Jeg reiser bort med Ingrid og Sofie N!

Hei dere!

endelig har denne uken kommet, har gledet meg! For på fredag skal nemmelig jeg, Sofie og Ingrid reise sammen til Stockholm i bursdag til nelly.com, jeg har alltid ville være en del av Nelly teamet. Det virker som de har sykt gjennomførte reiser og eventer, samt er alle i crewet så koselig, feels like a family!

Vi reiser allerede nå på fredag å blir over helgen, det er noe opplegg både på fredag og lørdag med mingle, showroom og fest. Jeg er enda litt usikker på hva jeg skal ha på meg, har i det siste blitt gla i å dra ut i bukse!  Tenkte det kanskje hadde vært gøy med en avstemming på instagram.

Jeg har jo vært veldig mye i Sverige opp igjennom, men nå er det lenge siden! Håper derfor på å møte vennene mine der mens jeg er der. Håper spessielt på å få se Antonija igjen ettersom jeg savner henne veldig mye. Sverige har et så bra miljø, jeg merker det spesielt blant influenserne, de holder sammen. De henger sammen og har arrangementer sammen, det er noe vi burde bli bedre på i Norge! Vi har jo ikke andre kollegaer enn oss selv.

 

12 kommentarer

Siste innlegg