Mine faste rutiner!

Annonse

Hei folkens,

nå har jeg akkurat hatt økt nummer tre etter Italia, såå svett altså!! Jeg elsker nemlig å komme hjem til trening og rutiner. Det har virkelig gått rett vest med treningen disse månedene med all denne reisingen! Jeg vil helst være tipp topp tommel opp før hver tur, det gjør at jeg er litt mer selvsikker i alt jeg skal foreta meg!

Derfor tar jeg for meg det jeg kan av trening, kosthold og pleie før avreise normalt. Dette har jeg fått høre av vennene mine som sier jeg er tullete! Rutinene før jeg reiser er som oftest å farge håret, vipper og bryn. Viktig har det blitt å bleke tennene med Premium White og ikke minst kure håret! Haha.. alt dette for at jeg skal slippe å stresse med sminke, ettervekst og at jeg skal føle meg så godt jeg kan:) Jeg har fortalt dere om tannblekingen min før, det er noe jeg nå har blitt så stor fan av!

Jeg snakker da selvfølgelig om Premium White! Tro det eller ei, men både mamma og venninnene mine har også fått øynene opp for produktet! Om du også vil prøve så får du det nå til SOMMERPRISEN KR 416 som før kostet kr 1190! Du kan klikke HER for å bestille.

Så, hvilke forberedelser har dere før ferie? Kommenter under så høres vi:)

Jeg satt på flyplassen og vurderte sterkt og ikke dra!..

Hei dere!

Nå sitter jeg og drikker en battery og tenker litt over livet, i går satt jeg fast på Gardemoen i over 4 timer! Jeg skulle reist i 19.00 tiden men ruten ble endret til 22.00, dette først når jeg satt på toget til Gardemoen. Jeg ble så irritert, hadde jeg bare fått beskjed tidligere slik at jeg kunne slappet av hjemme så hadde det vært greit. Jeg vurderte sterkt og ikke reise da vi skulle tilbake allerede tirsdag! Jeg luftet det med Mario og familien men ville ikke skuffe guttene da de hadde gledet seg.

Uflaksen stoppet ikke der, det var nemlig Lørdag noe som førte til at alt stengte kl 19. Er det mulig??? Haha, jaja jeg får bare begynne å ta ting med ett smil da jeg alltid ender opp med å ha uflaks uansett. Nå er jeg i alle fall i Bergen, dagen skal brukes på trening og familien til Mario.

Kom forresten også på at jeg ikke har smilt med tennene på instagram noen gang, dette for at jeg ikke har likt å vise tennene, men idag skal jeg faktisk legge ut for første gang!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOPP: ZARA BH: Arvet av mamma!

Sofie

Min første natt alene, derfor dro jeg ikke med Mario!!

Hei dere! I går kom det en del spørsmål når Mario reiste alene til Bergen, han skrev jo for litt siden at vi skulle dra dit sammen! Jeg bestemte meg på dagen vi skulle bestille at jeg ikke ville dra. Derfor tenkte jeg svare på spørsmålene deres slik at det ikke blir noe forvirring rundt det.

«Hvorfor reiste du ikke med Mario og hvor lenge skal han være der?» Fikk jeg spørsmål om, nå var det ikke mer dramatisk enn at jeg aldri har vært alene i leiligheten. Det hadde meldt 27 varmegrader i Oslo og jeg kom hjem for 3 dager siden, ville rett og slett ha litt tid for meg selv. Nå har jeg vært none stop oppå mennesker, ja i hvertfall 3 måneder i strekk. Jeg er en person som har bodd i en enebolig i 3 år helt for meg selv og kjenner det tære på når man ikke får noe tid alene. Jeg tror det er viktig med små avbrekk der man kan være litt for seg selv.

Jeg og Mario er jo ikke som andre samboere, vi står opp sammen hver dag, legger oss sammen hver dag og at på til jobber vi med det samme. Det er veldig mye, derfor tror jeg det er viktig å savne hverandre litt. Jeg personlig kjenner i alle fall på det, så i natt hadde jeg min første natt alene her hjemme. Det var veldig rart men også veldig godt, jeg har jo vært redd for å sove alene her, men det gikk helt fint!

Reiser til Bergen allerede senere i kveld, jeg har litt jobb å gjøre før det, samt skal jeg også dra å trene! Vil egentlig bare sitte ute i finværet, haha! Er det noen andre enn meg som bare må være alene for å senke roen?

-Sofie

PRIVATE PH BILDER SOM INGEN HAR SETT!!

Hei dere!

I dag legger jeg ut ALLE private bilder fra paradise hotel, her finner dere alt fra brev dere kan lese. Hva TIX skreiv på speilet og sminke krigen som ikke kom på tv. Deler også bilder fra tiden jeg var på utsiden av hotellet!!

Dagen jeg sjekket inn igjen på festen, var egentlig bare med Marthe da alle andre var veldig klein den dagen😂

Opptatt av å ta bilder haha, ble så brun! Dette var på utsiden av hotellet.

Dette skrev Andreas på speilet når han sjekket ut i semifinale uken❤️

Dagen og parsermonien der jeg sjekket ut.. Husker Tea sov hele ventetiden, hun hadde ikke fått byttet om på lappene der vi skriver hvem vi skal gå til så vi visste enten meg, Tea eller Marthe måtte sjekke ut.

Krigen som ikke ble vist på TV, jeg og Tea fant fram vannfast og bombesikker eyeliner å skulle tegne på Mario og Henrik… Vell.. Det endte slik:

Semifinale og aller siste parsermoni! Kjolene er fra DM retro! Marthe satt og jeg skulle gå til Mario så vi begge var sikre.

Bildene som ble tatt rett før Thea og Henrik skulle gi finale billetten, jeg var så sinnsykt nervøs!

Siste dag på hotellet og finale, vi ble vekket med frokost på sengen og brev! Her er brevet!

Thæts all yall!!

-Sofie

Ting som irriterer meg!

hei dere!

I dag har jeg egentlig bare fokus på jobb, dette vil si bildeoverføring, videoredigering, presets installering og nye samarbeid! Jeg har brukt så ufattelig lang tid da alt går skeis.. Ikke får jeg lagt inn presets (ferdige filter i Lightroom), ikke vil EOS app lagre bildene mine i kamerarull osv.. Er det en ting som irriterer meg så er det og plages. Jeg kom egentlig på under prosessen at det egentlig er veldig mye som irriterer meg, haha! Skriver noen av tingene under og lurer på om dere kjenner dere igjen:

1. Plages med ting som skulle vært enkle, eksempel: laste ned en fil på PC.

2. Ha dårlig wifi og 4g når du er nødt til å bruke mobilen.

3. Når du går til kassen for å betale så har du eller den du handler med glemt noe, så du/dere går og henter det for så å komme tilbake til at noen har en proppfull handlekurv foran deg.

4. Andre sine alarmklokker, spesielt når de velger å slumre 5 ganger å tror ingen har hørt de 45 første alarmene.

5. Når Mamma eller Pappa spør om du kan gjøre noe med en frekk tone som du ikke har rukket å gjøre før de må poengtere det, så nå vil du ikke gjøre det.

haha, dette er noen av tingene som irriterer meg, har du noen andre? eller kjenner du deg igjen i noen av mine?

Første bilde med Video ligger nå ute på Instagram! Skal jeg fortsette å ha video med etter bildet?

-Sofie

 

JEG HAR TATT EN STOR AVGJØRELSE.

Hei folkens! Nå nyter vi de siste timene i solen før vi skal reise hjem igjen til Oslo. Flyet går ikke før klokken 10 ikveld, noe som vil si at vi er veldig seint hjemme.. Er veldig greit å ha hele dagen i solen, men utrolig kjipt at vi er så seint hjemme.

Idag fikk jeg en veldig spennende telefon, der jeg fikk tilbud om å være med på et TV program. Har så lyst å si til dere hva program det er og hva det gjelder, men det har jeg ikke lov til. Det eneste jeg kan si er at det er noe veldig annet enn Paradise Hotel.

Det er både plusser og minuser med å være med på det. Det blir spilt inn i sommer noe som er litt kjipt for da har jeg lyst og reise og få masse fine bilder til Instagram og Blogg. Samtidig er det et utrolig spennende program som jeg virkelig ikke kan si nei til. Jeg skal komme med ett innlegg med en gang jeg får lov av produksjonen. Gleder meg til å høre tankene deres rundt dette! Nå skal jeg ut å ta de aller siste bildene fra Italia før flyplassen, så vi snakkes <3

-Sofie

 

Vi kjørte 5 timer bil på bomtur… Uflaksen stopper ikke!!

Hei igjen!

Nå har vi snart bært i Italia i en uke, det er ekstremt fint her! Vi bor på ett hotell litt unna byen i et fredfullt område. Hotellet er gigantisk. De har butikker, tre resturanter, flere kiosker egen strand og svært uteområde. Vi har egentlig ikke brukt så mye tid her da vi har leid bil, på snakk om det så var det utrolig vanskelig å kommunisere med forhandler og nettsiden vi bestilte fra så vi endte opp med å betale 2000kr mer enn vi skulle! Sykt irriterende..

Det er dermed ikke alt som har gått etter planen denne turen, vi har blant annet også gått flere tusen trappetrinn til en grotte for så å oppdage at den var stengt for ti minutter siden. Vi har mistet en lader samtidig som lader nummer to sluttet å funke! Dette var på kvelden så vi fikk ikke kjøpt ny!

Dette er ikke det værste engang, vi har også kjørt 5 timer bomtur til en strand som viste seg å være på en øy!! Herregud er det mulig liksom😂 Vi slo inn ruten på kartet som viste oss ruten og hvor mange time kjøreturen skulle ta, men det sto ingenting om at dette faktisk var på en øy! Vi bestemte oss for og ikke ta fergen over da denne stranden enda til lå på naboøyen til den vi hadde kommet til med ferge.

Håper virkelig uflaksen slipper taket nå altså!

-Sofie

Bilde fra stedet vi fant +mine aller beste tips!

Hei igjen dere,

Jeb blogget ikke i går grunnet en sinnsykt lang tur. Vi valgte å kjøre øyen på langs noe som tok omtrent 3 timer per vei! Ble utrolig sliten da det i tillegg er opp mot 35 grader, vi skulle egentlig besøke en strand, men vi kom fram så seint at vi ikke orket ta ferge over å lete! Det skulle vist nok være veldig vanskelig å finne fram.

Vi fant oss da heller en koselig landsby med et fyr å pastellfargede hus! Sååååå fint! Kommer bilder av det senere på instagram!

Tenkte å si de beste tingene jeg vet om under, jeg prøver veldig mye å vil at dere skal slippe å kunne kjøpe det beste med en gang! Dette er ikke sponset!

Beste tips:

Hårkur: wella luxe oil!

Shampoo og balsam: bruker de store fra bed head helst lilla eller rosa! Går så fort fri for de små!

Sminke: becca solpudder, kat von dee? consealer SERRIØST best!!! Og nyx setting spray!

Resturant: Hard rock cafe, spiser alltid vårrullene, kyllingvinger og spareribs!

-Sofie

Mine beste beauty hacks!

Hei dere,

tenkte bare komme kjapt innom da jeg koser meg i solen i Italia, jeg tenkte derfor skrive om noe jeg har tenkt litt på i det siste! Jeg finner alltid på «fiffie» løsninger med sminke, hår og hud noe jeg elsker å eksperimentere med! Tenkte derfor dele mine beste beauty hacks under!

Mange har spurt om for eksempel brynene mine, for å få buskete fyldige bryn så bruker jeg faktisk mascara. Jeg bruker en fra makeupstore med plastbørste, først tegner jeg de med penn fra urban d så børster jeg oppover med mascara, det må ikke være for mye i den. Når jeg er på ferie bruker jeg vannfast mascara!

Hud: Jeg smører meg inn i olivenolje hver gang jeg har dusjet, jeg lar det trekke inn før jeg tørker av det overflødige å kler på meg! Dette var det en spansk mann som lærte meg, dette for å beholde en ung fin hud.

Friskt hår!! Her bruker jeg extension børste, den glir perfekt igjennom håret å løser floker superlett! Jeg klarer ikke vanlig hårbørste nå!

-Sofie

Dette har jeg endret på!

annonse

Hei,

Jeg føler jeg må være ekstra forsiktig når jeg skriver dette innlegget, normer og regler er blitt så sterke rundt det å endre på noe. Nå skal det sies at jeg ikke er så typisk norsk i den lille «boksen» tenket. Jeg tenker at de som leser bloggen min er selvstendige mennesker som gjør egne valg.

Nå er det sånn at man også må være over 18 for det meste, og jeg tenker da om jenter på tretten nå leser dette og fortsatt vil gjøre noe om fem år så er det mere enn meg som spiller inn! Måtte bare si det, for jeg har tatovert leppene. Det er noe jeg veldig lenge har hatt lyst til, jeg hater å sminke meg å ser helst at jeg slipper. Derfor tok jeg noe som heter Makeup tatovering eller pmu(permanent make up)

Det var mamma som tipset meg om dette da fillers alltid la seg stygt på meg. Jeg slet alltid med klumper å ujevnheter! Jeg så alle få så fine resultater, men aldri på meg! Jeg har tatovert meg hos fineste Lene på Studio Frogner, hun er sinnsykt flink! Jeg er superfornøyd, jeg ville ikke ha noe veldig markert og gikk for en farge som var lik min egen! Jeg tror fargen heter 32, tror jeg skal etterfylle med 36 neste gang! Under ser dere leppene mens de leger og resultatet.😍

Naturlig men veldig fint! Kommer til å gå litt mørkere neste gang!

-Sofie