VINN TUR TIL SRI LANKA!!

Hei dere!

Nå er det morgen her i La og jeg har akkurat stått opp å ser at klokken hjemme er 19:00. Jeg sitter bare å tenker på hvor jetlag jeg kommer til å bli når jeg reiser hjem. Haha, ikke skal jeg slappe av heller for jeg har booket en ny tur til Sri Lanka allerede 10 November, denne turen er ikke som alle andre jeg har dratt på, jeg skal nemlig lære meg å SURFE, ja du hørte riktig surfe.

derfor vil det bli en annen type tur enn de jeg er vant til, vil tro man står opp tidlig surfer og gjør andre aktiviteter som er satt opp å planlagt. Jeg ser så mye fram til å bruke masse tid på stranden! Har også lenge hatt lyst til å reise dit men har ikke fått sjansen enda. Jeg reiser denne gangen helt alene, jeg kjenner en jente fra sverige der, men ut ocer det så drar jeg også for å bli kjent med nye mennesker! Har dere også lyst å dra ned til Sri Lanka så du kan lære deg å surfe, møte mange nye mennesker og oppleve helt magisk natur? Da må du ta en ekstra titt på denne konkurransen her. Jeg skal nemlig lodde ut to ukesplasser på Lapoint sin surfcamp i Sri Lanka og det du trenger å gjøre for å vinne disse plassene i paradis er å klikke deg inn HER

og svare på følgende spørsmål:
Lapoint skriver og forteller om mange ulike opplevelser på Sri Lanka, hvilke av grunnene er det som får reisefoten din til å krible mest? Og hvilket av pakkene/levels er det du og din venn ønsker å delta på.
Skriv svarene i kommentarfeltet og du er med i konkurransen. Vinnerne vil bli trukket den 17. November
og man må være 18 år for å delta!!
– Sofie

Hei dere!

Hei dere!

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, rett å slett for at jeg følte jeg trengte en liten pause! Jeg har brukt tiden flittig og både vært på ferie i Spania og vært hjemme i Mehamn. Det har vært deilig og bare fokusere på litt andre ting.

Jeg er litt stresset om dagen, føler timene i døgnet ikke strekker til. Kanskje også fordi jeg er så spontan med feriene mine, haha! Skal allerede til LA i begynnelsen av neste uke, og kom hjem nå på lørdag! Jeg skal dit med blant annet Sofie Nilsen som dere kjenner til!

tenkte for denne gangen at jeg skulle svare på litt ting som dere har lurt på underveis, mange av dere spør hvor lenge jeg skal ha regulering i form av Invisalign, den skal jeg ha på i totalt 14 uker som jeg skreiv her for litt siden, og ja bruker den hele tiden selv om dere ikke ser det. Jeg er nå allerede på femte uke å har bare 9 igjen. Tenkte å skrive ett innlegg om hvordan opplevelsen har vært så langt senere.

mange lurer for så vidt også på hvordan det går med meg og Mario, vi har forsvunnet litt under radaren i det siste, men vi har det veldig fint nå! Vi hadde en ganske røff periode i August og etter, der alt bare føltes meningsløst, jeg var veldig splittet i meg selv og hva jeg ville. Har derfor hatt vanskelig for å både skrive om det på bloggen eller lage youtube som planlagt. Dette er noe jeg nå har lyst å gjøre, det har vært fint for meg å trekke meg tilbake å finne ut av privatlivet i ro og fred!

Også over til noe litt mere overfladisk som dere spør meg om hver dag, hvor er denne buksa fra??? Har den i 24/27L og lenker det under!

Dere finner den HER

(annonselenke nelly)