Sofie Karlstad -
Hjem Add Om meg Kontakt

25

fra sjel til kun en dagelig rutine1

Nå sitter jeg her igjen og blar gjennom bildene fra sommern, ser på filmene jeg har filmet og ler å savner tilbake. I nået lengter man bare og ser fram mot nye høyder og går egentlig glipp av de små oppturene i hverdagen, deretter for så å savne de. Dagens opptur kan være et nattbad med din bestevenn før du flytter, noe du kanskje ikke tenke over.

Helgene du sitter hjemme mener du kanskje er bortkastet for du vil alltid være på toppen av alle festligheter, men når du tenker over det savner du kanskje filmkveldene med alle dine nærmeste rundt deg, fylt av latter, interne spøker som kun dere forstår.

Jeg føler at dagene bare blir til rutiner nå, jeg har flyttet bort fra all trygghet, alt jeg tidligere har kjent til. Jeg står opp 7, ferdig fire, trener, spiser drøyer noen timer forran teven før jeg kryper i seng og alt starter igjen. Et marraton der prisen er en utdanning, noe alle foreldre ønsker for sine barn, og barna også ønsker. Det er en skam å droppe ut, bli gravid, eller gjøre noe du ikke er ment til å gjøre. 

Du er kanskje bare 16-17 alt skal du klare, du skal bli personen ingen andre er og alle skal være stolte. Mennesker er perfeksjonister, men ingen innrømmer at de er perfekt? Ikke døm andres valg, nyt dagen, le, husk at en dag vugger du på barn og barnebarn og vil lengte tilbake. Det ble dagens visdoms snakk, nå skal jeg nyte resten av kvelden!Savner dere ofte tilbake til noen/noe?

 • 9

  herlig helg!

  I helgen har jeg feiret med veninner og hatt det morro, har også trent litt å chilla hjemme. Nå er skoleuken fult i gang, noe jeg personelig ikke er så begeistret for.. Da hjelper det utrolig godt på at vi slutter skolen 10.30 imorgen! Haha, alle tenker vel nå. Gud som hun syter, noe jeg vet. Men jeg føler tiden flyr i fra meg nå som jeg bor alene, trener, lager mat og er på skolen til 4 ca hver dag! Ellers nærmer mørketiden seg, årets vinterjakke fra SVEA er på tur hjem til meg og det varmer et slitent hjerte! Den er så utrolig fin. Jeg venter også endel klespakker fra diverse, så håper det er her snart! I dag fikk jeg faktisk fanbrev i posten, noe jeg ble utrolig kry over, sto desverre ikke navn så fikk ikke takket jenta/gutten :) Så takker heller her!


  Hva har dere gjordt denne uken?

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits