Fire grunner til at jeg går på betakaroten!

annonse

Hei folkens,

Jeg tenkte å komme innom å snakke litt om noe jeg er avhengig av, nemlig det å være brun! Jeg har siden jeg var liten alltid kjempet om å være brunest på sommeren. Haha, men noe jeg i senere alder også er blitt opptatt av er at brunfargen også skal holde. Jeg vil ikke skade huden permanent for 2 uker med solbrun hud.

Jeg vil kunne få så mye farge jeg kan for så lite sol som mulig. derfor har jeg laget en liste med ting som gjør at jeg går på Betakaroten.

1. Holder huden forberedt

Jeg gir prigmentene i huden en behandling og styrker de, før solen skal tære på slik at huden er best mulig forberedt.

2. Regelmessig bruk

Jeg går på det hele året rundt for at jeg er en som tar meg spontan turer, betakaroten burde bli tatt i god tid før ferien. Tar også noe sol under vinterhalvåret.

3. Holder fargen ved like

Jeg vil at brunfargen skal kunne opprettholdes slik at jeg ikke alltid må begynne fra skretch. Det vil si at jeg alltid har noe brunfarge så huden aldri får sjokk.

4. Unngår å bli solbrent

Jeg holder meg unna å
bli solbrent slik at jeg skåner hunden og slipper stygge flass merker etter det flasser av.

Jeg har til tider syntes at det har vært vanskelig å ta kapsler, har derfor nå gått over til sunny bears som smaker HELT AMAZEING!! Du kan få de til en skikkelig god pris om du bestiller HER

Dette spiser jeg i løpet av en dag!

Hei dere!

Etter utallige spørsmål fra dere tenkte jeg dele litt mere når det gjelder treningshverdagen min, det dere har spurt mest etter er mat. Jeg kan gjerne dele dette med dere, men vil påminne om at vi alle har ulike behov. Dette spiser jeg for å gå opp i vekt/beholde vekten å bygge muskler, ikke for å slanke meg!

En typisk dag består av frokost, middag og kvelds med en snack i mellom frokost å middag. Jeg er veldig glad i hjemmelaget mat og kjøper derfor sjeldent fast food med mindre dagen har vært/er enormt stressende.

Frokost:

Til frokost spiser jeg som regel noe grønt og noe proteiner, for eksempel avokado, løk og tomat med grovbrød og egg. Jeg har også dager der jeg spiser havregryns grøt, på toppen har jeg sukrin, kanel og frosne bær. Her kommer det litt an på hvilken trenings fase jeg er i.

Snack:

I Oslo har det gått lenge mellom frokost å middag, derfor tar jeg meg ofte en bar eller en proteinshake imellom. Dette for at man skal holde forbrenningen oppe og ha energi utover dagen. Spis heller flere måltider enn to enorme. kroppen skal jobbe igjennom det du spiser, noe som er enklere dersom du spiser regelmessig og mindre porsoner.

Middag:

Her er jeg ikke alltid så veldig streng, en typisk middag for meg er krydrede kyllingbiter med wok og hjemmelaget hvitløksdressing, tar også noen ganger nudler til for å få litt karbohydrater. Det vil alltid være bedre å lage maten selv, da vet du akkurat hva som er i maten og kan nyte den med god samvittighet!

Jeg jobber fortsatt med treningsprogrammene mine, de vil være tilgjengelig om ikke alt for lenge❤️

-Sofie

JEG VILLE IKKE HA KJÆRESTE!

Hei dere!

Som mange av dere sikkert vet ville ikke jeg ha kjæreste før Paradise hotel. Det var noe jeg var helt imot. Jeg har alltid vært en forholds jente men denne gangen ville jeg klare meg selv! Jeg hadde denne innstillingen lenge, ikke bare de to månedene i Mexico, men også i tiden etter.

Sannheten er jo at jeg og Mario ble samboere før vi ble kjærester. Vi snakket jo selvfølgelig om temaet, men det var ikke noe jeg ville forhaste som alle andre ting på den tiden. Det var lettere sakt enn gjort, alle forventet jo at vi skulle være sammen. Noe vi også ble i slutten av Mai.

Mario er vell alt annet enn jeg hadde forventet meg, han er god fra innsiden og ut! Jeg er nok sikkert ikke den eneste som har havnet i ett forhold når jeg minst har ventet det. Noen ganger går det bare ikke å være forhånds bestemt, jeg vet med sikkerhet idag at jeg ikke hadde klart meg helt alene i Oslo uten han. Er utrolig glad for at jeg ikke gjorde som jeg hadde bestemt på forhånd, da jeg og Mario har det super bra sammen.

Min reise fra undervektig uten former!

Hei dere,

i dag tenkte jeg skrive noe som er veldig personlig, det handler om kroppen min. De som har fulgt meg en stund vet at jeg har trent en del, men dere vet kanskje ikke årsaken. Jeg har alltid vært «hun tynne» hun som kunne spise hva som helst uten å legge på seg ett gram. Deilig tenker kanskje du? Det var det ikke etter puberteten.

Alle fikk kvinnelige former mens jeg forble slik jeg var. Jentene fikk hofter, pupper og rumpe, jeg fikk ingen av delene.. Når jeg startet på VGS hadde jeg akkurat rundet 40kg, noe jeg sleit veldig med å trives i. De fleste sa «bare spis» eller antok at jeg hadde spiseforstyrrelser.

Det er ikke så kult når til og med din mor spør deg om du får i deg nok mat! Jeg begynte å trene første året på VGS, jeg trivdes veldig med treningen, men satt meg for første gang ordentlig inn i kosthold og trening når jeg var 19 år. Har nå hatt en lang reise på 3 år til normalvekten for min høyde, har trent hard styrketrening og spist overdrevent mye proteiner.

Jeg har i perioder lagt på meg for så å trene, litt kjipt å måtte «bulke» nå i juli men for at jeg skal fortsette å få de resultatene jeg ønsker på trening så må jeg ha litt fett å jobbe med. Jeg kjente først på det i går at jeg skjemtes, men det må jeg bare legge fra meg! Det er viktig for meg å respektere kroppen min, jeg kan ikke se ut som de som har tatt operasjoner, det er umulig. Jeg kan ikke ligge på lav fettprosent året rundt om jeg skal bygge rumpe og lår.

Selv om jeg tar meg selv i å tenke det noen ganger, hvor enkelt det hadde vært å ta«the easy way out» så skal jeg gjøre alt i min makt for og motstå det presset.

dere som sammenligner dere med andre kjenner nok til samme følelse, følelsen av å aldri se bra nok ut.. Jeg vet at plastisk kirurgi ikke er utveien og vil inspirere dere der ute til å tenke litt på det samme!

Ønsker dere flere treningsrelaterte poster?

Dette har jeg gjort i dag!

Hei dere! Idag har jeg vært på Sørenga med Newa. Var utrolig koselig å være med hun og nyte sol og varme. Jeg ville ikke være alt for sein hjem, for som dere nok har fått med dere skal Mario på sykehuset imorgen. Er skikkelig kjipt å se han dårlig, men jeg prøver bare alt jeg kan for å støtte han.

Det at han skal på sykehuset gjør meg både nervøs og redd. Vi vet liksom aldri hvordan ting vil være før han er ferdig på sykehuset. Det er ikke så lett for meg når jeg ser hvor nervøs han er før han skal i narkose. Det verste med dette er at jeg ikke får gjort noe og at jeg bare må vente på at han ringer etter han har våknet for å si hvordan det gikk. Jeg er usikker på om han må legges inn eller om resultatene er bra nok til at han kommer hjem.

Ikke nok med dette, så kan han ikke spise på 28 timer. Jeg får så dårlig samvittighet hver gang jeg tar meg mat. Men det er som Mario sier , det er ikke noe jeg får gjort med at han ikke får spise. Er hvertfal utrolig godt å være her for han.


-Sofie

Gjengangerne fra dere!

Tviler du på Mario etter alt han har gjort?

Nei faktisk ikke, stoler veldig mye på Mario noe jeg tror er utrolig viktig om man er i ett forhold.

Angrer du på noe du gjorde på PH?

Nei, jeg er ikke en som angrer på så fryktelig mye. Det jeg har gjort som ikke er rett har jeg lært av.

Hvorfor flyttet dere sammen etter bare to måneder?

Begge skulle flytte til oslo uansett, vi bestemte oss for å bo sammen mens vi var å så på leiligheter. Ingen av oss var helt sikre på byen, derfor var det logisk å bo sammen for oss😂

Har du operert deg?

Dette er noe jeg sjeldent gidder å kommentere. Har ikke gjort noe utover det jeg har skrevet om tidligere.

Går du overens med de du var fiende med på PH?

Fiender og fiender.. Jeg går stort sett overens med alle, om det var ment mot Thea og Jamilla så ja vi går overens.

Er Bettina grunnen til at dere ikke er på Rhodos?

Nei! Hadde aldri jobbet på Rhodos uansett! Det er ikke noe for meg, kunne sikkert tatt meg turen dit, men føler meg litt ferdig med sånne party plasser!

Er det sant at man tjener så mye etter PH så man kan slutte å jobbe?

Dette tror jeg kommer helt an på personen, jobber du mye og holder deg på hotellet en stund så er du attraktiv når du kommer ut, men jobben begynner på utsiden! Noen klarer det andre ikke🌸💞

10 Kjappe med Sofie og Mario😂😂

Hvem av dere liker clickbates best?

Mario uansett, haha! Denne er vi enige om!

Hvem hadde mest feil på teoriprøven?

Her trodde vi begge meg, haha! Det var også meg, men besto iallefall.

Gått lengst uten alkohol?

Meg, hater alkohol smak! Kunne godt vært uten i flere måneder!

Katt eller hund? 

Mario: hund

Sofie: Katt

Hoppe fra 15 meteren eller svelge 3 hele egg?

Sofie: jeg hadde valgt tre råe egg, har ganske høydeskrekk!

Mario: Hoppe fra 15 meteren

Barn eller dyr?

M: Barn

S: Dyr, haha!

Hva er den største skuffelsen?

M: å tape!

S: å ha glemt å sette battery til kjøl når jeg står opp.

drikke med eller uten sukker?

Begge synes uten! Vår favoritt er iste lemon zero og pepsi max!

Hvem får flest syke meldinger?

Mario, for jeg går sjeldent inn på slike meldinger. Tror nok jeg får en del som jeg ikke vet om.

Cravings?

M: smågodt

S: Vannmelon

jeg fikk bot sykt ubehagelig møte..

hei dere,

I går koste vi oss masse i finværet, vi dro til Bogstadvannet som er ett lite stykke fra der vi bor og solte oss å badet. Senere grillet vi på terrassen før vi i en hel omvenning skulle stikke ned til aker brygge for å ta en is, isteden for å ta den på balkongen her. Mario hadde jo brødrene sine her så de ville se Oslo.

Vi så at neste t-bade gikk kl 21 som var en stund til, men gikk bare med en gang på grunn av at Mario ikke skulle stresse, han må alltid på do om han stresser med at han ikke har do tilgjengelig. Uansett, vi kom like under broen på stoppet før vi hørte t-banen over oss, da det var en stund til vår skulle gå sprang vi for å rekke denne som var 7-8 minutter forsinket.

Det skulle vi ikke gjort! Vi gikk lengre fram i toget mens det kjørte å fant oss en plass til fire, lillebrødrene til Mario hadde naturligvis ikke ruterappen da de ikke er fra Oslo eller bruker kollektivt, de sa derfor de kunne vippse Mario for turen, Mario fant fram i appen å kjøpte to barn og to voksne.

Vi sitter å venter og snakker sammen, jeg sitter å spiller på telefonen i det noen i sivile klær kommer bort å spør etter billett, jeg tenker ikke noe over det og før Mario og damen står å diskuterer. Hun mener det er null unntak for å kjøpe etter man har gått på, vi forklarer saken men blir møtt med null forståelse. Jeg skjønner de skal være streng, men dette ble jeg sykt irritert over for dette visste ikke jeg. I tillegg kommer 3-4 stk til bort å står framfor oss men var like påståelig de også.Kjøper alltid billett da det koster 36kr og jeg ikke tar banen så ofte.

Det tok mindre enn 2 minutter fra det stoppe vi gikk på til neste stop der de sa de kom på, de hadde på seg sivile klær å kom inn bak oss i vognen men mener likevel vi hadde kjøpt for at vi visste det var kontroll. Ikke gjør samme tabbe som meg, kjøp før du går på.

NORSK BLUE LAGOON, VANSKUTER OG UTROLIG FLAU FEIL ++

Hei dere!

Jeg har ikke tatt meg tid til å blogge så mye mens jeg har vært hjemme, har egentlig bare villet nyte tiden og freden med venner og familie! Har gjort veldig mye de siste to ukene, har så vidt hatt tid til å sitte i ro. Har blant annet stelt i stand til to-års dag og vært i slektstreff.

Jeg fikk påvist at jeg var en ganske god kake baker i alle fall! Til bursdagen til tantebarnet mitt lagde vi to-års kake, pavlova og regnbue muffins med osteglasur! Under kan dere se resultatet.

Haha, noe vi ikke tenkte like mye over var at vi vendte kaken som resulterte i at 2’tallet var feil vei😂 jaja, sånn kan det gå! Ganske flaut når man får 20-30 gjester som ser på..

Ellers har jeg også vært å kjørt vannskuter og padlet kajak! Det er noe av det beste med å være hjemme, all natur er lett tilgjengelig. Her er noen bilder fra vannscooter turen til fastlandets nordligste punkt Kinnarodden.

Noe av det jeg brukte mest tid på hjemme var bestevennene mine og Guro og babyen hennes! Jeg var så glad for å se alle igjen! Det var 200 års jubileum i Mehamn så alle var kommet hjem, vi dro noen dager ut å drakk og hadde hele 20-28 grader enkelte dager.

I går kom jeg hjem igjen til Oslo, her var brødrene til Mario også som skal være på besøk til søndag. Jeg så noe utrolig fint i det jeg fløy over Troms, det så ut som blue lagoon i Island!! Har virkelig lyst til å finne det helt turkise vannet se så fint!!! null redigert..

-Sofie

Tåken av Redsel etter 22 Juli.

Hei dere!

Nå er det to dager siden vi minnet dagen som rystet oss alle, det er en tung dag for veldig mange. Jeg personlig husker alt denne dagen, husker beskjeden komme og all usikkerhet rundt hva som virkelig hadde skjedd. Husker hvordan facebook og avisers kommentarfellt var fyllt med kommentarer om at denne terroristen var av utenlandsk opphav. Ja for det å tro at dette var en Nordmann var uvirkelig, noe vi ikke kunne tenke oss. Vi hadde liksom lest om dette på nyheter i alle år, terrorangrep, men det var ikke noe som skjedde på norsk jord.

Det var en rar beskjed og få jeg husker mamma sa “tenk at en nordmann gjorde dette”, etter det følte jeg meg ikke trygg i Norge engang. De finnes blandt oss og ingen av oss vet hvem de er. Jeg har alltid følt meg ekstra trygg i Finnmark, det er så lite og slike angrep rammet som regel der det svir mest, i områder med stor befolkning. Nå er jeg bosatt i Oslo og kjenner mye på angsten over tbane eller redselen over å være steder som er travle. Det er ikke så lenge siden jeg og Mario flyttet oss helt bakerst i en tbane etter å ha møtt på en mann som så helt streng og merkelig ut, han stirret veldig og minte oss om denne mannen for 8 år siden. Heldigvis skjedde ingenting, men jeg vil heller være på den sikre siden.

Jeg synes det er trist at til og med 8 år etter angrepet så sitter tåken av redsel fortsatt sterkt. Jeg var for litt siden på 22.juli senteret, noe som var utrolig fint, men også en stor påkjenning på at dette ikke var på avstand lengre men noe som skjedde med folk jeg i dag kjenner. Det å se telefoner, kamera, deler av bilen utenfor regjeringskvartalet og overvåkningsvideoer var overveldende. Jeg vet at jeg ikke burde gå å være redd, det er det de vil. Tar visse forholdsregler og deler som oftest ikke nøyaktig stedstjeneste når jeg er plasser og skal være en stund. Tanker går ut til de som sto i det den 22Juli <3

-Sofie