NÅ ER DET FINALE!!!

Hei alle,

Nå stresser jeg litt mer enn vanlig, jeg har tilbrakt hele dagen hos Fin Frogner der jeg har ordnet negler og hår! Nå har jeg dårlig tid på sminke/kle på meg, kjolen skal også strykes!! Dette er så typisk meg, i siste liten til alt!

Jeg håper uansett drama og tull at vi får en fin finalefest, dette er slutten og jeg vil feire det med mine! De som vil spre dårlig stemning håper jeg holder seg hjemme! Nå er det jo sånn at Nettavisen i år igjen har klart å spoile finalen, som de også gjorde med farmen. Jævlig kjipt..

dette innlegget blir ganske kort, kommer med ett lengre i morgen!

-Sofie

 

55 kommentarer
  1. Lykke til. Men alle vet hvem vinneren er fordi det ble avslørt på MSN Igår. Skal ikke spoile men kula traff bakken som det ble vist på slutten av forrige episode.

  2. Det var bare et triks fra tv3 at finalen ble spoiler for at vi seeere skal se på PH idag. Det blir Sofie og Mario som vinner hele dritten. Ikke fortjent i det hele tatt. Huff. Mobbernes år. Det blir ikke Adrian og Marthe som vinner dessverre.

     1. Håper virkelig det. Sofie og Mario fortjener ikke det. De er to store kyniske, dobbeltmoralske og mobbere.

  3. skriver dette her fordi du ikke svarer dm😁
   sofie jeg digger deg og sånt, og syns du er drit heftig på ph sånn serr favoritten min, og jeg mener personlig ikke fra det vi har sett at tix er en rasist, men jeg syns man må forstå fra perspektivet til den andre personen for jeg har vært der hvor jeg føler at noen behandler meg annerledes og at det er åpenbart for andre rundt meg, også har jeg følt at det er på grunn av min hud. jeg mener ikke at tix nødvendigvis har gjort det, men det kan alltids hende at hun altså jamilla følte det da. Nå er ikke dette hate mot deg, fordi som sagt så digger jeg deg der inne og heier på deg, men ville bare si det pga din ms. Nå syns heller ikke jeg at det nødvendigvis var riktig av jamilla å legge ut dette offentlig, hun burde ha gjort det privat. vel vel…

  4. Gledet meg til finalen, men som veldig mange fikk med seg på en stor gruppe på fb, at det var et klipp fra finalen som spoiler alt i dag tidlig

  5. e ikje her for å hate dæ og noe sånt men du bør kanskje holde dæ hjemme hvis du mener noen andre bør også… btw du må slutte å uttale dæ om andre sia dem ikje nevner dæ i deres innlegg og en ting må du vite du kan ikke stoppe ka andre føler og dt e kun jamilla som faktisk føler for dette for ho e den ene som faktisk opplevd se. white privilege

  6. Sofie, nå må du å «gruppa di» ta dere sammen og være voksne..! Synes du oppriktig at det er greit å se denne saken fra kun én side? Å hva sier dette egentlig om deg/dere som mennesker når dere stenger et par tre stykker ute å i etterkant ikke tåler reaksjoner fordi de faktisk føler seg urettferdig behandlet? Er det rart at det kan koke over for noen av disse i ettertid etter så falsk og bedriten oppførsel fra samtlige av dere!? Man må være blind for ikke å se at noen mennesker fra «gruppa» har vært veldig høye på seg selv denne sesongen, å rett å slett fryst ut noen av de beste spillerne og menneskene der inne. Paradise Hotel er som det alltid har vært; en gjeng med unger på noen-og-tjue år som ikke vet en dritt om livet enda. Ha en super finalefest med «gruppa» di da:) Kos dere i sandkassa!;) Håper det er voksne tilstede…

   1. SÅÅÅ ENIG! De er såå høye på seg selv og klarer ikke å se lengre enn nesene sine. Klikker også over hvordan hun alltid skal skrive “MINE”. SYKT inkluderende “gruppa” er.

  7. Dette sier du: ” Ikvell er det hæla i taket med den fantastiske GRUPPEN en siste gang “! Jeg håper uansett drama og tull at vi får en fin finalefest, dette er slutten og jeg vil feire det med mine! “De som vil spre dårlig stemning håper jeg holder seg hjemme”! Med disse ordene skaper du dårlig stemning selv.. GRUPPEN dette begrepet har vært mobbing på PH. Alle skal være med i GRUPPEN for å bli likt. Man vinner ikke PH med en gruppe, man må spille å tenke på seg selv og respektere hverandre for det. Får håpe du klarer å være hyggelig i dag da og ikke tenke så mye GRUPPE på festen så går det nok bra. Husk at alle har sine egne følelser.

  8. Det er så jævlig bra at det er Adrian og Marthe som vinner. Du er kanskje pen og fin, men du er ikke et bra menneske, du er veldig dobbelmoralsk og sleip.

  9. Du er en drittkjerring!
   For en oppførsel når du ser at Adrian kommer inn som finalist! Fy faen du er ekkel! At du ikke unner noen andre å lykkes enn ditt eget ræv!
   Men jeg gleder meg til du taper hele greia!
   Drittkjerring!

  10. Hvorfor er du så ufin mot Adrian og snakker på en så frekk måte til og om han? Og hvorfor mener du han ikke fortjener det? Virker som du har noe veldig imot han

  11. Hahahaha, herrefred som du oppførte deg når Adrian kom inn…SÅ sykt deilig at dere ikke vant, og det tror jeg de fleste som fulgte ph i år mener og <3
   Lykke til med videre blogging..zZzzzz

  12. Hahahaha!
   Snakk om å prøve å psyke ut Adrian og her sitter han og vinner hele greia mens du solgte sjela di og fortsatt forble en taper!
   Life is good som du sier og karma is a b..ch

  13. Hahaha… du må slutte å være så jævla stor i kjeften! Payback is a, få høre nå, tør du å si ordet selv!????? Neppe!

  14. Fysj for en oppførsel du har vist gjennom hele denne sesongen! Kanskje Andreas ikke er en rasist men han er en mobber, og du er også med i den “gruppen”. Synes du det er greut å utestenge andre mennesker? Du har vært en del av “gruppen” gjennom store deler av PH oppholdet, mens Thea, Jamilla, Robin og Adrian har vært the outsiders og du har helt fra starten av oppført deg slemt mot disse deltagerne. Jeg pleier sjeldent å skrive i kommentarfeltet til bloggere men jeg måtte gjøre et unntak for deg. Jeg håper du satser på blogg fremmover til tross for mye skrivefeil og dårlig grammatikk fra din side, for det er dessverre en stor sjanse for at at fremtidige arbeidsgivere ikke kommer til å ønske deg som ansatt på bakgrunn av din dårlige tv opptreden.

  15. Jammen mye surt og bittert i kommentarfeltene rundt omkring. Jeg heiet på Thea og Adrian gjennom PH, og synes at du ikke var særlig sympatisk, men fikk faktisk ganske mye sans for deg i de siste episodene. Synes det var gøy at Adrian og Marthe vant for spenningens skyld, men dere to vant jo hverandre, og det er jo nesten en enda bedre premie.

  16. FY FAEN; for noen drittmennesker her inne som skriver så sykt mye slemt til en person. Hun er et menneske hun også, og paradise er først og fremst et SPILL. Ikke greit å skrive sånt til andre. Sett dere i hennes situasjon og tenk hvis folk hadde skrevet sånt om dere.

   1. JA paradise er et spill, men grunnet for at hun og denne “gruppa” får så mye hets er hvordan de oppfører seg i etterkant. Det samsvarer med hvordan de var når det var “inne på ph og spilte”. Man kan ikke hele dra “det er et spill” kortet hele tiden. De må stå for hva de har gjort samt, prøve å vise at de er voksne mennesker som ikke utestenger og som hele tiden ska skylde på alle andre enn seg selv. Det gjør de stikk motsatt av når Sofie kommer med flere innlegg som dette.

  17. Du har så mange kule og fine klær.
   Hvor handler du oftes klærne dine? Kunne du linket til dem?

   Heier på deg!
   Klem

  18. Hovmod står for fall – så sjukt digg at du og Mario tapte. HELT fortjent.
   Du må vere et av de mest dobbeltmoralske og ensidige menneska på jord. (Forsto du de ordene? Si ifra om du trenger forklaring)

  19. Gratulerer så mye til deg og Mario, dere vant jo dessverre ikke, men på mange måter har dere det likevel. Dere har kommet dere gjennom så mye sammen og jeg ble rørt av å se dere stå sammen helt til siste stund på tv skjermen. Dere er nydelige mennesker, der er så vakkert å se dere sammen.

  20. Kan ærlig talt ikke forstå hvordan noen kan forsvare henne?!? Ja, hun er et menneske, men tydelig at hun ikke er et bra menneske, og da fortjener man og høre det. Aldri blitt så kvalm og sjokkert over en persons oppførsel før som hennes. Blærete og ekkel. Burde ikke vært lov!

   1. Kjenner du meg? Nei tenkte meg det, jeg tenker ikke forsvare min personlighet, glad jeg bare møter på folk som er åpensinnet og som ikke dømmer på forhånd! Tenk deg om før du skriver en kommenter, dette er å synke lavere enn meg! Jeg tørr stå opp formegselv å være megselv 100% med navn å annsikt. Skjerp deg

    1. Hvorfor skal du ikke forsvare din personlighet? Hvis du mener du er framstilt feil så er jo det aboslutt noe du burde gjøre. For det jeg har sett er kun dårlige sider hvor du mangler selvinnsikt, er dobbeltmoralsk og bitchy. Tror du burde ta noen runder med deg selv, se hvordan du faktisk har vært og ikke kun fra ditt eget ståsted. Eneste gode sidene jeg har sett fra deg er når du er med kun Mario og når du ble god venn med Thea og unnet henne finaleplassen.

     1. Ærlig talt? Renger vel med at vi alle er mennesker og vi er forskjellig på alle mulige måter. Alle har en dårlig side ved seg selv, men det betyr ikke at dere som skriver så mye ufortjent dritt skal rakke ned på en person på den måten. Regner ikke med at dere er helt perfekte, og dere er i hvertfall ikke noe bra mennesker som sitter å slenger dritt over nett.
      Dere sitter å forteller hvor dårlig menneske Sofie er, når dere selv er så feige og stygge i munn? Altså, for min del så viser det kun hvordan dere fremstiller dere selv på.

  21. Altså, man må jo nesten bare le av alle kommentarene her inne.. Hva feiler det folk?
   Hvor gamle er dere egentlig?

   Hvordan kan noen bli så påvirket av et realityshow?

   Jeg håper for guds skyld at du ikke tar til deg disse latterlige kommentarene, Sofie!
   Håper du koste deg på finalefesten i går 🙂

   Og for dere som kommer med nedlatende kommentarer om Tix,
   husk at Jamilla må klare å se forskjell på det å mislike en persons personlighet og rasisme. Noe hun viser at hun faktisk ikke gjør..

  22. DET ER ET SPILL ! Skulle likt å se alle dere haters inne på ph. Det er ikke vits å snakke dritt, usikre drittunger!

  23. Syns det er litt morsomt at du fant kjærligheten på Paradise hotel og ikke love Island, ikke noe vondt ment assa, veldig bra at du fant mario, dere er veldig søte sammen

  24. Datt å leste igjenom mange av kommentaran fy faen folk kommer med så mye piss er det mulig faen 🥵 sofie er værken falsk eller en mobber ikke mario heller ph er et spill å det klippes for å lage best mulig tv sånn er det . Men blir faen så oppgitt av folk som skal sitte å hate på sofie å mario å resten av ph deltagerne bare for at de har blitt kjendiser så fortjender de ikke så mye hate som de får de er faktisk bare vanlige folk de også å inne på ph så går det nokk et par kule varmt trur de fleste hadde kokt litt å vært steng inne på et hotell med ganske mange forskjellige personligheter å me mange ut av de samme personan i 2 mnd . Stå på sofie du er helt rå svær klæm fra en gammel vænn 😀 kjørte forsten russebiln din 👌🏻

  25. For en oppførsel det e på dokker alle som driv å kommentere her, dokker sitt her å spyr ut dritt til/om Sofie og angrip ho på alle mulige måta. Dokker som sitt å e så tøff bak tastaturet e ikke en støyt bedre, se nu ka dokker sitt å tillate dokker Skjøl å skrive til en person. Folk må skjønne at PH e ett jævla spill, ting fremstilles på en annen måte enn det egentlig e og at man blir innelåst i en slags “boble”.

   Folk må seriøst lære sæ å feie for sin egen dør før dem feie for andre sin, Ingen e perfekt.

   Og til Sofie, du har spilt ett sykt bra spill og virke som en utorlig bra jente 😊❤️

  26. Herregud så frekke dere er mot Sofie da? det går an å oppføre seg.. jeg digger deg Sofie❤️❤️

  27. Herregud er det mulig? Jeg personlig heiet ikke på alliansen som Sofie var med i, men jeg kan da for det være menneskelig. Det er veldig uvoksent å legge igjen slemme kommentarer, heller konstruktiv kritikk. Man trenger ikke like alle sammen, men man kan respektere folk. Alle gjør feil, selv om ikke alle angrer på feilene sine eller ser feilene, men gjort er da gjort. Ta dere sammen og husk at det faktisk er et menneske som skiver disse innleggene og ikke en robot.

   Gratulerer med at du kom så langt som du gjorde, velfortjent❤️

  28. Hadde ikke planlagt å kommentere, men kjenner det irriterer meg at dere som skriver så mye negativt om denne personen, faktisk ikke forstår at PH er et TV program og som får frem mest drama. Husk at når dere slenger så mye dritt over kommentarfeltet så er dere ikke bedre enn disse som dere trykker ned på. De er kun mennesker slik som oss andre..

  29. Jeg spyr av Jamilla altså! En større drittunge en henne skal du lete lenge etter. Herregud, jeg er helt sjokkert over hvordan hun oppfører seg. Hvor ble oppdragelsen av? HERREGUD! For en jævla barnehageunge!! Og nei det har absolutt ingenting med hudfargen hennes og gjøre, men jeg blir så kvalm av den attituden!

   Ps: nå i starten kommer du til og få myye hate, men stå igjennom løpet, husk at ting vil bli bedre❤️❤️❤️❤️ Jeg elsker deg Sofie💕 Vær sterk💛

  30. Hei! Lurte sann på hvor du kjøpte denne blåe/hvite «rumperen» med knyttinger. Den du hadde på deg i finaleepisoden på Paradise hotel. Den var superfin!

  31. Hvor har du kjøpt kjolen din fra. Den var kjempe fin!! 😍😍 hadde du og Marte samme kjole bare forskjellig farge ?

  32. Hvor var den røde stramme kjolen du gikk med, med tynne stropper fra? Og også den beige stramme kjolen med litt større stropper på. Du brukte begge i noen av de siste ukene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg