Disse tingene kan jeg ikke leve uten!

Hei dere,

I dag sto jeg opp som vanlig til en kald battery i kjøleskapet, det er bare noen ting i hverdagen som jeg ikke klarer meg uten. Det er nok individuelt for alle hva man må ha! Jeg for eksempel er avhengig av å ha battery og napper?  Haha, ja pinsett.

En annen ting jeg ikke klarer meg uten er vippetang, normalt sett har jeg ingen naturlig bøy i vippene, de går liksom nedover.. Jeg husker jeg sleit så med å finne en som funket, jeg varmet til og med vippe tengene med hårføner for at de skulle holde seg. Til dere som sliter med det samme, ikke kast bort penger på ulike typer kjøp shiseido!!

Jeg har også en fast rutine i trening, det er noe jeg gjør stort sett hver dag og ikke hadde klart meg uten. Jeg elsker å trene, det får meg i gang og gir meg overskudd å energi. Jeg tror aldri jeg hadde klart det mentalt å gå ett år uten trening.

Med andre ord er det mye jeg er avhengig av på en daglig basis, men her er en liste over ting jeg må ha: Noe chill å stå opp i, vippetang, pinsett, battery, trening, extension børste og bioterm deo!

-Sofie

 

4 kommentarer
  1. Finnes det batteri uten sukker? Tror jeg hadde lagt på meg om jeg drakk det hver dag haha. Du er i vertfall veldig fin og slank. Nydelig rett og slett 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg