Sofie Karlstad -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

Outfit!

Idag har jeg på meg verdens beste 2 piece fra Rebecca Stella, den er såååååå Comfy! Trodde det var beige, men elsker den forde! 

 • 0

  Findings 2016!

  Hei alle kjære lesere over 18 år, snart er det på tide med siste festival for i sommer, den inntreffer i Oslo 19-21 august. Jeg m.flere bloggere skal dit og vil gjerne også se deg der! Bilettene er nesten utsolgt, men få tak i en her kjapt http://www.ticketmaster.no/event/findings-festival-2016-helgepass-billetter/479627 

  Jeg har lenge villet sett KYGO live og han spiller på fredagen BE THERE, sammen med David Guetta og andre kjente artister. Gleder meg, tenkte også lage en pakk i bagen film til dere med hva jeg alltid har med på festivaler, gode tips og enkle løsninger. 

  Håper å kunne henge med så mye nye folk som mulig, så har du lyst kom bort og ikke vær redd, jeg er fra Finnmark vetduu!!

  Ny video!

  9 dager igjen-HD 1080p TIL FB.mov Valgt

         

    


  Har du lyst?

 • 1

  Liten video fra magaluf!

                Her kommer de fleste småklipp som jeg har klart å fange! Jeg er egentlig VERDENS dårligste på akkurat det å filme å ta bilder underveis, men har fått med meg noe.
                       TDdtyynMPD8


   

 • 5

  Ukens spørrsmål! Og før etter restyla

  Hei igjen, har samlet litt spørsmål dere har stilt meg i løpet av uken å tenkte å svare på de nå!

  Kunne du ha lagt ut før/etterbilde av lip fillersan?

  Vet ikke om jeg har så mange førbilder, da jeg alltid gjorde Kylie trikset med en kork før jeg tok bilder! Her er det eneste jeg kunne finne..

                   Kan du begynne å linke til det du har på deg på bildene du legger ut?

  Skal prøve, men mye av klærne jeg bruker er ting jeg har hatt fra før som jeg har laget om!

  Kan du ha en favoritt video, der du viser favoritt beauty tingene dine??

  Ja, skal prøve på det så fooooort jeg bare får tid!

  Har du tatt i kinnbena også?

  Nei har ingen fillers i annsiktet bortsett fra restylane!

  hvor på ansiktet har du tatt fillers? bortsett fra leppen? og har du prøvd botox? i så fall hvor? pris?

  Ingenting, men har lyst å prøve botox grunnet stress og at jeg heletiden hever øyenbrynene. Prisen ligger vell rundt 6000 og varer noen mnd..

  SKOA DINE!!! Altfor fine, hvor er de fra?   

  De er fra nelly faktisk! 

  Hvordan får du så fin og smal midje?

  Har alltid vært tynn og legger nesten ikke på meg på magen, trener også mye sidem på magen, det funker!

  Hvordan klarte du å få råd til Silikon? 

  Jeg jobbet og sparte for å få råd til det, var ikke snakk om å spørre foreldre eller ta lån for noe sånt. Det annbefaler jeg alle til å gjøre. Ikke få noen til å betale for deg, skal du fikse din egen kropp så må du ha råd til det. Det er ikke noe man burde vurdere over andre viktige greier.

 • 8

  Restylane, vondt? Alt innen lipfillers

  Mange har stilt spørrsmål angående lipfillers, hvor mye jeg har tatt og hvor. 

  Jeg fyller alltid 1, det er ofte valget mellom 0,5 og 1, så spør hun du tar hos hvor mye hun annbefaler. Jeg retter også ofte opp om d detter ut enkelteplasser først, overleppen min er utrolig vanskelig og mister alltid enkelte plasser først, så jeg har grovt sett rettet opp ca hver 3 måned.

  Jeg har tatt på salongen jeg selv har jobbet på City Hud, hos en dame som heter Sissel Gudmestad, hun er utrolig flink og har lang erfaring, så annbegaler alle som bor i nærheten av alta å ta Botox og Restylane hos henne!

  Jeg synes det er fryktelig ubehagelig og ha småsmerter, takler ikke det like bra som store, har hatt sprøyteskrekk i tillegg.. Men jeg tar det jo regelmessig så er ikke ille, selv har jeg prøvd "stilage" eller hva det nå hetet også, det klumpet seg bare å ble dritstygt. Så nå vil jeg prøve juvaderm! Til nå bare restylan, bare still spørsmål i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan!

   

   

 • 13

  sminkevideo

  Gud nå er det lenge siden jeg har hatt noen form for videoblogg her inne, tenkte derfor å forsøke å få laget en nå på søndag! Er det en spesiell look dere vil se? Allday makeup eller fest? Kommenter under om det er noe dere har lurt på hvordan jeg har sminket.

  Her en min fav look atm:

  Hva er favorittsminkemerket ditt?

 • 7

  Bildene fra MAGALUF! 0 filter

  Bildene fra Magaluf uten filter for noe, savner det.                      

                  

            

  Tycks?

 • 4

  Kjære Ahmed, du er ikke som alle andre.

  Du lever under omstendigheter ikke engang vår utenriksminister hadde klart, han er 50. Du er ingen vanlig gutt, du sitter i ett krigsherjet land, du jobber, du tar tunge valg hver eneste dag du har mistet alt. Her hjemme sitter regjeringen og trumfer sin sak fra sin høyeste stol, så går de hjem, sikkert til ferdig middag og kysser ungene sine i pannen og vet 1 av 3 barn i Syria ikke har opplevd fred. De vet du er alene, men de tror det ikke er vårt ansvar.  (Link til film: http://www.tv2.no/v/1060246/ )

  Er vi ikke alle søstre og brødre, er vi ikke alle mennesker, kjenner ikke vi alle samme smerte, samme sorg og samme ydmykhet. Vi er alle i samme båt enten vi vil det eller ikke ute på stillehaver seiler vi, oss i midten, dere skviset ut på kanten, en og en av dere faller uti, men vi har ikke mulighet til å strekke ut en hånd og få dere opp i båten igjen. Vi lar dere drukne, og sørger først når de livløse kroppene deres skylles i land langt langt hjemmenifra. 

  Selv vet  de  ikke om Norge en gang havner i krig, om barna deres mister ALT  da skal de få stenge grensa, da skal de få ta slike valg og vite hva det innebærer, men det gjør de ikke for de er autentiske drittsekker. 

  En gang Ahmed, satt vi her, innestengt, okkupert av tyskere. Dette synes vi var grusomt, men alikevell er det værre det som skjer med deg. Vi ble reddet vi, fikk hjelp. Det får ikke du, for du er ikke vårt problem.

  "Jeg viste ikke at ISIS gikk i størrelse 10 år, hadde rosa t-skjorter med ponny'er på.

  Jeg viste ikke at Russland så og likevel landebomber dere små.

  Vi intet kan gjøre med dette nå, innblandings prinsipp er til for å stå.

  Vi stenger grensa og lukker øya, vi stapper til og med bomull i øra.

  For slik styrer vi vårt land best, med få og bekymres over og lite protest.

  Vi lar dere lide for åpent øye, men hva gjør vell vi vi "orkærke støyet"

                                            


   

  Vi stenger grensene, det virker lurt, stenge verden ute av et land som kunne rommet så mange flere, så veldig mange flere. Du er et menneske du også? Ikke sant, men det kan vi overse. Oljekrisa og børsen er viktigere, innenriksproblemer. Vi så en dag en liten gutt på 3 år ligge i vannkanten Aylan, han skulle vi alle reddet, hadde vi hatt sjansen. likevel sitter du der, uten din familie, uten skole, uten en framtid, men vi kommer bare med store ord vi redder ikke de vi kan.   

  På skolen min er det 10 tomme pulter per klasserom, det er plass til 200 på den skolen, men der går bare 70-80, men vi kan ikke gjøre noe med saken, for vi er et av verdens mest velstående land, med nok landareal til å ta inn veldig mange av dere, gi dere en mulighet, gi deg en framtid. VI BARE VIL IKKE.

  Jeg gråt for deg idag Ahmed, for du kunne vært min lillebror, du er akkurat slik som alle andre barn, men det er ikke alle som er utstyrt som konfliktløsere, hjelpere eller en form for sympati.

   

 • 10

  Det å være sammen med feil person.

  I ett forhold skal man trives,styrke hverandre, stole på hverandre, la hverandre leve, legge vekk egoisme, forstå, lytte og trøste. Ikke alle forhold er som dette og ikke alle vet når de et i et usunt forhold. Får du ikke lov å være med guttekompissene dine? Kanskje du ikke får være med jentekompisene dine? Dette er et stort problem i mange forhold, et dilemma mellom din partners glede og din. Ta henne/han med deg, vis dere bare er venner, forstår hun/han ikke da VARSELSLAMPE.

  Sjalusi, legger du ut noe han/hun ikke liker, diskuter dette, hvorfor gjør du eller han det, kom til et kompromiss. Er han/hun kontrollerende når du er på byen med venner? Blir det så ille at du må gå hjem, vær heller redd for hva hun/han gjør på byen. VARSELSLAMPE

  Føler du du alltid har feil, føler du alle dine tviler blir latterlig gjort, kanskje du til og med føler deg dum for at du sier noe. Dette er tegn på at de du er sammen med er kontrolerende, dette blir som oftest verre å verre jo lengre du kommer inn i forholdet. På tide å pakke sakene dine.

  Lystløgneren, vist du merker han/hun lyver ofte, om små og ubetydelige ting, men når du konfronterer personen så har de alltid en god comeback. Hva vet du om han lyger om hele forholdet deres? Sett spørsmålstegn når du føler det behøves ikke vær redd.  Har du følt på noen av punktene?

 • 12

  Kroppen

  Det er underlig hvordan vi gjør alt for å få den perfekte kroppen, flere lurer på hva jeg gjør for å se ut som jeg gjør, svaret er nok litt mindre interessant, jeg gjør for tiden ikke så veldig mye. Prøver å spise reine middager og frokoster men resten av dagen spiser jeg hva som helst.

  Før var jeg enormt flink til å trene, men siden jeg flyttet hjem har det bare blitt noen økter, jeg skal skjerpe meg!! Jeg kjenner meg ikke særlig bra når jeg hverken får trent eller spist sunt. Man føler seg jo en million ganger bedre med en livsstil som holder både kropp og sinn i behold.

  Har dere noen treningsrutiner eller mat/ kostholdsplaner dere tenker hadde passet meg? Jeg skal i allefall lage en til dere innen året! Promise..       

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits