JEG HAR FÅTT MEG LEILIGHET!

Endeliig, jeg har vært så sinnsykt stresset de siste dagene! Har gått på flere visninger, hvor vi fikk begge leilighetene vi hadde lyst på. Det var en 15 minutter unna sentrum som var litt mere privat med terrasse, samt en midt i byen som var litt større. Det var veldig bindene å ta den i byen, det var minimum 15 måneder, denne kostet også 21 000 i måneden med strøm og bredbånd. Den var i en gammel bygård som var energimerket G som også vil si att den tar mye strøm.

Det var alikevell denne jeg ville ha, men fornuften tok over så jeg gikk for en som var ca 20 kvm mindre, denne leiligheten har alt! Den har walkin closet, nydesignet kjøkken og ett flott bad. Leiligheten er lys og utleierne er så sykt søte og snille. Følte meg rett å slett mer hjemme der. Her var det også muligheter til å ha grill å sitte ute å nyte sommermånedene, noe som var viktig for meg.

En annen ting er at etter all hate så føler jeg meg ikke helt trygg i Oslo, jeg har snakket en del med Martine Lunde som har nok av skummle historier å fortelle. Det er folk som kommer å ser inn vinduene hennes osv.. Dette tok jeg i betrakning da leiligheten midt i byen var i første etasje. Er veldig fornøyd med valget mitt!

Det er også sommer, så lavere depositum og leie gjør også at jeg kan reise mye mer! Det er jo det jeg er glad i, jeg kom jo til oslo for å jobbe å kunne reise mer! Dere skal få se leiligheten når den er ferdig innredet, den er såååå fin!

Lurer du på noe?

-sofie

Bak kulissene før man kommer inn på ph og etter man ryker ut

Mange har lurt litt på hva vi gjør før/etter vi sjekker inn og ryker ut av paradise! Det er mye man er med på utenfor som rett å slett ikke kommer med på Tv.

Jeg opplevde tiden før vi sjekket inn på PH som egentlig den koseligste. Vi var denne sessongen sammen med lagene vi sjekket inn med, jeg var alså med: Tix, Bettina og Robin vi bodde sammen på ett koselig hotel ved en strand. I og med at vi var blandet kjønn samt så mange så hadde vi en deltagerannsvarlig på oss 24/7. De var veldig koselige å passet blant annet på at vi ikke drakk alkoholer eller hadde samleie, haha.

Disse dagene var utrolig koselige, vi lå på stranden og med poolområde. Vi hadde innspilling til introvideoene to dager. Jeg knakk jo kragebeinet en av disse dagene, så var ganske tungt å gjøre ting. Jeg knakk det dagen før jeg spillte inn introen i bikini på strand. Dette var veldig krevende da jeg hadde sterke smerter. Jeg følte man fikk en mere menneskelig kontakt når man var utenfor hotellet, med en gang vi kom inn merket jeg hvor fort folk endret seg.

Når jeg røyk ut på torsdag så gikk jeg ut av hotellet å ble hentet i bil, de tok meg videre til ett koselig rom i under etasjen til ett par fra Hawaii. Jeg fikk ikke sove i det hele tatt denne natten, jeg var så skuffet over meg selv. Jeg var for første gang siden 13 desember HELT alene, det var så ubehagelig. Man tenker mye inne på hotellet å blir veldig sliten psykisk, så det å skulle få en pause fra det så uventet var en til venning sak. Neste dag kom min fave Guro deltagerannsvarlig med frokost til meg før hun kjørte meg ned på stranden. Jeg var helt alene på stranden i ca 5 timer, før hun hentet meg til lunch. Fortsettelse følger..

Om noen lurer så er det hos henne jeg har fått engelsken, so dont blame me.. Hehe.

still spørsmål jeg svarer.

-sofie

Ukens spørsmål!

Hvordan takler du hate, har du det bra om dagen?

Jeg har det tilsynelatende veldig bra, jeg jobber og tjener mye penger, jeg har masse venner rundt meg som jeg er utrolig glad i samt har jeg startet å lete etter leilighet. Mye spennende skjer, men dagene kan gå litt opp og ned. Det er selvfølgelig ikke kult å lese visse ting, men derfor holder jeg meg unna plattformer som Jodel osv.. Synd at folk ser på meg som ditt og datt når 70% av det folk skriver om meg er værre enn jeg noen gang har vært.

Ranger de du likte best til minst inne på ph nå?

Jeg likte best: Mario, Tix, Tea k, Marthe og Henrik. Kommer ikke til å rangere de jeg misslikte, dette er unødvendig.

Hva synes du om at Thea tok telefonen din å at produksjonen synes det var greit?

Jeg synes ingenting om dette faktisk, telefonen min der inne er privat akkurat som telefonen min her ute. Jeg hadde private samtaler og bilder jeg ikke ville andre skulle se. Jeg hadde heller ikke levnet den på hennes rom, jeg flyttet dagen før, fortuna hadde vært mitt rom i 7 uker. Den lå igjen å jeg var å letet etter den, de stjal den å gikk igjennom den, dette hadde ingenting med spill å gjøre. Thea ville ha meg ut i uke en også, lite kunne jeg gjort for å endre det. Selv om Tea og Henrik var den eneste som faktisk hadde spillt mot henne og var konkurenter så valgte hun alså meg. Etter at jeg gikk ut endret alle telefoner kode, akkurat på grunn av dette. Det var etter dette ikke lov å røre andre sine mobiler.

Er det sant at du kommer inn i verdenskrig uken og at Mario redder deg? 

Jeg kan ikke si om jeg kommer inn igjen, som dere sikkert skjønner! Har heller ikke hørt snakk om noen verdenskriguke, men hadde nok passa meg midt i blinken å sjekke inn i den i allefall, hahaha.

Er du sur/sint på W?

Nei, jeg synes bare hun er unødvendig. Kunne også laget en stikkende video når hun røk ut av Camp kulinaris da de andre knuser henne, men dette dropper jeg.

Om du ikke fikk stå med Mario eller Tix hvem ville du stått med?

Jeg ville bare stått med disse gutta da jeg stolte 100% på de, men om jeg måtte så Henrik og håpet på at han ikke shippa meg hjem, haha. Jeg og Henrik likte hverandre godt utenom spillet, men tror ingen av oss stolte på hverandre spillmessig.

 

Når dere ryker, er dere i Mexico eller blir dere sendt hjem med en gang? 

Det kommer ann på om de vil ha deg med inn igjen eller ikke, skal du ikke inn igjen så reiser du hjem kjappest mulig. Om du blir der så kanskje de tar deg inn igjen. Du kan vente om de sier det er en mulighet om å komme inn igjen, eller du får beskjed kjappt om når du skal inn.

Hater du svarte, står mye om det på jodel?

Dette er jo helt tragisk, jeg sier ikke det ordet engang for jeg ser ikke på folk som forskjellige på hudfargen. Jeg er ikke rasist, jeg dømmer personer ut fra oppførsel og personlighet. Har jeg kommentert noe på ph så har det vært nettopp dette. Har aldri kommentert utsende til noen der inne, så lavt synker jeg ikke. Skal heller ikke være noe forskjell skjelte like mye på Thea som på Jamilla. Jamilla Snakker like mye om meg på både synk å inne på hotellet. Synd å bruke rasist kortet. Det er ikke greit!

Har lest at du har operert nesen, kinnben og rumpe?

Mange har tydeligvis mye å si om utseende mitt, jeg har ikke gjordt noen av delene. Jeg orker heller ikke forklare meg på bloggen om dette da det bare er rykter. Kommer nok flere av de.

-sofie

 

Jeg er i sjokk! dette skjer aldri..

Hei igjen alle, idag var en treg morgen! Sitter fortsatt i sengen å lurer egentlig litt på hva jeg skal skrive om. De andre i PH gjengen var ute igår, føler meg som en 40 åring når jeg hører historiene fra igår når jeg selv gikk å la meg!

I morgen skal vi på ennå en visning, håper virkelig jeg får leilighet på første forsøk! Ellers tenker jeg litt på hvordan jeg skal komme meg hjem igjen da SAS streiker! Det er deilig at det er vår igjen, gud som jeg hater vinter.I dag tenkte jeg å ta litt bilder samt se litt i butikker, så ikke så veldig spennende.

Hjemme der jeg kommer fra har det for første gang vært en drapssak, en mann i 40 årene har blitt drept. Jeg vet hvem begge disse mennene er, det værste av alt var at noen like før jeg reiste ned hit spådde det ville skje. Jeg er i sjokk, det er sikkert noe de fleste av dere hører om hver dag! Der jeg kommer fra kjenner alle, alle. Det skjer liksom ikke der, tror ikke i mine 21 leveår jeg har hørt om drap i Mehamn. Tanker går ut til venner å familie!

Det er så rart at de du har gått ut på byen med, jobbet med, møtt på butikken bærer på så mye du ikke vet noe om. Setter du deg på trikken så vet du aldri hva personen ved siden av deg har gjort/gått igjennom. Det er litt skremmende! Tenk blant annet hvor mange drapsdømte, voldtektsmenn, narkolangere du møter i løpet av livet, dette uten engang å vite om det. Jeg tar alltid sikkerhetsregler på allvor men plutselig står man der. Jeg føler meg trygg hjemme, men Oslo er stort å det skjer mye.

Har dere opplevd noe skummelt?

-sofie

 

Wanda og utsjekk! Kommentarfeltet sprengte.

Hei igjen alle sammen, nå har det tatt seg kraftig opp denne uken. Igår klikket de fleste i kommentarfeltet, noen som alltid skal slenge dritt mens andre forsvarer meg. Synes det er veldig leit at folk faktisk gidder å bruke tiden sin på det å være stygg på nett. Jeg forventer det jo selvfølgelig av noen anonyme nett troll, men Wanda???

Haha, først å fremst. Nå har jo ikke hun fått med seg at jeg kødder når jeg snakker Engelsk heller, hun tror oppriktig jeg er dårlig. Det er nok som resten av ironien og sarkasmen som folk ikke tar. Eller kanskje Wanda tenker på måten jeg skriver engelsk, men lite kult å utpeke at jeg er dårlig når jeg sliter med dyseleksi!

Hun kan gjerne tro hun er bedre selv, hun har også hengte ut Tea K for og sier det er teit av henne å ikke ville bli dømt etter utsende av en dommer. Wanda mener hele programmet handler om kropp. jeg synes direkte det er flaut, om hun skal være bedre så ikke hån andre for at de er dårlig i hverken engelsk eller at de har kroppskomplekser. Ufyselig spør du meg.Prøver så godt jeg kan å skrive.

Jeg synes det er utrolig trist at «store» profiler som ikke har snøring på ting skal uttale seg, for meg er W ett prakteksempel på det å leve seg for mye inn i en reality serie. Greit att hele livet deres er reality, men det finnes mennesker i de fleste av oss. Hun kan egentlig si hva hun vil om meg, men kommer dårlig ut av det selv slik hun holder på. Jeg er ihvertfall ikke ute etter å være stygg med noen på utsiden. Ble mest sjokkert over det hun la ut om Tea, da jeg satt å trøstet henne å så hvor fælt hun hadde det under uken.

Hvor teit er det egentlig at vi faktisk bare lar de stygge kommentarene feste seg? Så mange fine meldinger har jeg fått, men skjønner hvordan blant annet Isabel har hatt det nå. Jeg har ihvertfall villet være bedre enn de som holder på, så skrev en unnskylning i går. Jeg og Mario fikk en veldig sterk reaksjon, men vi begge har innsett at det var feil.

Nå får hun sikkert PR’en hun ønsket, men men..

-sofie

Tv har aldri vært virkeligheten!

Hei alle dere, mange har sikkert allerede lest storyene mine på instagram, det som Henrik delte. Jeg vil bare komme inn å skrive litt om det å være med på Paradise Hotel, i år er det spillernes sessong. Tv3 og Mastiff har plukket ut de folkene de tror har det som skal til for å kjempe seg til finalen og 500 000kr. Dette var alle inneforstått med da de på intervjuene sa denne sesongen kom til å bli hard og brutal.

Nå ser jeg alså at noen deltagere mener de vi er inne på hotellet er de vi er på utsiden, noe jeg synes er ganske latterlig i seg selv. De vennene vi har fått på PH har vi max kjent noen uker, de vi liker har vi aldri sett i hverdagen, eller i det daglige livet på utsiden, de man spiller mot er erkefienter.

Vi kjemper om å få bli på hotellet, dette året har det heller ikke bare vært en som har røket hver sermoni eller 1 som har kommet inn. Det har virkelig vært kamp om plassene! I en unaturlig setting der mennesker føler seg utrygge og har null sikre barriærer vil man som regel endre atferd, for mange sin del vil dette si unaturlige reaksjoner, å sinne. Man har en konstant fare rundt seg, du lever i en bobble og vil som regel gjøre alt for å ikke falle av lasset selv. Dette har for megg null rot i virkeligheten.

Det er også klippet, limt, klippet på nytt, tatt bort osvosv.. Her sier jeg ikke at jeg ikke står for det jeg gjør inne på hotellet, for det gjør jeg! Men dette er den jeg var INNE på hotellet, når jeg spillte. En gang angret jeg på hva jeg hadde sakt i sinne, det kommer snart! Jeg er ikke den samme der inne som her ute. Det vet de som kjenner meg.

Jeg tenker jo også at de fleste av dere skjønner det også, men så er det jo noen da som ikke skjønner det! Alle mener noe forskjellig, men bare de som har vært der inne vet om den annspente tilværelsen.

Lurer du på noe, still meg gjerne spørsmål i kommentarene!

-Sofie

Ofte stilte spørsmål! Jeg svarer!

Hvordan får du håret ditt så sunt å langt?

Jeg dusjer det ikke mer enn 3-4 ganger i uken, bruker farger som ikke er skadelig for håret, kurer det ofte samt får i meg vitaminer. Føler også håret vekser mer i perioder der jeg har trent mye og fått sol.

Hvilken hudsminke bruker du?

Jeg bruker en bb-creme fra urban d, fenty beauty og en bb creme fra guerlain. Pudder bruker jeg dior forever, samt becca solpudder! Highlighter er fra mac.

Hva bruker du på leppene?

Jeg bruker oftest en lipliner fra hudabeauty som heter “trendsetter” samt en litt mere rosa fra kicks.

Hvem flytter du inn med?

Det får vi rett å slett se, kommer ett innlegg om det vist jeg ikke flytter alene da.

Hvilket kamera bruker du og hvilke apper/redigering?

Jeg bruker som sakt tidligere ett Canon 6D med ett 35mm objektiv. Bruker mest lightroom, men på mobilen er det: LD, snapseed og facetune!

Hvem er exen din, har han vært med på PH Sverige?

Ja exen min var med i svenske Ph i 2016, dette var året vi møttes og ble sammen.

Er jeg overlegen?

SVARET ER NEI, elsker å bli kjent med nye mennesker å tror ikke jeg er bedre enn noen andre, liker å spille på det som en kødd! Er også veldig slvironisk, mange har ikke turt å komme bort, men det skal dere bare gjøre!

Hva synes jeg om folk som kommer å vil ta bilde?

Jeg synes dette er bare kjempekoselig, slår gjerne av en prat! Har møtt så mange av dere å alle er sykt koselig <3

Redigerer jeg øynene mine?

Nei, ikke spesifikt øynene! Jeg legger på ett filter på hele bilde, har nesten samme på alle på insta! Har videoer også der øynene er like lyse, handler om at mine øyne blir sinnsykt lyse i sterkt lys/sol lys. Dette vet alle som kjenner meg! De er mørkere der det er dårlig lys.

Hvor ofte og lenge har du trent?

Jeg har trent siden jeg var 16, men begynte å virkelig brenne for det for ca 2 år siden. Trener ca 4 ganger i uken nå, men før var det 6. Prøver å komme tilbake dit.

 

-Still spørsmål i kommentarfeltet, jeg svarer!

-sofie

I krig med meg selv! + Uken som gikk på PH

I det siste har jeg kjempet litt med meg selv, jeg vil på en måte ikke noe, men gir etter uansett. Jeg har egentlig vært ei jente som har stått på mitt, men i det siste har det blitt veldig vanskelig. Jeg føler jeg lever litt i en boble å skal oppfylle alles ønsker, det resulterer i at jeg sitter og er tom på kvelden.

Jeg har sett for meg en ting, men gjør en helt annen. Har egentlig ikke brydd meg så mye om det, men vet det vil komme noen dager der dette slår tilbake. Jeg har sånn sett endret meg litt etter PH, jeg har maks vært en uke uten å bo sammen med folk rundt ørene hele tiden. Før var jeg den som alltid var alene hjemme å nøt det.

Tror derfor at jeg skal ta noen dager nå å bare være for meg selv før oslo, trenger nok den roen for å tenke i fred. Man kan si hva man vil, men å være med på Paradise Hotel og å komme ut igjen er en psykisk påkjennelse.

Uken som gikk inne på ph: Det har vært en rolig uke for min del inne på hotellet, jeg fikk allerede mandag vite at Tea K var dødens hjelper. Etter det hjalp jeg egentlig bare til å få alle til å tro det var meg. Både jeg og Mario gjorde oss mistenkelige hele uka. Det var utrolig gøy å lure alle. Jeg ville jo selvfølgelig ikke at Tea skulle ryke, var livredd for det.

Jeg tror ikke det var før tirsdags kveld jeg fikk vite at det var to som var døden, da mistenkte jeg jo Henrik også. Jeg var fra starten når Robin og Thea ble valgt, sikker på at det var en av de som ikke kom inn igjen.

På parsermonien skjedde det jeg hadde sagt hele veien, Thea kom til å redde seg inn hos Adrian. Dette resulterte i at jeg ble redd for Tea K og at de var ute etter hevn. Etter denne parsermonien sender vi noen meldinger, der det blandt annet står at vi må få Jamilla ut, slik at alliansen deres blir svekket, og ikke at Tea ryker. Disse meldingene kan dere se i PH appen.

Hvem synes dere burde røket? Har dere noen spørsmål så svarer jeg i kommentarene!

-sofie

Jeg skal på visning!!

Akkurat nå sitter jeg hjemme i sofaen, har bestilt billett til Oslo. Jeg er sykt nervøs, skal på to visninger mens jeg er der! Har en favoritt, som jeg virkelig VIL HA!! Det er litt vanskelig for meg å komme meg ned til Oslo, for det første tar det over 4timer å fly, for det andre koster det alltid 3-5 tusen for en  flybillett, det koster også endel å bo på hotell.

Håper jeg virkelig jeg får en av de to, så jeg slipper reise opp og ned flere ganger! Vil se etter litt flere nå før jeg reiser, slik at jeg får sett endel, ønsker å være sikker på beliggenhet,  antall KVM, samtidig at den er lys og luftig. Har en helt klar favoritt, den er ikke langt unna drømme leiligheten min! Den har walk in closet, et stort vakkert kjøkken samt et veldig fint bad.

Det står mellom å bo alene eller sammen med noen, jeg er veldig usikker på hva jeg vil. Synes det er et stort steg å flytte, samt at man skal være alene. Jeg ser helst at jeg kan bo sammen med noen, slik at jeg kan få hjelp til både blogg og instagram, og noen å dele hverdagen med! Det står mellom å betale 14 tusen i måneden alene, eller betale 10 tusen hver, om man bor sammen.

Legger ved noen bilder av leilighetene jeg skal å se på!

Leilighet 1:

Leilighet 2.

 

Hvilken av de to synes du jeg skal ta?

-Sofie