Jeg har fått meg reggis!

Hei dere!

long time no see, jeg har som dere sikkert har merket tatt en aldri så liten pause fra bloggen. Jeg har hatt mye å gjøre og har også villet slappe litt av i kropp og sinn. Mye har skjedd siden sist jeg var innom. Har blant annet tatt Invisalign som er en form for tannregulering, mange har spurt på Instagram derfor tenkte jeg bare svare felles på alt i ett innlegg isteden.

jeg legger bare ved de spørsmålene jeg har fått å prøver å svare på de!

Kan du vise bilde av hvordan det ble og kan folk se den?

Slik ser det altså ut på meg, vet Zara Larsson også har hatt samme type. Den skal ikke kunne ses fra avstand, men man ser det selvfølgelig litt om man er nærme.

Hvor lenge må du ha den på?

Jeg må gå med den i 14 uker, det vil si ca 3,5 måneder. Synes ikke dette var ille da vanlig regulering tar opp imot 1 år eller flere.

Hvor ofte må man til tannlege å stramme?

Dette er nok det som sjokkerte meg mest, når man har startet med selve behandlingen går man bare 3 ganger. En når man setter de på, så får du med deg ca 7 skinner, så går du tilbake etter disse 7 å sjekker at alt går som det skal, etter det får du med deg resterende skinner å går tilbake når disse er ferdig. Det er derfor ikke en tannlege som strammer, men du selv. Jeg bytter skinne hver mandag, så istedenfor månedelig stramming så blir det ukentlig.

Gjør det vondt og hva gjør man når man spiser?

Jeg syntes ikke det gjorde vondt, selvfølgelig er det ubehagelig når tennene driver å flytter på seg, men det er bare de første dagene av uken. Når du spiser tar du skinnene av, etterpå må du skylle grundig eller pusse tennene før du setter de inn igjen.

Hvor mye koster det?

Det koster mellom 20-54 tusen, jeg har typen lite, noe jeg mener er noe midt imellom. Jeg synes det er ganske rimelig i forhold til at tennene blir helt rette på så kort tid.

Jeg reiser bort med Ingrid og Sofie N!

Hei dere!

endelig har denne uken kommet, har gledet meg! For på fredag skal nemmelig jeg, Sofie og Ingrid reise sammen til Stockholm i bursdag til nelly.com, jeg har alltid ville være en del av Nelly teamet. Det virker som de har sykt gjennomførte reiser og eventer, samt er alle i crewet så koselig, feels like a family!

Vi reiser allerede nå på fredag å blir over helgen, det er noe opplegg både på fredag og lørdag med mingle, showroom og fest. Jeg er enda litt usikker på hva jeg skal ha på meg, har i det siste blitt gla i å dra ut i bukse!  Tenkte det kanskje hadde vært gøy med en avstemming på instagram.

Jeg har jo vært veldig mye i Sverige opp igjennom, men nå er det lenge siden! Håper derfor på å møte vennene mine der mens jeg er der. Håper spessielt på å få se Antonija igjen ettersom jeg savner henne veldig mye. Sverige har et så bra miljø, jeg merker det spesielt blant influenserne, de holder sammen. De henger sammen og har arrangementer sammen, det er noe vi burde bli bedre på i Norge! Vi har jo ikke andre kollegaer enn oss selv.

 

Ukens spørsmål!

Annonselenker

 

Hva heter oljen du bruker å la ut for litt siden?

Oljen heter bjuwti oil, den kan du kjøpe HER har også rabattkode på 15% om du vil kjøpe noe sminke i dag💕 dette på LYKO med kode KARLSTAD15

Hvem liker du best i ex on the beach?

Liker egentlig alle karakterene, vet hvor mye de klipper og limer så forhåndsdømmer ikke! Har møtt både Ulrik og Andreas å synes de er super snill! Så liker de best per dags dato!

Oppskrift på brynene dine?

Jeg har hatt så krisetider med bryn! Har gått igjennom alt, mitt tips er brynspennen fra urban d og bruke mascara på brynene, tegner alltid streker loddrett i begynnelsen av brynene.

Hvordan går det med deg og Mario? Bor dere fortsatt sammen?

Det går kjempefint nå, vi har hatt det litt tøft der vi, eller spesielt jeg ikke har trivdes så godt! Men nå er det mye bedre, og ja vi bor fortsatt sammen i Oslo.

Hvordan får man så langt å tjukt hår som deg?

Jeg farger det med hårfarge som ikke sliter på håret, kurer det. Vasker det kun 3 ganger i uken å unngår varmeverktøy!

 

Hvorfor smiler du aldri?

Jeg har unngått å smile på bilder, men smiler veldig ofte til vanlig, haha! Nå skal jeg jo endelig få tennene på plass, da skal jeg prøve å smile mer på bilder også!

 

Ditt beste motivasjonstips til trening?

Mitt beste tips er å komme inn i treningen, når man ser resultater blir man motivert! Motiverer også meg selv med nytt treningstøy å preworkout.

Beste tips til jenter som sliter med sin egen kropp?

Mitt beste tips er å se de fine tingene, jeg tror det ligger mye i psyken. Jeg har også ting jeg ikke er fornøyd med! Prøver å holde meg positiv samt ikke sammenligne meg med andre, trener og være sunn er mitt tips!

 

 

 

Derfor var ikke jeg med i første episode?

Hei dere!

 

Nå har jeg sett første episode av After beach, jeg var ikke med i første episode grunnet at jeg var værfast i Norge! Egentlig visste jeg lite om programmet jeg skulle være med på, det var helt nytt og det var ingen grundig info når det gjaldt navnet på serien. Hadde jeg sett noen sesonger av det før så ville jeg nok latt være å delta.

Føler kanskje ikke dette programmet er helt min greie, men jeg tar ofte ting på sparket å prøver å gjøre det beste ut av det. Det var jo koselig å være der så jeg angrer jo ikke i ettertid, men som sagt er det ikke noe jeg kommer til å gjøre om igjen!

I morgen derimot skal jeg gjøre noe utrolig gøy, jeg skal være gjesteprogramleder i NRJ i morgensendingen! Det blir utrolig gøy, jeg er jo ikke den som er mest glad i å stå opp tidlig! Har alltid tenkt fy faaader radio kunne jeg aldri jobbet i, de står opp så tidlig å er så munter. Selv vil jeg ikke at noen snakker til meg den første timen etter at jeg har stått opp, haha!

Jeg har ikke forberedt meg på noe å tar det som det kommer, det eneste jeg vet er at det er en knall gjeng som allerede sitter der, det vil gå fra 07-09 imorgen tidlig!

Den ufattelige ulykken!💔

Hei dere!

som sikkert mange har lest så har en ufattelig trist ulykke skjedd i Alta, i helgen mistet vi 6 ungdom i en helikopterulykke knyttet til en festival. Jeg som har gått på skole der over tre år vet hvor hardt det rammer hele finnmark og da spesielt Alta. Jeg har egentlig ikke følt for å skrive så veldig mye etter lørdag.

Det er så rart hvordan man i ett øyeblikk skal ut for å kose seg, i neste så skjer noe slikt. Jeg kjente bare en av de! Det er med stor klump i halsen jeg skriver dette innlegget, jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal formulere meg eller hva jeg skal si! Synes bare det blir feil å ikke nevne det når det berører så mange jeg er glad i.

Det er sånn på små plasser, vi står sammen når slike ting skjer! Jeg vil alltid huske min klassevenninne Benedikte, du er i tankene mine❤️ Det var utrolig fælt å få nyheten, vente på svar og håpe at det ikke var sant! Hvil i fred skjønne Engel! Varme tanker å klemmer til de pårørende!