Hva synes jeg om skal vi danse og ex on the beach casten!

Hei dere,

Jeg kjenner jeg virkelig gleder meg til høsten og ny reality, jeg ser fram til å se de sluppene deltagerne og også noen hemmelige som jeg vet om. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var en blant mange som var litt skuffer over skal vi danse casten i år. Jeg kjente til de fleste med følte alikevell det var mange som manglet.

Blant annet synes jeg det er veldig rart at damen til Per Sandberg er med. Har hørt om henne og hun har kun vært kjent for oppstyret rundt Per. Noen jeg derimot gleder meg til å se på parketten er Jørgine, Isabell og Adrian! Litt kjedelig er det at de to sistnevnte nå sikkert blir lite å se til på fest, haha! Heier på denne trioen.

Når det kommer til Ex on the beach casten så vet jeg, eller har sett stort sett alle som skal være med, sånn er det vell når programmet venter ett halvt år før de sender det på TV. Deltagerne har heller ikke vært sjenert med å dele hvem som er med og hvem som kommer inn. Jeg synes start casten ser ut som en spennende gjeng! Tror det blir extremt mye rart å se på tv i ukene framover og jeg gleder meg!

Når det kommer til favoritter i ex on the beach så tror jeg at jeg må vente til programmet starter før jeg uttaler meg, men har møtt Siv som virker som en trivelig jente.

Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB Scanpix)

 

14 kommentarer
  1. Så videoen erryday du la ut på mystory snapn. Jeg og mange lurer nok på det samme; har du vært gutt og blitt operert til jente?

   Det ser nemlig ut som du har baller når du går. Så er du transkjønnet?

  2. Dersom hun hadde blitt operert til å være jente så hadde hun vel ikke hatt baller? Slutt å lag kvalme bare fordi du er sjalu

  3. Skal vi danse er for kjendiser, altså politikere, gamle kjendiser du ikke vet hvem er, forfattere, folk som er aktuell på TV. Selv om du bare følger med på blogg og xotb så finnes det andre folk som er aktuelle 😂

  4. Hei,
   Jeg er 19 år gammel og jeg er glad i raske biler.
   Jeg ønsker å møte interessante folkens, her er min profil med varmt foto . Klikk. Samme pålogging

   1. Hei,
    Jeg er 19 år gammel og jeg er glad i raske biler.
    Jeg ønsker å møte interessante folkens, her er min profil med varmt foto .

    Klikk.

    Samme pålogging

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg