Q&A

Er du fornøyd med kroppen din?

Jeg er fornøyd ja, jeg har ikke vært det! Det handler for meg mer om psyken, jeg har selvfølgelig ting jeg vil forbedre, men ikke slik som før. Alle er forskjellig heldigvis💥

Er mario fornøyd med kroppen din?

Mario svarer: Så lenge man er sunn og trener og er fornøyd med kroppen sin selv syntes jeg er det viktigste! Jeg syntes alt med Sofie er bra og hun er veldig flink til å ta vare på kroppen sin med mange treninger i uken. Så svar på spørsmålet om jeg er fornøyd med kroppen til Sofie så er svaret ja!

Har du noen spennende prosjekter på gang?

Jeg kommer jo på TV igjen til høsten, annet enn det så har jeg en del ideer som jeg vil kicke igang! Gleder meg veldig til å få treningsprogrammene ferdigstilt også!

Rareste du har opplevd?

Rareste jeg har opplevd er nok en selfie på finalefesten til PH, hvor noen satt seg ned for å ta gilde med føttene mine😳

Funnet deg til rette i Oslo?

Både ja og nei. Det er liksom forskjell på å flytte fordi man skal gå skole eller jobbe. Det å flytte for å jobbe hjemmefra kan bli veldig ensidig og kjedelig. Størst av alt er savnet etter venner å familie, men har lovet å fi dette en sjanse!

Er du å Isabel Raad fortsatt venner? 

Vi ble jo venner i Ibiza, haha! Regner med vi fortsatt er det😘

Hvor gammel var du når du fikk din første kjæreste?

Jeg tror jeg var rundt 14-15 år.

Hva er du mest takknemlig for i livet ditt?

Jeg er mest takknemlig for familien min, venner og kjæreste jeg hadde ikke vært noe uten. De menneskene jeg har rundt meg i tykt å tynt. Jeg er også sinnsykt takknemlig for dere, for at jeg får muligheten til å gjøre noe jeg elsker.

Hva synes du om EX on the beach deltagerne? Kunne du vært med selv?

Synes det var mange spennende personligheter, elsker at alle er 100% seg selv!  Det blir utrolig gøy å følge med! Jeg selv kunne aldri vært med.

6 kommentarer
  1. Hvorfor har du ikke vist bilde av tatoveringen du tok i juni? du sa det var en drage og på insta story sier du at du kun har en tatovering der det står love hope and faith

  2. Spørsmål til neste gang:

   – Hvor kjøper du bikiniene dine / badedraktene? Elsker de!!
   – Hvor er kjolen din med «fringe» fra? Husker du hadde den på på paradise hotel!
   Setter pris på svar❤️❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg