Er jeg og Mario egentlig bare samboere??

Hei dere,

det er så mye spørsmål rundt meg og Mario, noe jeg skjønner. Det er veldig rart for folk å høre at vi bare er samboere og ikke kjærester. Det følger liksom med i pakken at man også er kjærester, men jeg har ikke villet gi det en tittel. Jeg har ikke følt det var rett, jeg har vært så redd for hva alle skal syntes om det han å Bettina gjør. Jeg har villet skåne meg selv slik at jeg ikke får hat for å være sammen med han etterpå. Sykt å si.. Nå i etterkant føler jeg ikke for å komme ut med nyheten heller, dette for at det skal være en gladnyhet og på dette tidspunktet føler jeg ikke at noen kommer til å synes det er bra.

Det skal sies at jeg og Mario er veldig glade i hverandre, det har nok vokst på meg over lengre tid. Det har ikke vært gnister fra første stund. Mario har virkelig bevist seg for å være verdens herligste type på utsiden, han gjør alt for meg og at jeg skal ha det bra. Vi har gått igjennom noen tøffe måneder sammen som på godt å vondt har sterket båndene våre. Nå er ikke dette snakk om PH men om helse og familieliv, noe vi har valgt å ikke dele.

Mario er mer enn bare en samboer for meg, det er han! Jeg kommer ikke heller idag til å skrive vi er kjærester for jeg trenger litt mere tid, ikke tro Mario slipper unna med det han har gjort jeg er hverken naiv eller han manipulerende! Han har skjønt feilen og bygger seg opp i mine øyne dag etter dag!

Er forresten så stolt over å gå inn i finale uken med en partner jeg har hatt siden uke 1🤩

Still meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet!

-Sofie

 

29 kommentarer
  1. Dere er så utrolig fine sammen <3 Tror det er veldig mange som hadde blitt glad for å se dere bli kjærester også

  2. Når fikk du vite at Mario og Bettina hadde sex 2 ganger? Fikk du vite at de hadde sex dagen hun kom inn?

  3. Hvordan klarer du å komme over det han gjorde med bettina? Går selv gjennom noe lignende, og syns det er veldig vanskelig. Hvordan klarer du å se vekk fra det?

  4. Jeg skjønner dere veldig godt. Dere var ikke i et forhold når det med Mario og Bettina skjedde og heller ikke når det med deg og Henrik skjedde. Tror utsiden er noe helt annet enn der inne! Jeg heier på dere❤️

  5. Drit i hva alle andre sier og synes!
   Vanskelig for folk å forstå hvordan det egentlig er å være inne i et hus over så lang tid med nesten de samme folkene hele veien.
   Du er fantastisk morsom og et hjerte av gull!
   You go girl!❤️

  6. hei, hva står det på den tatoveringa som du har foran på hofta? liksom ved bikinitrusa der❤️❤️

  7. Mario har jo egt ikke gjort noe. Dere var ikke sammen, og du ville ikke fortelle du hadde følelser. Sykt kjipt gjort av mario. Men i bunn og grunn gjorde han ikke noe utroskap.

  8. Du er bare piss! Du tror virkelig at det å vente betyr noe. «ikke tro Mario slipper unna med det han har gjort jeg er hverken naiv eller han manipulerende!» uansett hvor lenge du venter, ikke minst 10 år + så har det ikke noe å si om du fortsatt velger å være sammen med en slik person. Derfor har du bevist at du blir fort manipulert av han, bare vent å se. Du kommet sikkert ut med at dere er sammen om ikke så alfor lenge! Typisk naive jenter. Dette er helt klart en valg han gjorde der inne, og ikke en «mistake» det er valg fordi han visste hva han gjorde og hva han fikk seg selv til å gå gjennom.mens hvis det var feil, nei, da hadde han ikke visst at det var noe feil og IHVERTALL IKKE GJENTATT DET! Det går bra, bare inrømm at du er sykt naiv, vi alle visste det da du fortsatte å klinge rundt han etter dere kom hjem. Trodde du var smartere. Men heldigvis ikke, og du skjønner heller ikke hvorfor han vil være rundt deg og prøve å være sammen med deg , på en måte. Bare fordi han synes du er fin? Er det en slik person du ønsker å være sammen med? En som kun liker deg for ditt utseende? Når du sjekket inn om du var noen andre med samme personlighet så hadde kan gått for noen andre (Betina, (tror egt ikke det) men noen andre, eller ingen. Forstå meg rett jeg synes ikke du er fin, men det er det du tidligvis fremstilles for. Du sier at han ikke lett kommer seg unna hva han har gjort, men om du tar han tilbake uansett hvor lenge det tar, så betyr det at du godkjenner oppførselen og er lett å manipulere. Om du kommer med at dere er sammen så vil jeg le meg ihjel (noe jeg tror de fleste vil gjøre) Det første jeg tenker er at du også har blitt manipulert av han. Jaja lykke til med en elendig idiot.

   1. For det første så er kommentaren din forferdelig støtende, lite konstruktiv og trakasserende. For det andre så syns jeg at du er feig og en shitty person som setter deg ned og skriver noe så støtende, lite konstruktivt og trakasserende uten å tørre å stå for det. For det tredje så burde du kanskje tenke deg om før du skriver slike støtende, ukonstruktive og trakasserende kommentarer da trakasserende kommentarer er borderline ulovlig, og en IP-adresse er lett å spore.

   2. Kan du ærlig bare holde kjeft? Hvem faen er du til å fortelle hva Sofie er og ikke er? Gidder du å skrive en så jævlig lang kommentar så er nok Sofie ganske viktig i dine øyne, kanskje du ikke hater hun så mye som du tror men er sjalu;))) gå å bruk tiden din på noe fornuftig istedenfor.

   3. Ka du vet om mario bare e med Sofie fordi ho e fin?! Det e nåkk ikke bare derfor, man flytte ikke med en person man bare syns e fin å egentli ikke like, da hold man ikke lenge ut! Slutt å tru du vet alt om kossn folk e når du kun har sedd dem på TV, hvis du fortsatt ikke vet det, så framstille pH deg på en helt anna måte, å man blir en Anna person på ph. Å kor dårlig har du det egentli? Må gå å skrive drit til andre for at du ikke har det bra sjøl! Drit oppførsel håpe du har det fint med deg sjøl når du skriv sånn her til andre:)

  9. Jeg skjønner deg godt. Dere var ikke i et forhold da dette skjedde og det var ikke bekreftet hva slags følelser dere hadde for hverandre.
   Det er ikke noe problem å tilgi noen etter en sånn feil.
   Kjæresten min var utro en gang og jeg tilga han. Selvfølgelig er det vanskelig, det krever tid og tilliten må bygges opp. Å han andre så mye.
   Man kan gjøre feil 1 gang men ikke 2.
   Men siden dere ikke var i et forhold så er det bare å bygge opp tilliten igjen.

   Jeg heier på dere!

  10. Altså dont get me wrong, du har all rett til å være sur på hvordan Mario oppførte seg. Likevel ser vi jo nå på TV at du visste om hva han gjorde og sa på PH, likevel valgte du å flytte inn med han og være venn med han når dere sjekka ut. Hvordan kan du da nå så lenge etterpå si at du er såra og sint på Mario? Du har selv valgt å flytte inn med han etter PH. Tynneste PR stuntet fra realitet noen gang.

  11. Altså hvis folk tenker over det så har Bettina gjort livet til Sofie mye vanskeligere. Ikke kun på ph men nå i ettertid. Hun skapte unødvendig drama og kvalme med vilje for å såre Sofie. Hvorfor folk nå i ettertid sender så jævlig mye hat til sofie og kaller hun ditten og datten skjønner jeg seriøst IKKE! Hvor er Bettina nå? Jo hun lever livet fint uten å tenke over dette. Hun såret følelsene til Sofie og ødelagte en stor del av livet hennes etter ph, og ingen sender hat til hun. Sofie derimot som valgte å tilgi Mario siden hun selv synes det var rett, får hate?? Tenk dere hvis en kjerring hadde ødelagt mellom deg og typen, så kommer hele verden etter deg for du er tydeligvis den slemme?? Altså dette gir seriøst null mening og jeg er dritt lei av å lese så mye bullshit i kommentarfeltene hver gang jeg går innpå bloggen til Sofie. At hun har et godt nok hjerte til å tilgi og gi ny sjanser betyr IKKE at hun ikke eier selvrespekt, er naiv eller dum. Det betyr rett og slett at hun er moden nok til å reflektere over en situasjon, og gi andre muligheten til å bygge seg selv opp igjen i hennes øyne. Skjerp dere, noen mennesker skulle faen ikke vært på Internett.

  12. Hei Sofie! Jeg bare lurte på hvor de svarte skinn buksene dine er fra? De du hadde på deg på kvelden på onsdag’s episoden:) Jeg heier på deg!!

  13. Jeg pleier ikke å kommentere sånt, men må bare få dette ut: du var fantastisk nydelig den dagen du hadde på sjeik kostyme og sminke, at det går an å være så flott! Jeg heier så hardt på deg, håper du vinner. Det hadde vært sinnsykt fortjent. Hilsen fan hihi..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg