Sofie Karlstad -
Hjem Add Om meg Kontakt

14

Tilbake til trening!

Nå når skolen har begynt så har jeg bestemt meg for å trene nesten hver dag! Håper å kunne trene 4-5 dager i uken. Vi har sykt lange dager på dtudie, fra halv 9- 4!! Sykt slitsomt, det er i tilleg 60 minutter hver time, så det blir en klokketime alså. Tilbake til det med treningen, ja. Nå trener jeg da faktisk veldig mye, og ofte styrke. Jeg trener på spenst å føler det er veldig bra der, folk hjelper til når man trenger det og det er mange gruppetimer, noe vi ennå ikke har testet!

Nå ligger jeg og Veronica i sengen å ser på en serie som heter LOST! Den er ganske bra, vi sitter også å spiser løvbiff! Nammmm, så nå skal vi kose oss med det så snakkes vi senere, kjære søte små

Trener dere? hva?

 • 45

  Er det sant, er det tull?

  Mange reagerte igår da jeg la ut et bilde på instagram av meg og Nicki, noe jeg FAKTISK ikke viste kom til å få så stor oppmerksomhet. Slettet det derfor! Det var mange som klikka helt, men det bryr verken jeg meg om eller han! Vi er da IKKE sammen som noen også går å sier. Er det noe der eller ikke? Det kan jeg for øyeblikket ikke svare på. Nicki er en fantastisk mann og er bare god, mange kritiserer selvsagt både han og meg, noe jeg personelig fårstår, men synes negativ prat og sånne spydige å usanne støt fra folk som ikke kjenner saken er veldig umodent og dumt. 

  Folk tror jo seffølgelig med en gang at jeg var ute etter oppmerksomhet, noe jeg ikke er. Det bilde ble tatt for en stund siden og jeg har lenge vurdert om jeg skulle legge ut eller ikke. Kom fram til tanken om at vi er helt vanlige personer og må derfor få gjøre som vanlige personer å legge ut. For å si det sånn, når avisen kontakta meg så svart jeg ikke, var ikke min intensjon og skape en overskrift i media så det er sagt! 
   

 • 6

  Hektiske dager!

  Jeg er oppe fra tidlig om morgen til sent på kvelden, men har så vidt tid til å blogge! Veronica og Rebekka er med meg 24/7 og ellers er det skole og trening! Må få opp jobben med sommerkroppen 2014! Haha, neida... Joda. Var sykt trøtt i dag når jeg sto opp, var ute til langt på natt å måtte opp kl 7! Stress, enda vi ikke begynnte før halv 10. Det tar sykt lang tid å ta buss og sånn! Nå skal vi pikene finne på noe dødsgøy, blogges siden. Hasta la vista!  Hva skal dere i dag?

 • 7

  Skole i morgen...

  Ja nå har det seg sånn at det utrolig nok er høst igjen, sommern har flygd forbi og jeg føler den er vellykket. Tenkte kanskje å legge sammen alle småklipp fra sommern til en film å legge ut på bloggen. Nå ligger jeg med Veronica og hun er sulten så nå skal vi lage mat før jeg kryper til sengs! Må nemmelig opp kl 6, WTF.. Åhh, men blir kos å bli kjent med litt nye folk i morgen! Håper alle er hyggelige!! Blogges imorgen


  haha, stygg

  Har dere begynnt på skolen enda?

 • 11

  My new place!

  Nå har jeg endelig kommet ut av rydding og utpakking og har tenkt å vise dere litt av leiligheten min. Tok ikke med badet og kjøkkenet fordi jeg ikke er helt ferdig å dandere der! Trives veldig godt her og sover godt om natten. Jeg har masse gode venner her også så er vell på grunn av de at jeg trives såppas. Så nå er det snart skolestart, grugleder meg til det! Eneste positive er at det blir litt mere rutinerte dager og litt trening!

  I dag har det ikke skjedd noe spessielt, vi har vært på city og kjøpt inn litt småting til skolen og spist ute! Så kom vi hjem å fikk besøk av t gutter herfra, Hans og Ruben. Veldig koselige gutter! Nå er nora kommet å skal sove over, haha jeg er jo aldri alene jo! Så vi blogges
  Hva synes dere? • 12

  Kvelden i går!

  Ja, i går var jeg ute med noen venner. Jeg har hatt veldig liten tid til blogging å slikt, har jo som dere vet flyttet for meg selv, derfor har jeg prioritert å fikse alt her hjemme før jeg begynner med blogging osv.. Så nå er jeg back in buisness, men kameralinsen min har fått seg en smell i flyttelasset så må nok kjøpe ny linse til det! Huffameg.. Nå skal jeg og et par jenter til chille å se litt på film! Så vi blogges senere.

  Haha, fjortis..

  Hva gjorde dere i går?

 • 12

  Flytter ut fra min kjære mor!

  Nå har jeg pakket nesten alt, jeg har to kofferter med klær og en henger med diverse møbler å utstyr! Jeg vet ikke helt om jeg er klar, men må man så må man. Skal bli godt og komme seg til litt nye steder med litt nye folk og oppleve litt mere en på denne lille plassen. Håper vertfall livet som student blir bra, og at jeg klarer å lage mat hver dag. Jeg skulle jo vise hva jeg har sløset bort over 13 tusen på idag, men det meste er sendt og eltet igjen i Alta! Så det får dere se når jeg har fått ting på plass. Nå skal jeg ut å si hade til venner å tillbringe litt tid med dem, hadebra  Har dere noen flyttetips?


 • 21

  Endelig hjemme!

  Etter mye om og men har jeg da kommet hjem, vi tok fly fra Alta klokken tre idag og var hjemme kl 6! Så var ikke en alt for lang tur denne gangen, men allerede på fredag reiser jeg til Alta igjen med flyttelasset for å bli. Så nå er jeg mitt i pakkingen og alt er bare kaos. Tenkte i morgen å vise hva jeg har handlet inn, og etterhvert leiligheten når den er ferdig! Har vært dårlig å blogge i det siste pga flytting, reising og stress! Så vi blogges i morgen.

  Skal dere flytte?


   

 • 13

  Vi rakk ikke flyet-alt snudd på hodet!

  Det er så kjipt vi rakk ikke flyet hjem og måtte bli en dag extra i Oslo, noe som ikke var vår feil. Vi kom forsent til flyplassen på grunn av at vi skulle veie koffertene, da hadde vi 2-3 kg overvekt å måtte begynne å ompakke. Turen går heller ikke til Mehamn som planlagt, den går rett til Alta der jeg skal bo fra nå av. Noe som er veldig trist, fikk ikke sagt hade til venner eller noe! Det jeg hadde med hit av klær osv må jeg leve på til neste gang jeg reiser hjem. Jaja, vi får ta det hele med et smil, selv om jeg er superstressa å ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. 

  Det værste var å høre den skuffa stemmen til mamma da jeg sa vi ikke kom hjem mere, hun ble jo utrolig lei seg å sint. Noe jeg forstår veldig godt! Så vi blir vel å dra til byen om litt å få noe ut av dagen ivertfall!

  I går var vi på tusenfryd hele dagen før så å dra til byen på kino, derfor har jeg ikke hatt muligheten til å blogge! 

  Så vi blogges.  Hva har dere gjort idag?

   

 • 18

  Kjolen jeg elsker!

  I går var jeg ute og shoppet, fant den perfekte kjolen som jeg har lett så lenge etter på en butikk som heter Kouture. Den var litt dyr, men jeg måtte ha den. Det er en formsittende kjole i beige/lyserosa. De har også shortser fra runaway dreams! Sykt mye fint for oss unge, butikken ligger i Karl Johan om noen lurte. I morgen skal vi på tusenfryd, håper masse av dere og drar. Så nå skal jeg legge meg, natta alle!  Hva skal dere imorgen?

 • 8

  Gjenkjent på gaten!

  Haha, ja. I går gikk vi da for å lete etter yogurth heaven, vi var kommet et stykke opp mot slottet da en ganske gammel gutt å jente møter oss på veien, han bare "unnskyld, men er ikke du Sofie Karlstad", jeg svarte jo da at det var meg og vi tok et bilde sammen, haha så koseligt! Jeg biter ikke, så om du har lyst å komme bort så er det bare å gjøre det, synes bare det er morrsomt :)

  Nå holder jeg på å sminke meg for å dra ned til byen, dagen i går gikk til å møte venner, spise gå amokk på IKEA å kjøpe drømmekjolen. Den skal jeg vise dere, den er sååå perfekt! Elsker den.


  Hva skal dere i dag? • 60

  Du vet du er i Oslo når....

  Folk stopper deg midt på gaten å spørr om tlf nummeret ditt å sier du er vakker.

  Når du går ut å spiser med en random kjekkas.

  Når du har sår på begge føttene av lange spaserturer med masse poser.

  Når du må ta på deg lave sko for å ikke dø.

  Når du spiser å tillbringer mer tid ute enn hjemme.

  Haha, alt mulig har alså skjedd de siste dagene, noen ikke fullt så morsomme som andre. Vi har nå akkurat kommet hjem etter en uendelig lang busstur, det sliter på å trø rundt hele dagen med korte netter. Jeg koser meg vertfall veldig mye. Så nå skal jeg sove å vente på morgendagen, det blir bra :) Innkjøp tar vi når jeg er hjemme, chaooo  Hva er deres erfaring med Oslo?

 • 4

  Kommet fram!

  Nå har vi endelig kommet fram, det har vært slitsomt å reise med så lite energi! I Går opplevde jeg verdens snåleste ting, en mann kom opp til meg å sa jeg var vakker helt uten videre, han spurte etter mobilnummeret mitt og var ganske frampå, creepy men sammtidig veldig hyggelig! Litt senere skal vi nor ut til byen, Mary Kate og Ashley er faktisk på bikbok i Karl Johan!! De første 50 som handlet der fikk autografen deres, men vi valgte å sove isteden. Vi blogges litt senere, nå må jeg årdne meg å bli klar!


  Haha, så fin etter å ha vært våken i over 30 timer..

  Hva skal dere i dag? 

 • 7

  Lang reise!

  Nå har jeg stått opp klokken 6, hvem har sagt at det å reise er enkelt?! Min rosa koffert er med og nå skal jeg bare spise frokost før jeg reiser til flyplassen. Jeg blir å være en levende zombie når jeg kommer fram. Har ikke såvet noe godt heller! Så dere får ha en fortsatt fin dag, jeg må stikke  Liker du å reise?


 • 10

  Oslo imorgen tidlig!

  Jeg vet ikke hvor bra jeg får blogget denne uken! Skal til Oslo imorgen å da blir jeg bussy fra morgen til kveld! Håper på å få blogget vertfall et innlegg om dagen, om ikke så kar jeg jo masse å fortelle når jeg kommer hjem. Masse spennende folk skal jeg møte, å verdens beste skal jeg reise meg. Dette blir gøy, men lurer på om noen av dere vet om en bra app å blogge fra iphonen? Sykt vanskelig å logge inn på blogsoft å blogge derfra.. Alt blir skeivt å ikke noe bra. Så om noen vet så brøl ut, jeg reiser nå om en time til vadsø, så blir vanskelig med mere blogging idag!

  Shorts: http://www.choies.com/  Skal du noen plass i sommer?

 • 8

  2 piece suit- Rihanna style!

  ÅHHHHH, jeg har da greid å miste speilreflegsen min i bakken! Så nå er linsa litt fucked å stativet litt ødelagt, jaja sånn kan det gå. Men back to buisness, jeg må vise dere en sykt fin 2 deler dress, som det blir på norsk. Rihanna har brukt masse slike i det siste så jeg fikk lyst på en jeg også, den er superfin men alikevell comfy. Måtte med det vise at jeg faktisk kan turne i den, haha. Lille pusur satt å så rart på meg mens jeg hoppa rundt på platten å turna. 

  Jeg fikk min fra: http://www.choies.com/ som jeg har fått mye fra i det siste! Jeg har jo tidligere forklart dere hva jeg synes om butikken og kvaliteten! Elsker den, direkte link til dressen: http://www.choies.com/product/retro-patterned-top-and-shorts-in-white den er nå på salg så om du vil ha en slik, vær kjapp!

  Hva er yndlingsplagget ditt?

 • 14

  choies- Ny yndlings butikk!

  Har funnet en super motebutikk på nett, den er ikke norsk men det blir alikevell ikke frakt! http://www.choies.com/ toppen og smykket jeg har på bildene under er derfra! Jeg elsker de, haha. Leitet så lenke etter en gull lenke med et løvehode på, synes det er så kult! Det kostet tilsammen ca 260!! HALLO.. Så jeg annbefaler alle mine lesere til å ta en titt, de har utrolig mye fint, og det tar heller ikke lang tid før du har pakken hos deg!

  Topp: HER    Smykke: HER

  Hva synes dere?

 • 8

  Sommertider HEYHEY

  Idag sto jeg opp til steikende sol, graderstokken viste godt over 30 grader så jeg hoppet i bikinien å har sittet ute siden da! Jeg føler dagene blir mye bedre med sol, spesielt når jeg ser dere sørlendinger har litt regn! Haha, ond. Neida, skal jo ned til Oslo nå på tirsdag så håper været snur til da, om ikke så blir jeg sur. Masse fine sommerklær jeg må få brukt, og en ekkel regnjakke frister ikke noe særlig å pakke med seg. Nå holder mamma på å grille og Rebekka er rett rundt hjørnet, så før mamma sprekker så skal jeg hjelpe henne litt! Vi blogges senere

  Hva har dere gjordt i dag?

 • 17

  Vet ikke om jeg gruer eller gleder meg!

  Jeg som dere allerede vet flytter nå hjemme fra, nå er det ikke lenge igjen! Om ca 2 uker er jeg på plass i Alta, det er ikke det at jeg gruer meg til å menge meg med andre. Ser fram til det! Bare den nye hverdagen, vaske, rydde, lage mat i tillegg til trening å skole! Jeg ser ikke helt hvordan jeg skal få det til å gå rundt, helt alene!

  Jeg har hørt av en del at noen av jentene der har evnen til å utstøtte å bitche mot oss nye og unge, i tillegg har jeg jo bloggen. Noe som kan provosere en del jenter, jeg håper å tror at jeg starter med blanke ark som resten, men som jente selv så vet jeg hva som kan vente! Noen er bare ute etter å legge deg i bakken, de vil jeg ignorere. Har hørt de allerede er beggynt å dømme, noe som gjør meg trist. Tenk at jenter kan dømme uten å kjenne, prate uten å vite og utestenge uten å føle. Heldigvis har jeg en del gode jenter der borte som jeg vet vil ta vare på meg! Vi får se hva det blir til, jeg gleder meg vertfall til nye utfordringer!


  Er du på flyttefot?

 • 13

  Tidenes anbefaling- Billig nettbutikk for oss fashion lovers!

  Idag tenkte jeg å gi ut min favoritt nettsklesbutikk, de selger utfolig kule klær der til en ganske billig penge! Det er ikke fra norge, men det er worldwide og det kommer ikke med frak! Så det lønner seg, butikken linker jeg for dere så bare å trykke på den for å komme til siden: http://www.choies.com/ 

  Jeg elsker at kvaliteten er super og at de tingene jeg leter etter finnes! De har utrolig bra utvalg for store å små, jeg som sliter med de perfekte størrelsene passet alt jeg fikk! Noe som skjer så å si aldri.. Så jeg skal deffinitivt bestille derfra flere ganger!

  Toppen finner du: HER Smykke finner du: HER


  Hva synes dere?

 • 11

  outfit- sommerfeeling!

  Jeg gidder ikke skrive så mye nå, skal ut! Så tenkte bare å vise et enkelt outfit  idag! Buksen er fra carlings, toppen fra bherska og skoene fra din sko!

  Hva synes dere?

 • 53

  størrelse 32 har like mye rett som størrelse xxl!

  Jeg vil idag ta opp et tema som plager og irriterer meg veldig mye. Nemmelig kampanjene som vil ha "size 0" ut av markede, de mener det ikke er en størrelse og at det er usundt fordi folk ønsker å gå ned i vekt for å passe sine skinny jeans! HVA F***? Jeg er lav, jeg er ganske tynn, men spiser enormt mye. Jeg går fra butikk til butikk for å finne bukser/shortser som passer meg. Jeg får ofte nøye meg med en som nesten passer, i og med at størrelse 32 for damer så å si ikke finnes lengere. Jeg må sy inn klær, aner dere hvor slitsomt det er? Å så å si aldri gå inn i en butikk og komme ut med noe som sitter som et skudd?


