Er Oslo den riktige byen for meg.

Hei dere!

Mange av dere har kanskje merket at jeg ikke har trivdes så veldig godt i Oslo. Jeg har følt byen er veldig u-personlig og savner mine nærmeste. Noe som har hjulpet meg er å vite at jeg har to veldig gode venninner her, en som jeg har kjent hele livet og en venninne fra videregående.

Jeg fikk vite på torsdag at begge de venninnene skal flytte, noe som for meg er ekstremt kjipt. Jeg vil gi det litt tid slik at byen kan vokse litt på meg, men akkurat nå har jeg veldig hjemlengsel. Jeg føler meg tung i hode av å tenke på det, var det en feil å flytte hit? Det er mange tanker som surrer..

Mario bestemte seg derfor for å planlegge en middag med jentene i går, han selv gikk ut med en kompis. Det var så koselig å få de alle på besøk, jeg lagde pizza og vi fikk snakket om alt og ingenting. Jeg vil bare nyte tiden mens de er her fortsatt og prøve å være mer sosial her i Oslo. Er veldig vanskelig når jeg ikke studerer og ikke går på noe idrett. Er egentlig en veldig sosial jente, men her i Oslo har jeg ikke fått møtt så mange nye.

Jeg vil la det gå litt tid og for å se hvordan det går. Trives i hvertfall veldig med Mario, men å bare være med kjæresten sin kan være litt slitsomt i lengden.

Håper alle får en fin Lørdag!

Sofie

5 kommentarer
  1. Skjønner veldig godt hvordan du har det- jeg flyttet dit for 2 år siden og føler på mye av det samme… Jeg bor med 3 venninner som jeg også går på skole med, men de er så og si hele omgangskretsen min, samtidig som både kjæresten min og familien min bor på andre siden av landet. Jeg har «heldigvis» bare et år igjen av studietiden min. Likevel elsker jeg tiden hvor vi gjør hyggelige ting sammen, men venninnene mine har sitt eget liv her på Østlandet med familie og venner, og derfor føler jeg meg ofte ensom… Men som du sier er det viktig å nyte det mens man kan, vi har et helt liv foran oss og ser på denne tiden som en god erfaring videre i livet. Håper du finner ut hva du vil og hva som føles riktig for deg <3

  2. Vennen❤️ Takk for en koselig kveld i går, og gleder meg masse til resten av tiden med deg her i Oslo mens æ e her. Ilu

  3. Jeg har vært (er fortsatt) i en liknende situasjon som dere i nesten 1.5 år. Jeg og kjæresten jobber for oss selv fra laptopen. Vi bor ulike steder hvor vi ikke kjenner mange andre, noe som gjør at vi tilbringer utrolig mye tid sammen. Det er utrolig viktig, for dere begge, å ikke falle i fella med å bare se hverandre. Det vil kunne påvirke forholdet å være rundt hverandre konstant og det kan bli nedtrykkende å ikke få impulser fra andre mennesker. Vet det er utrolig vanskelig å møte nye venner (kanskje enda vanskeligere når man er en kjent person), men kanskje deltakelse på events (uten partneren) for nettverksbygging, frivillig arbeid for en organisasjon og/eller deltakelse i gruppesport er noe som kan hjelpe. Lykke til!

  4. Hei Sofie,
   Fant ikke ut hvor jeg skulle sende dette, så skriver det like gjerne her hahah! Var så trist å lese at du ikke trives så godt i Oslo. Jeg vet ikke hvilken idrett du kunne tenke deg å kanskje drive med, men det finnes f.eks mange 6 divisjons lag i håndball. De har som regel 1-2 treninger i uken, kamp i helgene om du ønsker det, og stiller få krav til oppmøte og ferdigheter. Selv bor jeg på Majorstuen, men spiller for 6 div Oppsal. Der er alle velkommen! Legg meg gjerne til på Snapchat: lloydvonely eller send meg en melding: 46905568- hvis du har lyst til å være med på en trening 🙂
   Hvis ikke, krysser jeg likevel fingrene for at det blir bra å bo i Oslo!
   Hilsen Maria

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg