Overraskelsesbesøk og Mario flytter ut!

Annonselenker

Hei dere!

Jeg var borte fra bloggen grunnet overraskelsesbesøk av besteveninnen min, hun kom hit på torsdag noe Mario og hun hadde planlagt i lang tid. Hater egentlig overraskelser men ble super glad for denne, har lenge savnet hjem på grunn av venner å familie så da var det extra godt å få ned en hit. Vi har jo bare ett soverom og derfor måtte Mario flytte ut, haha. Han er nå snill!!

de siste dagene har gått utrolig fort, på torsdag var jeg i bursdag til en veninne av meg på Pincho og igår var vi ute å handlet og spiste. I dag er planen å dra ned til byen for å ta noen piercinger, men vi får se om vi rekker det i og med at vi skal ut i kveld!! Så vi får se om jeg tørr, jeg er jo egentlig livredd for nåler, haha.

Jeg har forresten en gladnyhet til dere, har nemlig en rabattkode til dere hos nelly. Der dere får hele 25% på alt fra NLY BRAND. Jeg har serriøst begynt å digge klærne derfra, de har overkommelige priser samt følger de med i trendene. Koden min er ( KARLSTAD25 ) den varer ikke så lenge så løp å kjøp!!

har samlet noen plagg under som jeg ønsker meg, legger ved linker også! HER

 

BELTE: HER KJOLE:HER SKJORTE: HER VESKE: HER

JAKKE: HER

-Sofie

Nytt program og jeg er nervøs!..

Hei dere!

I dag har jeg for en gangs skyld stått opp tidlig, det fordi vi har hatt en innspilling hjemme hos oss. Dette kommer også på tv fortløpende, i tillegg har jo snart det nye programmet premiere. Det kommer allerede neste uke, jeg selv kommer ikke til å være å se på skjermen under første episode da jeg var værfast i Norge på grunn av snøstorm.

Jeg er veldig spent på hvordan dette programmet blir da vi akkurat var kommet ut av en av Norges lengste tv innspillinger. Jeg husker jeg var sinnsykt sliten psykisk unser denne innspillingen. Jeg var ofte irritert og kjente det ikke var rett tidspunkt å være på ny runde innspilling.

Paradise hotell er et veldig krevende program, du er alltid under press å drama. Du har ingen normale rutiner eller forhold rundt deg, derfor gruer jeg meg litt til å se denne serien. Jeg vet liksom at jeg ikke er på topp, men vi får se! Det kommer til å være en episode i uken over 6 uker.

Over til noe helt annet, jeg var som noen så hos tannlegen i går. Jeg har i flere år ventet på å gjøre nettopp dette. Jeg vil ikke si for mye da vi fortsatt jobber med å bygge en plan for meg,  forhåpentligvis blir 2020 et smilende år for min del😍

 

Det sykeste skjedde på Tbanen i går! Enda sjokkert!

Hei dere,

i går var det fullt kjør fra tidlig morgen til kveld. Vi startet dagen med båt tur med TV3 og gjengen, det var nemlig høstlansering for de nye programmene å satsningen til kanalen. Der møtte jo vi opp da et av programmene inneholder oss. Marthe var ikke med da hun er i LA nå.

Når dette var ferdig var det egentlig tid for å dra på premiere av charterfeber noe jeg valgte og ikke dra på da søskenbarnet mitt er her og jeg ville se henne! Derfor dro jeg bare fra byen for å skifte hjemme, dette skulle bli en opplevelse jeg ikke blir å glemme med det første.

Jeg gikk inn i tbanen og satte meg på skrå ovenfor en dame, jeg liker å sitte innerst men tenkte ta motsatt side slik at vi ikke trengte å sitte oppi  hverandre. Det var mye plass rundt om, men alikevell kommer en mann å setter seg der, som igjen fører til at han satt rett over meg.

Jeg synes det var merkelig men konsentrerte meg egentlig bare om å skrive en melding, mannen begynte så å oppføre seg sykt merkelig. Han begynte å puste å pese, jeg som selv har hatt en bestemor med drypp ble bekymret. Øynene var igjen å alt. Jeg skulle av på neste stopp og søkte øyenkontakt noe jeg fikk like før jeg skulle av, tenkte derfor han kunne ha filmet meg i og med at mobilen var rettet mot meg. Når jeg gikk ut så jeg bak han, da satt mannen å så på porno…! Fy så ekkelt, det finnes alså så mange rare mennesker der ute.. helt sjokkert.

Bildedryss fra helgen!

Hei dere,

Nå sitter jeg på flyplassen på vei tilbake til Oslo, i helgen har jeg vært i Stavanger på Utopia. Jeg har rett å slett ikke hatt tid til å blogge mens jeg har vært her, vi har nesten sprunget fra plass til plass.

I går startet det tidlig med preparty hos blivakker før selve festivalen. Det som er helt sykt er at jeg i 8 år har vært internett venninne med en jente herfra å i helgen var første gang vi møttes, det var sinnsykt gøy! Møtte også ei jeg har fulgt på instagram i sånn to år, merkelig hvordan denne verden fungerer.

Jeg har nesten ikke sett Mario denne helgen, vi er absorlutt ikke de som henger sammen som erter å ris når vi er ute! Begge er jo over gjennomsnittlig sosial, så vi møtes heller når festen er over. Alt i alt har denne helgen vært utrolig fin og Stavanger er virkelig en flott by med fine mennesker!

 

Q&A

Er du fornøyd med kroppen din?

Jeg er fornøyd ja, jeg har ikke vært det! Det handler for meg mer om psyken, jeg har selvfølgelig ting jeg vil forbedre, men ikke slik som før. Alle er forskjellig heldigvis💥

Er mario fornøyd med kroppen din?

Mario svarer: Så lenge man er sunn og trener og er fornøyd med kroppen sin selv syntes jeg er det viktigste! Jeg syntes alt med Sofie er bra og hun er veldig flink til å ta vare på kroppen sin med mange treninger i uken. Så svar på spørsmålet om jeg er fornøyd med kroppen til Sofie så er svaret ja!

Har du noen spennende prosjekter på gang?

Jeg kommer jo på TV igjen til høsten, annet enn det så har jeg en del ideer som jeg vil kicke igang! Gleder meg veldig til å få treningsprogrammene ferdigstilt også!

Rareste du har opplevd?

Rareste jeg har opplevd er nok en selfie på finalefesten til PH, hvor noen satt seg ned for å ta gilde med føttene mine😳

Funnet deg til rette i Oslo?

Både ja og nei. Det er liksom forskjell på å flytte fordi man skal gå skole eller jobbe. Det å flytte for å jobbe hjemmefra kan bli veldig ensidig og kjedelig. Størst av alt er savnet etter venner å familie, men har lovet å fi dette en sjanse!

Er du å Isabel Raad fortsatt venner? 

Vi ble jo venner i Ibiza, haha! Regner med vi fortsatt er det😘

Hvor gammel var du når du fikk din første kjæreste?

Jeg tror jeg var rundt 14-15 år.

Hva er du mest takknemlig for i livet ditt?

Jeg er mest takknemlig for familien min, venner og kjæreste jeg hadde ikke vært noe uten. De menneskene jeg har rundt meg i tykt å tynt. Jeg er også sinnsykt takknemlig for dere, for at jeg får muligheten til å gjøre noe jeg elsker.

Hva synes du om EX on the beach deltagerne? Kunne du vært med selv?

Synes det var mange spennende personligheter, elsker at alle er 100% seg selv!  Det blir utrolig gøy å følge med! Jeg selv kunne aldri vært med.

En herlig nyhet!!

Hei dere!

I det siste har jeg jobbet en del med noe helt spesielt nemlig NYE TREEEENINGSPROGRAM, jeg har denne gangen valgt å fokusere bare på Rumpe. Jeg vil i dette treningsprogrammet dele ut alle de beste øvelsene til å bygge rumpe, jeg selv har tester så utrolig mange øvelser som ikke gjør noe for meg. Disse har jeg sett på instagram der influencere bare legger ut for å ha noe nytt å komme med.

Derfor har jeg prøvd meg gjennom disse og funnet de som har mest kontakt med glutes. Jeg har lenge trent og har sett hvilke av disse som gir meg best resultater til siden av rumpa, øvre del av rumpe, senter del og hofte. Jeg har også tenkt litt på og dele ut 1 time trening med meg til 3 ulike personer som kjøper dette programmet, der dere får være med meg på en treningsøkt. Jeg har ikke tatt PT så det vil være mer som å ta med en venn.

Jeg er faktisk skikkelig stolt over akkurat dette programmet da jeg vet jeg selv ville hatt det for ett år siden. De som kjenner meg vet at jeg hadde en ikke eksisterende rumpe da jeg var mindre, alt jeg har i dag er takket være trening! Noe jeg syns alle burde gi en sjanse. I dag er planen å ta bilder til alle øvelsene samt få alt på plass. Det vil være mulig å forhånds bestille programmet allerede om 2 dager!!😍 Keep tuned girls, vil annonsere det på instagram story.

-Sofie

 

Redd for å være alene.

annonselenker

Hei dere,

I dag har jeg sovet å vært alene i leiligheten, det er så rart hvor avhengig man blir av folk. Jeg står over for en stor avgjørelse noe som tar liv og skjel ut av meg. Jeg har vanligvis alt under kontroll, men når jeg står midt imellom to ting og må velge så kjenner jeg total shutdown. Jeg vet rett å slett ikke hvor jeg skal ta veien.

Det er skummelt å være alene kjenner jeg, ikke ha noen å prate med eller legge seg til. Mario kommer heldigvis hjem i dag, så får jeg snakket litt med han også. I dag tenkte jeg bare dra å trene for så og jobbe med ett prosjekt jeg må bli ferdig med.

Jeg føler meg veldig hemmelighetsfull når jeg skriver dette, men det er noe dere vil bli involvert i senere. Jeg kjenner det er litt vanskelig til tider å blogge om noe som treffer dere,  men vi alle har vell sånne dager i blant.

Body: HER Bukse: HER

Playsuit: HER

Derfor var ikke jeg på Findings med alle andre!

Hei dere,

denne helgen har vært rolig for meg, har vært i dårlig form de siste dagene og har derfor vært lite aktiv. har i det siste fått mange spørsmål fra dere om hvorfor ikke jeg er på Findings, noe jeg egentlig ikke orker gå så dypt inn i!

Det er veldig kjedelig for meg når dere skriver at dere vil møte meg, jeg har ikke vært på en eneste festival i sommer. Har rett å slett ikke fått innbydelse til de i år. Haha, føler nesten det blir samme som å ikke bli invitert i en bursdag når alle man kjenner skal. Jeg har jobbet med de i flere år, men nå var det ut i fra de ett spørsmål om penger fra managementet mitt! Har jo bare hatt management siden April, vet de spør lenge før dette, var også veldig rart å se kollegaene mine fra akkurat samme management på samme festival. (Ja jeg kunne kjøpt billett også, men ser mine nære venninner med sånn 2-3k følgere bli sponset, føler derfor ikke for å kjøpe selv.)

Men når vi så været ute var det egentlig veldig deilig å være inne. Vet jeg hadde gått og blitt kald og enda mere syk! Håper uansett alle dere som var der koste dere. I dag mens alle andre er hangover skal jeg jobbe litt samt dra å trene, har fått tilbake gnisten etter forige helgs fylletull.

-Sofie

Hva ville jeg valgt🤔

1. Aldri reise igjen eller aldri få være i Norge igjen?

Denne er sinnsykt vanskelig for meg, men må bli aldri mere reise da jeg har hele min familie her. Har også venner, hus og barndommen min i Norge, ville blitt vanskelig å leve uten.

2. Aldri spise kjøtt igjen eller aldri spise grønnsaker?

Aldri mer spise kjøtt helt klart, hadde nok fint klart meg på vegetarkost nå som det er kommet så mye. Har lyst å teste det ut, men vil ikke slutte helt med kjøtt. Hadde på andre siden ikke klart å bare spise kjøtt..

3. Bade med edderkopper eller ikke se Mario igjen?

Bade med edderkopper uansett hvor fælt det ville vært, det er nok min største frykt! Vil ha Mario i livet mitt!

4. Være med på reality igjen eller aldri gjøre mer TV?

Være med på reality, synes det er veldig gøy å lage tv! Ville kanskje gjort noe helt annet neste gang.

5. Aldri ta abort eller alltid ta abort?

Ville tatt aldri ta abort, da jeg går på prevensjon og kan forhindre å bli gravid. Jeg vil jo ha barn i framtiden, synes samtidig jenter skal få bestemme over egen kropp.

6. Armer eller mage hos gutter?

Denne er vanskelig, er glad i begge! Men armer på gutter er fint.

7. En gutt som trener eller en gutt som er flink på kjøkkenet?

En gutt som trener alle dager i uken, jeg må ha en aktiv mann. Trener mye selv og er det en ting som tiltrekker meg så er det at mannen trener, han kan gjerne også være flink å vaske på siden, hehe. Liker å lage mat selv.

8. Alltid kle deg fint eller alltid kle deg i joggeklær?

Alltid fine klær da, så ha noen fine klær som var behagelige. Tenk å dra ut i joggebuksen liksom? Nei, alltid kle meg fint.

9. Katt eller hund?

Katt. Jeg elsker katt, katt er livet❤️

10. Aldri mere Mario eller aldri mere PC?

Aldri mere PC, man kan dessuten gjøre det meste via telefon i dag.

Dette skjedde etter Ibiza..

Hei dere,

Nå har jeg stort sett vært sengeliggende siden jeg kom hjem, jeg er rett og slett helt utslitt. Jeg har ingen energi igjen, noe som er rart til å være meg. Er ikke en jente som er så veldig fan av å drikke da jeg aldri havner på det gode stadiet.

Jeg blir som oftest veldig dårlig i dagene etter og ser ofte ikke vitsen med å ødelegge flere dager for en kveld ute. Denne gangen hadde vi bare en helg som vi ville nyte fullt ut, derfor dro vi ut alle dagene noe jeg kan si jeg virkelig kjenner på nå. Har ingen energi igjen i kroppen og er ganske dårlig generelt!

Men her er den eneste å skylde på meg selv! Haha, ligger strak og ser på love island uk nå og skal muligens dra meg ut av sofaen for ett treningspass senere, jeg vet det er det eneste som vil hjelpe på energinivået. Når det gjelder Findings denne helgen så tror jeg at jeg står over.

Jeg kjenner uansett hvor dårlig jeg er på lysten til å reise igjen, med tanke på leiligheten i Oslo så er jo det blitt mye lettere også! Har dere noen tips til fine steder i høstmånedene?