  "Det er usundt å være for tynn" Ja det er usundt å gå å slanke seg og ha spiseforstyrrelser, men det finnes jo tynne mennesker av natur? Jeg mener at skal de fjærne "size zero" Så skal de pikade meg fjærne størrelser som xxxl også! For det er nemmelig ikke sundt å være sykelig overvektig heller, men noen er jo det? akkurat som at noen er tynne? Å det er vell noen som mener at vi som er så tynne kan gå på barneavdelingen, eller i spessialbutikker? Men hvorfor skal vi forskjells behandles, hvorfor skal ikke vi ha det utvalget de midt imellom har? Jo fordi det er ikke sunnt å være tynn. 


  Jeg tror mange vil reagere, mange vil ikke fårstå hvordan jeg kan skrive dette. "buhu, stakkars deg som er tynn da" Det er ikke det jeg vil fram til, det er at argumentene mot å fjærne den minste damestørrelsen er akkurat lik den med den størrste.

  Hva synes dere?

   

 • 20

  Midnattsol!

  Igår var vi å tok bilder i soloppgangen, den var så fin! Bilden ble ikke akkurat som jeg ønsket, menmen! Vi har enda ikke fått tillbake strømmen så jeg venter enda! Nå har vi et agrigat i en stund så jeg får skrevet litt og laddet opp ting som: Kamera, Mobilen osv. De tror vi vil få strømmen tilbake i kveld, men jeg vet ikke om jeg tørr å håpe på det enda! 

  Det er sykt vanskelig å få tak i folk for man vet ikke hvilke som har strøm igjen på tlf, alt er bare kaos! Jeg har ikke greid å spist no særlig heller.. Det er ikke noe som frister når kjøleskapet er varmt og ingen varmovner fungerer. Så vi skal opp til mammas kjæreste å spise tandori idag tror jeg! Så vi får se om jeg får blogget imorgen også, chaaaoo

  Har dere noen gang mistet strømmen?

 • 5

  Lynedslag å uten strøm og internett!!!!

  Nå har er jeg i himmeln! Har 90% strøm og internett, jeg har vært uten: kjøleskap, varm mat, kald mat, dekning, internett, tv! Ja alt som verden i dag er bygget opp på! Jeg har vært isolert fra omværden, rett å slett! Jeg har vært oppe sent å sett solen gå ned i havet med en kald cola fra en brygge! Jeg har rodd i båt å tatt livet med ro på the old fashion way! Jeg har faktisk insett nå hvor viktig det er for oss i dag å bruke de resusjer vi har. Noe som er både trist og bra! Nå er det filmtid, vi blogges nærmere imorgen søte  Hva har dere gjordt?
 • 3

  Grilling i finværet å sameluen!

  Idag har jeg vært med to venner å de to skjønneste ungene i verden på stranden i normansett! Har bygget sannslott, fanget "fisk" som da var tang, koset og solt meg! Så avsluttet jeg sommerdagen med grilling og familieidyll! Haha, neida, joda.. Så nå skal vi jentene dra ut å finne på noe kult, men er under 30 grader så har på meg samelue, den er god å varm så da kan jeg gå i shorts uten å fryse!

  Hva har dere gjordt?

 • 14

  outfit- Summer!

  Tenkte å vise dere et berfekt sommer antrekk til de varmere dager! Jeg skal nå ut til normannseth som er en liten "strand" her jeg bor for å få litt sol å kanskje bade litt! Så før det blir overskyet, vi blogges bedre senere! Kos dere masse

     T-skjorte: Newyorker    Shorts: American apparell     Smykke: Cubus

  Hva skal dere idag?

 • 12

  10 nye blonde string!

  Fikk en 10 pakkning med mine favoritt stringer idag! Mange er harde å ekkle, og kanskje ubehagelige, men disse er helt fantastiske. De er lett som fjær å er super comfy, de er ikke dyre i det hele tatt, ti stykk for kun 349,- det er et superkupp spørr du meg, jeg kjøpte mine fra: http://www.dressroom.se/no/ 

  Direkte link til selve trusene HER

 • 3

  Kvelden som aldri sluttet!

  Nå er jeg sinnsykt sliten, kom hjem ca 6 i dag! Har både kjørt og vært ute selv, nei jeg satt bare på, men dere skjønner! Må le litt i skrivende øyeblikk, skjedde så masse i går! Masse intern vitsing, prating, kosing. Så vil si kvelden ble vellykket, så nå har jeg kommet meg opp tidlig og har solt meg å dusjet, hardt å være finnmarking, eller hva? Neida, men det verste jeg vet er å kaste bort en hel solfyllt dag! Så nå skal jeg å noen venner ut å kjøpe is! Så sitter vi vell på soltoppen og koser oss!

  Hva gjorde dege igår/dag?

 • 5

  It's saturday peeepz

  Ja nå er det jo lørdag igjen, ikke det at det har noe å si siden vi har fri alle dager i uken! Så herlig, men idag blir jeg nok å gå ut igjen, jeg vet ikke om det blir bra eller om jeg reiser et annet sted men uansett, ut skal jeg! Kommer sikkert et innlegg ganske snart igjen. Må bare gå å ta sol nå, så vi blogges

  Hva skal dere idag?

 • 5

  How to make twisted top/dress!

  Mange hadde lyst til at jeg skulle vise hvordan jeg lagde toppen i forige innlegg, så det tenkte jeg å gjøre!

  1. Finn fram en kjole/topp, og en skarp saks! Så bretter du den over slik at det er side mot side!

  2. så klipper du gjennom begge sidene en trekant! Viktig at den er rett og ikke slurvete!  3. nå bretter du toppen/kjolen til normal størrelse, så tar du nederdelen å sniker den inn i en av trekantene på siden og ut enden på toppen/kjolen, gjør dette to ganger!

  4. wola, nå har du en rocka edge over et gammelt plagg!

  Hva synes dere?

   

 • 17

  Home made top!

  Jeg er så utrolig glad i topper som har en sånn liten snurr i midten! Så derfor laget jeg liksågodt en egen! Det du gjør er å klippe to trekanter på sidene, så vender du den bare inn og ut hullet! Var dettte vanskelig og forstå å at flere har lyst til at jeg skal vise så si ifra! I dag har det vell ikke hendt no særlig, så nå må jeg ut å finne på noe sprell! Tata

  Hva synes dere?

 • 19

  Dieten min!

  Ja mange har da spurt hvilken diett jeg går på! Sannheten er at jeg går på stramt skjema, jeg spiser for å få fin fasong å spiser sjeldent kallorier. Jeg har en regel, spis hver time! Det vil si ha alltid med deg noe og ha vekkeklokken på sånn at du husker det.
  jeg spiser ofte godteri og drikker brus, men som folk sier fett skal fett forbrenne. Det er nok det som holder meg så slank. Tar det rolig med kylling og fisk å sånn siden jeg har funnet ut at det er helseskadelig. Man kan få ekoli bakterier osv, nei tar ikke sjansen der! Svin er så seigt at det stryker jeg å fra matplanen min.
  Jeg drikker for det meste cola og energidrikker, noe som hjelper meg til å holde meg i fysik aktivitet, jeg går ofte! Det får man fin kropp av, folk sier jeg er usunn, men jeg går jo fram å tilbake fra kiosken og butikken i og med at jeg ikke er 18.
  Jeg er ute ofte og det er jo også trim, å gå fra vors til fest og fest til nach! Håper mine vaner hjelper mange! Og at folk er fornøyd med seg selv! Jeg lever det live jeg lever, og som andre bloggere vil jeg ikke legge press på leserne mine, dette er hva jeg gjør for å få fin "kropp". Så ikke føl du er nødt til å slanke deg når du er fra 10-15! Du er under en tid der du vokser, kroppen er i vekst og det å slanke seg da er ikke særlig bra! 

  Går du på diett?

   

 • 10

  Kvelden igår!

  Igår samlet jeg, Rebekka, Jenny og Henriette oss for å gå på Kurt Nilsen, først årdnet vi oss sammen, spiste hørte på musikk og tøyset! Så dro vi på konsert med Kurt, stemningen gjorde alt. Alle var i godt humør og danset og ble kjent, haha må le litt idag! Etter det var ferdig så gikk vi ut! Tror ikke jeg la meg før i 6 tiden, noe som kjennes idag! 


  Hva gjorde dere igår?

 • 16

  DOPE!

  I dag fikk jeg hjem verdens fineste caps fra http://www.dressroom.se/no/ Jeg har lite hode og passer egentlig ikke til caps, men denne satt som et skudd! Jeg elsker at det står DOPE på den! Elsker det merket å har lenge hatt lyst på den, så nå er den endelig min! Haha, jett at vennene mine ble sjalu.. Du kan komme direkte til capsen HER !! Den er bra kvallitet og er justerbar! KJØP DIN SNAPBACK NÅ!

  Hva synes dere om jenter med caps?

 • 20

  Klar for satanistfest :)

  Haha, ja sånn jeg føler meg! Helt svart og ikke en farge! Men skal nok bare ut en liten tur å se hva som fåregår i bygda! Det er superfint vær så nå har jeg innedeprisjoner! Må ut, så derfor blir ikke innlegget altfor langt, jeg vet at ca halvparten bare ser på bilder uansett! Waste of time, men dømmer ikke for jeg gjør det samme. Haha, dere får ha en herlig dag videre søte!

  Hva skal dere idag?

 • 16

  Jeg trenger ingen veske chihuahua jeg har katt.

  Alså man betengner nå for tiden rikfolk med hunder, noe som er helt feil! En liten spinkel hund som ligger i pradaveske? Nei, det handler om å være tjukk og stor, det er et tegn på at den spiser mye som igjen betyr at den får masse god mat. Tykkelse er et tegn på penger. Det å posere med en katt er jo finere enn en hund i veska! Så her er da mitt pengekrek!   Ser ikke dette bedre ut liksom?

 • 10

  Revy!

  Idag skal jeg å to andre jenter på revy, det er kommet til Mehamn uken der masse ting skjer heletiden! Vi skal årdne oss sammen nå så har ikke tid til å skrive så mye! Kommer kanskje et innlegg nå om ikke så lenge! Må bare komme oss i gang først! 

  Hva skal dere idag?

 • 6

  HAPPY!

  Nå er jeg lettet, har fått leiligheten vi har ønsket! Mange hadde lagt inn interesse, men heldigvis fikk jeg den! Har vært ganske stresset den siste tiden over at jeg skal flytte, men ikke har en plass å bo! Så nå er jeg glad å fornøyd og føler brikkene bare fallet på plass. Nå har vi vært å handlet inn til dagen der på film marraton! Så da blogges vi imorgen søte

  Hva skal dere gå til høsten/hvor?

 • 8

  Gårsdagens surprise party!

  Igår som dere vet var jeg ute, kunne ikke si jeg skulle i bursdag i og med at veninnen min som hadde bursdag ikke viste det! Hele greia var egentlig ganske komisk, hun skjønnte ingenting! Hun hadde fått små ledetråer heletiden, da plutselig veninnen hennes fra Lakselv var her, og en venn av henne hadde ropt "MEN HUN SKAL JO I BURSDAG"! Haha, men det var i allefall en veldig koselig kveld! Masse folk var sammlet og alle var i god stemning! Men Eli vibeke fyller ikke før på onsdag så da må alle huske å gratulere henne!

   

  Har desverre bare mobilbilder fra selve festen!  Hva gjorde dere igår?

 • 16

  Ut ikveld!

  Ikke tid å skrive men nå skal jeg ut på fest, sorry for 0 blogging idag! Blogges imorgen, chaoo

  Hva skal dere idag?

 • 42

  Hvordan få rumpen til å se bra ut!

  Jeg har funnet ut at rumpen min blir mye finere i grått, så nå er jeg in love med gråe underdeler! Haha, en annen ting som får rupen til å stikke seg ut er slim-kosebukser! Det er liksom en litt strammere versjon av kosebukser! Eller en lysegrå tights! :)
  Har du noen tips? • 28

  Nytt design!

  Ja da har jeg skiftet litt på designet! Er veldig fornøyd med det. Blir fort lei, men har lyst å skifte header og bildet på siden! Så må ta noen fine bilder før sommern er over som jeg kan bruke til det! Så nå skal jeg spise currywok, det er foresten yndlingsretten min! Det har bare regnet i dag så vet ikke helt hva man skal gjøre! Finner vell ut noe. Kanskje vi blogges senere? Så chaoo!

  Hva skal du finne på ikveld?

 • 4

  Svarene fra en uskjenert PR-kåte Andreas!

  Neida, tuller bare! men nå har alså Andreas besvart noen av spørsmålene han fikk! Noe han greide veldig bra! vi bestemmte oss for at noen av de var kleine å urelevante!

   

   hvor ofte vasker du deg?

   Svar: Haha! Minst en gang om dagen. Men hvis jeg trener eller finner på annet sprell, vasker jeg meg deretter! Telles oppvasken? Jeg vasker meg også på hendene hver gang jeg har vært på dossen eller klødd meg i øret :-)  Når mista du jomfrudommen din?

   Svar: Hmm, da var jeg 14.. Det gikk fort og gæli!

   Kunne du meldt deg på Ph igjen?

   Svar: Nei, det kunne jeg ikke. For meg holdt det med den ene gangen. Og i mine øyne skal du være ganske så PR-kåt for  bli med flere ganger. Men det er jo selvfølgelig opp til hver enkelt å bedømme. Jeg var så sliten psykisk da jeg kom hjem, at selv om jeg hadde en helt fantastisk opplevelse og fikk en gratis "ferie", kunne jeg aldri blitt med igjen.

   har du noengang hatt sex med en jente som er under 16? etter at du ble 16?

   Svar: Jepp, det har jeg. Jeg var sammen med en som var 15 da jeg var 17  .
  Har du noen i kikkerten?

   Svar: Hehe.. Man har alltid noen i kikkerten. For meg er det ikke en spesiell person akkurat nå, men heller spesifikke kvaliteter jeg ser etter ;) Så det har jeg i kikkerten!

   Hvor kommer du fra?

   Svar: Jeg er fra Kolbotn, som er 15 min sør for Oslo! :)

   Har du et sinneproblem?

   Svar: Mange mener kanskje det. Det er vel ikke et problem, men jeg blir veldig fort irritert. Jeg prøver som regel å holde det tilbake, men til slutt renner det over, og da blir det helt kaos. Jeg har kort lunte, men blir veldig fort glad igjen. Jeg er verdens letteste person å smiske med, så hvis noen har fått meg irritert, kan de fort smiske meg glad igjen :p  Hvem synes du var finest av jentene inne på ph i år?

   Svar: Det må bli Charlotta. Jeg kjenner henne litt fra før, og hun er en supersjarmerende og hyggelig jente :)

   blitt sett ned på etter ph?

   Svar: Det er klart at det alltid vil være noen som ser ned på deg. Det må man jo regne med, og det er man fullt klar over når man takker ja til å være med. Uansett hva man blir med på, hvor det ender i at mange mennesker kjenner igjen ansiktet ditt, er det noen som ikke vil like deg. Alle kan ikke like alle. Men selvfølgelig, det er jo noen man møter som bare er ute etter å provosere, og slenger dritt til deg. Da må man jo prøve å overse det, og jeg overser 95% av all drittslenging. De resterende 5% svarer jeg tilbake..

   Hvordan var livet etter Paradise? Spesielt mellom familie, jobb og ellers?

   Svar: Livet etter var turbulent. Alle skal ha en bit av deg, og alle blir sinna på deg og tror du er en overlegen dust hvis du ikke svarer. Det er utrolig fort gjort å ta av. Heldigvis for meg har jeg en veldig ordentlig familie og ordentlige venner som slæppa meg i panna hvis jeg i det minste prøvde å ta av litt. Og det er jeg veldig glad for idag. Man blir jo hauset opp og får så mange komplimenter, at jeg blamer ikke de som tar av. Det som er vanskelig er når all oppmerksomheten går over. Da er det litt sånn "hvorfor vil ikke de ta bilde aaaa". Det er fort gjort å tenke sånn. Men jeg gikk tilbake til mitt vanlige liv så snart jeg kom hem, s å jeg merket egentlig ikke noe særlig til det. Familien min tok det pent. Mamma likte ikke det ikke i det hele tatt, men respekterte at jeg ville. Hun så ikke en eneste episode. Pappa har sett alle episodene, men kommenterte bare det som var positivt, hehe. Og det var kanskje sånn hver andre uke, haha :p Ang jobb som var ikke det noe problem for meg. Jeg fikk jobb med en gang, og har bare jobbet og stått på siden!

   Flaueste du har gjort i fylla?

   Svar: Hmm, det er veldig vanskelig å si, for det er en del. Men da jeg var litt yngre hadde jeg en tendens til å være mye naken på fylla. Dvs hvis det var en hjemmefest, så kunne folk fort finne meg løpe naken rundt i gaten. Heldigvis for meg har jeg sluttet med det nå. 

  Men det var en gang jeg hadde vært på fylla og våknet opp i sengen min. Da jeg snudde meg rundt smalt det noe hardt metall i albuen min. Så da jeg snudde meg lå det en sparkesykkel ved siden av meg i sengen. Hvordan den havnet der aner jeg ikke, men jeg hadde visst kjørt rundt på den og ropt "tuuuut tuuut, her kommer toget". Flaut..

   Enda kontakt med noen noen fra ph?

   Svar: Ja, jeg har kontakt med en del! Snakker iblant med Christina, Mads møter jeg noen ganger på byen! Men de jeg snakker mest med er Dennis og Tommy. Knakanes gode karer! :)
   er det normalt at gutter tisser på hverandre i dusjen?

   Svar: Nei, det er vel ikke normalt at noen tisser på noen, noengang? Men vi kødda alltid med hverandre i dusjen på videregående. Da måtte man ALDRI lukke øynene når man dusjet. For da ble du ofte pissa på, siden man ikke merket forskjell på om det var urin eller det varme vannet.. Men normalt er det ikke nei, haha!

   Hvordan var det dokke ble intervjuet på PH? f.ek under parsermonien og sånn så forteller dokke om ka dokke tenke å sånn. Blir de spilt inn før eller etter? Eller bare tar dei dokke ut midt i ??

   Svar: Vi ble jo tatt ned til intervju hele tiden mens vi var våkne. Hvis noen hadde hatt en veldig taktisk diskusjon, så ble man ofte kalt ned til intervju bare for å liksom fortelle om hva som var planen osv. Før en date feks, ble man alltid kalt ned for å fortelle om hva man trodde skulle skje på daten. Ang parseremonien er det mye av det samme, bare sånn hva man tror kommer til å skje. Men når intervjuene kommer midt i parseremonien, blir det spilt inn rett etter.

   hvor lang tid tar en parseremoni? har hørt at det tar sånn 6 timer.

   Svar: 6 timer? Da skal det ha skjedd noe rart. Det er selvfølgelig mye venting. Alt skal være perfekt med lyd og lys og plasseringer osv. Den lengste jeg var med på, tror jeg var 4 timer. Det går ganske kjapt, men vi slet en del med at det ble strømbrudd hele tiden. Og da tar det laaaaang tid. For da må man jo vente, så kan det også hende at man må ta noe på nytt.

   hvor mange har du hatt sex med på en dag?

   Svar: Haha, det husker jeg ikke. Men jeg var jo helt kanin da jeg var 15-16, så sikkert typ 6-7..

   Har du noen gang faket en orgasme?

   Svar: Jepp! Sånn går det når man blir litt for ivrig, og kanonen skyter leeeenge før den har siktet. Da må man bare late som man ikke har skutt, og fortsette.

  Hva skjedde med deg og Camilla etter Paradise? Dere var jo så forelsket!

   Svar: Det er et godt spørsmål. Vi ble jo kjent der inne, og der er det faktisk som man sier, at følelsene blir mye sterkere. Man blir mye mer knyttet til hverandre. Jeg og Camilla snakket jo om det der inne, at vi hadde ikke snudd oss etter hverandre en gang på gaten. Jeg vet helt ærlig ikke hva som skjedde. Camilla er jo en fantastisk person, men vi var rett og slett for forskjellige. Vi hadde veldig ulikt syn på ting, og hadde to vidt forskjellige personligheter. Og da funker det dessverre ikke i lengden!  hvordan var det med røyk og snus der inne? er det sant at dere fikk så mye røyk / snus dere ville gratis ?

   Svar: Alle måtte ta med alt selv. Snus har de jo ikke i Mexico, så da jeg gikk tom, måtte jeg røyke. Røyk fikk vi gratis, for det får man kjøpt der nede ;)

   hvor høy er du ?

   Svar: Jeg er 1.78. Hvis jeg står rett, som jeg aldri gjør..

   Beskriv drømmedama?

   Svar: Hun må få meg til å le. Hun må være smart, sjarmerende og veldig god. Helst skal hun ha lange, bra trente ben, og et veldig vakkert ansikt. Fine øyne skader heller ikke ;)

   Hva hater du mest i verden?

   Svar: Folk som slenger dritt om andre uten å kjenne de. Som bare dømmer fordi de har hørt rykter, eller fordi de bare dømmer en person etter utseendet. IKKE BRA! Og det kommer man svært kort med. Ellers, så hater jeg festivaler. Aldri vært på en, men det ser så himla møkkete ut. Haha..

   Hvor mange søssken har du/ om du har?

   Svar_ Jeg har en søster som snart blir 32 :)

   Er sofie din type jente?

   Svar: Det er vanskelig å si! Hun er jo uansett alt for ung for meg, men hun er jo en søt jente, og er sikkert superpoppis hos gutta!


  ObsObs, Andreas vet IKKE noe om bildene, hehe!

  Hva synes dere om svarene?

   

   

 • 12

  Outfit-my taste!

  Tenkte å vise dere en kjapp outfit som både er behagelig og fin! Mange har spurt hvor den sorte shortsen er ifra å jeg sier det heller i et innlegg så alle som lurte får svaret sitt, den er fra American apparelle! Den er superfin, det eneste som trekker litt ned er at rumpen av å til synes! Nå skal jeg på butikken og handle noe mat med jentene mine før vi så skal spise! Så vi blogges senere!

  Shortsh: American apparell   Topp: Primark   Solbriller: Rayban   Veske: motekungen 

  Hva synes dere?

 • 15

  pink bandana!

  Idag har jeg stått å malt fra 11 til 3! Er pudding i armene nå, skal bare slappe av resten av dagen og grille med Jenny og Rebekka! Blir kos, tenkte foresten å vise dere en annen måte å twiste litt med et helt vanlig bandana skjerf. Jeg bruker kun en hårnål til å golde i midten så knyter jeg bare bak! Synes det er sykt fint av å til, under en hvit utringet singlett eller bare til en høytlivs shorts!  Hva synes du?

 • 30

  spør Andreas Akselsen!

  Haha, du leste riktig! Jeg har jo ikke enda hatt et gjesteinnlegg så tenkte det ville være morrsomt, så her kan dere rett å slett bare spørre han om det dere lurer på. For de som ikke husker så var han med i ph 12! Det blir vell litt lettere når dere vet litt om personen! Så han har lovet meg å svare på alt! Haha, så gjør det nå litt kleint å morrsomt! Have fuuuun 

  Hva lurer du på?

 • 13

  Los Angeles kings

  Idag har jeg og Jenny bare chillet! Vi skal snart være med Rebekka, så skal vi vel rgrille eller ut å ro! Haha, jeg å Rebekka har nemmelig en fetisj for små robåter. Haha, neida.. Joda! Åhh nå tuller jeg bare, skal heller gå ut i det fine været nå som jeg kan. Hele uken har det regnet så nå skal jeg nyte at det er opphold, chaooo

  Haha, mys gange 1000..

  Bestevenn nr 2 fra sverige! :D Jenny!

  Hva skal du gjøre idag?

 • 11

  Stresset..

  Nå stresser jeg virkelig, det er en mnd til jeg flytter til Alta og jeg har enda ikke funnet meg leilighet.. Det er sykt vanskelig! Håper bare et mirakel skjer og at den dukker opp ganske snart! Føler alt går rett vest nå, men heldigvis har man jo en positiv mamma! Så får holde hode hevet å fortsette å leite!

  Vet du om en leilighet?

 • 9

  Yndlingen i sminkemappen!

  Jeg tenkte å vise dere et supert sminkeprodukt. Det er en eye-liner som virkelig sitter fint på, jeg badet med den på å den gikk ikke av. Den er helt genial! Jeg har kjøpt min fra http://www.corecosmetic.com/se/ og jeg kan med handa på hjertet si at dette er den beste linern jeg har prøvd! Jeg bruker ikke mascara lengre så jeg legger bare to streker bak vippekanten. 


  Om du vil komme direkte til gel linern så trykk HER


  Den har innebygget pensel på toppen, men jeg bruker en "slanted" formet kost.

  Hva er ditt yndlings produkt?

 • 22

  To die for-bikinier!

  I går fikk jeg da en pakke i posten med 3 nydelige bikinier fra http://www.todiefor.com/ . Jeg fikk alle sponset, men sykt hvor bra kvalitet de var i. Jeg et alltid redd for at hvite bikinier skal bli gjennomsiktig, men det ble ikke denne! Jeg synes fargene var oppfriskene og vakker! Trusene er SÅ fine. Man får perfekt rumpe i den. Toppen er både behagelig og sikker, du trenger ikke være redd for at stive nippler vil vises i de heller, min favoritt blandt de jeg fikk var den hvite!


  Om du også ønsker deg en bikini som denne så klikk på linken: http://www.todiefor.com/

  Hva synes du?


 • 11

  Når alle brikker faller på plass

  Vet ikke hva som går av meg akkurat nå, hadde bare et lykkelig øyeblikk! Jeg føler alt ordner seg uansett hvor mørkt det har sett ut tidligere, det er jeg glad for. Skulle vært flere dager som denne! Tror jeg skal begynne å ikke bekymre meg så mye om ting jeg må få gjordt, heller følge dagen som den går. Man trenger da ikke planlegge alt nå som det er ferie og greier, men som jeg sitter å skriver så kommer jo favorittserien min også på ten'n! Så nå skal jeg sette meg ned å se på den! Vi blogges senere!

  hva skal du idag?

 • 9

  Grå Torsdag!

  Hva sal man finne på når det er grått å trist ute, vind og regn også. Ikke fikk jeg tatt fine bilder ute til bloggen og det er ingenting å finne på ute.. Dette er rett å slett slitsomt kjedelig. Blir vel en kveld fylt med forskjellige spill og god mat da, anntar jeg. Ellers så har jeg å rebekka lyst å dra på spontantur en eller annen plass, så vi får se. Blogger sikkert litt bedre senere om jeg får tid. Så får dere kose dere så lenge!

  Noen gode tips til hva man kan finne på?

 • 11

  fun fact's

  Siden jeg har så sykt lite blogglyst for tiden for at alt demper på humøret og jeg føler alt går så galt så tenkte jeg å ha noen spennende faktaopplysninger om meg idag!

  1. Jeg hater å betale, hver gang jeg står i disken så er jeg redd for at kortet ikke skal funke, at jeg har glemt pengene eller at det skjer noe kleint. Sannheten er at jeg blir helt svett om det er lang kø å jeg står først.

  2. Jeg er vennegjengens største tulling, jeg synger, danser hopper og spretter overalt for å bringe god stemmning.

  3. Liker best å sitte med knærne opp mot skuldrene når jeg spiser, ser ikke så bra ut så gjør det kun når jeg er alene.

  4. Jeg har alltid problemer med å finne bukser/shortser som passer. Så om jeg finner en å den egentlig er litt for trang så kjøper jeg den uansett!

  5. jeg er egentlig platinablond!! Jeg skulle egentlig enda være det, men så skulle jeg farge det mere askeblondt og da ble det grønt. Derfor ble jeg da brunette!

  6. min største drøm som liten var å kunne holde en gul kylling. Haha, må le av den drømmen..

  7. Mine to guttebestevenner var sykt slem med meg når vi var små. Jeg husker spessielt en gang da de satt å lurte mens jeg tisset bak en busk, så de mokket sand i trusen min! Haha, leeeenge siden!


  Har du noen fun fact's?


 • 17

  Lite blogging

  Har ikke hatt så sykt god tid i dag, besteveninnen min kom hjem i dag og jeg har prioritert henne framfor bloggen som jeg tror dere skjønner. Skal komme med noe juicy i morgen! Noen forslag til hva jeg kan skrive om? Noe spennende? Har ivertfall tenkt og lage en video av masse filmsnutter når sommern går mot slutten. Kom foresten inn i Alta, så blir nok å flytte dit i august. Spennende men sammtidig veldig skummelt. Skal dere flytte hjemmefra i år? :)

  Hva ønsker du at jeg skriver om?

 • 4

  Konkurransen er avsluttet -Vinneren av bikini!

  Hei, kjente og ukjente. Nå har jeg da trukket en vinner av en nydelig bikini, jeg trakk tilfeldig ved hjelp av random kalkulator. Så jeg viste ikke selv hvem som ville vinne! Det er da heldige Line cesilie som har vunnet, gratulerer. Hun får da den blå bikinien. Kontakter deg på mail. Om det ikke svares innen to dager så går prisen videre.   Vil dete at jeg skal ha flere giveaway's?

 • 30

  Outfit-USA perfect shorts!

  Idag fikk jeg hjem verdens nydeligste shorts! Den var bare superfin, og jeg som sliter med å finne passelige shortser fikk sjokk når den satt som et skudd! Jeg bestillte min i strl S. Den er som bikinien også fra http://www.dressroom.se/se/ ! Den er i butikken nå så vær rask og bestill! Selve lenken til shortsen: HER Den var superbehagelig å ha på og var ikke stiv som mange jeans shortser er. Jeg har også et annet produkt og vise dere i morgen! Det var helt genialt. Det jeg elsker med denne nettbutikken er at det går raskt og toll kommer ikke med selv om det er fra sverige! Fast kunde.

  Hva er ditt favorittplagg?

 • 9

  Outfit-rocka festival!

  Det er for tiden masse festivaler rundt om kring, mange har lyst på den typiske festivalstilen til. Derfor tenkte jeg å vise en kul outfit som passer inn hvor som helst. Het blåser å regner det, hurra for sommer.. Neida, joda! Huff blir deprimert.. Stikker vel å tar sol nå jeg! Typisk, haha. Dere får kose dere resten av dagen søtinger! Og sjekk gjærne ut instagramen min: sofiekarlstad  Topp: BIKBOK    Shorts: american apparel   Sko: Random butikk i London    Lue: River island    Klokke: Fossil

 • 20

  "hvordan trener du for å få en slik kropp?"

  Mange har spurt om ikke jeg har noen tips til hvordan de kan få samme kropp som meg, mange har også lurt på om ikke jeg kan ha et innlegg om trening! Det som er, er at treningen som funker for meg funker kanskje ikke for deg. Jeg har alltid vært "streken" hun pingla som "knakk bena når hun hoppa ut for asfalt kanten" og hun som datt mellom sprinklene på kom lokkene.. Jeg var rett og slett mobbet for å være tynn, ikke det at jeg ikke prøvde å legge på meg, det gikk bare ikke. 

  Jeg spiste heletiden å alt bare brentes vekk, jeg spiste tonnevis med usund feit mat og godteri til ingen nytte. Så jeg begynte å trene for å få litt figur. Jeg så ut som en pinne, rett alle veier. Jeg har nå oppnått litt resultater her å der, men ikke fordi jeg trener 24/7 og spiser kun proteiner, men for at jeg har funnet en balanse som funker for meg. Folk her jeg bor kommer nå med kommentarer som "du trener jo ikke" "du spiser jo ikke sundt" osv osv.. Men jeg har da aldri sagt jeg ikke skeier ut iblant å trener hele dagen? Husker i vertfall ikke det.

  Så for de som sliter med å være tynn og spinkel så er det trening og spising som hjelper! Peace out.

  (sånn ser jeg ut nå, fortsatt tynn, men har fått litt fasong på kroppen)  Trener du, hvor mye/hva?

 • 21

  slette bloggen?

  Litt sein blogging idag! Har vært sykt fint vær så har solt meg å drøyd tiden. Det er ikke no gøy å sitte inne når det så sjeldent er så her varmt. Så nå er jeg bare en kjapp tur innom for å skrive litt. Har nemmelig fått et tillbud om å flytte bloggen til en side som snart kommer til norge. Hmm, skal, skal ikke? Jeg får se, tenker og begynne med å ha to blogger i starten så kan jeg se hvor jeg trives best. Hva synes dere? 

  Synes dere jeg burde slette bloggen fra blogg.no?

   

 • 38

  FARGET HÅRE SVART!

  haha, det skjer hver gang! Mamma sier som vanlig at det ble fint og at jeg kledde det, men vet nå ikke helt! Er ikke helt svart, er mere mørke brunt! Synes det er dystert og har så lyst til å begynne å bleike det. Men synes det mørke håret å brynene får fram blå øyenfarge så godt. Vi får se, alt håret på bildene er ekte, 0 fakehår! Skal fortsette å spare, blir aldri langt nok! Haha, er det noe dere ønsker jeg skal skrive om imorgen? 


  Ønsker dere å skifte hårfarge?

 • 13

  just me

  Skal bare oppdatere litt og si at jeg lever, planen for dagen videre er å kjøpe is! Haha, skal sikkert bade også, har vært superfint vær her idag, så nå har jeg tatt på meg shorts og er klar for å gå ut! Så vi blogges i morgen bitches, kos dere!

  Hva skal dere idag? 

 • 28

  New bikini!

  I går fikk jeg en ny bikini i posten, den er fra nettbutikken dressrom! SKAFF DEG EN DU OG http://www.dressroom.se/no/

  Synes de hadde masse annet fint også, ble helt forelsket i blant annet undertøyet der! Ta en titt, jeg valgte en hvit bikini, den var sykt god å ha på og er litt spesiell. Perfekt til alle anledninger som til en høy shorts i en festival! Masse man kan bruke den til. Trusen gjorde forresten at du fikk sykt fin fasong, den hadde en trå i midten slik at trusen ble som et hjerte på. Det likte jeg! Bikinien kommer ikke ut før i neste uke, men vær rask, det finnes ikke alt for mange! Vurderer allerede å klikke hjem mere godsaker derfra! Det som er så bra med akkurat denne svenske nettbutikken er at de sender det du har bestilt som gave slik at det ikke kommer noe toll! Jeg elsker min.

   

  Bestill din hos: http://www.dressroom.se/no/


  Hva synes du?

 • 73

  STOR konkurranse!

  Nå har jeg vell blogget såpass lenge at det er tid for en konkurranse her på bloggen! Jeg fikk nemmelig et sponsortillbud for noen dager siden og ønsket heller å gi bort en av de 3 bikiniene enn å beholde alle selv. Derfor kan 1 av dere vinne en valgfri bikini fra To die for swimmwear, blant annet Andrea Badendyck har fått sin rosa med blonder på derfra. For å vinne må du følge innstruksene nedenfor.

   

  Legg inn en kommentar om hvilken modell dere ønsker, Str tar jeg med vinneren over mail slik at ingen skal føle seg ubekvemt.

  Lik facebook siden til bloggen: https://www.facebook.com/Sofiemkblogg?fref=ts

  Lik siden deres på facebook: www.facebook.com/ToDieForSwimwear 

  Husk å skriv fullt navn å ikke vær annonym, du må også huse og skrive mailn din slik at jeg kan skrive til deg. Det blir sjekket om du har gjordt disse tingene.  LYKKE TIL!! • 18

  Tåke

  Var å badet igår kveld med Guro! Vi var i en foss, sykt kaldt men gøy! Det pissregna og da ble det heldigvis litt varmere i vannet. Romano (katten min) som var så syk har nå endelig blitt frisk! Gud så herlig det var, føler at 10 kg er lettet av skuldrene mine. Idag skal jeg ikke storts annet en å ta sol å være litt med venner, mamma er akkurat kommet hjem og det var godt. Forlater huset mens det enda er god stemmning! Haha.. Blogges  Hva skal dere finne på idag?

 • 22

  Dagens økt ferdig!

  Har ikke trent på masse dager nå så var deilig med en lang og god joggetur nå etter masse timers rydding! Mamma kommer hjem i morgen å etter over en uke alene så var jo huset, ja la oss si ubeboelig. Haha, men har kost meg alene, liker og bare gjøre alt jeg selv vil og føler for, men gleder meg virkelig til ferdig middag og rene klær nå! Har vært ganske dårlig å blogge som sagt, det er på grunn av at katten min ble veldig syk og jeg brukte tiden min på han og venner. Så blir bedre framover tenker jeg!

  Hva har dere gjordt? • 13

  Sommer ute!

  Dagen i dag har vært superfin, jeg har solt meg, grillet og badet! Så nå tenkte jeg bare å boste er kjappt blogginlegg siden jeg allerede er ganske tregt ute! Skal kanskje telte med jentene ikveld å må ut å handle noe snaks til det! Vært dårlig å blogge nå den siste tiden så skal skjerpe meg! Så blogges vi fine, chaoo

  Hva har du gjordt idag?

 • 15

  "I don't give a fuck"

  Idag har jeg rett å slett ikke giddet å prioritert bloggen er egentlig ganske chill så idag sto jeg opp sent med god samvittighet, smurte meg inn i olje og lå å solte meg til i femtiden! Nå skal jeg ut å ta sol å kjøpe meg is i det fine været så lei av å sitte bak tastaturet når solen steker utenfor vinduet! Håper dere har hatt en like herlig dag som meg, blogges!

  Hva har du gjordt idag?

 • 6

  koseuke!

  Denne uken har jeg som sagt vært alene, som vil si full musikk, klær og sminke overalt og god mat! Jeg har hatt guro her hele uken og vi har kost oss veldig, vi har badet hver kveld etter 12 og vært ute å gjort litt småting, vi har laget brownies og mat til blere uker. Føler meg sykt metta på livet! Idag skal vi finne på noe kos å deretter bade igjen! Det er ikke så varmt men det er adrelalinet som får oss til å la være å kjenne på vannet og bare springe og hoppe ut! Så da blogges vi imorgen:*


  Hva har dere gjordt?

 • 16

  Bloggere sitter på ræva og tjener penger- pisspreik!

  Ja nå har jeg akkurat lest to artikler om hvordan vi bloggere sitter her og ikke gjør en dritt mens det ruller inn penger. Vet de hva de prater om? For det første så er det er svært lite antall blogger som tjener noe, for det andre så begynner bloggen som en hobby og for det tredje så er det mye stress med blogging.

  1. De fleste under topp 10 i Norge tjener absolutt ingenting på bloggen, ja av og til blir enkelte sponset med diverse, men man kan jo ikke leve av det?

  2. Det å blogge inngår ikke kun å sitte og skrive meningsløse tekster, du må komme opp med 1-3 spennende temaer hver dag, du må blogge bra for å holde deg på topp. Så har du en dårlig dag så går det ut over statistikken. Du må i tillegg ta bra bilder og ha en tekst som fenger.

   

  3. Det å blogge kan man ikke kun sitte hjemme å gjøre så det blir feil å si vi bare sitter på rumpa, for de fleste gjør alt normale mennesker gjør i tillegg: går på skole, jobber, gjør lekser og må ha litt fritid i TILLEGG til bloggen. Jeg synes faktisk den andre jobben jeg har er lettere enn å blogge. Så før man uttaler seg om hvor "easy peasy" blogging er så burde man ha prøvd begge deler.

  Har du også opplevd dette?

 • 7

  Summer feeling!

  Idag sto jeg opp å gikk rett ut å solte meg, det var utrolig godt, har ikke meldt no serlig sommervær denne uken vertfall får håpe det kommer om ikke så altfor lenge! Det pøser ned akkurat nå å jeg og Guro er på tur ut for å handle inn litt mat å snacks til ikveld. Vi tenkte å bare cillan hjemme å se på film eller noe, vi drar sikkert opp å bader litt senere også. Vi har vært oppe på et vann som alle bader på her hver natt, det er utrolig koselig. Jeg vil tilslutt bare takke for alle positive tilbakemeldinger på inlegge under, setter enorm stor bris på det! Så tusentakk og vi blogges!

  Hva har dere gjordt idag?

 • 75

  Ingen vet hvem jeg er - Historien ingen før har lest!

  Ingen vet hvem jeg er, hva jeg tenker å hva jeg føler. Det er kanskje ikke helt meg å skrive om følelser heller. Men de siste årene har vært tunge, jeg har slitt med å holde hode hevet. Venner har snudd ryggen til meg, kjente å kjære har baksnakket, kommentert å likt. Dreier alt seg om comments å likes?

  Bloggen er et sted der hvem som helst kan slenge inn en sårende kommentar, men jeg har vel lagt opp til det selv?

  Jeg virker kanskje for noen som en bitch, kanskje også litt kald, men nå vil jeg egentlig bare få ut sannheten som har brent seg fast i meg, fortid har skjedd og framtid skal skje noe kan endres annet kan ikke.

  Jeg blir sittende igjen med tårer i øynene når jeg leser stygge kommentarer om meg. Hvorfor bryr jeg meg? hvorfor dreier jeg meg om andres meninger. jeg har en historie. Jeg deler den verken fordi jeg vil eller må. Jeg deler den for å kanskje rekke ut til mine yngre lesere og kanskje noen på samme alder!

  Jeg har allerede innrømt for bloggen at jeg ønsker å ta silikon i puppene å leppene, noe jeg bestemte meg for allerede når jeg var 13!! Det er helt sykt når jeg tenker over det, jeg var sent ute i puberteten å var ganske spinkel som 13-14 åring. Det var en vanskelig tid der jeg møtte motstand hver dag, jeg møtte på stygge kommentarer som ble skriket etter meg å jeg møtte virkeligheten på sosiale medier som facebook å nettby som en gang var.
  Nettet-comments å likes
  Jeg har siden jeg logget inn for første gang blitt diskutert på nett. Hvordan jeg ser ut, hvor tynn jeg er, hvor feil å hvordan å forbedre meg. Hvordan kan et annet menneske sitte å skrive hvor stygg du er, at du har anoreksi å at du må spise. At kroppen du har fått utdelt ikke er bra nok å at du må se bedre ut for å være bra nok? Burde ikke denne personen være perfekt selv. Eller kan man bare dømme uten å kjenne. Det sårer meg å se at stygge kommentarer får et dusin likes. Hva oppnår personen? 13-14 som også syns jeg burde se bedre ut. Gratulere, jeg håper min usikkerhet er vert din glede i et par timer.

  Den onde tvillingen, det var en jente som virkelig ødela livet mitt, jeg vil ikke nevne navn selv om drittkjerringen fortjener det. Hun spredde rykter om innlegg, at jeg ikke eide pupper, hun fikk en hel by mot meg, hun tok ifra meg en jeg var. Jeg var så lei meg, følte jeg hadde mista alt, jeg var i de såre ungdomsårene å så derfor ikke klart. Jeg klarer henne ikke den dag i dag, alt jeg fortalte, alle hemmelighetene jeg delte. Hun blotta meg helt. Jeg ble dumpet av en jeg da var interessert i på grunn av ryktene, hatet og henne.

  Jeg hadde som 13 åring verken pupper eller rumpe, jeg synes jo dette var grusomt å begynte å finne ut syke løsninger. Jeg skulle operere meg selv, jeg fant fram et knivblad å begynte å skjære. 0 smertestillende 0 bedøvelse. Kun tanker om å få større bryster. jeg var 13 år!! jeg kom så langt at jeg så brystvevet, jeg stoppet. Klarte ikke gjennomføre det. Jeg turte selvfølgelig ikke si dette til noen eller gå til legen å få det åpne kuttet sydd. Så i dag sitter jeg igjen med fine pupper jeg ikke tørr å vise fram. Arrene er for vonde å bringer tilbake så mye smerter. jeg har aldri fortalt dette til noen å det sitter fortsatt ganske langt inne i meg, men jeg skriver dette til alle de som ser opp til meg å leser bloggen. Kanskje dette hjelper dere!

  En far av en venninne sa til venninnen min at jeg hadde bulimi. Han målte med hendene hvor stor lårene mine var å jeg ble rett å slett sjokkert da jeg fikk høre det. Jeg virker kanskje fornøyd ut men jeg vil bare være bra nok. Bildene jeg legger ut gjør jeg for å vise at jeg har oppnådd det JEG ønsket! Jeg har spist masse, gått opp og jeg trener! Jeg vil bare være den jenta som inspirerer ikke den svake jenta som før ikke eide selvtillit.

  Ingen skal få ødelegge meg igjen. Jeg skal jobbe, bevise å stå på for dere. Det er tungt å bli pressa ned i gjørmen av kjente og ukjente. Men jeg skal kjempe, klarer jeg klarer du! Sammen skal vi tro på oss selv vi skal bekjempe oss, for når det kommer til oss så er det vi som må være fornøyde. Er vi det vil ingen knekke oss!

  Sliter du ogå med kroppsfokus, skriv inn en annonym kommentar?

 • 15

  TATT AV POLITIET!

  Haha, ja! Natt til i går så kjedet jeg og Nora oss sånn at vi bestemte oss for å fint låne en pitteliten robåt, vi hadde jo selvfølgelig tenkt å legge den på plass igjen, men vi ble oppdaget! Politiet kom å kjørte oss bare hjem, heldigvis! Vi var pissnervøse! Vi ble ikke anmeldt eller noe sånn, hva skal man si til politiet da? "YOLO" haha, nei nok om det.

   

  Har ødelagt døgnrytmen helt! I tillegg bor jeg alene nå i en uke å gidder derfor kun å lage mat om det er høyst nødvendig! Det har ikke vært nå spesielt fint vær de siste dagene heller, derfor har jeg og Guro brukt meste parten av tiden inne. Nå står hun å lager pasta til meg å etter det skal vi lage brownies, is og frukt! Yuum, her går vi på hard diett for tiden. Hehe, neida. Ellers så ligger vi bare og sløver og blogger! Tror vi får finne på noe spennende i morgen!
  Hva har dere gjort idag?

 • 6

  Outfit-studded demin jacket

  Idag tenkte jeg bare å komme med en enkel outfit før jeg og Guro skal ut å ta flere bilder! Dette blir en slags blogguke der det blir varierte bilder fra dag til dag! På kveldene sitter vi egentlig bare å blogger å propper i oss alt usunt som går annt til å få kjøpt. Så nå skal jeg vel bare hive meg i dusjen og begynne å ordne meg, skal hente ut pakken med den nye outfitten så den får dere nok se i kveld! Så blogges da!

  Hva synes dere?

 • 17

  Ikke skaff deg blogg om du ikke takler presset

  Mange tror at vi bloggere sitter bak et tastatur og får berømmelsen i hendene, nei. Det er ikke sånn at å blogge alltid er like glamorøst. Folk stempler deg som dum å deilig og sier du imot så er du en "bitch". Er du på topplista så er ikke dette fordi du kan blogge, og ikke er alle like glad for at du skriver å legger ut det du gjør.

  Folk dømmer, ikke nok med at folk er missfornøyde, men de begynner også å viske. Jeg er så lite fan av sånne mennesker at de ikke er verdt et innlegg engang. Det som er greia er at folk allerede har begynt å dømme meg på den plassen jeg flytter til etter sommeren, helt sykt! Folk sitter å prater, og lager seg et bilde av meg før de har hilst på meg. Ganske skummelt å tenke på at verden har kommet eller gått så langt tilbake. 

  Kommentarfeltet til for å skrive anonym dritt, noen føler seg vel ikke engang tøff nok til å si til deg face2face hva de har visket om så de skriver det heller på bloggen, de bryr seg ikke om du blir såret eller at de tråkker over grensen. De vil bare trekke deg ned, ned på deres nivå.

  Kanskje er det galt av meg å blogge om det jeg gjør, kanskje jeg provoserer deg, men en ting ber jeg deg om, kjenn meg før du dømmer. Bli kjent med meg istedenfor og bruk energien din på å misslike en du ikke kjenner. Det er så utrolig dumt.

   

   

  Some people will just hate you no matter what.


   

  Sliter du med det samme?

 • 27

  Bildene fra igår!

  Tenkte å bare legge ut et bar bilder som vi tok i går! Om noen lurer på hvor klærne jeg bruker er ifra så spør, svarer på de jeg kan! Var oppe helt til 6 på morgenen å er drit trøtt. Idag er det jo santans og den skal vel feires med noen jenter med grilling tror jeg! Blir kos, vet så vidt hvilken dag det er nå som det er sommerferie.. Mistet døgnryttmen helt, jaja. Kommer et innlegg å et gjesteinnlegg senere! Så da er jeg sikkert mere up for it! Vi blogges søte

  Hva synes dere?

 • 18

  Coming up!

  Idag har jeg tatt MASSE bilder til å ha på bloggen! Brukte kanskje 2-3 timer kun på å ta de, men hva gjør man vel ikke for bloggen! Heldigvis er dette noe jeg brenner for, så er gøy å holde på med sånt. Har også en veninne som driver med blogging så hun er med på shootene! Bloggen hennes er: http://guuro.blogg.no/ Gå å sjekk henne ut! Hun tar utrolig mange fine bilder å har god stil, tror dere vil like den! Det er også hun som fikk meg til å blogge å som har fiksa den til meg.

  Her er to bilder av de 200 jeg tok! Haha, kommer masse imorgen!

  Hva synes dere?

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits