Hei dere!

Hei dere!

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, rett å slett for at jeg følte jeg trengte en liten pause! Jeg har brukt tiden flittig og både vært på ferie i Spania og vært hjemme i Mehamn. Det har vært deilig og bare fokusere på litt andre ting.

Jeg er litt stresset om dagen, føler timene i døgnet ikke strekker til. Kanskje også fordi jeg er så spontan med feriene mine, haha! Skal allerede til LA i begynnelsen av neste uke, og kom hjem nå på lørdag! Jeg skal dit med blant annet Sofie Nilsen som dere kjenner til!

tenkte for denne gangen at jeg skulle svare på litt ting som dere har lurt på underveis, mange av dere spør hvor lenge jeg skal ha regulering i form av Invisalign, den skal jeg ha på i totalt 14 uker som jeg skreiv her for litt siden, og ja bruker den hele tiden selv om dere ikke ser det. Jeg er nå allerede på femte uke å har bare 9 igjen. Tenkte å skrive ett innlegg om hvordan opplevelsen har vært så langt senere.

mange lurer for så vidt også på hvordan det går med meg og Mario, vi har forsvunnet litt under radaren i det siste, men vi har det veldig fint nå! Vi hadde en ganske røff periode i August og etter, der alt bare føltes meningsløst, jeg var veldig splittet i meg selv og hva jeg ville. Har derfor hatt vanskelig for å både skrive om det på bloggen eller lage youtube som planlagt. Dette er noe jeg nå har lyst å gjøre, det har vært fint for meg å trekke meg tilbake å finne ut av privatlivet i ro og fred!

Også over til noe litt mere overfladisk som dere spør meg om hver dag, hvor er denne buksa fra??? Har den i 24/27L og lenker det under!

Dere finner den HER

(annonselenke nelly)

12 kommentarer
  1. Unødvendig å skrive hvilken str du bruker. Sånn bør man heve seg over uannsett hvor mye fokus man har på kropp.

  2. MiaS så overse det da, jeg bruker samme størrelse og skrive hvilken størrelse hun bruker betyr ikke at hun er opptatt av kropp så SKJERP deg, er det misunnelse som kom frem i kommentaren din🙈

  3. Altså hva i alle dager er det du hadde ferie ifra? 😂😂😂

   Du jobber jo ikke 😂😅😅😅😅😅😅

  4. Folk sulter og dør i verden pfa kriger og overgrep mot sivilbefolkning. Men Sofie Karlstad brenner for en myyyye viktigere sak; nemlig magetopper på sats… 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤦🤦🤦🤦

  5. Folkens!
   Brems litt ned. Vi som kjenner Sofie fatte ikke hva dere mener med innleggene deres, å synes dette oser av misunnelse.
   Ho Sofie er veldig samfunnsengasjert, så har DU en sak du brenner for, så er det vel bare ta kontakt med henne, så støtter ho sikkert den saken også. Ho er en kjempeflott ambassadør for vår kommune, og det er flott å se at hun lever ut sin drøm, uten å ta disse uttalelsene fra dere som ikke engang evner å lage dere en blogg, slik Sofia har gjort.
   JA! Det var faktisk det som startet dette eventyret.
   Til slutt til deg Sofie. Hev deg over disse misunnelsene som florerer på nettet. Du e flott og kjempeflink i det du holder på med.

  6. Gå på 💖💖💖 http://vip-dating.fun 💖💖💖 dejtingsajt för vuxna med intelligent söksystem för att hitta en partner att ha sex
   💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

  7. Gå på 💖💖💖 http://vip-dating.f u n 💖💖💖 dejtingsajt för vuxna med intelligent söksystem för att hitta en partner att ha sex
   💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

  8. Ingrid har skrevet på bloggen hennes at du har vært uteo mot Mario. Hva er det som skjer? hvorfor har du vært det?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg