Sofie Karlstad -
Hjem Add Om meg Kontakt

8

endelig helg!

Nå e jeg ganske sulten, vurderer å gå på butikken strax! Skal vel også ut å se en tur for å sjekke livet, ikke det at jeg har troen på noe som slår forige helg! Vi får se hva helgen bringer, blir noe bra uansett. Har blogget dårlig i det siste å det er rett og slett pga lite motivasjon, tid og krefter. Kameralinsen er i tillegg litt vanskelig så det er ikke så gøy når man må bruke super lang tid på å få det til og fokusere. Nok snikksnakk nå må jeg trø til å få ting gjordt! Blogges senere


Hva skal dere idag?

 • 40

  Deprisjoner- et liv i skjul!

  Jeg vet ikke hva jeg føle i skrivende øyeblikk, kanskje jeg bare søker trøst i å skrive, få det ut. Jeg har ikke mange personelige innlegg, noe jeg synes er veldig dumt. Jeg forteller masse til vennene mine, men langt fra alt. Jeg har rett og slett bare bestemt meg for å få det ut, lenge har jeg hatt opp og nedturer. Da tenker jeg ikke på bare nedturer men jeg har vært langt ned i dypet. Jeg finner grunner til å være lei meg å bruker alt vondt folk sier til meg for å sperre meg inne. Ingen av vennene mine vet det, foreldrene mine vet det ikke engang, men for tiden har jeg prøvd å være mere åpen, noe som har funket!

  Jeg har kunnet låse meg inne på badet å bare stirret i veggen, bare tenkt, latt tankene strømme å tårene renne. Det som såret meg værst under tiden jeg sleit mest var at ingen, ingen la merke til det. Mamma kunne stå å kjefte på meg uten at jeg sa et ord, ikke kunne hun ane at jeg var helt ferdig. Jeg tror alltid jeg har vært syk, siden jeg var liten! Jeg var redd for alt og var også veldig utsatt for mobbing, senere når mobbingen sluttet har jeg vel ikke kommet meg helt ut av den vonde sirkelen. Jeg har skapt egene konflikter og jobbet mot meg selv! Min egen fiende.

  Grunnen til at jeg har blogget lite i det siste er å pga av litt nedturer! Jeg har også hatt tanker om å ta mitt eget liv, men ikke på en sterk nok måte. Jeg har lagt et vekk nå og føler jeg er på tur opp. Mange tenker sikkert nå "Hva er det hun skriver, hun påvirker jo andre" og det er jeg fullstendig klar over. Det er derfor jeg skriver dette! Har du slike forferdelige tanker så snakk om det, det blir bare verre med å sperre det inn i seg. Noe jeg har gjordt, det krever mye av meg å publisere dette i og med at det er så personelig som det er. Jeg ønsker derfor ikke spørrsmål av venner på skolen å telefoner, jeg har tenkt å forklare litt mer i detalj til mine nærmeste. Så nå vet dere min desidert største hemmelighet


  Har du vært deprimert/kjenner en som har vært?

 • 14

  Tilbake til trening!

  Nå når skolen har begynt så har jeg bestemt meg for å trene nesten hver dag! Håper å kunne trene 4-5 dager i uken. Vi har sykt lange dager på dtudie, fra halv 9- 4!! Sykt slitsomt, det er i tilleg 60 minutter hver time, så det blir en klokketime alså. Tilbake til det med treningen, ja. Nå trener jeg da faktisk veldig mye, og ofte styrke. Jeg trener på spenst å føler det er veldig bra der, folk hjelper til når man trenger det og det er mange gruppetimer, noe vi ennå ikke har testet!

  Nå ligger jeg og Veronica i sengen å ser på en serie som heter LOST! Den er ganske bra, vi sitter også å spiser løvbiff! Nammmm, så nå skal vi kose oss med det så snakkes vi senere, kjære søte små

  Trener dere? hva?

 • 45

  Er det sant, er det tull?

  Mange reagerte igår da jeg la ut et bilde på instagram av meg og Nicki, noe jeg FAKTISK ikke viste kom til å få så stor oppmerksomhet. Slettet det derfor! Det var mange som klikka helt, men det bryr verken jeg meg om eller han! Vi er da IKKE sammen som noen også går å sier. Er det noe der eller ikke? Det kan jeg for øyeblikket ikke svare på. Nicki er en fantastisk mann og er bare god, mange kritiserer selvsagt både han og meg, noe jeg personelig fårstår, men synes negativ prat og sånne spydige å usanne støt fra folk som ikke kjenner saken er veldig umodent og dumt. 

  Folk tror jo seffølgelig med en gang at jeg var ute etter oppmerksomhet, noe jeg ikke er. Det bilde ble tatt for en stund siden og jeg har lenge vurdert om jeg skulle legge ut eller ikke. Kom fram til tanken om at vi er helt vanlige personer og må derfor få gjøre som vanlige personer å legge ut. For å si det sånn, når avisen kontakta meg så svart jeg ikke, var ikke min intensjon og skape en overskrift i media så det er sagt! 
   

 • 6

  Hektiske dager!

  Jeg er oppe fra tidlig om morgen til sent på kvelden, men har så vidt tid til å blogge! Veronica og Rebekka er med meg 24/7 og ellers er det skole og trening! Må få opp jobben med sommerkroppen 2014! Haha, neida... Joda. Var sykt trøtt i dag når jeg sto opp, var ute til langt på natt å måtte opp kl 7! Stress, enda vi ikke begynnte før halv 10. Det tar sykt lang tid å ta buss og sånn! Nå skal vi pikene finne på noe dødsgøy, blogges siden. Hasta la vista!  Hva skal dere i dag?

 • 7

  Skole i morgen...

  Ja nå har det seg sånn at det utrolig nok er høst igjen, sommern har flygd forbi og jeg føler den er vellykket. Tenkte kanskje å legge sammen alle småklipp fra sommern til en film å legge ut på bloggen. Nå ligger jeg med Veronica og hun er sulten så nå skal vi lage mat før jeg kryper til sengs! Må nemmelig opp kl 6, WTF.. Åhh, men blir kos å bli kjent med litt nye folk i morgen! Håper alle er hyggelige!! Blogges imorgen


  haha, stygg

  Har dere begynnt på skolen enda?

 • 11

  My new place!

  Nå har jeg endelig kommet ut av rydding og utpakking og har tenkt å vise dere litt av leiligheten min. Tok ikke med badet og kjøkkenet fordi jeg ikke er helt ferdig å dandere der! Trives veldig godt her og sover godt om natten. Jeg har masse gode venner her også så er vell på grunn av de at jeg trives såppas. Så nå er det snart skolestart, grugleder meg til det! Eneste positive er at det blir litt mere rutinerte dager og litt trening!

  I dag har det ikke skjedd noe spessielt, vi har vært på city og kjøpt inn litt småting til skolen og spist ute! Så kom vi hjem å fikk besøk av t gutter herfra, Hans og Ruben. Veldig koselige gutter! Nå er nora kommet å skal sove over, haha jeg er jo aldri alene jo! Så vi blogges
  Hva synes dere? • 12

  Kvelden i går!

  Ja, i går var jeg ute med noen venner. Jeg har hatt veldig liten tid til blogging å slikt, har jo som dere vet flyttet for meg selv, derfor har jeg prioritert å fikse alt her hjemme før jeg begynner med blogging osv.. Så nå er jeg back in buisness, men kameralinsen min har fått seg en smell i flyttelasset så må nok kjøpe ny linse til det! Huffameg.. Nå skal jeg og et par jenter til chille å se litt på film! Så vi blogges senere.

  Haha, fjortis..

  Hva gjorde dere i går?

 • 12

  Flytter ut fra min kjære mor!

  Nå har jeg pakket nesten alt, jeg har to kofferter med klær og en henger med diverse møbler å utstyr! Jeg vet ikke helt om jeg er klar, men må man så må man. Skal bli godt og komme seg til litt nye steder med litt nye folk og oppleve litt mere en på denne lille plassen. Håper vertfall livet som student blir bra, og at jeg klarer å lage mat hver dag. Jeg skulle jo vise hva jeg har sløset bort over 13 tusen på idag, men det meste er sendt og eltet igjen i Alta! Så det får dere se når jeg har fått ting på plass. Nå skal jeg ut å si hade til venner å tillbringe litt tid med dem, hadebra  Har dere noen flyttetips?


 • 21

  Endelig hjemme!

  Etter mye om og men har jeg da kommet hjem, vi tok fly fra Alta klokken tre idag og var hjemme kl 6! Så var ikke en alt for lang tur denne gangen, men allerede på fredag reiser jeg til Alta igjen med flyttelasset for å bli. Så nå er jeg mitt i pakkingen og alt er bare kaos. Tenkte i morgen å vise hva jeg har handlet inn, og etterhvert leiligheten når den er ferdig! Har vært dårlig å blogge i det siste pga flytting, reising og stress! Så vi blogges i morgen.

  Skal dere flytte?


   

 • 13

  Vi rakk ikke flyet-alt snudd på hodet!

  Det er så kjipt vi rakk ikke flyet hjem og måtte bli en dag extra i Oslo, noe som ikke var vår feil. Vi kom forsent til flyplassen på grunn av at vi skulle veie koffertene, da hadde vi 2-3 kg overvekt å måtte begynne å ompakke. Turen går heller ikke til Mehamn som planlagt, den går rett til Alta der jeg skal bo fra nå av. Noe som er veldig trist, fikk ikke sagt hade til venner eller noe! Det jeg hadde med hit av klær osv må jeg leve på til neste gang jeg reiser hjem. Jaja, vi får ta det hele med et smil, selv om jeg er superstressa å ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. 

  Det værste var å høre den skuffa stemmen til mamma da jeg sa vi ikke kom hjem mere, hun ble jo utrolig lei seg å sint. Noe jeg forstår veldig godt! Så vi blir vel å dra til byen om litt å få noe ut av dagen ivertfall!

  I går var vi på tusenfryd hele dagen før så å dra til byen på kino, derfor har jeg ikke hatt muligheten til å blogge! 

  Så vi blogges.  Hva har dere gjort idag?

   

 • 18

  Kjolen jeg elsker!

  I går var jeg ute og shoppet, fant den perfekte kjolen som jeg har lett så lenge etter på en butikk som heter Kouture. Den var litt dyr, men jeg måtte ha den. Det er en formsittende kjole i beige/lyserosa. De har også shortser fra runaway dreams! Sykt mye fint for oss unge, butikken ligger i Karl Johan om noen lurte. I morgen skal vi på tusenfryd, håper masse av dere og drar. Så nå skal jeg legge meg, natta alle!  Hva skal dere imorgen?

 • 8

  Gjenkjent på gaten!

  Haha, ja. I går gikk vi da for å lete etter yogurth heaven, vi var kommet et stykke opp mot slottet da en ganske gammel gutt å jente møter oss på veien, han bare "unnskyld, men er ikke du Sofie Karlstad", jeg svarte jo da at det var meg og vi tok et bilde sammen, haha så koseligt! Jeg biter ikke, så om du har lyst å komme bort så er det bare å gjøre det, synes bare det er morrsomt :)

  Nå holder jeg på å sminke meg for å dra ned til byen, dagen i går gikk til å møte venner, spise gå amokk på IKEA å kjøpe drømmekjolen. Den skal jeg vise dere, den er sååå perfekt! Elsker den.


  Hva skal dere i dag? • 60

  Du vet du er i Oslo når....

  Folk stopper deg midt på gaten å spørr om tlf nummeret ditt å sier du er vakker.

  Når du går ut å spiser med en random kjekkas.

  Når du har sår på begge føttene av lange spaserturer med masse poser.

  Når du må ta på deg lave sko for å ikke dø.

  Når du spiser å tillbringer mer tid ute enn hjemme.

  Haha, alt mulig har alså skjedd de siste dagene, noen ikke fullt så morsomme som andre. Vi har nå akkurat kommet hjem etter en uendelig lang busstur, det sliter på å trø rundt hele dagen med korte netter. Jeg koser meg vertfall veldig mye. Så nå skal jeg sove å vente på morgendagen, det blir bra :) Innkjøp tar vi når jeg er hjemme, chaooo  Hva er deres erfaring med Oslo?

 • 4

  Kommet fram!

  Nå har vi endelig kommet fram, det har vært slitsomt å reise med så lite energi! I Går opplevde jeg verdens snåleste ting, en mann kom opp til meg å sa jeg var vakker helt uten videre, han spurte etter mobilnummeret mitt og var ganske frampå, creepy men sammtidig veldig hyggelig! Litt senere skal vi nor ut til byen, Mary Kate og Ashley er faktisk på bikbok i Karl Johan!! De første 50 som handlet der fikk autografen deres, men vi valgte å sove isteden. Vi blogges litt senere, nå må jeg årdne meg å bli klar!


  Haha, så fin etter å ha vært våken i over 30 timer..

  Hva skal dere i dag? 

 • 7

  Lang reise!

  Nå har jeg stått opp klokken 6, hvem har sagt at det å reise er enkelt?! Min rosa koffert er med og nå skal jeg bare spise frokost før jeg reiser til flyplassen. Jeg blir å være en levende zombie når jeg kommer fram. Har ikke såvet noe godt heller! Så dere får ha en fortsatt fin dag, jeg må stikke  Liker du å reise?


 • 10

  Oslo imorgen tidlig!

  Jeg vet ikke hvor bra jeg får blogget denne uken! Skal til Oslo imorgen å da blir jeg bussy fra morgen til kveld! Håper på å få blogget vertfall et innlegg om dagen, om ikke så kar jeg jo masse å fortelle når jeg kommer hjem. Masse spennende folk skal jeg møte, å verdens beste skal jeg reise meg. Dette blir gøy, men lurer på om noen av dere vet om en bra app å blogge fra iphonen? Sykt vanskelig å logge inn på blogsoft å blogge derfra.. Alt blir skeivt å ikke noe bra. Så om noen vet så brøl ut, jeg reiser nå om en time til vadsø, så blir vanskelig med mere blogging idag!

  Shorts: http://www.choies.com/  Skal du noen plass i sommer?

 • 8

  2 piece suit- Rihanna style!

  ÅHHHHH, jeg har da greid å miste speilreflegsen min i bakken! Så nå er linsa litt fucked å stativet litt ødelagt, jaja sånn kan det gå. Men back to buisness, jeg må vise dere en sykt fin 2 deler dress, som det blir på norsk. Rihanna har brukt masse slike i det siste så jeg fikk lyst på en jeg også, den er superfin men alikevell comfy. Måtte med det vise at jeg faktisk kan turne i den, haha. Lille pusur satt å så rart på meg mens jeg hoppa rundt på platten å turna. 

  Jeg fikk min fra: http://www.choies.com/ som jeg har fått mye fra i det siste! Jeg har jo tidligere forklart dere hva jeg synes om butikken og kvaliteten! Elsker den, direkte link til dressen: http://www.choies.com/product/retro-patterned-top-and-shorts-in-white den er nå på salg så om du vil ha en slik, vær kjapp!

  Hva er yndlingsplagget ditt?

 • 14

  choies- Ny yndlings butikk!

  Har funnet en super motebutikk på nett, den er ikke norsk men det blir alikevell ikke frakt! http://www.choies.com/ toppen og smykket jeg har på bildene under er derfra! Jeg elsker de, haha. Leitet så lenke etter en gull lenke med et løvehode på, synes det er så kult! Det kostet tilsammen ca 260!! HALLO.. Så jeg annbefaler alle mine lesere til å ta en titt, de har utrolig mye fint, og det tar heller ikke lang tid før du har pakken hos deg!

  Topp: HER    Smykke: HER

  Hva synes dere?

 • 8

  Sommertider HEYHEY

  Idag sto jeg opp til steikende sol, graderstokken viste godt over 30 grader så jeg hoppet i bikinien å har sittet ute siden da! Jeg føler dagene blir mye bedre med sol, spesielt når jeg ser dere sørlendinger har litt regn! Haha, ond. Neida, skal jo ned til Oslo nå på tirsdag så håper været snur til da, om ikke så blir jeg sur. Masse fine sommerklær jeg må få brukt, og en ekkel regnjakke frister ikke noe særlig å pakke med seg. Nå holder mamma på å grille og Rebekka er rett rundt hjørnet, så før mamma sprekker så skal jeg hjelpe henne litt! Vi blogges senere

  Hva har dere gjordt i dag?

 • 17

  Vet ikke om jeg gruer eller gleder meg!

  Jeg som dere allerede vet flytter nå hjemme fra, nå er det ikke lenge igjen! Om ca 2 uker er jeg på plass i Alta, det er ikke det at jeg gruer meg til å menge meg med andre. Ser fram til det! Bare den nye hverdagen, vaske, rydde, lage mat i tillegg til trening å skole! Jeg ser ikke helt hvordan jeg skal få det til å gå rundt, helt alene!

  Jeg har hørt av en del at noen av jentene der har evnen til å utstøtte å bitche mot oss nye og unge, i tillegg har jeg jo bloggen. Noe som kan provosere en del jenter, jeg håper å tror at jeg starter med blanke ark som resten, men som jente selv så vet jeg hva som kan vente! Noen er bare ute etter å legge deg i bakken, de vil jeg ignorere. Har hørt de allerede er beggynt å dømme, noe som gjør meg trist. Tenk at jenter kan dømme uten å kjenne, prate uten å vite og utestenge uten å føle. Heldigvis har jeg en del gode jenter der borte som jeg vet vil ta vare på meg! Vi får se hva det blir til, jeg gleder meg vertfall til nye utfordringer!


  Er du på flyttefot?

 • 13

  Tidenes anbefaling- Billig nettbutikk for oss fashion lovers!

  Idag tenkte jeg å gi ut min favoritt nettsklesbutikk, de selger utfolig kule klær der til en ganske billig penge! Det er ikke fra norge, men det er worldwide og det kommer ikke med frak! Så det lønner seg, butikken linker jeg for dere så bare å trykke på den for å komme til siden: http://www.choies.com/ 

  Jeg elsker at kvaliteten er super og at de tingene jeg leter etter finnes! De har utrolig bra utvalg for store å små, jeg som sliter med de perfekte størrelsene passet alt jeg fikk! Noe som skjer så å si aldri.. Så jeg skal deffinitivt bestille derfra flere ganger!

  Toppen finner du: HER Smykke finner du: HER


  Hva synes dere?

 • 11

  outfit- sommerfeeling!

  Jeg gidder ikke skrive så mye nå, skal ut! Så tenkte bare å vise et enkelt outfit  idag! Buksen er fra carlings, toppen fra bherska og skoene fra din sko!

  Hva synes dere?

 • 53

  størrelse 32 har like mye rett som størrelse xxl!

  Jeg vil idag ta opp et tema som plager og irriterer meg veldig mye. Nemmelig kampanjene som vil ha "size 0" ut av markede, de mener det ikke er en størrelse og at det er usundt fordi folk ønsker å gå ned i vekt for å passe sine skinny jeans! HVA F***? Jeg er lav, jeg er ganske tynn, men spiser enormt mye. Jeg går fra butikk til butikk for å finne bukser/shortser som passer meg. Jeg får ofte nøye meg med en som nesten passer, i og med at størrelse 32 for damer så å si ikke finnes lengere. Jeg må sy inn klær, aner dere hvor slitsomt det er? Å så å si aldri gå inn i en butikk og komme ut med noe som sitter som et skudd?


  "Det er usundt å være for tynn" Ja det er usundt å gå å slanke seg og ha spiseforstyrrelser, men det finnes jo tynne mennesker av natur? Jeg mener at skal de fjærne "size zero" Så skal de pikade meg fjærne størrelser som xxxl også! For det er nemmelig ikke sundt å være sykelig overvektig heller, men noen er jo det? akkurat som at noen er tynne? Å det er vell noen som mener at vi som er så tynne kan gå på barneavdelingen, eller i spessialbutikker? Men hvorfor skal vi forskjells behandles, hvorfor skal ikke vi ha det utvalget de midt imellom har? Jo fordi det er ikke sunnt å være tynn. 


  Jeg tror mange vil reagere, mange vil ikke fårstå hvordan jeg kan skrive dette. "buhu, stakkars deg som er tynn da" Det er ikke det jeg vil fram til, det er at argumentene mot å fjærne den minste damestørrelsen er akkurat lik den med den størrste.

  Hva synes dere?

   

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits