) fra? Det du gikk med når du fikk vite om Mario og Bettina. Sykt fint!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg