Derfor var ikke jeg med i første episode?

Hei dere!

 

Nå har jeg sett første episode av After beach, jeg var ikke med i første episode grunnet at jeg var værfast i Norge! Egentlig visste jeg lite om programmet jeg skulle være med på, det var helt nytt og det var ingen grundig info når det gjaldt navnet på serien. Hadde jeg sett noen sesonger av det før så ville jeg nok latt være å delta.

Føler kanskje ikke dette programmet er helt min greie, men jeg tar ofte ting på sparket å prøver å gjøre det beste ut av det. Det var jo koselig å være der så jeg angrer jo ikke i ettertid, men som sagt er det ikke noe jeg kommer til å gjøre om igjen!

I morgen derimot skal jeg gjøre noe utrolig gøy, jeg skal være gjesteprogramleder i NRJ i morgensendingen! Det blir utrolig gøy, jeg er jo ikke den som er mest glad i å stå opp tidlig! Har alltid tenkt fy faaader radio kunne jeg aldri jobbet i, de står opp så tidlig å er så munter. Selv vil jeg ikke at noen snakker til meg den første timen etter at jeg har stått opp, haha!

Jeg har ikke forberedt meg på noe å tar det som det kommer, det eneste jeg vet er at det er en knall gjeng som allerede sitter der, det vil gå fra 07-09 imorgen tidlig!

6 kommentarer
  1. Så du trashtalka programmet du e med på, kjempebra! Så trur æ ikke folk sett sæ ned å ser på det fra 07 te 09 på mårran 😉

  2. Hvordan kom Mario og Marthe seg ned dit da, var ikke de også værfast? De dro vel også fra Norge. Men ble flyet kansellert eller hva skjedde?

  3. Jeg lurer på hvordan du kan være gjest i et radioprogram, du klarer jo ikke å formidle de enkleste tekstene. Burde ikke du fikse en logoped time til deg sjøl asap?

  4. Gå på 💖💖💖 http://vip-dating.f u n 💖💖💖 dejtingsajt för vuxna med intelligent söksystem för att hitta en partner att ha sex
   💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg