Dagen før Dagen!

Nå er det onsdag, snart kommer nest siste episode! Jeg venter i spenning på om jeg får gå inn i finalen med min andre halvdel Mario, jeg ser veldig mange prøver å spå finalen. Jeg kan bare si at det ikke er mulig, om dere nå tror twistene er over så tenk dere om igjen! Det skjer mye syke greier før den finalen..

Jeg husker når vi skrur tilbake tiden til den onsdagen i Mexico at vi alle var så spente på hva som skulle skje, det vi visste var at Mario hadde en finalebillett og at en eller tre skulle deles ut neste. Det rare var at det værste som kunne skje for meg på denne tiden var å få den billetten. Det hadde betydd at jeg måtte stå mot Mario i en finale, litt kult hadde det jo vært. Da hadde jo en av oss garantert vunnet.

Imorgen er det dermed finalefest, jeg gledet meg faktisk til den helt fram til i går! Så kommer det jo selvfølgelig et blogginnlegg eller to, masse hate mot mine og splid i gruppen igjen. Hvem sa det var enkelt å være ferdig med PH i slutten av mai? Synes de som gjorde det i går kunne holdt seg for god med tanke på at festen var om to dager.. Mange av disse PH innleggene skrives også overdramatisert for klikk, jeg orker ikke det da jeg vil overleve som en blogger også etter programmet. Jeg tror også dere setter pris på innlegg dere velger selv om dere vil lese.

jeg har lagt alle PH konflikter bak meg med god grunn, de trøblene jeg har hatt med en spesiell har utspeile seg på ting jeg har fått vite her hjemme. Jeg er også ferdig med det, kommer kanskje et grundig innlegg om det senere, men da et seriøst ett.

Vi dro på en kjempe romantisk date istedenfor vi! orket ikke sånn finalestress😎

-Sofie

24 kommentarer
  1. Er det ikke sånn at de som vinner mååå være på finalefesten? Så siden dere ikke er der vinner ikke dere? 🙁

  2. Hvordan holder du den brunfargen du har? Tar du noen vitaminer , solarium, eller er du bare naturlig så brun? Trenger tips

  3. Håper du har forståelse for at Thea skrev det hun skrev på bloggen. Det var jo både for å klare opp i ting til oss seere, men og å være ærlig med oss blogglesere, noe vi setter pris på. Uavhengig av dette blogginnlegget du snakker om, så var de fleste irritert over avgjørelsen mot Thea og Henrik. Det som skjer nå med tea k og tix er ikke noen blogginnlegg sin feil.. det er en reaksjon fra oss seere. Håper jo virkelig du har forståelse for Thea til tross for at tea k er din bestiss.. altså mtp så mye forståelse vi blogglesere som leser din blogg har måtte ha for deg og det greiene med Bettina.
   Forstår jo at stemningen ikke blir helt på topp, men din allianse er jo den største – så det er vel ikke akkurat noe du eller tea k trenger å bekymre dere for når det gjelder festen hehe ?
   Dere alle er med på reality og det er helt vanlig at disse type serier alt fra shows på Bravo til norsk reality, har blogger/plattformer hvor deltakerne får anledning til å komme med personlige meninger/tanker.
   De fleste liker faktisk at du og Thea ordnet opp og ble venner og flere skriver det til deg i kommentarfeltet.. så håper jo du fortsatt liker Thea.

   Håper du vinner. Ingen andre igjen nå.

  4. Æsj hva syntes du om det innlegget thea skrev? Jeg må bare si at det er ufattelig barnslig å gå til personangrep hvor det rett og slett blir mobbing i kommentarfeltet, fantastisk voksent og flott gjort deg av deg og holde deg for god til sånt! Heier på deg og mario<3

   1. 🚫 først og fremst vil jeg bare si at jeg alltid har likt Sofie siden dag en, og siden Sofie og Thea G alltid har spilt mot hverandre, har jeg alltid vært på Sofie sin side. Jeg har likevel sett hvor BEINHARDT Thea G har jobbet for å komme seg til finalen. Tror ikke at du hadde klart å komme deg videre hvis du var i samme situasjon som Thea G når hun kom ut fra «Dødens rike». Hun kom seg videre likevel, noe som er sykt imponerende. Når juryen får en så gylden mulighet til å sende hjem det paret som fortjener minst å vinne, burde de ha valgt å sendt hjem Adrian og Bettina eller Severin og Marthe spør du meg. Har det sjekket inn en gutt har alle prøvd å sendt hjem Henrik, og har det sjekket inn en jente så har alle prøvd å sende hjem Thea. Likevel har de klart å komme seg videre. De har tatt tøffe valg og selvom de alltid har spilt mot hverandre var det ganske kult å se at de kom sammen og ble partnere til slutt. Sykt kvalmende å se at juryen tar et så stygt valg og sender hjem dem! Det var jo tross alt unfair at det var Tea K, TIX og Fredrik mot Jamilla og Adele. Vi ser også at Adele bare var stille under diskusjonen så tross alt var det 3 mot 1. Skjønner godt at Jamilla stormet ut, og da var det veldig dritt av TIX, Tea K og Fredrik til å ta et så dumt valg. Tror alle egentlig ser at Thea fortjente å komme videre selvom man har mislikt henne siden dag1. Fredrik var også ganske stille under diskusjonen. Synes det var kvalmende å se at Tea K og Andres gjorde dette! Skjønner jo litt at Andres/TIX ville gjøre dette etter at Thea sendte han hjem, men Tea K derimot ville bare sende Thea hjem kun pga sjalusi fo at hun står med Henrik. Det er noe som er sykt flaut å se på, men sånn er hun bare. Selvom Thea faktisk redda Tea K etter at Thea kom tilbake i Ex on the Beach uka, så var Tea K likevel en så fæl person! Synd at du skriver en så unødvendig kommentar EMIL. Det er du som er barnslig.. Hvis du faktisk hørte etter hva Tea K sa så sa hun at hun sendte hjem Thea pga brevet Thea hadde. Sykt unødvenig. Hun sa Thea var en falsk person som ikke fortjener å komme videre. Og at Henrik kun røk ut pga Thea og at alt sammen er Thea sin feil. Er ikke det personangrep da?? Det er selv «mobbing» og unødvendig erting. Hvis du leste hva Thea skrev i posten hennes så gråt hun faktisk foran Adele og ville snakke med produksjonen.. Synes ikke det var så kult og voksent av Tea K🤢

  5. Heier masse på deg håper du vinner🥰 men lurer på om du mener at det var teit gjordt av Thea å legge ut det blogg innlegget? Fordi det virker litt sånn ut i fra det du har skrevet;)

  6. Morsomt når du snakker om de ” klikk” greiene, når det er akkuratt det Mario gjorde igår og har gjort masse før, får å så bytta om på navnet på innlegget etter hate.

  7. Syntes det er voksent gjort av deg å legge alt som skjer på PH bak deg, og ikke legge ut slike innlegg som visse andre bloggere gjør ved å henge ut folk. Det er greit å ha en mening, men er den negativ mot visse personer som faktisk kan bli ordentlig såret av det, er det ikke greit. Jeg heier på deg, og gleder meg til å følge bloggen din videre! 🙂

  8. Hvor er den berse kjolen du hadde på ph fra? Den du hadde på festen fra mandagens episode:)
   Digger deg og håper virkelig du vinner ph<3

  9. Og hvordan stemning skaper du i forkant av finalefesten når du skriver «dine» folk? Hvorfor kunne du ikke bare holde deg nøytral og slutte å sparke folk som ligger nede? Du er direkte slem med Thea på samme måte som når du kjeftet på jamila når hun gråt. Hva fan er det som feiler deg? Ingen av de hadde kommet til å gjort dette mot deg!

  10. Dette innlegget må jo være rettet til Mario og ikke Thea… Hvertfall etter hva jeg har lest, så var innlegget til Mario helt på trynet, og ikke særlig gjennomtenkt. Du Sofie har vokst så mye i mine øyne etter at du og Thea klarte å se hverandre med nye øyne. Dere klarte å se at begge var verdige vinnere! Håper virkelig at du og Thea klarer å holde dette vennskapet..

  11. Uff, Thea må jo få lov til å forsvare seg på et personangrep. Det kan virke som du og dine mener at dere eier definisjonsmakten på hva som er riktig og galt, hvilke følelser andre skal ha osv. Det er jo tydelig at Thea har vunnet hjertet til TV seerne. Du og dine hadde vunnet utrolig mye på å gi Thea mer respekt som det mennesket hun er. Thea fremstår ærlig, raus, følsom, tydelig og klok. Ingen er perfekte, hverken hun eller dere. Men på meg virker det som at du og gjengen din stresser over at Thea har vunnet seernes hjerter, og det kan virke som dere forsøker å degradere og ekskludere henne. Det er vondt å se. Kunne ønske dere viste mer forståelse og raushet, samt eierskap i egen rolle. Det hadde du og dine vunnet masse på.

  12. Holdningene dine var forferdelige, men i og med at PH sleiker deg og Mario i rævva så vinner dere jo sikkert… Verdige vinnere ja liksom…

  13. Jeg kopierer inn det noen andre har sagt. Det kan ikke understrekes nok!!! “Håper du har forståelse for at Thea skrev det hun skrev på bloggen. Det var jo både for å klare opp i ting til oss seere, men og å være ærlig med oss blogglesere, noe vi setter pris på. Uavhengig av dette blogginnlegget du snakker om, så var de fleste irritert over avgjørelsen mot Thea og Henrik. Det som skjer nå med tea k og tix er ikke noen blogginnlegg sin feil.. det er en reaksjon fra oss seere. Håper jo virkelig du har forståelse for Thea til tross for at tea k er din bestiss.. altså mtp så mye forståelse vi blogglesere som leser din blogg har måtte ha for deg og det greiene med Bettina.

   Forstår jo at stemningen ikke blir helt på topp, men din allianse er jo den største(…)
   Dere alle er med på reality og det er helt vanlig at disse type serier alt fra shows på Bravo til norsk reality, har blogger/plattformer hvor deltakerne får anledning til å komme med personlige meninger/tanker.”

   Denne sesongen skulle være spillernes sesong men det har egentlig bare vært 3-4 sterke spillere og resten har sklidd gjennom eller vært en støtte til de sterke spillerne. Trist at Tea K og Tix, uavhengig av allianse ikke klarte å se det. Henrik, Sofie, Mario annenhver uke (når han ikke er for opptatt av Luigi) og Thea har vært de som har vært STERKEST gjennom sesongen. Punktum. Teit at produsentene kaller det spillernes sesong også er det en av de verste de siste fem årene.

  14. Gud så fantastisk å se at det ble deg og Mario som står sammen i finalen (forhåpentligvis) om det ikke skjer drastiskr endringer i morgen 😮 jeg ble så glad. Og så utrolig fint å få se dere sammen på romantisk date. Jeg håper det er dere 2 som vinner PH! Dere er verdige vinnere og det hadde vært sykt fortjent

   1. Hvorfor er de verdige vinnere?De har jo ikke gjort annet en å drive med mobbing. Sofie oppfører seg som en diva og tror hun eier ph. Behandler alle som ikke er i hennes allianse som dritt. Vært rasistisk mot Jamila. Hvorfor i alle dager er de verdige vinnere?? Klarer ikke å skjønne hvorfor enkelte mener det. Må jo være fjortiser dere som mener det. Aldri vært borti en mer diva oppførsel som Sofie. Thea og Adrian er de eneste verdige vinnere i år.

  15. Spoilervideo er ute, og det er Marthe og Adrian som vinner 🙂

   Btw, Jamilla godtar kun kommentarer som er i hennes favør, sånn at det ser ut som alle er imot Andreas..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg