Finaleuken og nye vennskap!

Hei igjen!

Nå har vi kommet oss halvveis inn i finaleuken, det er sykt å tenke på at det kun er to dager igjen av Paradise Hotel 2019! Jeg vet jo hvor mye som skjer denne uken, så jeg venter i spenning. Nå er Jamilla byttet ut mot Marthe og 3 av 4 par har en fra vår allianse i seg. Håper en av oss vinner!! I går hang jeg med Thea hele dagen, vi begge hadde mistet våre nærmeste og hang derfor sammen, det var utrolig koselig faktisk.

Jeg og Thea kommer godt over ens og er på mange punkter veldig like, når vi var sluttet å spille mot hverandre og virkelig syntes andre part også fortjente å vinne så var det inget grunnlag for å ikke like hverandre igjen. Jeg hadde spilt mot Thea fra dag èn, tenk hvor sterke vi hadde vært om vi spilte sammen fra starten.

I kveldens episode skal juryen hente ut ett helt parr, jeg husker jeg var superstresset. Jeg vet jo jeg har overtall i juryen, men man vet aldri! I går var den sykeste festen denne sesongen, jeg var i overkant full, dramatisk og hadde det gøy på en å samme kveld! Jeg forstår mange syntes jeg var teit i går, men hvem har ikke hatt en sånn fylla? Haha, innså det når jeg sto opp!

Nå gjør jeg meg klar til å se enda en sermoni, denne blir syk folkens så slå på TV’n kl 21:30!!

-Sofie

39 kommentarer
  1. Hello! Ble nok en gang så flau på dine vegne når du ble så sjalu for at Henrik MÅTTE töyse med Betina, ettersom det var en LEK! Noe han poengterte godt selv også! Huff… Föler du deg virkelig så fort truet når noen er close med “dine” gutter??? Du eier jo INGEN! Hva sier du?

  2. Hvorfor sier su at Bettina prøver å konkurrere med deg, når det skinner gjennom at du er helt obsessed med og snakker om alt hun gjør?…

  3. Hadde latterkrampe å smilte fra øre til øre av deg i går når du og Thea var i badekaret å hørte på badekaret til Pelle 😅 Så må jeg bare si en ting til; Du er så sinnsykt pen, Sofie! ❤️

  4. Ville bare fortelle at det som kommer til og skje er at før eller siden kommer Mario til og gjøre noe dumt mot deg jeg kan love deg! Folk som er sjalu er alltid de som gjør ting selv og eiersyk men tåler ikke å se partneren sin gjøre noe mot de..
   Han kommer til og gjøre noe dumt mot deg så kommer du til og bli såret kraftig og du deler det til alle og får ekstremt mye oppmerksomhet så blir du nummer 2 ‘Isabel raad’ og kan leve leeeenge på din blogg/insta

   Ikke st jeg er synsk men jeg har en stooor feeling.
   Jeg liker deg som person og Krysser fingrene for at det ikke skal skje ..

  5. Du nevnte tidligere i et svar hvilken hårfarge du bruker. Og jeg lurer på om du bestiller denne hårfargen på shampoohuset.no? eller er det andre kjeder i Norge som selger den?

   Håper på svar! 😀

  6. Synes du oppfører deg så utrolig teit inne på paradise! Som om du skal bestemme over alle guttene, og tro at Bettina er ute etter deg! Det er jo du som skal sammenligne deg med hun på alle mulige måter? Måten du alltid skylder på Bettina når hun og en annen gutt gjør noe.. du tar alltid den siden mot Bettina og det syntes jeg rett og slett er ekstremt dårlig gjort…

  7. Du var fader meg ikke full igår, det er bare en unnskyldning du bruker for at det ikke skal virke helt teit av at du ble sjalu på Bettina og Henrik. Har eg rett?

  8. Hehe – hvem skulle tro du var så usikker på deg selv og føler deg så truet av Bettina?
   Bettina kunne ikke brydd seg mindre om deg, hun er jo maneater de luxe. Gjør sin egen greie og kjører sitt eget løp.
   Ikke alt handler om deg vettu.
   Gir deg og Mario max 6 mnd sammen. Katastrofe i påvente.

  9. Jippiii nå håper jeg bare du og Mario vinner!!!
   Hvor er den fine sølvkjolen fra dagens episode fra? <3

  10. Hei Sofie! Du sa at du bare var full når du var sjalu på at Henrik og Bettina holdt på, men dagen etter var du vell ikke full?? Du var jo like sjalu dagen etter når du snakket med Mario i sengen?? Kan du svare på det😊

  11. Hei Sofie!
   Liker deg bedre og bedre for hver eneste dag. Hadde du og Thea spilt sammen så hadde det vært wn syk sesong!!! Hadde vært aå gøy og sett på. Dere er faktisk fantastiske

  12. Får bare bedre og bedre inntrykk av deg! Men altså, hvorfor i all verden er du venn med tea k? Hun må være noe av det usympatiske mennesket på jord. Uff… det vises godt på tv at hun bryr seg bare om det hun mener og tror det er rett. Kjempe høy i hatten hu der.

  13. Hva synes du helt ærlig om at Thea røk ut i dag? Jeg synes at det var sykt urettferdig. Hun har kjempet siden hun kom tilbake i Ex on the beach uka. Jeg ble veldig irritert på at Tea K bruker brevet som Thea brukte som et argument for hvorfor de sendte henne hjem. Thea har faktisk kjempet veldig mye. Hun har tatt tøffe valg og selv når hun sto drit mye i fare og mistet partneren sin i Dødens rike uka, klarte hun å komme seg videre likevel. Hun ble også kåret til miss paradise! Jeg vil nok si at hun fortjente faktisk å bli igjen på hotellet og at hvis juryen faktisk skulle ha sendt ut noen som ikke fortjener å være der så burde det faktisk ha vært Severin og Marthe. Synes du og Mario også har kjempet mye. Adrian har også vært flink. Hva tenker du om dette??:)

  14. Jeg har stor respekt for deg overnfor oppførselen din ovenfor Thea. Du er den eneste som ikke er respektløs. Men jeg vil kommentere på noe. Mener dere hvor fort Sofie kom tilbake til Mario etter det der med Bettina? Dette beviser for lett lurt og hvor fort manipulert hun blir av Mario, og nå er de sammen? Hahah Sofie er blind.

  15. At du fortsatt er sammen med Mario den dag i dag er jo bare trist. Ser du ikke hvor falsk han faktisk er!? Uffffff! Et godt tips: Kom deg vekk fra han, før det er for sent!!! Ellers så kommer du dessverre til å angre på det, en vakker dag!

  16. Sofie, du har tatt deg opp veldig de siste episodene!! Syns du fremstår som en herlig jente nå. Blant annet har du behandlet Thea med respekt og klart å se at dere er begge verdige vinnere, selvom du og Thea har spilt mot hverandre i forskjellige allianser.

   Jeg ble direkte sur av Tea K og Tix sin oppførsel i dag, og synes generelt ikke noe om Tea K sin oppførsel mot Thea gjennom hele sesongen. Hun tok valget fordi hun åpenbart har noe i mot Thea og er hevngjerrig, men valget skulle taes ut i fra de som er mest VERDIGE. Ser du dette, om du skal være objektiv?

   Det at de caller ut Thea sitt sårbare brev som falsk, gjør at jeg får vondt i magen og dette fremstår som mobbing. Ikke greit!!!!

  17. Hva synes du om Tea K. sin forferdelige oppførsel i gårsdagens episode? Synes du har vist deg som en bedre person i de siste episodene, men at folk der inne fant seg i Tea K. sin kvalme og ikke sa imot henne eller satte henne på plass, synes jeg er skuffende.

  18. Jeg har heiet på Thea hele veien, men nå håper jeg du vinner! Det var sterkt av deg å innrømme at Thea fortjente å stå i finalen sammen med deg, noe hun virkelig gjorde! Du har vært en knallgod spiller og du er den eneste verdige vinneren som er igjen nå. Håper du og Thea har en god tone i dag❤️

  19. Hei Sofie. Dette er faktisk første gang jeg skriver på en blogg. Først vil jeg si at jeg liker deg, spesielt etter at du kom inn 2. gang, du viser deg da som en mer ydmyk person. Det jeg vil si her er at jeg håper at dere skjønner at alle reaksjonene som har kommet mot Tix og spesielt Tea K siste dagene ikke har noe med Thea sine blogginnlegg å gjøre. Reaksjonen kommer utifra hvordan Tea K fremstår på tv. Hun fremstår som en person som hever seg ved å trykke andre ned, en som utestenger de hun ikke liker. Hun fremstår rett og slett som en mobber, en typisk jentemobber som driver med utfrysning. Selvom dere ikke følger med på jodel og andre sosiale medier så er det ikke vanskelig å få meg seg de enorme reaksjonene som har kommet mot Tea K. Det er sjeldent så mange (nesten alle) seere er enig og det er rett og slett fordi Tea K oppfører seg direkte dårlig, noe hun har gjort gjennom hele sesongen. Jeg forstår at “gjengen” deres ikke liker oppmerksomheten dere har fått før finalefesten, fordi den er neagtiv. Prøv heller, istedenfor å få i forsvar å ta det til dere. Reksjonene kommer for en grunn. Det gjør vondt å se på at en person blir stengt ute slik som Thea blir og jeg er glad for at det er så mange som reagerer, det betyr at flesteparten er imot mobbing. Det er lett å skylde på at Thea kjørte sitt eget løp der inne, men jeg ser ikke at hun hadde mye valg. Stakkars dem som gjorde noe “gruppen” ikke likte der inne, de ble umiddelbart møtt med harde ord og isfront. Dette gjelder desverre i stor grad deg også Sofie og det håper jeg du reflekterer litt rundt. Hva med å heller være litt raus og slippe Thea inn? Be kind always

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg