Den ufattelige ulykken!💔

Hei dere!

som sikkert mange har lest så har en ufattelig trist ulykke skjedd i Alta, i helgen mistet vi 6 ungdom i en helikopterulykke knyttet til en festival. Jeg som har gått på skole der over tre år vet hvor hardt det rammer hele finnmark og da spesielt Alta. Jeg har egentlig ikke følt for å skrive så veldig mye etter lørdag.

Det er så rart hvordan man i ett øyeblikk skal ut for å kose seg, i neste så skjer noe slikt. Jeg kjente bare en av de! Det er med stor klump i halsen jeg skriver dette innlegget, jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal formulere meg eller hva jeg skal si! Synes bare det blir feil å ikke nevne det når det berører så mange jeg er glad i.

Det er sånn på små plasser, vi står sammen når slike ting skjer! Jeg vil alltid huske min klassevenninne Benedikte, du er i tankene mine❤️ Det var utrolig fælt å få nyheten, vente på svar og håpe at det ikke var sant! Hvil i fred skjønne Engel! Varme tanker å klemmer til de pårørende!

10 kommentarer
  1. Ufattelig trist hendelse, og trist for alle kjenninger! Men jeg ser for meg for din del at inntekten fra dette innlegget går til en god sak, og ikke inn i dine lommer. Er ikke den beste moralen å utnytte en slik hendelse for egen vinning.
   Kondolerer ❤️

   1. Det er da vel ikke slik at de tjener på antall klikk lengre så her syns jeg du må roe ned. Skjønner godt at hun følte for å skrive noe da hun deler av livet sitt på bloggen. Det hadde jo vært merkelig om hun ikke nevnte noe tenker jeg<3

   2. Tenker at det er vell fortsatt slikt at hun tjener penger på klikk, mtp at det er reklame her. Tenker forsåvidt om det er noen som trenger å roe seg ned, så er det vell deg. Om hun drar inn penger fra det her så synes hvertfall jeg at det er moralsk lavmål

   1. Unnskyld meg, «presten». men at man er trist eller sørger over noe betyr ikke at man ikke kan prøve å gjøre det beste ut av det. Å legge seg ned og utelukke alt er helt greit, men for mange vil det viktigste være å leve videre. Man kan ikke stoppe helt opp fordi noe fælt skjer, man må prøve å holde hverdagen oppe. Det betyr ikke at man ikke har det vondt på innsiden, eller at man tar lett på det. Det handler bare om at man prøver å «overleve». Om ikke er det lett å havne i en dårlig sirkel. Og det og i det hele tatt kommentere hvordan noen tar en sorg er respektløst. Alle håndterer ting forskjellig.

  2. Gå på http://vip-dating.fun dejtingsajt för vuxna med intelligent söksystem för att hitta en partner att ha sex
   💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg