BITCHES IM BACK!!

Hei på dere!

Nå er jeg tilbake på hotellet igjen, har først nå sett episoden fra i går. Det er sykt rart å se akkurat denne episoden, grunnet mye følelser. Jeg forventet ikke at Tea skulle være borte, men fikk meg en sinnsykt opptur når Mario fortsatt var der. Jeg er veldig glad for at jeg i ettertid har skjønt at mye av det jeg gjorde og sa der inne var teit. Det er heldigvis ikke hverdags-Sofie, jeg synes også det er dobbeltmoralsk der inne at enkelte sier noe om oppførselen min samt gjør akkurat det samme selv.

Utenfor hoteller har jeg, Thea og Jamilla en god tone når vi først snakker. Når jeg ser tilbake på innsjekken og noen caller meg ut for å være dobbeltmoralsk for at jeg ikke klemte noen når jeg dro, for så og 5 min senere ikke gi meg en klem når jeg kommer inn  igjen var rart å se. Veldig mange hater på meg for slike småting, det er litt irriterende når akkurat samme ting skjer mot meg men ikke blir tatt opp. Det er vel bare janteloven det da..

Så også at noen hoppet på flasker og latet som det var meg, noe jeg ble litt sjokkert over! Jeg har sjeldent vært personlig stygg med noen der inne, ja jeg har kanskje irritert noen. Den attituden og hardheten var noe jeg vokste på meg der inne, jeg savner Mexico mer og mer og hadde nok gjort veldig mye annerledes om jeg var der igjen. Fra nå skal i hvertfall jeg fokusere på å være den beste utgaven av meg selv. Hva synes dere om episoden?

Spørsmål? Jeg svarer!

-Sofie

65 kommentarer
  1. Fyfaen ble skikkelig skuffet over Mario da han pulte Bettina. Virkelig ikke lojal mot deg. Håper dette er noe du har tenkt over… Fikk skikkelig ondt i magen av å se det der. Huff….

   1. Samme her! Respektløs..!! Der viser han egentlig bare hvordan han er, noe av det styggeste man kan gjøre mot noen man liksom har følelser for! Nei herregud!

  2. Jeg er helt enig med deg, små ting du gjør blir det masse hat kommentarer og snakk om men når andre gjør det samme er det ingen reaksjon nesten! Jeg sluttet å se på paradise så fort du sjekket ut å fulgte med på Instagram til du kom inn igjen fikk ikke med meg en episode mellom det. Jeg syntes du får så mye mer ufortjent hat en de andre! Sånn som jamilla klarer ikke en gang å ta en diskusjon hu bare sier det vi vill å lar ingen andre snakke tilbake for da går hu, vi løper til nye deltakere med en gang å snakker dritt om deg, sitter klart å tydelig å sier vi ikke liker deg, snakker dritt når du kommer inn… men ingen sier noe på det å det irriterer vettet ut av meg! Nå kan jeg endelig følge med ph igjen siden du kom inn! Jeg håper virkelig du vinner, jeg syntes absolutt du ikke er noe som helst værre en noen andre der inne, jeg digger deg rett og slett! Og det er så fryktelig urettferdig alt hatet du får, men det er vell det man får når alle er sjalue for at du ser ut som du gjør å ikke lar deg styre av noen! Du er rå, stå på fineste du❤

  3. Er jeg den eneste som er sjokkert over Bettina? Som jente var det virkelig vondt å se hvordan hun pirret mario før hun skulle legge seg. En hver jente som ser den scenen der bør skjønne såpass at det å ta av seg trusen og gå helt naken rundt på andre siden av rommet for så og stille seg i dusjen foran en gutt som ikke har fått «tømt seg» på 10 UKER. Vil få et resultat… ikke nok med det men hun setter seg oppå han naken!!!? Greit at hun ville ta hevn på Sofie men å gjøre det på denne måten blir bare helt feil. Hun viste akkurat hva hun gjorde og for meg mistet hun all verdighet etter dagens episode.

   1. Kunne ikke vært mer enig. Sjokkert over både Mario og Bettina, men sistnevnte var bevisst i valget sitt. Hun sprader rundt naken for å erte Mario, som resulterer i hevn mot Sofie. Hvilken som helst gutt hadde fått en reaksjon på at en naken jente legger seg ved siden av i sengen. Han burde selvsagt klart å si nei, men dette visste Bettina.

    Tydelig å se at Mario angrer sekundet hun går av, da han tar hendene mot hodet. Skitten oppførsel av begge to her.
    Forstår at det er kjipt å se om igjen Sofie. Stå på <3

   2. Bettina trenger ikke være påkledd og ikke dusje fordi Mario ikke har fått tømt seg på mange uker. Skal hun legge seg skitten å sove med pysjamas for å ta hensyn til Mario?? Det er det dummeste jeg har lest. Mario skulle ikke pult Bettina utgangspunktet, og da hun satt seg oppå han skulle han bedt henne gå av. Det er ikke Bettina «sin feil» at de pulte bare for at hun var naken. Mario burde virkelig tåle å se en naken jente uten og ville pule henne når han var/er så «forelsket» i Sofie. Jeg heier på Sofie i PH, men blir for dumt å gi skylden på Bettina. Typisk holdning at jenter er seksuelle objekter, mens guttene må tas hensyn til.

    1. Legger ikke skylden på bettina, skjønne veldig godt at man må være to for å dansen tango. Jeg mener bare at alt har med holdningen hennes å gjøre. Og selve situasjon de alle er i inne der

     1. Enig at det er teit av henne å sette seg oppå Mario i det hele tatt med tanke på at hun visste at Mario og Sofie holdt på, og siden hun var sur på han i utgangspunktet. Men det er uansett Mario som har gjort noe galt. Bettina kan prøve seg på Mario så mye hun vil, men Mario må ta ansvar å si nei. Mario har verre holdning enn Bettina, for han «var utro» og gikk med på å ha sex. I tillegg ville han holde det skjult for Sofie.

   3. Kem hadde gangen med Mario fust? Jo bettina. Sofie visste godt at bettina likte Mario og at de hadde en ting, aligavell klarte hu ikkje å holda fingrene unna. Så Sofie e faktisk den siste eg syns synd på når det komme te denne hendelsen! Men Mario bør absolutt begynna å tenka med hode, å ikkje pikken. Han klare jo virkelig ikkje å velga mellom disse to jentene..

   4. Slutt å vær så tragisk. Ikke legg skulda på Bettina for så å si at du ikke gjør det. Det var Mario sin oppgave å være lojal mot Sofie, ikke Bettina. Forstår godt hvorfor Bettina ville hevne seg. Bare spar deg

   5. Stakkars forsvarsløse lille Mario som ikke klarer å styre sin egen kropp. Han har vist gang på gang at han er en shitty person, som gjør shitty ting mot jenter som liker han. Hadde faen ikke stolt på han ett sekund om jeg var Sofie…

    Bettina har ingen grunn til å skulle ta hensyn til noen av dem sine følelser, siden de ikke brydde seg filla om hennes følelser i starten av sesongen. What goes around comes around.

  4. Jeg må le av noen av dere over, hvordan i alle dager er dette Bettina sin feil? “Virkelig vondt å se på hvordan Bettina pirret Mario før hun skulle legge seg”? It takes two to tango, og hvis vi skal drive med skyldfordeling her er jeg nok ikke alene om å mene at den store drittsekken i denne situasjonen definitivt er Mario.

   Jeg er også jente, og har selv opplevd utroskap. Selvfølgelig blir man såret og skuffet også av den andre parten, men er jo så klart først og fremst kjæresten ansvaret ligger på. “Hun gikk rundt naken og pirret meg” er så forbanna svakt, hva om vi skulle tenkt på denne måten i forhold? Å måtte være konstant stressa og redd for å bli bedratt fordi “hvis jenta pirrer” er det jo helt naturlig at partneren biter på?

   Men her er jeg litt nysgjerrig Sofie, du virker som en bra og oppegående person og er klar over at det nok er ubehagelig å måtte høre på dette flere ganger; men er virkelig oppførselen til Mario inne på hotellet noe du klarer å leve med på utsiden? Greit, det er et spill, man bor i en boble osvosv men jeg hadde nok hatt STORE trust issues i et forhold med en som har oppført seg på denne måten – spill eller ikke. Denne oppførselen sier nok om Mario som person, mener nå jeg.

   1. ENIG !!! Ble virkelig skuffet over Mario etter dagens episode. Greit at det er et spill, men man forandrer ikke verdiene sine. Synes synd i deg, Sofie….<3

  5. Veldig enig med Katja! kunne aldri klart å levd med en person som fremstår så fæl. (selv om det er et spill)

  6. Syns faktisk litt synd på dæ i dagens episode. Skjønne at følelsa gjør at man kanskje ikke tenke helt klart, men kjære dæ, det e ikke alt man skal godta. Dokker va inne på hotellet ja, men hallo, det va sånn 2 uke igjen til dokker va ute, kunne ikke mario ha venta og heller hatt sex med dæ.
   Skjønne at du e glad i gutten men at du virkelig godtar nåkka sånt det skjønne æ ikke..Ingen unnskyldning for det han gjorde e god nok
   Æ hadde hatt seriøse trust issues hvis æ va dæ. Han valgte bettina over dæ i starten av sesongen, og han gjor det til og med DAGEN etter du sjekka inn!!! Altså at du fant dæ i det der det skjønne æ ikke, og at du fortsatt gjør det e bare trist

  7. Fikk veldig vondt av deg i dagens episode. Syns du virker som en fornuftig og sterk jente, og jeg håper at du tar vare på deg selv. Jeg syns det sier mye om Mario som person hva han valgte å gjøre med bettina i kveldens episode, selvom det er et spill. Han sier at du betyr alt for han, også gjør han dette mot deg. Kjente at jeg ble skikkelig sint på dine vegner. Sender deg en stor klem og gode tanker <3 Husk å sette deg selv først, og ikke finn deg i hva om helst.

  8. Trenger alle å nevne at Bettina og Mario hadde sex når Sofie veldig godt vet det selv og ikke liker det? Syntes det er veldig unødvendig å hate på Mario og Bettina på Sofie sin blogg når hu ikke har noe med det å gjøre. Gjort er gjort å det er ikke så mye å få gjort med det. Ja, det var dårlig gjort av Mario men vi trenger ikke gni det inn så jævlig? Sofie har sagt selv at hu skal lage et innlegg om det så hvorfor spørre så mye nå.

  9. Synes du kan holde deg for god for slike innlegg som dette. Selv om du skriver at du, Thea og Jamilla har en god tone når dere snakker idag, så er dette innlegget veldig negativt skrevet mot dem, og synes rett og slett at man som offentlig person skal være forsiktig med hva man skriver / egne meninger om andre, da dette fort kan føre til hat fra leserne. Veldig skuffende.

  10. Wow nå må jeg se dagens episode. Bettina kommer og og knuller mario.. hehe mye action on paradise assa.

   1. Jeg fikk så vondt av deg da jeg så denne episoden.
    Du er så fantastisk vakker og intelligent, i tillegg til alle andre ting bettina ikke er. Jeg fatter ikke at Mario kunne klare å gjøre dette mot deg, men der viste han at han ligger mange nivå langt under deg, Sofie. Det skulle aldri skjedd, hvordan kan du være samboer med han den dag i dag?

  11. Hva syns du om at Mario og Betina ligger sammen i dagens episode? Dere klarer aldri å vinne dette ;))

  12. Du oppfører deg som en bitch der inne, så synes faktisk det er litt gøy at Mario ligger med Bettina. Ser du ikke hvorfor halvparten misliker deg der inne? Du tror de er sjalu på utseendet ditt så klart, klassisk…

   1. Er du seriøs nå? Flertallet jublet jo da Sofie kom inn igjen. Og hva med for eksempel Tea eller Jamilla? Vil nå tørre å påstå at de er mislikt av like mange (om ikke flere der inne). Sofie tør hvertfall å forsvare seg selv i motsetning til andre inne på hotellet som, bokstavlig talt, løper fra diskusjonen.

    At deltakerne ikke er like glad i alle inne på hotellet er selvfølgelig, det er et spill, man vil shippe ut de man ikke anser som sine nærmeste.

    At du synes det er «litt gøy at Mario ligger med Bettina» blir for dumt, spesielt når du i slutten av episoden ser hvor fornøyd Bettina er i morgendagens parsermoni. Hun har gjort akkurat det hun ville, å ødelegge og ta hevn, men på helt feil måte.

    Stå på Sofie, jeg heier på deg. Synes du virker som en superhyggelig og utadvendt og TØFF jente!

  13. Endelig fikk deilige Bettina sin hevn! Da trenger hun ikke hevne seg på annet vis. Ja, jeg vet jeg er slem nå, men du har ikke empati og kjefter på folk som gråter

  14. Hvorfor er du sammen med mario? Å fy faen 😂 puler Betina og driver på med deg, da er man ikke veldig voksen 🤮✌🏼

  15. Hva syns du om jamilla og måten hun snakker om deres allianse på? Jeg syns hun mobber! Blir like irritert og sjokkert hver gang hun åpner munnen!

  16. Hva syntes du om oppførelsen til Mario mot Bettina? Han leker med følelsene hennes gang på gang og lyver som om det var det mest naturlige i verden.

  17. Hvis han hadde vært så gira på deg hadde han nok aldri ligget med hun, så så digg og bra er du ikke.
   Lættis at du tror du kan stole på han nå og, once a liar, always a liar. Hvis han klarer å gjøre noe sånt mot deg en gang, så gjør han det igjen.

   Klemz

  18. Du vet man må være to for å ha sex, sant ? Dessuten er det ikke Bettina som har lovet å være lojal mot noen og hevder hun har følsler for dem, det er faktisk vår kjære Mario som påstår at han kun bryr seg som Sofie. Det at du klarer å rettferdiggjøre oppførselen til Mario fordi Bettina ”pirret” han er faktisk noe av det dummeste jeg har lest på lenge 🙂

  19. Uff jeg får helt vondt inni meg av den siste episoden av ph, håper det går fint med deg! Du virker som en søt jente som fortjener det beste

   1. Jeg selv hater virkelig nettroll, og jeg liker ikke å legge igjen dritt kommentarer som at du er en dårlig person, og det ene og det andre. Men attituden din er ikke fin, du oppfører deg som at du er bedre enn de fleste. Du sier at Thea og de andre skal få svi, men de spilte spillet på PH. Du var deres konkurrent like mye som de er din konkurrent. Du ville jo gjort akkuratt det samme mot Thea, Adrian, eller Jamilla om du hadde hatt muligheten? Og om de hadde spurt deg i forkant om du kom til å velge den og den for å kaste de ut, så hadde du ikke sagt ja? De gjorde mot deg det du hadde ønsket for dem i lang tid, derfor klarer jeg ikke skjønne at du er bitter. Du sier at de fikk partneren din, mario, til å bli godtroende og lurte dere. Men er ikke det det paradise hotel handler om? hvem er egentlig hundre prosent ærlig på paradise? Når man vil vinne premien og komme lengst mulig? gå litt inn i deg selv sofie. hadde faktisk håpet på et svar på denne kommentaren, for å få et annet intrykk av deg.

  20. Du fremstår som en bitch på TV og jeg elsker det!!
   Paradise Hotel hadde ikke vert noe gøy uten deg, jeg håper du og Melina fra ex on the beach kan lage et TV show sammen en dag, det hadde blitt konge

  21. når man ser deg på paradise er du helt annerledes enn på bildene, visste ikke at du redigerte på deg så sinnsykt mye. Du har verken den øyenfargen eller kroppen på paradise haha, du er jo en helt annen person på insta

  22. Jeg syns det er sykt flaut og trist at dere som er over 20 år faktisk har tatt så mye personlig på hotellet i år og vært så fæle mot hverandre. Dere har rett og slett ikke klart å skille mellom realiteten og spillet. Alle andre sesonger har også hatt allianser men aldri så mye hat for hverandre uansett allianse, skikkelig umodne alle sammen. Adrian er den beste spilleren i år som faktisk ikke er dobbel moralsk, men resten av dere alle er! Spesielt du Sofie, og vil ikke være stygg mot noen. Men det kommer mer frem at du er dobbelmoralsk fordi man ser at du føler deg bedre enn andre på måten du prater på. Du sier hele tiden alle må høre på alle og gjøre det som er best for gruppen, men forstår du virkelig ikke at dette er et spill? Og at mennesker må få ta egne valg uten at en sofie får ha dem rundt lillefingeren som du har marthe, tea k mario? Du har folk på ditt lag kun for å få det som du vil og hvis ikke så er du fæl mot dem.

  23. Håper virkelig at du finner deg noe bedre enn Mario. Han har null respekt for deg, om det ikke er tydelig nå, så blir det nok tydelig videre i forholdet

  24. Jeg må le av kommentarfeltet her. For det første, det må selvsagt to for å tango men Bettina er jo alt annet enn uskyldig oppi dette da (men ja det er Mario som burde sagt nei). Og for det andre, han har da ikke vært utro, de er jo ikke kjærester en gang. Så litt feil å avskrive han som en hun aldri burde stolt på.Det er ikke bra oppførsel men det høres jo ut som han har vært utro og styrt rundt. Sier ikke oppførselen er bra, men en må skille litt på hotellet og det virkelige liv.

  25. ENDELIG kom du inn igjen! Har vært såå lei av å se på at den andre slemme alliansen får det som dem vil 😭 og når det gjelder attitude på innsjekk så er ikke jamilla one to talk! Jamilla og Thea er de eneste der inne med et attitude problem, de er så stygge bak ryggen til folk, og det handler ikke om spill en gang, det der er personangrep! Heia deg, mario, Henrik, tix!

  26. Til alle over her som sier at det ikke er Bettina sin feil. Selvfølgelig er dette hovedsakelig Mario sin skyld. Likevel mener jeg det handler om respekt, og det mangler Bettina i akkurat denne situasjonen.
   Hun vet veldig godt om kjemien og status rundt Mario og Sofie. Rett før de la seg gikk hun inn mens de to sistnevnte ga nattakyss.
   Derfor mener jeg Bettina har noe skyld i denne situasjonen.
   Hvis du vet at noen bryr seg om hverandre og liker hverandre godt, hvorfor i all verden ønsker du å ødelegge det? Det er akkurat dette mange jenter (og gutter selvfølgelig) gjør feil. Hvis en person er utro er det selvfølgelig vedkommende sin feil, ene og alene. Likevel mener jeg den andre personen har et visst ansvar. Det handler om å respektere hverandre. Jeg personlig hadde aldri lagt an på en person jeg vet har en greie med en annen, av respekt for den jenta.

   Det skal også sies at jeg ble svært sjokkert over Mario, og utifra det vi ser på TV-skjermen virker han svært betatt av Sofie, så derfor ikke den komme. Vi må også huske på at dette skjedde for en god stund tilbake, før det ble seriøst mellom Mario og Sofie. Det er godt mulig Mario spilte en karakter inne på hotellet, og at han aldri hadde gjort noe sånt på utsiden. Synes uansett det er unødvendig å spekulere i det, da det sikkert er vondt og sårt for Sofie.

   Stå på Sofie. Du er sterk <3 Heier på deg der inne.

   1. DEN ENESTE SOM GJØR FEIL HER ER MARIO…

    Mario er en voksen mann. Som klarer og tenke, og virker oppegående utifrå det jeg har sett av pH. Mario visste det han gjorde var galt. Både før – under- etter de hadde seg. Han visste at det ikke var greit mot Sofie, men kjørte på uansett. Hvorfor gjør Betina noe feil her ? Mario sier
    Klart og tydelig at det er ingen ”greie“ mellom han og sopie..

  27. Mario og Sofie er kjærester (samboere)
   Sofie har bare ikke turt å si at de er kjærester pågrunn av det Mario gjorde mot Sofie inne på paradise hotel..

   Alle skjønner vell det ?

   Og jeg skjønner godt at Sofie ikke ville gjøre dette offentlig før etter dette hær scenario er over.

   Men jeg lover deg Sofie! Mario er ikke bra for deg..
   Alle får fristelser i livet og Mario beviste akkurat at han ikke kan stå imot fristelsene og dette kan fort gjenta seg så plis ikke bind deg helt fast til denne gutten… du må nesten være på vakt hele tiden jo stakkars !

   Han skjuler og lyver.. når han blir lei av deg plutselig så ser han andre fristelser.

   Sier bare dette for at jeg ser at du er en kjempe bra person og fortjener ikke å bli såret..

  28. DUMP HAN! 🤢 du har jo opplevd utroskap tidligere, så trodde ikke du ville godta noe slikt. Kjærester eller ikke, men en greie er en greie. Håper du tar til fornuft, for du virker som en flott og fin person Sofie <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg