Sofie Karlstad -
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Når gleden ikke strekker til

Har du noen gang opplevd noe som skulle være ekstremt bra, men som av andre årsaker ikke ble som du hadde tenkt? Du er ikke alene. Flere ganger har det gått opp for meg at jeg burde hatt det sykt gøy, men av ulike årsaker ikke har det, det kan være venner man har diskutert med, og ikke føler seg vell med, det kan være en liten diskusjon med familie eller kjæreste som gjør slik at lykken ikke strekker ordentlig til.

Det er lenge siden jeg følte rein lykke, som av stressfulle årsaker i hverdagen  har dempet humøret. Jeg har stått på LS og sett Martin Garrix som var alt jeg hadde gledet meg til å sett fram til, men alikevell kjedet meg. Jeg vet ikke om jeg klarer sette riktige ord på denne følelsen men du hat kanskje kjent den du også?

Jeg vet ikke helt når dette startet, eller når dette ble et tydelig problem, men det irriterer vette av meg. Jeg har ikke lengre kontrollen over det. Har du følt noe av det samme?

 • 4

  Mine FAVS!

  Tenkte bare å lage et kort innlegg om favorittene mine, for: Hår, Duft, Sminke og deodoranten som får til og med stress-maja til å være tørr under armene i 48 timer.

  Mange har også lurt på hvilken leppestift jeg brukte på bildene, den røde så legger de også med.


  Vippetang: shiseido Palett: Naked3 Lipgloss matt: Guerlain farge Avarice (Resten vises på selve bilde.)


  Bodycream: Dior Parfyme: Dior J'adore (DØØØØØDSGODE)


  Nyx lipcream: farge Copenhagen Leppestift: mac viva glam 1 matte Lipliner:Arteco sto ikke farge..


  Varmebeskytter cream form: Kerastase Keratin booster: luxeoil samme merke som den varmebeskyttende håroljen. Slik bruker jeg de: Påfører det alltid i nydusjet hår, fra ørene og ned. en pump krem, 3 sprut keratinboost og en pump olje blander alt i hendene og påførerer, lar håret lufttørke. Lukter fantastisk og håret er silkeglatt og shiny. 


  Ansiktet for tiden, alt står klart på bildet.

  Har dere noen favorittprodukter?

  Hva er ditt akkurat nå?
   

 • 10

  Derfor tok jeg silikon.

  Mange har formeninger om det og fikse på eget ytre, jeg har alltid hatt innstillingen alt med måte. Noen fordrar ikke skjønnhetsoperasjoner, andre forguder de. Jeg er litt imellom, fiks ikke på noe du kan leve med, kan du derimot ikke, fiks det om du ønsker. Jeg skal i hvartfall ikke sitte her å dømme deg.

  Jeg selv har alltid vært litt mindre utviklet enn alle andre, jeg var 28 kilo til jeg var 12 og var 42-45 hele videregående. Har alltid vært tynn å hatt null form for kvinnelige former, før jeg begynte å trene styrke vell og merke. En ting det ikke går ann å trene større er bryster, jeg passet såvidt en A-cup før jeg tok silikon og var til og med redd jeg ikke egnet meg til operasjonen i seg selv.

  Siden jag var liten har jeg funnet ekstraløsninger for å få det til å virke som jeg har bryster, da pushup-bher, innlegg, tape osv.. Det funket veldig bra for fasaden. Inni kjentes det feil, å lure folk til å tro du hadde noe du ikke hadde. Jeg gikk aldri uten bh, ikke når jeg lå med kjærestene mine engang, så sårt kjentes det, delvis på grunn av mobbing.

  Jeg følte meg aldri vell i undertøy, aldri vell i bikini, vennene mine tok meg med på undertøy's å bikinishopping og valgte ut akkurat de de ønsket da også de fineste, jeg? Jeg tok de som enten kunne skule innleggene i seg eller som satt slik at det så ut som jeg hadde bryster. Hver gang jeg tok av meg bhen så følte jeg meg helt grusom, så jeg kommer ikke til å legge opp før/etterbilder. Ikke engang etterbilder for now, synes enda det er sårt og vil dessuten ikke dele noe så privat med bloggen. 

  Jeg opererte meg som sakt på 18 årsdagen min 13.mai 2015 på fornebuklinikken, han jeg opererte hos heter Pål og er kjempedyktig. Jeg la dråpeformede (annatomiske) under muskel 315 gram. Jeg er superfornøyd. Har i dag helt normale bryster som kler resten av kroppen min, jeg er kvitt angsten og går i akkurat det jeg vil, om det er utringning eller åpen rygg. Derfor valgte jeg å ta inngrepet og kjenner den dag i dag at det er det beste jeg har gjort for meg selv.     Har du selv villet gjort noe?
   

 • 7

  Ber jeg om det?

  Mannfolk og unge gutter klappser meg på rumpa når jeg er ute, noen uskyldig andre veldig hardt. Noen legger armen om kring meg andre spør om de får ta på puppene mine? Svaret er NEI! Ber jeg om det for at jeg legger meg ut dristig, ber jeg om det for at kjolen er trang? Mange jenter tar seg langt mere nær av hendelser som dette enn meg, men du skal ikke tro det er greit.

  Ta ett balltak eller stikke fingeren i rumpen din, det skulle du vell synes var sexy. Et lite hei fra meg på byen. Der står du alene å venter på drinken din å vennene mine gløtter bort på deg. Trivelig? NEI.

  Ikke ta deg friheten til å sjikanere en jente, på skøy eller allvor du vet aldri hva hun har vært igjennom. Tenk deg om. Alltid.  Har dette hendt med deg?
   

 • 11

  Livet stjålet og et handicapet politi

  "Det er ikke noe vi kan gjøre, vi har ikke nok kapasitet" Jeg har aldri vært innblandet i politiet, så har aldri hatt en formening om hvordan de opererer. Nå kan jeg si det er noe av det verste jeg har vært borti. Politiet har tydeligvis ikke kapasitet nok i helgene, når det som regel skjer mest forbrytelser.

  Jeg ringer, er redd, jeg er lei meg og føler hele verden er rast sammen. Jeg har panikk, hastverk og spør om de kan hjelpe meg og få lagt ned en side på nettet som det er spredd nakenbilder av meg på. Det jeg får i svar sjokkerer meg veldig "vi har ikke nok kapasitet til å styre med dette" Nok kapasitet? Ja noe må da gå ant og gjøre, kan jeg komme og anmelde forholdene senere?  (Det er fredag) "Nei du får komme å anmelde på mandag" På MANDAG spør jeg irritert og frustrert, "Ja det er ikke vits å anmelde saken før da, vi kommer ikke til å føre den videre før mandag uansett" Jeg spør om de ikke tar dette seriøst, at noen har hacket meg og stjålet det mest sensitive jeg hadde. Dette mente jeg var for dårlig og spurte om de viste hvor kjapt ting spredde seg på nettet, at det var sprett overalt til mandag, det var enda 72 timer til. "det har vi desverre ikke tenkt å sitte å diskutere med deg" Jeg satt igjen i sjokk, følte ingen var i stand til å hjelpe meg.

  Bilder av brystene mine før silikon lå ute for alle og se, det knakk meg helt. Hadde ikke engang vist meg slik for mine tidligere kjærester, hadde alltid hatt bh på. Dette var blitt hacket og stjålet og sprett på nett og det var ingen som kunne hjelpe meg. Ikke engang Rettsvesenet jeg alltid har stolt på skal være der om noe skjer.

  Jeg fikk også beskjed at det ikke engang var vits å ringe Oslo politidistrikt for de ble nok IKKE og gjøre noe.. Til den useriøse mannens surprise ble jeg møtt av høyst seriøse folk som hadde lagt ned det de kunne se var relater til meg på 2 timer. De jeg snakket med var politiet i Alta, så det skal ikke sies at alle på politikontoret ville tatt saken på samme måte, men denne mannen vil jeg helst ikke snakke med igjen.

  Hendelsen gikk ut på bilder fra konsultasjon bildene til min kirurg var stjålet fra iclouden min, jeg skal anmelde saken senere, når jeg har samlet motet igjen, for er det en plass jeg føler meg dum og latterlig gjort  nå så er det hos politiet. 

  Dette har også skjedd i en annen hendelse, der politietterforsker ringer meg 3 ganger og spør om jeg ikke er sikker på om jeg vil ta saken i konfliktråd, det er ett råd der man snakker ut med personen man er i konflikt med og mottar en unnskyldning.  De spurte om jeg var klar over att jeg ødela livet til denne personen jeg anmeldte, at han ikke fikk reise til blant annet USA fordi det han hadde utsatt meg for kom på rullebladet.. Da hadde også politietterforsker ringt min mor og skulle hatt tak i meg slik at hun var i full panikk (hadde ikke fortalt henne om hendelsen ennå), det var fordi de ikke hadde fått tak i meg på skolen og ikke kunne vente for etterforskeren skulle ut i PERM.. Så taushetsplikten ble også brutt. Jeg stoler dessverre ikke på politiet den dag i dag etter mine to hendelser, og vet jeg dessverre at jeg er en av mange.  Har du blitt hacket eller spredd nakenbilder av?
   

   

 • 8

  Hva har skjedd siden sist

  Hva er det beste og verste du har opplevd de siste 3 årene?

  Det verste må være at jeg ble playet av en jeg elsket og alt styret som har fulgt med etter gjentatte utroskap. Det er skader mentalt man sliter med i ettertid. Fysisk er det jo over og ut etter hendelsen.

  Det beste må nok være og bli ferdig med skole og kunne fokusere og planlegge framtiden som man selv ønsker, alle dører er åpne og du har tid til å åpne alle du vil.

  Hvilket år ble du født?

  Som jeg aldri har skrevet så er jeg født i 1997. Historien bak er vell at jeg har levd ett lite dobbeltliv der folk egentlig ikke har visst hvor gammel jeg har vært av den grunn att jeg ikke har villet gått glipp av noe jeg har vært for liten til..

  Hva er drømmene dine for fremtiden?

  Drømmen min er å drive med noe jeg elsker, reise rundt i verden, skaffe meg hus og mann og til slutt stifte familie.

  Har du tatt silikon og rumpeforstørring?

  Jeg tok silikon på 18 årsdagen min, som jeg alltid har villet gjort. Det er også det eneste inngrepet jeg har utført.

  Kan du legge ut kosthold og treningsplan?

  Har tenkt på det lenge og sette meg ned med noen som kan å lage det til dere, får spørsmål om det daglig.

  Hva motiverer deg til å trene?

  Om jeg er ilag med noen er min største motivasjon! Da liker jeg at de ser forskjellen pluss at jeg føler meg mye bedre!

  Siden dere kan kommentere anonymt, hva er din verste opplevelse?

   

   

 • 17

  Back at it again?

  Hva skjeeeeeer? Tenkte å ta opp bloggen igjen etter snart 3 ÅR uten, er litt rusten men blogg-sofie finnes fortsatt.. Vet ikke om jeg blir å beholde denne, eller skaffe meg en annen. Tenkte og la dere bestemme "sofiekarlstad.blogg.no" eller "sofiemk" som denne?

  Whats new?

  Jeg har masse og fortelle dere, kommer til å dele opp innlegg i (what's new) så dere får gjerne komme med spørrsmål til meg. Hva ønsker dere å vite etter 3 år. Har hun tatt rumpeforstørring og silikon?? Det er virkelig rart å sitte her og skrive til dere igjen, føler meg en smule out of comfort zone for jeg ikke lengre er vant til å dele livet med noen. Det er som å ha masse søsken og familie i et hus, flytte aleine i 3 år og flytte inn i kollektiv, (her kommer mine snåle sammenlikninger igjen, Same old same old. Så kommer vell til å ta litt tid før jeg hverken deler historier om abort eller att typen er utro, som er populært å snakke om nå for tiden..

  får legge til noen randome bilder fra litt tilbake, få liker bøker uten bilder.   

  Have you missed me?
   

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits