Jeg har så lyst å uttale meg!! Forskjell på å være ett offer og mangle konsekvenstenkning

Mange har fått med seg at en viss deltager i årets paradise har lagt ut lange tekster å engasjert seg. Jeg har så lyst å fortelle dere min side av saken men sitter på nålspisser om hva jeg får skrive om å ikke. Mange av dere har sikkert sett Paradise Hotel de siste to ukene å skjönner vel ganske greit hvilket trekantdrama det gjelder.

Bettina går ut å sier hun föler seg utfryst, at folk ikke får prate til henne med mere. Dette ut ifra at Mario har lagt ut mystory om hva som var det beste med ph og har latt väre å tagge henne i et gruppebilde der heller ikke Zeinab er tagget. Så tenker jeg etter alt som kommer til å skje framover så har hun fint satt seg i denne situasjonen selv, jeg har sett hennes tidligere sessonger å hun nöler aldrig för hun tar på seg offerrollen.

Sånn som programmene er vist var det i realitet heller ikke, Bettina er en veldig sta person som fort tar ting ille opp. Allerede før jeg sjekka inn på ph merket jeg at hun på en måte ville konkurrere med meg. Hun ble butt hurt om noen bærte koffertene mine når jeg hadde knekt kragebein, å sa”ingen har tenkt å spørre meg, dere skal bare bære for Sofie” “jaja jeg er en sterk jente  jeg kan bære mine egne null stress” på en spydig måte. Vi lå å solte oss å hun frøs, Mario hadde en kappe på seg å så spurte hun om hun kunne få den så blåste vinden den over mot meg, nei da skulle hun ikke ha den og kastet den av seg. Visse exempel.

Jeg føler ikke etter det som skjer videre inne på Paradise at jeg er obligert til å hverken følge, tagge eller sende invites.. Jeg har fått vite noe etter paradise å jeg skal skrive om det igjen når jeg får lov. Derimot er jeg hyggelig når jeg ser henne å sier hei å ikke mere med det. Blir bare lei av at folk alltid skal väre “offer”, vi er voksene vi tar valg og vi må også ha konsekvenstenkning. 🙂

Be kind! Svarer på ordentlige spørsmål!

Rykter dater jeg Mario eller Erik + uvenner å sjalusi..

Er du venn med Bettina nå, hvordan er det å se de rote når dere har kommet så nære hverandre? Jeg vil vel ikke si vi er venner, vi snakker ikke sammen og har mistet kontakten etter mye tull inne på PH, det er veldig rart å se episodene nå når jeg vet alt som skjer videre. Synes det igår var veldig dumt, men det lå vell kanskje mere på at jeg stolte så mye på Mario. Jeg blir ikke for preget av det da det på den tiden ikke var bygget opp noe mellom oss to. Jeg tror mye sjalusi var inni bildet.

Er du og Mario sammen? Vi er ikke sammen, men vi er veldig glade i hverandre. Tror vi begge lever litt i PH bobblen ennå. Kan snakke om alt med han, så får vi se videre da. Vi har vell egentlig blitt enige om at vi ikke vil ha en kjæreste akkurat nå. time will show!

Hva er greien med deg og Erik? Jeg å Erik er gode venner, vi har det gøy sammen. Vi gikk på Farmen finale festen sammen å da var det jo gjordt, haha.

Har du en greie med Erik og Mario samtidig? Det har aldri vært noe Erik og Mario samtidig, jeg har bare hengt 3 ganger med Erik og det har vært i sosiale settinger.

Hørt du hadde Sex på Paradise Hotel? Hørt å Hørt.. Sa jeg ikke skulle så får vi se om viljestyrken er sterk nok 😉

Hvor varmt er det inne på PH? Det er ca fra 26-34 C, men med filming og null aircondition så er det rimelig varmt! Vi står også store deler av dagen under et seil som har en drivhus effekt GLOVARMT. 

Du har et trekant drama med Bettina og Mario? Jeg har ikke, jeg hadde. Det er vell i full blomst nå på tv! Ikke så kult å se men får håpe det løser seg utover.

Kan jeg Begynne å date TIX? TIX Har friendsonet meg dessverre.. Men vi er bestevenner om det hjelper, så utrolig glad i den gutten <3

Hørt rykter om at Bettina har ligget med både Mario og Erik..?  Who knows, det skal i hvertfall ikke jeg uttale meg om.

At du vil ha ut Floyd når han vil spille med dere? Det ser veldig dumt ut på tv, men Mario stolte ikke på Floyd og jeg var partneren hans. Jeg fikk høre veldig mye der inne som Floyd sa om meg: at jeg bare var en brikke, at han hadde meg rundt lillefingeren, at jeg gjorde alt han sa osv.. Da ble det veldig vanskelig å stole på han etter kuleslippet, det som ikke kommer så godt fram er at ingen stolte på han der å da. Alle kom opp til meg og sa vi måtte ha han ut, jeg ville det i hovedgrunn bare for å beskytte Mario og Robin.

Noe mer dere lurer på? Jeg svarer i kommentarfeltet.