Ukens spørsmål!!

 

Hvem i juryen var du mest skuffet på?

Jeg visste når Adrian kom inn at vi hadde tapt, det var tre fra min allianse i finale parene, dette gjorde så vi var undertall i jury! Hadde det vært to fra hver allianse i parene så hadde vi vunnet. Jeg var nok mest skuffet over Thea, vi begge mente vi to var verdige finalister, men bare en av oss kom dit. Hun spilte på samme måte som meg og Mario hadde kjempet fra start! Hun hadde tidligere sagt hun ikke hadde stemt på Marthe i en finale, så jeg hadde et lite håp!

Hva synes du om at finalen ble spoilet?

Jeg synes det er utrolig kjipt og trist.. At noe vi har holdt hemmelig i 3 mnd røpes dagen før finalen.. Det var ennå mere kjipt at de som følger meg faktisk giddet å spoile på bilde mitt slik at familie å venner så det.. De hadde kommet helt til Oslo for å se det sammen med meg!

synes du at du har en rett til å snakke om mørkhudede’s følelser?

( det er som å si til en mørkhudet om de har rett til å snakke om lyshudede’s følelser. Jeg mener alle er lik å ser ikke på hudfarge men snarere hva som er rett og galt)

Jeg snakket ikke om det egentlig, jeg snakket om to personer jeg kjenner. Snakket for bestekompisen min som blir stemplet som noe han ikke er uten en måte å forsvare seg. Andreas har ikke blogg. Jeg føler også

med de som FAKTISK lever under undertrykkelse og urett. Rasisme er grusomt, men det er ikke greit å bruke hudfarge for å kneble andre som rett å slett bare ikke klaffer med deg som person.

Hvorfor hang ikke du med Mario på Finalefesten?

Hahah, jeg er så vinglete på fylla! Over alle topper på 0,2 sek! Jeg minglet med alle igår! Kjempekos. Jeg var med Mario også men han er like vinglete😂

Hvorfor var ikke Jamilla invitert på pressetreffet?

Hun ble ikke invitert på grunn av blogginlegget som TV3 vet ikke stemte. Thea valgte og støtte henne å ikke komme. Syntes det var på sin plass, det ødela mye for alle de deltagerne som kom til finalefest for å kose seg.

Hva synes du om Jamilla sitt innlegg om at Andreas er rasist?

Jeg synes ingenting om det, jeg vet Andreas aldri har vært rasistisk. Han bare går ikke overens med Jamilla som Jamilla ikke går overens med mange. Jeg synes det er å gå langt over streken å dra rasistkortet for topp plassering på bloggen. Hun kom opp samme dag når TIX sang og danset på scenen, det gjør man vell ikke om man mener det!

Har du operert noe i ansiktet?

Nei det har jeg ikke!

Er du og Ingrid gode venner etter daten din med Erik?

Det var jo som venner, jeg og Erik har aldri gjort noe! Jeg synes Ingrid er kjempe trivelig!!

Synes du Adrian fortjener å vinne?

Jeg synes absorlutt Adrian fortjener å vinne, men å komme inn samme dag som finalen var litt teit! Det kom liksom twist på twist, synes finalen er for de som har kjempet seg dit!

Vil du være med på PH igjen?

Om jeg skal svare i dag så nei! Nå orker jeg ikke mere hate, haha.

Hvem synes du fortjente å vinne Adrian/Severin?

Begge fortjener det! Severin kom seg jo helt til slutten han også, ikke hans feil at han kom inn så sent! Synes det var litt mere greit å tape mot Adrian og Marthe!

Fikk dere vesker og klær inne på Hotellet?

Nei, vi måtte ha med alt selv! Du får ta med deg to kofferter så vi hadde med nok av klær, vesker bruker man ikke da man ikke har hverken mobil eller kort! 😅

-sofie

 

NÅ ER DET FINALE!!!

Hei alle,

Nå stresser jeg litt mer enn vanlig, jeg har tilbrakt hele dagen hos Fin Frogner der jeg har ordnet negler og hår! Nå har jeg dårlig tid på sminke/kle på meg, kjolen skal også strykes!! Dette er så typisk meg, i siste liten til alt!

Jeg håper uansett drama og tull at vi får en fin finalefest, dette er slutten og jeg vil feire det med mine! De som vil spre dårlig stemning håper jeg holder seg hjemme! Nå er det jo sånn at Nettavisen i år igjen har klart å spoile finalen, som de også gjorde med farmen. Jævlig kjipt..

dette innlegget blir ganske kort, kommer med ett lengre i morgen!

-Sofie

 

Slik holder jeg en gylden brunfarge hele året!

ANNONSE

Nå kjenner jeg at jeg savner varmen igjen, haha jeg reiser alt for mye! Jeg sitter allerede å planlegge turer til sommeren, jeg har lyst til å dra til Italia og Amalfikysten igjen. Det har ikke vært den beste Mai måned værmessig i Norge, men jeg sitter ute når det er sol uansett.

jeg har fått en del kommentarer om brunfargen min! Noen mener jeg redigerer den, det er jo unaturlig å være brun hele tiden. Men jeg holder meg som regel sjeldent over en måned uten å være i solen. Når jeg er borte er jeg forsiktig å bruker alltid solfaktor.

Mange av dere vet allerede at jeg har gått på betakaroten en god stund, snitter vell snart 2-3 år! Jeg kan derfor skrive om å ta betakaroten med gode erfaringer ettersom de fleste har likt innhold, nå tikker det mot sommer å de fleste ønsker å bli brune å beholde fargen. Nå har jeg oppgradert betakaroten i kapselform til SUNNY BEARS, de smaker som godteri samt har de en flott forpaktning som er lett å ta med på reiser!

jeg skal nok snart til sol å strand igjen, er glad jeg har forberedt meg godt disse månedene da jeg har vært både i Mexico, Spania og Maldivene! Har enda fargen som jeg kan bygge mer på i sommer! Derfor blir det ikke like slitsomt å utsette huden for så stor skade for at det skal flasse av etter bare 14 dager. Nå holder jeg meg jevnt brun uten å steke meg for mye i unaturlig sol eller uten beskyttelse! Det er veldig enkelt å ta SUNNY BEARS for meg som har vært vant til å spise vitaminbjørner fra jeg var liten! Bare ett lite tips fra meg <33

du kan bestille den HER !! Du får da 50% av. Jeg ble virkelig overasket over hvor godt disse smakte, nå sliter jeg med å bare spise de to om dagen!! Haha..

-Sofie

Dagen før Dagen!

Nå er det onsdag, snart kommer nest siste episode! Jeg venter i spenning på om jeg får gå inn i finalen med min andre halvdel Mario, jeg ser veldig mange prøver å spå finalen. Jeg kan bare si at det ikke er mulig, om dere nå tror twistene er over så tenk dere om igjen! Det skjer mye syke greier før den finalen..

Jeg husker når vi skrur tilbake tiden til den onsdagen i Mexico at vi alle var så spente på hva som skulle skje, det vi visste var at Mario hadde en finalebillett og at en eller tre skulle deles ut neste. Det rare var at det værste som kunne skje for meg på denne tiden var å få den billetten. Det hadde betydd at jeg måtte stå mot Mario i en finale, litt kult hadde det jo vært. Da hadde jo en av oss garantert vunnet.

Imorgen er det dermed finalefest, jeg gledet meg faktisk til den helt fram til i går! Så kommer det jo selvfølgelig et blogginnlegg eller to, masse hate mot mine og splid i gruppen igjen. Hvem sa det var enkelt å være ferdig med PH i slutten av mai? Synes de som gjorde det i går kunne holdt seg for god med tanke på at festen var om to dager.. Mange av disse PH innleggene skrives også overdramatisert for klikk, jeg orker ikke det da jeg vil overleve som en blogger også etter programmet. Jeg tror også dere setter pris på innlegg dere velger selv om dere vil lese.

jeg har lagt alle PH konflikter bak meg med god grunn, de trøblene jeg har hatt med en spesiell har utspeile seg på ting jeg har fått vite her hjemme. Jeg er også ferdig med det, kommer kanskje et grundig innlegg om det senere, men da et seriøst ett.

Vi dro på en kjempe romantisk date istedenfor vi! orket ikke sånn finalestress😎

-Sofie

Finaleuken og nye vennskap!

Hei igjen!

Nå har vi kommet oss halvveis inn i finaleuken, det er sykt å tenke på at det kun er to dager igjen av Paradise Hotel 2019! Jeg vet jo hvor mye som skjer denne uken, så jeg venter i spenning. Nå er Jamilla byttet ut mot Marthe og 3 av 4 par har en fra vår allianse i seg. Håper en av oss vinner!! I går hang jeg med Thea hele dagen, vi begge hadde mistet våre nærmeste og hang derfor sammen, det var utrolig koselig faktisk.

Jeg og Thea kommer godt over ens og er på mange punkter veldig like, når vi var sluttet å spille mot hverandre og virkelig syntes andre part også fortjente å vinne så var det inget grunnlag for å ikke like hverandre igjen. Jeg hadde spilt mot Thea fra dag èn, tenk hvor sterke vi hadde vært om vi spilte sammen fra starten.

I kveldens episode skal juryen hente ut ett helt parr, jeg husker jeg var superstresset. Jeg vet jo jeg har overtall i juryen, men man vet aldri! I går var den sykeste festen denne sesongen, jeg var i overkant full, dramatisk og hadde det gøy på en å samme kveld! Jeg forstår mange syntes jeg var teit i går, men hvem har ikke hatt en sånn fylla? Haha, innså det når jeg sto opp!

Nå gjør jeg meg klar til å se enda en sermoni, denne blir syk folkens så slå på TV’n kl 21:30!!

-Sofie

Ukens spørsmål!

Tror du på spøkelser/ånder?

Jeg tror faktisk på ånder, jeg tror jeg kan føle energier når de er rundt meg! Vi har hatt litt uhyggelige opplevelser i barndomshjemmet mitt, derfor er jeg veldig redd den nye leiligheten vår! Av å til må jeg og Mario sove med ett lite lys på😂

Hvem fikk du best kontakt med på PH?

Jeg fikk best kontakt med de i alliansen min, det var de jeg hang med. De jeg har best kontakt med i dag er: Tea k, Henrik, Tix, Marthe og Norum!

Hvor er helix øredobbene dine fra?

Haha, måtte faktisk søke på hva dette var, men de fikk jeg i 16 årsgave! Har hatt de i siden, det er gull men vet ikke hvor de er fra!

Hvordan mobil hadde dere inne på PH?

Vi hadde en eller annen samsung, jeg vet ikke hvilken type! Den var iallefall helt sperret, men noen klarte å hacke seg inn på nett. Dette ble oppdaget og telefonene ble dradd inn.

Har du sex på PH?

Nei jeg hadde ikke sex på Ph, hadde satt meg mål om å ikke gjøre det. Synes ikke sex på tv er så kult.

Hvem er bestevennene dine?

Bestevennene mine er nok barndomsvennene mine som er: Frida, Veronika, Carita, Guro som jeg har hengt med mest de to siste årene! Har også andre bestevenner som jeg ikke har hatt like mye kontakt med i og med at de ikke bor på samme plass.

Hvor er zenab, har du sett henne?

Jeg hørte rykter om at hun er i LA, håper å se henne på finalefesten! Har ikke sett henne siden PH.

Hva er din naturlige hårfarge?

Har nok nevnt dette før, men jeg er naturlig blond!

Er du ikke redd for at Mario skal være utro?

Nei faktisk ikke, har sett en side av han som ikke dere har! Stoler på Mario nå, gjør han det så får jeg nok høre det uansett! Vet han ikke vil gjøre noe sånt etter så lei seg som han ble nå etter det med Bettina.

Gleder du deg eller gruer du deg til PH er over?

Jeg gru-gleder meg, men det blir deilig å komme tilbake til hverdagen!

Angrer du på hvordan du reagerte når Mario fortalte det?

Angrer å angrer, det er vell noe alle reagerer forskjellig på. Der inne var situasjonen lagt opp til å bli større enn hva den var. Jeg følte jeg tok det bra.

Har du operert nesen din?

Nei jeg har aldri operert nesen, jeg har bare liten nese genetisk.

hvor mye tjener du?

Jeg vet faktisk ikke, jeg sender ut fakturaer å får nye jobber hele tiden. Jeg har over gjennomsnittet i månedslønn!

Mario vs Pepsi-Max?

Mario og battery😂

Har du noen skumle stalker historier?

Nei ikke annet enn at folk prøver å følge etter oss hjem.. Så har vært skånt til nå!

-Sofie

 

 

Er jeg og Mario egentlig bare samboere??

Hei dere,

det er så mye spørsmål rundt meg og Mario, noe jeg skjønner. Det er veldig rart for folk å høre at vi bare er samboere og ikke kjærester. Det følger liksom med i pakken at man også er kjærester, men jeg har ikke villet gi det en tittel. Jeg har ikke følt det var rett, jeg har vært så redd for hva alle skal syntes om det han å Bettina gjør. Jeg har villet skåne meg selv slik at jeg ikke får hat for å være sammen med han etterpå. Sykt å si.. Nå i etterkant føler jeg ikke for å komme ut med nyheten heller, dette for at det skal være en gladnyhet og på dette tidspunktet føler jeg ikke at noen kommer til å synes det er bra.

Det skal sies at jeg og Mario er veldig glade i hverandre, det har nok vokst på meg over lengre tid. Det har ikke vært gnister fra første stund. Mario har virkelig bevist seg for å være verdens herligste type på utsiden, han gjør alt for meg og at jeg skal ha det bra. Vi har gått igjennom noen tøffe måneder sammen som på godt å vondt har sterket båndene våre. Nå er ikke dette snakk om PH men om helse og familieliv, noe vi har valgt å ikke dele.

Mario er mer enn bare en samboer for meg, det er han! Jeg kommer ikke heller idag til å skrive vi er kjærester for jeg trenger litt mere tid, ikke tro Mario slipper unna med det han har gjort jeg er hverken naiv eller han manipulerende! Han har skjønt feilen og bygger seg opp i mine øyne dag etter dag!

Er forresten så stolt over å gå inn i finale uken med en partner jeg har hatt siden uke 1🤩

Still meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet!

-Sofie

 

Har blitt så sykt usikker!

Hei igjen dere, noen ganger er det lite fristende å komme inn her å skrive nye innlegg til dere. Det å være personlig er vanskelig når kommentarfeltet er så hatfullt. Jeg har også nesten sluttet å svare på kommentarer da jeg ikke lengre gidder lese igjennom kommentarfeltet mitt enkelte dager.

Jeg føler vell kanskje jeg har tatt et steg tilbake, jeg hater å være alene hjemme her! Jeg synes det er skummelt, både for at jeg føler det er noe her og for at jeg er redd det skal komme noen hit. Det går jo ikke ann å leve sånn. Jeg må faktisk bare skjerpe meg. Jeg tror det handler mye om den store oppmerksomheten man får nå som man ikke er vant til. Jeg har jo også flyttet til en helt annen by bort fra alt det trygge!

For to dager siden sto jeg faktisk opp for meg selv, jeg ante at noen gutter sto bak meg å tok bilde uten å spørre meg, noe jeg ikke synes er ok. Jeg trente bare videre før jeg så de samle seg i en klynge lengre bak å etterlingnet øvelsene mine. Da gikk jeg rett og slett bort til de som jobbet der å sa ifra, de hadde allerede rukket å gå. Jeg gikk over til kompisen deres som fortsatt var der å spurte etter navn noe han fomlet litt med og ikke ville gi meg, han sa han skulle si ifra til de og det tviler jeg ikke på. Jeg synes på andre siden det er helt ok å komme bort å spørre meg, det er bare koselig!

Jeg skal prøve å bli bedre på å respondere om dere også tenker litt over hva dere legger igjen under! Husk at lange bibler med negative tilbakemeldinger som ikke har noe med innlegget å gjøre ikke blir lest uansett, det er bortkastet tid. Jeg kommer aldri til å leve livet mitt etter hva andre mener om meg og mine. Jeg er en offentlig person ja, men det betyr ikke at du burde ha noe innvirkning på det.

-Sofie

Reiser bort før Finalefesten

Hei!

I dag har jeg bare hatt sovmorgen her hjemme, jeg har det meste under kontroll føler jeg noe som er deilig. I morgen får vi ny sofa noe som blir sykt digg, gleder meg også til å begynne med intriøret her hjemme. Jeg reiser hjem i morgen for å hente flyttelasset mitt samt se venner å familie igjen, de trodde jo bare jeg skulle være borte i 4 dager, som nå har blitt 1 måned. På grunn av flystreiken kom jeg meg altså ikke hjem igjen i tide, vi fikk leiligheten tilgjengelig en dag etter visning. Så vi flyttet inn for så at jeg reiste til Maldivene 3 dager etter.

Det er finalefest neste torsdag å da er Paradise offesielt over! Det er ganske sykt å tenke på når vi i hele år har vært en del av bobblen, alt fra oppholdet i seg selv til å se det hele på tv. Det skal bli ganske godt også kjenner jeg, det har vært like mange dårlige dager som gode. Det å sjekke inn i realiteten igjen blir konge. Jeg kommer jo selvfølgelig tilbake før festen, jeg gleder meg til å se alle igjen.

Jeg skal prøve hardt denne gangen å ikke stikke å kjøpe kebab kl 1 for så å dra hjem! Jeg er ikke egentlig den største festeren, men får som sagt prøve. På denne festen tar jeg med meg kusinen min og venninnen, dette for at jeg for litt siden hadde lite lyst å dra på festen. Jeg er spent på å se ann stemningen, lurer på hvem som faktisk er venner å ikke.

 I dag skal jeg ta meg tid til å svare på spørsmål fra dere!

-Sofie

Dette synes jeg om årets sesong! Hva skjedde med Henrik..

Hei!

det har gått veldig opp og ned denne sesongen av Paradise hotell, mange spådde i starten at dette kom til å bli den kjedeligste noen sinne. Dette var jeg delvis enig i. I begynnelsen var alle gode venner, det var team og generelt lite diskusjoner og dårlig stemning. Vi skjønte ikke på dette tidspunktet i uke 3 at det skulle endres med et pang. Det gikk ikke lengre å bare være venner,vi begynte å sende hjem våre egne. Nå har vi kommet så langt inn og jeg synes selv det er spennende å se på. Det blir hetere..

Det var flere deltagere der inne jeg ikke taklet på ulike tidspunkter, men i slutten av semifinale uken hadde jeg lagt så å si alt dette bak meg. Jeg fikk en tettere relasjon med Thea, som var erkefienden min og snakket ut med Jamilla. Jeg hadde en laaang samtale i bassenget med Adrian som jeg i utgangspunktet syntes var en fin fyr som jeg kom skeivt ut med.

Angående gårsdagen med Henrik så er ikke dette for å “hevne” meg på Mario, Mario hadde tidligere bedt meg holde meg unna Henrik på grunn av spill messige årsaker og delvis at han likte meg. Det samme mente jeg om Bettina, om han gjorde noe med henne visste jeg det ble trøbbel for vårt spill der inne som i uke 3 når hun ville sende meg hjem. Jeg følte derfor etter jeg fikk vite om de to at jeg også kunne gjøre som jeg ville, men vi hadde hverken sex eller noe annet. Sannheten er at vi ikke engang klinte. Vi var nær hverandre å det ser kanskje slik ut på tv, noe som ikke gjør meg noe men så vet dere.

Jeg er så glad jeg har hatt denne opplevelsen på godt og vondt, den har definitivt gjort meg sterkere. Jeg ser tilbake på tiden som fin å tenker på minner med vennene mine. Det å springe over til Tea K og Henk og gossipe, tulle å spille med Mario, oppleve at uvenner blir venner når begge legger bort hjernmasken og måltider og kortspill når all spill er på pause.

gode Andreasen min som alltid var der for meg❤️❤️ Ilu

-Sofie