Sofie Karlstad -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Treningtips!

                                                                                                                                                                                                                      Annonse//

Hei jenter og gutter, jeg har jo reklamert en del for både TANCARE og HAIRCARE, som mange allerede vet så trener jeg en del, jobber, instagramer og reiser. Til tider har jeg veldig lite energi og kroppen vil rett å slett ikke strekke til med et ganske normalt kosthold. Derfor har jeg frivillig satt meg opp for å prøve WEIGHTCARE de siste mnd, det har funket veldig bra og jeg kjenner jeg får et ekstra overskudd til å trene og være mere aktiv i hverdagen. Produktet er mere en slags støttebjelke som gir deg ett boost uten at det nødvendigvis skal kalles et slankeprodukt. Du blir ikke slankere bare av å ta tabelettene, du må også være i fysisk aktivitet/ trene for de ultimate resultatene.

Det er inneholder også KROM som gjør at søtsuget minsker, det vil hjelpe godt på om man er veldig avgengig av sukker, eller har problemer med at blodsukkeret går mye opp og ned. Det har ført til at mye av småspisingen min har sluttet, får ikke lengre det suget etter noe godt.

Så finnes det jo også oss som til tider ikke ser noen resultater og på grunn av dette slutter på både trening og kosttilskudd, en liten lekse jeg fikk høre av en PT var; " du ser ikke resultater fra økt til økt, trening funker over tid. På ti dager vil du kun se en liten liten forskjell" Det er en regle som har satt seg i hjernen og som gjør at motivasjonen booster litt extra i de verste nedoverbakkene!

Vil annbefale alle å kjøpe WEIGHTCARE du vil få en stor rabatt via denne linken: --> WEIGHTCARE <--

 

 

Jeg er super duper fornøyd med produktet og kommer til og fortsette med det! Disse tabelettene er sponset, men det er helt ærlige meninger!

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits