Sofie Karlstad -
Hjem Add Om meg Kontakt

20

Midnattsol!

Igår var vi å tok bilder i soloppgangen, den var så fin! Bilden ble ikke akkurat som jeg ønsket, menmen! Vi har enda ikke fått tillbake strømmen så jeg venter enda! Nå har vi et agrigat i en stund så jeg får skrevet litt og laddet opp ting som: Kamera, Mobilen osv. De tror vi vil få strømmen tilbake i kveld, men jeg vet ikke om jeg tørr å håpe på det enda! 

Det er sykt vanskelig å få tak i folk for man vet ikke hvilke som har strøm igjen på tlf, alt er bare kaos! Jeg har ikke greid å spist no særlig heller.. Det er ikke noe som frister når kjøleskapet er varmt og ingen varmovner fungerer. Så vi skal opp til mammas kjæreste å spise tandori idag tror jeg! Så vi får se om jeg får blogget imorgen også, chaaaoo

Har dere noen gang mistet strømmen?

 • 5

  Lynedslag å uten strøm og internett!!!!

  Nå har er jeg i himmeln! Har 90% strøm og internett, jeg har vært uten: kjøleskap, varm mat, kald mat, dekning, internett, tv! Ja alt som verden i dag er bygget opp på! Jeg har vært isolert fra omværden, rett å slett! Jeg har vært oppe sent å sett solen gå ned i havet med en kald cola fra en brygge! Jeg har rodd i båt å tatt livet med ro på the old fashion way! Jeg har faktisk insett nå hvor viktig det er for oss i dag å bruke de resusjer vi har. Noe som er både trist og bra! Nå er det filmtid, vi blogges nærmere imorgen søte  Hva har dere gjordt?
 • 3

  Grilling i finværet å sameluen!

  Idag har jeg vært med to venner å de to skjønneste ungene i verden på stranden i normansett! Har bygget sannslott, fanget "fisk" som da var tang, koset og solt meg! Så avsluttet jeg sommerdagen med grilling og familieidyll! Haha, neida, joda.. Så nå skal vi jentene dra ut å finne på noe kult, men er under 30 grader så har på meg samelue, den er god å varm så da kan jeg gå i shorts uten å fryse!

  Hva har dere gjordt?

 • 14

  outfit- Summer!

  Tenkte å vise dere et berfekt sommer antrekk til de varmere dager! Jeg skal nå ut til normannseth som er en liten "strand" her jeg bor for å få litt sol å kanskje bade litt! Så før det blir overskyet, vi blogges bedre senere! Kos dere masse

     T-skjorte: Newyorker    Shorts: American apparell     Smykke: Cubus

  Hva skal dere idag?

 • 12

  10 nye blonde string!

  Fikk en 10 pakkning med mine favoritt stringer idag! Mange er harde å ekkle, og kanskje ubehagelige, men disse er helt fantastiske. De er lett som fjær å er super comfy, de er ikke dyre i det hele tatt, ti stykk for kun 349,- det er et superkupp spørr du meg, jeg kjøpte mine fra: http://www.dressroom.se/no/ 

  Direkte link til selve trusene HER

 • 3

  Kvelden som aldri sluttet!

  Nå er jeg sinnsykt sliten, kom hjem ca 6 i dag! Har både kjørt og vært ute selv, nei jeg satt bare på, men dere skjønner! Må le litt i skrivende øyeblikk, skjedde så masse i går! Masse intern vitsing, prating, kosing. Så vil si kvelden ble vellykket, så nå har jeg kommet meg opp tidlig og har solt meg å dusjet, hardt å være finnmarking, eller hva? Neida, men det verste jeg vet er å kaste bort en hel solfyllt dag! Så nå skal jeg å noen venner ut å kjøpe is! Så sitter vi vell på soltoppen og koser oss!

  Hva gjorde dege igår/dag?

 • 5

  It's saturday peeepz

  Ja nå er det jo lørdag igjen, ikke det at det har noe å si siden vi har fri alle dager i uken! Så herlig, men idag blir jeg nok å gå ut igjen, jeg vet ikke om det blir bra eller om jeg reiser et annet sted men uansett, ut skal jeg! Kommer sikkert et innlegg ganske snart igjen. Må bare gå å ta sol nå, så vi blogges

  Hva skal dere idag?

 • 5

  How to make twisted top/dress!

  Mange hadde lyst til at jeg skulle vise hvordan jeg lagde toppen i forige innlegg, så det tenkte jeg å gjøre!

  1. Finn fram en kjole/topp, og en skarp saks! Så bretter du den over slik at det er side mot side!

  2. så klipper du gjennom begge sidene en trekant! Viktig at den er rett og ikke slurvete!  3. nå bretter du toppen/kjolen til normal størrelse, så tar du nederdelen å sniker den inn i en av trekantene på siden og ut enden på toppen/kjolen, gjør dette to ganger!

  4. wola, nå har du en rocka edge over et gammelt plagg!

  Hva synes dere?

   

 • 17

  Home made top!

  Jeg er så utrolig glad i topper som har en sånn liten snurr i midten! Så derfor laget jeg liksågodt en egen! Det du gjør er å klippe to trekanter på sidene, så vender du den bare inn og ut hullet! Var dettte vanskelig og forstå å at flere har lyst til at jeg skal vise så si ifra! I dag har det vell ikke hendt no særlig, så nå må jeg ut å finne på noe sprell! Tata

  Hva synes dere?

 • 19

  Dieten min!

  Ja mange har da spurt hvilken diett jeg går på! Sannheten er at jeg går på stramt skjema, jeg spiser for å få fin fasong å spiser sjeldent kallorier. Jeg har en regel, spis hver time! Det vil si ha alltid med deg noe og ha vekkeklokken på sånn at du husker det.
  jeg spiser ofte godteri og drikker brus, men som folk sier fett skal fett forbrenne. Det er nok det som holder meg så slank. Tar det rolig med kylling og fisk å sånn siden jeg har funnet ut at det er helseskadelig. Man kan få ekoli bakterier osv, nei tar ikke sjansen der! Svin er så seigt at det stryker jeg å fra matplanen min.
  Jeg drikker for det meste cola og energidrikker, noe som hjelper meg til å holde meg i fysik aktivitet, jeg går ofte! Det får man fin kropp av, folk sier jeg er usunn, men jeg går jo fram å tilbake fra kiosken og butikken i og med at jeg ikke er 18.
  Jeg er ute ofte og det er jo også trim, å gå fra vors til fest og fest til nach! Håper mine vaner hjelper mange! Og at folk er fornøyd med seg selv! Jeg lever det live jeg lever, og som andre bloggere vil jeg ikke legge press på leserne mine, dette er hva jeg gjør for å få fin "kropp". Så ikke føl du er nødt til å slanke deg når du er fra 10-15! Du er under en tid der du vokser, kroppen er i vekst og det å slanke seg da er ikke særlig bra! 

  Går du på diett?

   

 • 10

  Kvelden igår!

  Igår samlet jeg, Rebekka, Jenny og Henriette oss for å gå på Kurt Nilsen, først årdnet vi oss sammen, spiste hørte på musikk og tøyset! Så dro vi på konsert med Kurt, stemningen gjorde alt. Alle var i godt humør og danset og ble kjent, haha må le litt idag! Etter det var ferdig så gikk vi ut! Tror ikke jeg la meg før i 6 tiden, noe som kjennes idag! 


  Hva gjorde dere igår?

 • 16

  DOPE!

  I dag fikk jeg hjem verdens fineste caps fra http://www.dressroom.se/no/ Jeg har lite hode og passer egentlig ikke til caps, men denne satt som et skudd! Jeg elsker at det står DOPE på den! Elsker det merket å har lenge hatt lyst på den, så nå er den endelig min! Haha, jett at vennene mine ble sjalu.. Du kan komme direkte til capsen HER !! Den er bra kvallitet og er justerbar! KJØP DIN SNAPBACK NÅ!

  Hva synes dere om jenter med caps?

 • 20

  Klar for satanistfest :)

  Haha, ja sånn jeg føler meg! Helt svart og ikke en farge! Men skal nok bare ut en liten tur å se hva som fåregår i bygda! Det er superfint vær så nå har jeg innedeprisjoner! Må ut, så derfor blir ikke innlegget altfor langt, jeg vet at ca halvparten bare ser på bilder uansett! Waste of time, men dømmer ikke for jeg gjør det samme. Haha, dere får ha en herlig dag videre søte!

  Hva skal dere idag?

 • 16

  Jeg trenger ingen veske chihuahua jeg har katt.

  Alså man betengner nå for tiden rikfolk med hunder, noe som er helt feil! En liten spinkel hund som ligger i pradaveske? Nei, det handler om å være tjukk og stor, det er et tegn på at den spiser mye som igjen betyr at den får masse god mat. Tykkelse er et tegn på penger. Det å posere med en katt er jo finere enn en hund i veska! Så her er da mitt pengekrek!   Ser ikke dette bedre ut liksom?

 • 10

  Revy!

  Idag skal jeg å to andre jenter på revy, det er kommet til Mehamn uken der masse ting skjer heletiden! Vi skal årdne oss sammen nå så har ikke tid til å skrive så mye! Kommer kanskje et innlegg nå om ikke så lenge! Må bare komme oss i gang først! 

  Hva skal dere idag?

 • 6

  HAPPY!

  Nå er jeg lettet, har fått leiligheten vi har ønsket! Mange hadde lagt inn interesse, men heldigvis fikk jeg den! Har vært ganske stresset den siste tiden over at jeg skal flytte, men ikke har en plass å bo! Så nå er jeg glad å fornøyd og føler brikkene bare fallet på plass. Nå har vi vært å handlet inn til dagen der på film marraton! Så da blogges vi imorgen søte

  Hva skal dere gå til høsten/hvor?

 • 8

  Gårsdagens surprise party!

  Igår som dere vet var jeg ute, kunne ikke si jeg skulle i bursdag i og med at veninnen min som hadde bursdag ikke viste det! Hele greia var egentlig ganske komisk, hun skjønnte ingenting! Hun hadde fått små ledetråer heletiden, da plutselig veninnen hennes fra Lakselv var her, og en venn av henne hadde ropt "MEN HUN SKAL JO I BURSDAG"! Haha, men det var i allefall en veldig koselig kveld! Masse folk var sammlet og alle var i god stemning! Men Eli vibeke fyller ikke før på onsdag så da må alle huske å gratulere henne!

   

  Har desverre bare mobilbilder fra selve festen!  Hva gjorde dere igår?

 • 16

  Ut ikveld!

  Ikke tid å skrive men nå skal jeg ut på fest, sorry for 0 blogging idag! Blogges imorgen, chaoo

  Hva skal dere idag?

 • 42

  Hvordan få rumpen til å se bra ut!

  Jeg har funnet ut at rumpen min blir mye finere i grått, så nå er jeg in love med gråe underdeler! Haha, en annen ting som får rupen til å stikke seg ut er slim-kosebukser! Det er liksom en litt strammere versjon av kosebukser! Eller en lysegrå tights! :)
  Har du noen tips? • 28

  Nytt design!

  Ja da har jeg skiftet litt på designet! Er veldig fornøyd med det. Blir fort lei, men har lyst å skifte header og bildet på siden! Så må ta noen fine bilder før sommern er over som jeg kan bruke til det! Så nå skal jeg spise currywok, det er foresten yndlingsretten min! Det har bare regnet i dag så vet ikke helt hva man skal gjøre! Finner vell ut noe. Kanskje vi blogges senere? Så chaoo!

  Hva skal du finne på ikveld?

 • 4

  Svarene fra en uskjenert PR-kåte Andreas!

  Neida, tuller bare! men nå har alså Andreas besvart noen av spørsmålene han fikk! Noe han greide veldig bra! vi bestemmte oss for at noen av de var kleine å urelevante!

   

   hvor ofte vasker du deg?

   Svar: Haha! Minst en gang om dagen. Men hvis jeg trener eller finner på annet sprell, vasker jeg meg deretter! Telles oppvasken? Jeg vasker meg også på hendene hver gang jeg har vært på dossen eller klødd meg i øret :-)  Når mista du jomfrudommen din?

   Svar: Hmm, da var jeg 14.. Det gikk fort og gæli!

   Kunne du meldt deg på Ph igjen?

   Svar: Nei, det kunne jeg ikke. For meg holdt det med den ene gangen. Og i mine øyne skal du være ganske så PR-kåt for  bli med flere ganger. Men det er jo selvfølgelig opp til hver enkelt å bedømme. Jeg var så sliten psykisk da jeg kom hjem, at selv om jeg hadde en helt fantastisk opplevelse og fikk en gratis "ferie", kunne jeg aldri blitt med igjen.

   har du noengang hatt sex med en jente som er under 16? etter at du ble 16?

   Svar: Jepp, det har jeg. Jeg var sammen med en som var 15 da jeg var 17  .
  Har du noen i kikkerten?

   Svar: Hehe.. Man har alltid noen i kikkerten. For meg er det ikke en spesiell person akkurat nå, men heller spesifikke kvaliteter jeg ser etter ;) Så det har jeg i kikkerten!

   Hvor kommer du fra?

   Svar: Jeg er fra Kolbotn, som er 15 min sør for Oslo! :)

   Har du et sinneproblem?

   Svar: Mange mener kanskje det. Det er vel ikke et problem, men jeg blir veldig fort irritert. Jeg prøver som regel å holde det tilbake, men til slutt renner det over, og da blir det helt kaos. Jeg har kort lunte, men blir veldig fort glad igjen. Jeg er verdens letteste person å smiske med, så hvis noen har fått meg irritert, kan de fort smiske meg glad igjen :p  Hvem synes du var finest av jentene inne på ph i år?

   Svar: Det må bli Charlotta. Jeg kjenner henne litt fra før, og hun er en supersjarmerende og hyggelig jente :)

   blitt sett ned på etter ph?

   Svar: Det er klart at det alltid vil være noen som ser ned på deg. Det må man jo regne med, og det er man fullt klar over når man takker ja til å være med. Uansett hva man blir med på, hvor det ender i at mange mennesker kjenner igjen ansiktet ditt, er det noen som ikke vil like deg. Alle kan ikke like alle. Men selvfølgelig, det er jo noen man møter som bare er ute etter å provosere, og slenger dritt til deg. Da må man jo prøve å overse det, og jeg overser 95% av all drittslenging. De resterende 5% svarer jeg tilbake..

   Hvordan var livet etter Paradise? Spesielt mellom familie, jobb og ellers?

   Svar: Livet etter var turbulent. Alle skal ha en bit av deg, og alle blir sinna på deg og tror du er en overlegen dust hvis du ikke svarer. Det er utrolig fort gjort å ta av. Heldigvis for meg har jeg en veldig ordentlig familie og ordentlige venner som slæppa meg i panna hvis jeg i det minste prøvde å ta av litt. Og det er jeg veldig glad for idag. Man blir jo hauset opp og får så mange komplimenter, at jeg blamer ikke de som tar av. Det som er vanskelig er når all oppmerksomheten går over. Da er det litt sånn "hvorfor vil ikke de ta bilde aaaa". Det er fort gjort å tenke sånn. Men jeg gikk tilbake til mitt vanlige liv så snart jeg kom hem, s å jeg merket egentlig ikke noe særlig til det. Familien min tok det pent. Mamma likte ikke det ikke i det hele tatt, men respekterte at jeg ville. Hun så ikke en eneste episode. Pappa har sett alle episodene, men kommenterte bare det som var positivt, hehe. Og det var kanskje sånn hver andre uke, haha :p Ang jobb som var ikke det noe problem for meg. Jeg fikk jobb med en gang, og har bare jobbet og stått på siden!

   Flaueste du har gjort i fylla?

   Svar: Hmm, det er veldig vanskelig å si, for det er en del. Men da jeg var litt yngre hadde jeg en tendens til å være mye naken på fylla. Dvs hvis det var en hjemmefest, så kunne folk fort finne meg løpe naken rundt i gaten. Heldigvis for meg har jeg sluttet med det nå. 

  Men det var en gang jeg hadde vært på fylla og våknet opp i sengen min. Da jeg snudde meg rundt smalt det noe hardt metall i albuen min. Så da jeg snudde meg lå det en sparkesykkel ved siden av meg i sengen. Hvordan den havnet der aner jeg ikke, men jeg hadde visst kjørt rundt på den og ropt "tuuuut tuuut, her kommer toget". Flaut..

   Enda kontakt med noen noen fra ph?

   Svar: Ja, jeg har kontakt med en del! Snakker iblant med Christina, Mads møter jeg noen ganger på byen! Men de jeg snakker mest med er Dennis og Tommy. Knakanes gode karer! :)
   er det normalt at gutter tisser på hverandre i dusjen?

   Svar: Nei, det er vel ikke normalt at noen tisser på noen, noengang? Men vi kødda alltid med hverandre i dusjen på videregående. Da måtte man ALDRI lukke øynene når man dusjet. For da ble du ofte pissa på, siden man ikke merket forskjell på om det var urin eller det varme vannet.. Men normalt er det ikke nei, haha!

   Hvordan var det dokke ble intervjuet på PH? f.ek under parsermonien og sånn så forteller dokke om ka dokke tenke å sånn. Blir de spilt inn før eller etter? Eller bare tar dei dokke ut midt i ??

   Svar: Vi ble jo tatt ned til intervju hele tiden mens vi var våkne. Hvis noen hadde hatt en veldig taktisk diskusjon, så ble man ofte kalt ned til intervju bare for å liksom fortelle om hva som var planen osv. Før en date feks, ble man alltid kalt ned for å fortelle om hva man trodde skulle skje på daten. Ang parseremonien er det mye av det samme, bare sånn hva man tror kommer til å skje. Men når intervjuene kommer midt i parseremonien, blir det spilt inn rett etter.

   hvor lang tid tar en parseremoni? har hørt at det tar sånn 6 timer.

   Svar: 6 timer? Da skal det ha skjedd noe rart. Det er selvfølgelig mye venting. Alt skal være perfekt med lyd og lys og plasseringer osv. Den lengste jeg var med på, tror jeg var 4 timer. Det går ganske kjapt, men vi slet en del med at det ble strømbrudd hele tiden. Og da tar det laaaaang tid. For da må man jo vente, så kan det også hende at man må ta noe på nytt.

   hvor mange har du hatt sex med på en dag?

   Svar: Haha, det husker jeg ikke. Men jeg var jo helt kanin da jeg var 15-16, så sikkert typ 6-7..

   Har du noen gang faket en orgasme?

   Svar: Jepp! Sånn går det når man blir litt for ivrig, og kanonen skyter leeeenge før den har siktet. Da må man bare late som man ikke har skutt, og fortsette.

  Hva skjedde med deg og Camilla etter Paradise? Dere var jo så forelsket!

   Svar: Det er et godt spørsmål. Vi ble jo kjent der inne, og der er det faktisk som man sier, at følelsene blir mye sterkere. Man blir mye mer knyttet til hverandre. Jeg og Camilla snakket jo om det der inne, at vi hadde ikke snudd oss etter hverandre en gang på gaten. Jeg vet helt ærlig ikke hva som skjedde. Camilla er jo en fantastisk person, men vi var rett og slett for forskjellige. Vi hadde veldig ulikt syn på ting, og hadde to vidt forskjellige personligheter. Og da funker det dessverre ikke i lengden!  hvordan var det med røyk og snus der inne? er det sant at dere fikk så mye røyk / snus dere ville gratis ?

   Svar: Alle måtte ta med alt selv. Snus har de jo ikke i Mexico, så da jeg gikk tom, måtte jeg røyke. Røyk fikk vi gratis, for det får man kjøpt der nede ;)

   hvor høy er du ?

   Svar: Jeg er 1.78. Hvis jeg står rett, som jeg aldri gjør..

   Beskriv drømmedama?

   Svar: Hun må få meg til å le. Hun må være smart, sjarmerende og veldig god. Helst skal hun ha lange, bra trente ben, og et veldig vakkert ansikt. Fine øyne skader heller ikke ;)

   Hva hater du mest i verden?

   Svar: Folk som slenger dritt om andre uten å kjenne de. Som bare dømmer fordi de har hørt rykter, eller fordi de bare dømmer en person etter utseendet. IKKE BRA! Og det kommer man svært kort med. Ellers, så hater jeg festivaler. Aldri vært på en, men det ser så himla møkkete ut. Haha..

   Hvor mange søssken har du/ om du har?

   Svar_ Jeg har en søster som snart blir 32 :)

   Er sofie din type jente?

   Svar: Det er vanskelig å si! Hun er jo uansett alt for ung for meg, men hun er jo en søt jente, og er sikkert superpoppis hos gutta!


  ObsObs, Andreas vet IKKE noe om bildene, hehe!

  Hva synes dere om svarene?

   

   

 • 12

  Outfit-my taste!

  Tenkte å vise dere en kjapp outfit som både er behagelig og fin! Mange har spurt hvor den sorte shortsen er ifra å jeg sier det heller i et innlegg så alle som lurte får svaret sitt, den er fra American apparelle! Den er superfin, det eneste som trekker litt ned er at rumpen av å til synes! Nå skal jeg på butikken og handle noe mat med jentene mine før vi så skal spise! Så vi blogges senere!

  Shortsh: American apparell   Topp: Primark   Solbriller: Rayban   Veske: motekungen 

  Hva synes dere?

 • 15

  pink bandana!

  Idag har jeg stått å malt fra 11 til 3! Er pudding i armene nå, skal bare slappe av resten av dagen og grille med Jenny og Rebekka! Blir kos, tenkte foresten å vise dere en annen måte å twiste litt med et helt vanlig bandana skjerf. Jeg bruker kun en hårnål til å golde i midten så knyter jeg bare bak! Synes det er sykt fint av å til, under en hvit utringet singlett eller bare til en høytlivs shorts!  Hva synes du?

 • 30

  spør Andreas Akselsen!

  Haha, du leste riktig! Jeg har jo ikke enda hatt et gjesteinnlegg så tenkte det ville være morrsomt, så her kan dere rett å slett bare spørre han om det dere lurer på. For de som ikke husker så var han med i ph 12! Det blir vell litt lettere når dere vet litt om personen! Så han har lovet meg å svare på alt! Haha, så gjør det nå litt kleint å morrsomt! Have fuuuun 

  Hva lurer du på?

 • 13

  Los Angeles kings

  Idag har jeg og Jenny bare chillet! Vi skal snart være med Rebekka, så skal vi vel rgrille eller ut å ro! Haha, jeg å Rebekka har nemmelig en fetisj for små robåter. Haha, neida.. Joda! Åhh nå tuller jeg bare, skal heller gå ut i det fine været nå som jeg kan. Hele uken har det regnet så nå skal jeg nyte at det er opphold, chaooo

  Haha, mys gange 1000..

  Bestevenn nr 2 fra sverige! :D Jenny!

  Hva skal du gjøre idag?

 • 11

  Stresset..

  Nå stresser jeg virkelig, det er en mnd til jeg flytter til Alta og jeg har enda ikke funnet meg leilighet.. Det er sykt vanskelig! Håper bare et mirakel skjer og at den dukker opp ganske snart! Føler alt går rett vest nå, men heldigvis har man jo en positiv mamma! Så får holde hode hevet å fortsette å leite!

  Vet du om en leilighet?

 • 9

  Yndlingen i sminkemappen!

  Jeg tenkte å vise dere et supert sminkeprodukt. Det er en eye-liner som virkelig sitter fint på, jeg badet med den på å den gikk ikke av. Den er helt genial! Jeg har kjøpt min fra http://www.corecosmetic.com/se/ og jeg kan med handa på hjertet si at dette er den beste linern jeg har prøvd! Jeg bruker ikke mascara lengre så jeg legger bare to streker bak vippekanten. 


  Om du vil komme direkte til gel linern så trykk HER


  Den har innebygget pensel på toppen, men jeg bruker en "slanted" formet kost.

  Hva er ditt yndlings produkt?

 • 22

  To die for-bikinier!

  I går fikk jeg da en pakke i posten med 3 nydelige bikinier fra http://www.todiefor.com/ . Jeg fikk alle sponset, men sykt hvor bra kvalitet de var i. Jeg et alltid redd for at hvite bikinier skal bli gjennomsiktig, men det ble ikke denne! Jeg synes fargene var oppfriskene og vakker! Trusene er SÅ fine. Man får perfekt rumpe i den. Toppen er både behagelig og sikker, du trenger ikke være redd for at stive nippler vil vises i de heller, min favoritt blandt de jeg fikk var den hvite!


  Om du også ønsker deg en bikini som denne så klikk på linken: http://www.todiefor.com/

  Hva synes du?


 • 11

  Når alle brikker faller på plass

  Vet ikke hva som går av meg akkurat nå, hadde bare et lykkelig øyeblikk! Jeg føler alt ordner seg uansett hvor mørkt det har sett ut tidligere, det er jeg glad for. Skulle vært flere dager som denne! Tror jeg skal begynne å ikke bekymre meg så mye om ting jeg må få gjordt, heller følge dagen som den går. Man trenger da ikke planlegge alt nå som det er ferie og greier, men som jeg sitter å skriver så kommer jo favorittserien min også på ten'n! Så nå skal jeg sette meg ned å se på den! Vi blogges senere!

  hva skal du idag?

 • 9

  Grå Torsdag!

  Hva sal man finne på når det er grått å trist ute, vind og regn også. Ikke fikk jeg tatt fine bilder ute til bloggen og det er ingenting å finne på ute.. Dette er rett å slett slitsomt kjedelig. Blir vel en kveld fylt med forskjellige spill og god mat da, anntar jeg. Ellers så har jeg å rebekka lyst å dra på spontantur en eller annen plass, så vi får se. Blogger sikkert litt bedre senere om jeg får tid. Så får dere kose dere så lenge!

  Noen gode tips til hva man kan finne på?

 • 11

  fun fact's

  Siden jeg har så sykt lite blogglyst for tiden for at alt demper på humøret og jeg føler alt går så galt så tenkte jeg å ha noen spennende faktaopplysninger om meg idag!

  1. Jeg hater å betale, hver gang jeg står i disken så er jeg redd for at kortet ikke skal funke, at jeg har glemt pengene eller at det skjer noe kleint. Sannheten er at jeg blir helt svett om det er lang kø å jeg står først.

  2. Jeg er vennegjengens største tulling, jeg synger, danser hopper og spretter overalt for å bringe god stemmning.

  3. Liker best å sitte med knærne opp mot skuldrene når jeg spiser, ser ikke så bra ut så gjør det kun når jeg er alene.

  4. Jeg har alltid problemer med å finne bukser/shortser som passer. Så om jeg finner en å den egentlig er litt for trang så kjøper jeg den uansett!

  5. jeg er egentlig platinablond!! Jeg skulle egentlig enda være det, men så skulle jeg farge det mere askeblondt og da ble det grønt. Derfor ble jeg da brunette!

  6. min største drøm som liten var å kunne holde en gul kylling. Haha, må le av den drømmen..

  7. Mine to guttebestevenner var sykt slem med meg når vi var små. Jeg husker spessielt en gang da de satt å lurte mens jeg tisset bak en busk, så de mokket sand i trusen min! Haha, leeeenge siden!


  Har du noen fun fact's?


 • 17

  Lite blogging

  Har ikke hatt så sykt god tid i dag, besteveninnen min kom hjem i dag og jeg har prioritert henne framfor bloggen som jeg tror dere skjønner. Skal komme med noe juicy i morgen! Noen forslag til hva jeg kan skrive om? Noe spennende? Har ivertfall tenkt og lage en video av masse filmsnutter når sommern går mot slutten. Kom foresten inn i Alta, så blir nok å flytte dit i august. Spennende men sammtidig veldig skummelt. Skal dere flytte hjemmefra i år? :)

  Hva ønsker du at jeg skriver om?

 • 4

  Konkurransen er avsluttet -Vinneren av bikini!

  Hei, kjente og ukjente. Nå har jeg da trukket en vinner av en nydelig bikini, jeg trakk tilfeldig ved hjelp av random kalkulator. Så jeg viste ikke selv hvem som ville vinne! Det er da heldige Line cesilie som har vunnet, gratulerer. Hun får da den blå bikinien. Kontakter deg på mail. Om det ikke svares innen to dager så går prisen videre.   Vil dete at jeg skal ha flere giveaway's?

 • 30

  Outfit-USA perfect shorts!

  Idag fikk jeg hjem verdens nydeligste shorts! Den var bare superfin, og jeg som sliter med å finne passelige shortser fikk sjokk når den satt som et skudd! Jeg bestillte min i strl S. Den er som bikinien også fra http://www.dressroom.se/se/ ! Den er i butikken nå så vær rask og bestill! Selve lenken til shortsen: HER Den var superbehagelig å ha på og var ikke stiv som mange jeans shortser er. Jeg har også et annet produkt og vise dere i morgen! Det var helt genialt. Det jeg elsker med denne nettbutikken er at det går raskt og toll kommer ikke med selv om det er fra sverige! Fast kunde.

  Hva er ditt favorittplagg?

 • 9

  Outfit-rocka festival!

  Det er for tiden masse festivaler rundt om kring, mange har lyst på den typiske festivalstilen til. Derfor tenkte jeg å vise en kul outfit som passer inn hvor som helst. Het blåser å regner det, hurra for sommer.. Neida, joda! Huff blir deprimert.. Stikker vel å tar sol nå jeg! Typisk, haha. Dere får kose dere resten av dagen søtinger! Og sjekk gjærne ut instagramen min: sofiekarlstad  Topp: BIKBOK    Shorts: american apparel   Sko: Random butikk i London    Lue: River island    Klokke: Fossil

 • 20

  "hvordan trener du for å få en slik kropp?"

  Mange har spurt om ikke jeg har noen tips til hvordan de kan få samme kropp som meg, mange har også lurt på om ikke jeg kan ha et innlegg om trening! Det som er, er at treningen som funker for meg funker kanskje ikke for deg. Jeg har alltid vært "streken" hun pingla som "knakk bena når hun hoppa ut for asfalt kanten" og hun som datt mellom sprinklene på kom lokkene.. Jeg var rett og slett mobbet for å være tynn, ikke det at jeg ikke prøvde å legge på meg, det gikk bare ikke. 

  Jeg spiste heletiden å alt bare brentes vekk, jeg spiste tonnevis med usund feit mat og godteri til ingen nytte. Så jeg begynte å trene for å få litt figur. Jeg så ut som en pinne, rett alle veier. Jeg har nå oppnått litt resultater her å der, men ikke fordi jeg trener 24/7 og spiser kun proteiner, men for at jeg har funnet en balanse som funker for meg. Folk her jeg bor kommer nå med kommentarer som "du trener jo ikke" "du spiser jo ikke sundt" osv osv.. Men jeg har da aldri sagt jeg ikke skeier ut iblant å trener hele dagen? Husker i vertfall ikke det.

  Så for de som sliter med å være tynn og spinkel så er det trening og spising som hjelper! Peace out.

  (sånn ser jeg ut nå, fortsatt tynn, men har fått litt fasong på kroppen)  Trener du, hvor mye/hva?

 • 21

  slette bloggen?

  Litt sein blogging idag! Har vært sykt fint vær så har solt meg å drøyd tiden. Det er ikke no gøy å sitte inne når det så sjeldent er så her varmt. Så nå er jeg bare en kjapp tur innom for å skrive litt. Har nemmelig fått et tillbud om å flytte bloggen til en side som snart kommer til norge. Hmm, skal, skal ikke? Jeg får se, tenker og begynne med å ha to blogger i starten så kan jeg se hvor jeg trives best. Hva synes dere? 

  Synes dere jeg burde slette bloggen fra blogg.no?

   

 • 38

  FARGET HÅRE SVART!

  haha, det skjer hver gang! Mamma sier som vanlig at det ble fint og at jeg kledde det, men vet nå ikke helt! Er ikke helt svart, er mere mørke brunt! Synes det er dystert og har så lyst til å begynne å bleike det. Men synes det mørke håret å brynene får fram blå øyenfarge så godt. Vi får se, alt håret på bildene er ekte, 0 fakehår! Skal fortsette å spare, blir aldri langt nok! Haha, er det noe dere ønsker jeg skal skrive om imorgen? 


  Ønsker dere å skifte hårfarge?

 • 13

  just me

  Skal bare oppdatere litt og si at jeg lever, planen for dagen videre er å kjøpe is! Haha, skal sikkert bade også, har vært superfint vær her idag, så nå har jeg tatt på meg shorts og er klar for å gå ut! Så vi blogges i morgen bitches, kos dere!

  Hva skal dere idag? 

 • 28

  New bikini!

  I går fikk jeg en ny bikini i posten, den er fra nettbutikken dressrom! SKAFF DEG EN DU OG http://www.dressroom.se/no/

  Synes de hadde masse annet fint også, ble helt forelsket i blant annet undertøyet der! Ta en titt, jeg valgte en hvit bikini, den var sykt god å ha på og er litt spesiell. Perfekt til alle anledninger som til en høy shorts i en festival! Masse man kan bruke den til. Trusen gjorde forresten at du fikk sykt fin fasong, den hadde en trå i midten slik at trusen ble som et hjerte på. Det likte jeg! Bikinien kommer ikke ut før i neste uke, men vær rask, det finnes ikke alt for mange! Vurderer allerede å klikke hjem mere godsaker derfra! Det som er så bra med akkurat denne svenske nettbutikken er at de sender det du har bestilt som gave slik at det ikke kommer noe toll! Jeg elsker min.

   

  Bestill din hos: http://www.dressroom.se/no/


  Hva synes du?

 • 73

  STOR konkurranse!

  Nå har jeg vell blogget såpass lenge at det er tid for en konkurranse her på bloggen! Jeg fikk nemmelig et sponsortillbud for noen dager siden og ønsket heller å gi bort en av de 3 bikiniene enn å beholde alle selv. Derfor kan 1 av dere vinne en valgfri bikini fra To die for swimmwear, blant annet Andrea Badendyck har fått sin rosa med blonder på derfra. For å vinne må du følge innstruksene nedenfor.

   

  Legg inn en kommentar om hvilken modell dere ønsker, Str tar jeg med vinneren over mail slik at ingen skal føle seg ubekvemt.

  Lik facebook siden til bloggen: https://www.facebook.com/Sofiemkblogg?fref=ts

  Lik siden deres på facebook: www.facebook.com/ToDieForSwimwear 

  Husk å skriv fullt navn å ikke vær annonym, du må også huse og skrive mailn din slik at jeg kan skrive til deg. Det blir sjekket om du har gjordt disse tingene.  LYKKE TIL!! • 18

  Tåke

  Var å badet igår kveld med Guro! Vi var i en foss, sykt kaldt men gøy! Det pissregna og da ble det heldigvis litt varmere i vannet. Romano (katten min) som var så syk har nå endelig blitt frisk! Gud så herlig det var, føler at 10 kg er lettet av skuldrene mine. Idag skal jeg ikke storts annet en å ta sol å være litt med venner, mamma er akkurat kommet hjem og det var godt. Forlater huset mens det enda er god stemmning! Haha.. Blogges  Hva skal dere finne på idag?

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits