Dette synes jeg om årets sesong! Hva skjedde med Henrik..

Hei!

det har gått veldig opp og ned denne sesongen av Paradise hotell, mange spådde i starten at dette kom til å bli den kjedeligste noen sinne. Dette var jeg delvis enig i. I begynnelsen var alle gode venner, det var team og generelt lite diskusjoner og dårlig stemning. Vi skjønte ikke på dette tidspunktet i uke 3 at det skulle endres med et pang. Det gikk ikke lengre å bare være venner,vi begynte å sende hjem våre egne. Nå har vi kommet så langt inn og jeg synes selv det er spennende å se på. Det blir hetere..

Det var flere deltagere der inne jeg ikke taklet på ulike tidspunkter, men i slutten av semifinale uken hadde jeg lagt så å si alt dette bak meg. Jeg fikk en tettere relasjon med Thea, som var erkefienden min og snakket ut med Jamilla. Jeg hadde en laaang samtale i bassenget med Adrian som jeg i utgangspunktet syntes var en fin fyr som jeg kom skeivt ut med.

Angående gårsdagen med Henrik så er ikke dette for å “hevne” meg på Mario, Mario hadde tidligere bedt meg holde meg unna Henrik på grunn av spill messige årsaker og delvis at han likte meg. Det samme mente jeg om Bettina, om han gjorde noe med henne visste jeg det ble trøbbel for vårt spill der inne som i uke 3 når hun ville sende meg hjem. Jeg følte derfor etter jeg fikk vite om de to at jeg også kunne gjøre som jeg ville, men vi hadde hverken sex eller noe annet. Sannheten er at vi ikke engang klinte. Vi var nær hverandre å det ser kanskje slik ut på tv, noe som ikke gjør meg noe men så vet dere.

Jeg er så glad jeg har hatt denne opplevelsen på godt og vondt, den har definitivt gjort meg sterkere. Jeg ser tilbake på tiden som fin å tenker på minner med vennene mine. Det å springe over til Tea K og Henk og gossipe, tulle å spille med Mario, oppleve at uvenner blir venner når begge legger bort hjernmasken og måltider og kortspill når all spill er på pause.

gode Andreasen min som alltid var der for meg❤️❤️ Ilu

-Sofie

 

55 kommentarer
  1. Grunnen for at Sofie sier ‘nå snakker jeg’ er enkelt og greit fordi Betina avbrøt Sofie heeele tiden og hu fikk aldri snakket ferdig det hu ville sagt.

  2. Sofie snakket jo først, Bettina avbrøt hele tiden, i hver eneste diskusjon de hadde. Skjønner at Sofie ble irritert og måtte heve stemmen. Uansett så synes jeg all denne haten mot Mario og Sofie skal stoppe nå, forholdet mellom Sofie og Mario nå, er kun mellom de to, synd at ALLE andre på blande seg inn i hvordan de skal ha det nå. Husk at alt dette skjedde for mange måneder siden, de har kommet seg videre, men det er jo ikke så lett når de får 100 kommentarer om det hver dag. La de få ha det fint sammen, ingen andre har noe med forholdet dems å gjøre.

  3. Synes at Bettina kunne la deg snakke først siden du gjorde det og hun avbrøt meg. Hadde det var meg hadde jeg klikket. Hun fortsatte og snakke når du sa at hun avbrøt deg. Jeg misliker henne mer og mer

  4. Du er så bitchy. Så unnskylder du deg med at alt er klippet for å få deg til å se bitchy ut. Du undervurderer de som ser på ph. Alle så og hørte at du sa du var våt til Henrik. Det var sikkert klippet sånn at du skulle se horete ut, ikke sant?

   Håper du snart er ferdig på ph. Lei trynet ditt, lei den forferdelige stemmen din og lei generelt av alt av deg. Ikke rart gutter ikke holder ut med deg. Du er skrekken å ta med hjem til svigers.

   1. Unnskyld meg, men jeg tror du bør fikse opp i dine egne problemer og komplekser før du skriver sånt til andre. Dette er overhodet ikke greit!

   2. Hvorfor sier du: «ikke rart gutter ikke holder ut med deg»? Har du sett dama eller?… Hun er jo «grisedeilig» haha… du har ikke møtt henne engang så tenk litt over hva du skriver til folk

   3. Ærlig dette synes jeg er motbydelig at noen har hjerte til å skrive slike ting. Jeg vet Sofie mest sannsynlig ikke leser dette, men skjerp deg. Du kan selvsagt ha dine egne meninger, men er ikke alt du trenger å dele på nettet. Rett og slett ekkelt å lese. Sånne folk som deg burde ikke være på sosiale medier, hvis du ikke har noe pent å skrive, hold det inni deg.

    1. Tenker det er greit å mene hva man vil, men jeg trenger da ikke lese det 🙂 om de holder det inni seg blir verden ett hyggeligere sted, tror lite av de som kommenterer faktisk innser at jeg aldri i min tv opptreden har vært så stygg med noen! Som vil si at de synker lavere enn de mener jeg er, litt ironisk igrunn😂 takk for støtten!

   4. Hvorfor leser du bloggen til Sofie når du misliker henne så grådig???

    Ikke bry deg Sofie og lykke til 💗

    Klem fra Bergen 😊

   5. Koffør iallverdn ser du på da?
    Har noen tvinga dg?er du noe bedre selv?
    Kansje du burde feie for din egen dør før du kritiserer andre.

  5. falt meg ikke inn at det med henrik var hevn fra din side.
   Hadde det vært det, hadde jeg ikke tenkt noe mer over det heller..
   syns bare det var rettferdig, egentlig. sex eller ikke.. klining eller ikke..
   bare en liten påminnelse til alle at du er fri til å velge selv, ikke er noens eiendom og “what goes around comes around”
   spesielt hvis du har holdt igjen med henrik pga. mario. så er det bra at du ikke føler at du må holde igjen mer. uavhengig om det eskalerer noe mer mellom dere eller ikke, liksom.

   dømmer ingen, er poenget, egentlig.

  6. Kjære Sofie!
   Jeg syntes du er en bra person på utsiden og på pH! Det at folk mener det ikke blir klippet er jo bare tull. Man klipper på alt for at ting skal bli spennende! Samme greia med aviser, dem skriver så det virker mye værre enn det det egt er for at det skal bli spennende og se/lese. Stå på Sofie! Ingen fortjener hat. Husk at du er bra nok! Stå på💕

  7. Djizes…. altså aaah, blir så lattermild av å lese alt dette hatet, for det er bare stupid. Jeg må jaggu ta ansvar selv for at jeg har valgt å glo på et realityspill på TV, og sådan tåle at dektakerne spiller for gevinst. Sofie, pappan min kom fra Vesterålen, så jeg er vant til folk med humor som deg; you rock. Vi stammer så fra Bergen også hehe. Anyway; jeg undrer på om jeg kan bloggervjue deg og Mario, eller en av dere, der dere selv får kontrollen over hva som publiseres. Vil du såfall sende meg en kort thumbsup mail?

  8. Du har mistet all min respekt, du virker så sykt bitter og hevngjerrig. Dessuten så er du latterlig dobbeltmoralsk. Jeg likte deg sååååå godt i starten men hva skjer utover sesongen¿?

   1. Har det kanskje galt deg inn at ting på ph blir klippet på denne måten for å få flere seere? At de fremstiller folk på en måte som ikke er så bra for å få reaksjoner hos oss seere? Det er akkurat dette redaksjonen vil. Det er et spill og man reagerer på ulike måter, men dobbelmoralsk er virkelig ikke noe Sofie er.

    Sofie du er rett og slett rå, jeg digger deg! You better win this shit! Heier på deg

  9. Enig med Maika.. skuffelse å oppdage hvem du virkelig er utover sesongen.. og nå på slutten så skal du smiske deg inn hos alle for å få flest mulig stemmer hvis du kommer deg til finalen.. det er så åpenbart

   1. Duuuh, det er et spill!! Man vinner penger. Seff smisker man seg til å få stemmer da. Folk må slutte å glemme at dette er et spill

  10. Kjære deg, nå er det på tide at du JEKKER deg ned. Det Mario gjorde var virkelig ikke ok, verken ovenfor deg eller Bettina. MEN, et STORT MEN! Du kommer inn som VIP, du sier at du ikke vil “falle” for noen på ph. Dette er en lek for deg, jeg syntes det er veldig obvious. Mario er kun på topplisten ut sommeren, gutter får ikke noe god pr av paradise hotel, jenter der i mot?? se på topplisten… Du kaster Mario vekk så snart stormen har roet seg og du får sjangsen!
   Du er manipulerende, ekkel og ufin. SE hvordan du bruker Henrik til å gjøre Mario sjalu.. BER han spesifikt om å ta på deg for å “kjenne” hvor våt du er? det er jo mye eklere enn å faktisk ha sex? lol. SEX PÅ TV JAAAA. Sex er naturens gang, det må du få inn i det lille hodet ditt. Du snakker seksuelt og som skrevet over, ber folk om å kjenne på dine kjønnsorganer. GIRL! land på planeten igjen. BÅDE DU OG MARIO er dritt ekle mot hverandre….. forskjellen er: du har din pr, du har dine overredigerte bilder, seksualiserte bilder og klick baits! det hadde du før ph.. det hadde ikke Mario.. Siden ditt navn ble kjent i Norge har du virkelig jobbet for å få likes og oppmerksomhet. MED LORD AUDUN, LOVE I og nå norske ph? Jeg har aldri sett eller reagert på en mer pr kåt person som deg, så jeg måtte dessverre klikke meg innom her for å gi deg beskjed! ikke svarer du på dm eller insta spørsmål, du svarer kun hvor det passer deg og de spørsmålene som fremstiller deg “best” ut.

   Når det skal sies er du jo en flott jente, men du går fra en god 8ér til en -1 med den personligheten din.
   Manipulerende, dobbeltmoralsk og lystløgner.

   1. Enig med Sandra!
    Bra sagt.

    Du fremstår som en egoistisk og blærete dame. Blitt negativt overraska i hver eneste episode når det gjelder deg.

   2. Altså hva faen, det er ikke greit. Du er klar over at det er et spill ikke sant? Uansett om sex er naturlig, så må du forstå at hun ikke vil bli filmet når hun har sex. Og det med at hun gjorde Mario sjalu er helt greit fordi det var Mario som pulte Bettina. Så det syntes jeg var innafor. Tenk litt a.

   3. Tenker den som skal jekke seg her er deg. Du er åpenbart ingen fan, men når ble det kult å være stygg?

   4. Tenker hvis du misliker Sofie så sterkt så har jeg diverse steg/løsninger du kan prøve isteden for personangrep og stygge meldinger:
    1) Ikke se på programmer som Paradise Hotel. (Det er tydelig at fyrer deg opp av reality tv)
    2) Ikke søk opp personer du misliker på sosiale media/blogg.
    3) Gå en tur ute i naturen
    4) Mediter
    5) Tell til 10
    6) Se hvilke feil du har med deg selv og avgjør om det er riktig og dømme andre for deres feil. Med mindre du er perfekt. Da får du pass.
    7) Les en bok
    8) Ta opp en hobby
    9) Hjelp noen som trenger det
    10) Gå ut å plukk rask fra gatene.

    Håper noen av disse tipsene hjalp og kan være til bedre bruk for deg med tiden din.

   5. Wow, kommer aldri til å forstå meg på mennesker som bruker energien sin på å skrive så mye negativt pga et reality program. Hele poenget med slike programmer er å klippe, mikse, provosert. Du bør holde deg til Newton, nyhetene etc om du må «gi beskjed» om at du har negative synspunkt. Herregud, voks opp! Om et reality program kan provosere deg så mye så bør du bare slutte å bruke energien og tiden din på det.

   6. Gratulere! Du har vunnet prisen: «hvordan presse flest dritt på en og samme plass»

    Fikk vondt i hodet av å lese.

    Hadde du brydd deg like mye om ditt eget liv som du gjør om Sofie sitt, så hadde du kanskje vært der du vil i livet.

   7. Fy faen så stygge folk er! Hvis dere tar ting så personlig og virkelig tror at de dere ser på PH er nøyaktig sånn i virkeligheten så burde dere slutte å se på! Det klippes bort JÆVLIG mye, og såklart viser de bare det mest spennende – og gjerne da folk er på sitt verste.
    Jeg synes VIRKELIG folk kan spare seg kommentarene når man ikke har noe godt å si. HUSK at Sofie er et menneske med følelser akkurat som alle dere andre. Hva hadde dere følt om folk skrev til hele offentligheten at dere er jævla falske manipulerende falske horer? Det hadde virkelig ikke gjort godt i hjertet deres tenker jeg!
    Sofie gjør feil akkurat som alle andre. Det er natulig! Ingen er perfekte. Og hvis dere kun fikk med dere at hun ba henrik kjenne hvor våt hun var, så fikk jeg med meg at hun var ganske så full også. Og tenk dere selv å være i 10 uker innelåst med de samme personene hele den tiden. TING skjer. Hun hadde jo ikke noen kjæreste, så hva er galt da? Hun er da fri til å gjøre det henne selv ønsker og vil.

    SKJERPINGS folkens!

    Sofie: jeg synes du er veldig fantastisk! Som skrevet tidligere, du har jo gjort dine feil du også, men hvem inne på PH er det som ikke har gjort det liksom.. jeg delvis heier på deg, har ikke helt bestemt meg enda da både du og Thea står veldig høyt på lista over de jeg heier på! Du er en fantastisk person og rettferdig (synes nå jeg) og lar deg ikke trampe på. Du har mange gode egenskaper, og langt bedre enn de småungene som slenger dritt her på bloggen BARE for å lage drama!

  11. Jeg skjønner ikke hvordan du tilga Mario for der han gjorde mot deg, at han pulte Bettina? Jeg syntes du tok det litt for fint, hva tenker du egentlig om det?

  12. Du får så mye unødvendig hate.
   Du er flott og fikk veldig vondt av deg når Mario var så ufin mot deg.
   Ikke rart du vil godte deg litt HIHI, moro at han ble sjalu!
   Heiaheia teamSOFIE

  13. Etter Mario hadde sex for ANDRE gang med B innser hele Norge at Mario er en drittsekk uten respekt for kvinner. Han ydmyker deg og B på TV, og du responderer med å være like ekkel og ufyselig hevngjerrig tilbake. Noe så utrolig pinlig, dere begge virker som uspiselige mennesker. Kanskje derfor dere passer sammen. Kunne ønsket du viste mer girlpower å heva deg over M sine handlinger, men du gjør motsatt ved å ta hevn (det verste mest umodne å gjøre) i tillegg til å ta han tilbake som viser hvor svak og lite selvrespekt du selv har. Æ hadd skamma mæ

   1. Du er ganske ufyselig selv i måten du prater til et annet menneske på. Er vel heller du som burde skamme deg her. Greit du er uenig i handlingene deres men vis litt respekt.

  14. Synd at folk skal hate en person så mye…De har det nok ikke godt med seg selv desverre😥 folk må lære seg å skille et tv program med virkelighet. Keep being you Sofie<3 heier på deg!

  15. Synd at folk skal hate en person så mye…De har det nok ikke godt med seg selv desverre😥 folk må lære seg å skille et tv program med virkelighet. Keep being you Sofie<3 heier på deg!

  16. Skjønner ærlig talt ikke at dere kan beskytte en så grusom dame, med det mener jeg at hun reklamerer for svindel! Er med på å lure tusenvis av jenter og gutter som ser opp til hun der ute.( lurer på hvor mange som har gått i denne fellen ) For en klekkelig sum med penger? Tenker kun på seg selv. Stygt og hårreisende! Sikter til haircare, tancare osv… sannheten må frem. Labpharma blir anmeldt til uken og Forbrukerrådet blir satt på saken. Fantastisk forbilde du er Sofie!!

  17. Heia på dæ Sofie! Verka så du e en vanvittig artig person. Fatta ikke koffer folk gidd å skriv at du e «horete» 🤷🏼‍♀️ Helt ærlig kem bryr sæ, om du så vil ligg med alle på pærra så kjør på! Bare alle e med på det så går det jo ikke utover nån.. kjør på!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg