Sofie Karlstad -
Hjem Add Om meg Kontakt

22

Dagens økt ferdig!

Har ikke trent på masse dager nå så var deilig med en lang og god joggetur nå etter masse timers rydding! Mamma kommer hjem i morgen å etter over en uke alene så var jo huset, ja la oss si ubeboelig. Haha, men har kost meg alene, liker og bare gjøre alt jeg selv vil og føler for, men gleder meg virkelig til ferdig middag og rene klær nå! Har vært ganske dårlig å blogge som sagt, det er på grunn av at katten min ble veldig syk og jeg brukte tiden min på han og venner. Så blir bedre framover tenker jeg!

Hva har dere gjordt? • 13

  Sommer ute!

  Dagen i dag har vært superfin, jeg har solt meg, grillet og badet! Så nå tenkte jeg bare å boste er kjappt blogginlegg siden jeg allerede er ganske tregt ute! Skal kanskje telte med jentene ikveld å må ut å handle noe snaks til det! Vært dårlig å blogge nå den siste tiden så skal skjerpe meg! Så blogges vi fine, chaoo

  Hva har du gjordt idag?

 • 15

  "I don't give a fuck"

  Idag har jeg rett å slett ikke giddet å prioritert bloggen er egentlig ganske chill så idag sto jeg opp sent med god samvittighet, smurte meg inn i olje og lå å solte meg til i femtiden! Nå skal jeg ut å ta sol å kjøpe meg is i det fine været så lei av å sitte bak tastaturet når solen steker utenfor vinduet! Håper dere har hatt en like herlig dag som meg, blogges!

  Hva har du gjordt idag?

 • 6

  koseuke!

  Denne uken har jeg som sagt vært alene, som vil si full musikk, klær og sminke overalt og god mat! Jeg har hatt guro her hele uken og vi har kost oss veldig, vi har badet hver kveld etter 12 og vært ute å gjort litt småting, vi har laget brownies og mat til blere uker. Føler meg sykt metta på livet! Idag skal vi finne på noe kos å deretter bade igjen! Det er ikke så varmt men det er adrelalinet som får oss til å la være å kjenne på vannet og bare springe og hoppe ut! Så da blogges vi imorgen:*


  Hva har dere gjordt?

 • 16

  Bloggere sitter på ræva og tjener penger- pisspreik!

  Ja nå har jeg akkurat lest to artikler om hvordan vi bloggere sitter her og ikke gjør en dritt mens det ruller inn penger. Vet de hva de prater om? For det første så er det er svært lite antall blogger som tjener noe, for det andre så begynner bloggen som en hobby og for det tredje så er det mye stress med blogging.

  1. De fleste under topp 10 i Norge tjener absolutt ingenting på bloggen, ja av og til blir enkelte sponset med diverse, men man kan jo ikke leve av det?

  2. Det å blogge inngår ikke kun å sitte og skrive meningsløse tekster, du må komme opp med 1-3 spennende temaer hver dag, du må blogge bra for å holde deg på topp. Så har du en dårlig dag så går det ut over statistikken. Du må i tillegg ta bra bilder og ha en tekst som fenger.

   

  3. Det å blogge kan man ikke kun sitte hjemme å gjøre så det blir feil å si vi bare sitter på rumpa, for de fleste gjør alt normale mennesker gjør i tillegg: går på skole, jobber, gjør lekser og må ha litt fritid i TILLEGG til bloggen. Jeg synes faktisk den andre jobben jeg har er lettere enn å blogge. Så før man uttaler seg om hvor "easy peasy" blogging er så burde man ha prøvd begge deler.

  Har du også opplevd dette?

 • 7

  Summer feeling!

  Idag sto jeg opp å gikk rett ut å solte meg, det var utrolig godt, har ikke meldt no serlig sommervær denne uken vertfall får håpe det kommer om ikke så altfor lenge! Det pøser ned akkurat nå å jeg og Guro er på tur ut for å handle inn litt mat å snacks til ikveld. Vi tenkte å bare cillan hjemme å se på film eller noe, vi drar sikkert opp å bader litt senere også. Vi har vært oppe på et vann som alle bader på her hver natt, det er utrolig koselig. Jeg vil tilslutt bare takke for alle positive tilbakemeldinger på inlegge under, setter enorm stor bris på det! Så tusentakk og vi blogges!

  Hva har dere gjordt idag?

 • 75

  Ingen vet hvem jeg er - Historien ingen før har lest!

  Ingen vet hvem jeg er, hva jeg tenker å hva jeg føler. Det er kanskje ikke helt meg å skrive om følelser heller. Men de siste årene har vært tunge, jeg har slitt med å holde hode hevet. Venner har snudd ryggen til meg, kjente å kjære har baksnakket, kommentert å likt. Dreier alt seg om comments å likes?

  Bloggen er et sted der hvem som helst kan slenge inn en sårende kommentar, men jeg har vel lagt opp til det selv?

  Jeg virker kanskje for noen som en bitch, kanskje også litt kald, men nå vil jeg egentlig bare få ut sannheten som har brent seg fast i meg, fortid har skjedd og framtid skal skje noe kan endres annet kan ikke.

  Jeg blir sittende igjen med tårer i øynene når jeg leser stygge kommentarer om meg. Hvorfor bryr jeg meg? hvorfor dreier jeg meg om andres meninger. jeg har en historie. Jeg deler den verken fordi jeg vil eller må. Jeg deler den for å kanskje rekke ut til mine yngre lesere og kanskje noen på samme alder!

  Jeg har allerede innrømt for bloggen at jeg ønsker å ta silikon i puppene å leppene, noe jeg bestemte meg for allerede når jeg var 13!! Det er helt sykt når jeg tenker over det, jeg var sent ute i puberteten å var ganske spinkel som 13-14 åring. Det var en vanskelig tid der jeg møtte motstand hver dag, jeg møtte på stygge kommentarer som ble skriket etter meg å jeg møtte virkeligheten på sosiale medier som facebook å nettby som en gang var.
  Nettet-comments å likes
  Jeg har siden jeg logget inn for første gang blitt diskutert på nett. Hvordan jeg ser ut, hvor tynn jeg er, hvor feil å hvordan å forbedre meg. Hvordan kan et annet menneske sitte å skrive hvor stygg du er, at du har anoreksi å at du må spise. At kroppen du har fått utdelt ikke er bra nok å at du må se bedre ut for å være bra nok? Burde ikke denne personen være perfekt selv. Eller kan man bare dømme uten å kjenne. Det sårer meg å se at stygge kommentarer får et dusin likes. Hva oppnår personen? 13-14 som også syns jeg burde se bedre ut. Gratulere, jeg håper min usikkerhet er vert din glede i et par timer.

  Den onde tvillingen, det var en jente som virkelig ødela livet mitt, jeg vil ikke nevne navn selv om drittkjerringen fortjener det. Hun spredde rykter om innlegg, at jeg ikke eide pupper, hun fikk en hel by mot meg, hun tok ifra meg en jeg var. Jeg var så lei meg, følte jeg hadde mista alt, jeg var i de såre ungdomsårene å så derfor ikke klart. Jeg klarer henne ikke den dag i dag, alt jeg fortalte, alle hemmelighetene jeg delte. Hun blotta meg helt. Jeg ble dumpet av en jeg da var interessert i på grunn av ryktene, hatet og henne.

  Jeg hadde som 13 åring verken pupper eller rumpe, jeg synes jo dette var grusomt å begynte å finne ut syke løsninger. Jeg skulle operere meg selv, jeg fant fram et knivblad å begynte å skjære. 0 smertestillende 0 bedøvelse. Kun tanker om å få større bryster. jeg var 13 år!! jeg kom så langt at jeg så brystvevet, jeg stoppet. Klarte ikke gjennomføre det. Jeg turte selvfølgelig ikke si dette til noen eller gå til legen å få det åpne kuttet sydd. Så i dag sitter jeg igjen med fine pupper jeg ikke tørr å vise fram. Arrene er for vonde å bringer tilbake så mye smerter. jeg har aldri fortalt dette til noen å det sitter fortsatt ganske langt inne i meg, men jeg skriver dette til alle de som ser opp til meg å leser bloggen. Kanskje dette hjelper dere!

  En far av en venninne sa til venninnen min at jeg hadde bulimi. Han målte med hendene hvor stor lårene mine var å jeg ble rett å slett sjokkert da jeg fikk høre det. Jeg virker kanskje fornøyd ut men jeg vil bare være bra nok. Bildene jeg legger ut gjør jeg for å vise at jeg har oppnådd det JEG ønsket! Jeg har spist masse, gått opp og jeg trener! Jeg vil bare være den jenta som inspirerer ikke den svake jenta som før ikke eide selvtillit.

  Ingen skal få ødelegge meg igjen. Jeg skal jobbe, bevise å stå på for dere. Det er tungt å bli pressa ned i gjørmen av kjente og ukjente. Men jeg skal kjempe, klarer jeg klarer du! Sammen skal vi tro på oss selv vi skal bekjempe oss, for når det kommer til oss så er det vi som må være fornøyde. Er vi det vil ingen knekke oss!

  Sliter du ogå med kroppsfokus, skriv inn en annonym kommentar?

 • 15

  TATT AV POLITIET!

  Haha, ja! Natt til i går så kjedet jeg og Nora oss sånn at vi bestemte oss for å fint låne en pitteliten robåt, vi hadde jo selvfølgelig tenkt å legge den på plass igjen, men vi ble oppdaget! Politiet kom å kjørte oss bare hjem, heldigvis! Vi var pissnervøse! Vi ble ikke anmeldt eller noe sånn, hva skal man si til politiet da? "YOLO" haha, nei nok om det.

   

  Har ødelagt døgnrytmen helt! I tillegg bor jeg alene nå i en uke å gidder derfor kun å lage mat om det er høyst nødvendig! Det har ikke vært nå spesielt fint vær de siste dagene heller, derfor har jeg og Guro brukt meste parten av tiden inne. Nå står hun å lager pasta til meg å etter det skal vi lage brownies, is og frukt! Yuum, her går vi på hard diett for tiden. Hehe, neida. Ellers så ligger vi bare og sløver og blogger! Tror vi får finne på noe spennende i morgen!
  Hva har dere gjort idag?

 • 6

  Outfit-studded demin jacket

  Idag tenkte jeg bare å komme med en enkel outfit før jeg og Guro skal ut å ta flere bilder! Dette blir en slags blogguke der det blir varierte bilder fra dag til dag! På kveldene sitter vi egentlig bare å blogger å propper i oss alt usunt som går annt til å få kjøpt. Så nå skal jeg vel bare hive meg i dusjen og begynne å ordne meg, skal hente ut pakken med den nye outfitten så den får dere nok se i kveld! Så blogges da!

  Hva synes dere?

 • 17

  Ikke skaff deg blogg om du ikke takler presset

  Mange tror at vi bloggere sitter bak et tastatur og får berømmelsen i hendene, nei. Det er ikke sånn at å blogge alltid er like glamorøst. Folk stempler deg som dum å deilig og sier du imot så er du en "bitch". Er du på topplista så er ikke dette fordi du kan blogge, og ikke er alle like glad for at du skriver å legger ut det du gjør.

  Folk dømmer, ikke nok med at folk er missfornøyde, men de begynner også å viske. Jeg er så lite fan av sånne mennesker at de ikke er verdt et innlegg engang. Det som er greia er at folk allerede har begynt å dømme meg på den plassen jeg flytter til etter sommeren, helt sykt! Folk sitter å prater, og lager seg et bilde av meg før de har hilst på meg. Ganske skummelt å tenke på at verden har kommet eller gått så langt tilbake. 

  Kommentarfeltet til for å skrive anonym dritt, noen føler seg vel ikke engang tøff nok til å si til deg face2face hva de har visket om så de skriver det heller på bloggen, de bryr seg ikke om du blir såret eller at de tråkker over grensen. De vil bare trekke deg ned, ned på deres nivå.

  Kanskje er det galt av meg å blogge om det jeg gjør, kanskje jeg provoserer deg, men en ting ber jeg deg om, kjenn meg før du dømmer. Bli kjent med meg istedenfor og bruk energien din på å misslike en du ikke kjenner. Det er så utrolig dumt.

   

   

  Some people will just hate you no matter what.


   

  Sliter du med det samme?

 • 27

  Bildene fra igår!

  Tenkte å bare legge ut et bar bilder som vi tok i går! Om noen lurer på hvor klærne jeg bruker er ifra så spør, svarer på de jeg kan! Var oppe helt til 6 på morgenen å er drit trøtt. Idag er det jo santans og den skal vel feires med noen jenter med grilling tror jeg! Blir kos, vet så vidt hvilken dag det er nå som det er sommerferie.. Mistet døgnryttmen helt, jaja. Kommer et innlegg å et gjesteinnlegg senere! Så da er jeg sikkert mere up for it! Vi blogges søte

  Hva synes dere?

 • 18

  Coming up!

  Idag har jeg tatt MASSE bilder til å ha på bloggen! Brukte kanskje 2-3 timer kun på å ta de, men hva gjør man vel ikke for bloggen! Heldigvis er dette noe jeg brenner for, så er gøy å holde på med sånt. Har også en veninne som driver med blogging så hun er med på shootene! Bloggen hennes er: http://guuro.blogg.no/ Gå å sjekk henne ut! Hun tar utrolig mange fine bilder å har god stil, tror dere vil like den! Det er også hun som fikk meg til å blogge å som har fiksa den til meg.

  Her er to bilder av de 200 jeg tok! Haha, kommer masse imorgen!

  Hva synes dere?

 • 4

  Crazy face's

  Haha, lager bare et lite innlegg nå før jeg skal å ta noen bilder! Det er sykt merkelig vær her, grått å trasi men alikevell sinnsykt varmt! Herlig. Tror vi skal bade senere også! Håper det, blir kos vertfall, kanskje een aldrig så liten tur ut og! Vi får se hva dagen bringer! Kommer flere innlegg. Blogges!  Hva skal dere bruke dagen på?

 • 36

  Rumpe, pupper, mage og lår!

  Krav til jenter er store, de skal se ut som barbie dukker, selv vil jeg innrømme at jeg ønsker drømmekroppen! Drømmekroppen der man ikke vil forandre på noe. Ofte ser man inspirasjonsbilder av jenter som har akkurat det man selv ønsker, er det sundt? 

  Er det sundt å ønske seg en kropp man kanskje ikke er bygget til å ha? Jeg tror ikke det, da benytter mange jenter seg av plastisk kirurgi. Noen ligger kanskje på operasjonsbordet for å overleve mens andre ligger der og risikerer det for to cup-størrelser opp. 

  Jeg er fornøyd med kroppen min! Oj, har man ikke lov å si det? Man blir i dag sett på som selvgod om man er fornøyd. Jeg sier ikke at jeg ikke har ting jeg vil endre på, men jeg har lært meg å leve med det jeg har fått utdelt! Jeg jobber meg også opp!

  Få det bedre med deg selv, ikke ønsk andres kropp, skap din egen. Vær fornøyd å gå i akkurat det du føler for, for da blir livet så mye lysere! Skal du gå å misunne andre å være sjalu så vil dagene bli fylt med unødvendig negativ energi! Kanskje du ikke har de flotteste puppene eller den største rumpa, men den som elsker deg vil ikke bry seg om det!

  Hva gjør du for å oppnå drømmekroppen?

 • 11

  VIDEOBLOGG!

  Haha, ja! Har faktisk laget en spontan videoblogg! Den ble sykt klein å jeg så ikke ut å den er ikke redigert så ja, the ugly truth! SHIT.. Håper dere liker videoen å at dere kanskje fikk svar på noe dere lurte på! Litt private ting kommer desverre også fram! Må bare le av forsidebilde, dør..

   

   

  Lurer du på noe?

 • 10

  Outfit!

  Mange som har klaget på at ikke jeg har outfit's her på bloggen, så tenkte å ta et idag! Er så sykt stressa så får ikke skrevet så mye. Alt med Oslo bilettene ble knot så nå må jeg bestille de! Rebekka drar imorgen å må rekke å være litt med hun også! Så prioriterer ikke bloggen nå! Blogges imorgen!


  Chhaaaao!

  Hva skal dere ikveld?

 • 13

  Hvordan se bra ut uten sminke-Tips!!

  Tenkte å dele den geniale øyenbryns og vipprkremmen med dere. Den kan så å si kjøpes overalt. Dette er ikke et sponset innlegg. Her får dete se hvordan man blander, setter på og resultatet etter. Det er viktig at om dere ønsker brune bryn og svarte vipper så fjærn på brynene først! Jeg har på brynene i ca 2 min.

  Påfør kremen med børsten som følger med!  Resultatet synes jeg selv blir veldig bra!  Hva synes dere?

 • 13

  Nå er jeg ferdig!

  Nå er jeg ferdig med skoleåret, har vært et herlig år! Begynte faktisk å gråte når Kenneth (lærern) holdt sin siste tale, beste lærern i verden! Har blitt så utrolig glad i han å alle andre i klassen! Nå skal vi da alle skilles, noe jeg mener er veldig trist. Vi skal alle ut i verden å flytte fra vårt trygge hjemmplass! 

  Det skal bli godt å flytte også, men vil savne tilbake! Nye venner får man jo alltids, men de jeg har nå er så utrolig gode! Vi har fått så sykt god kjemi alle nå den siste tiden. Blir ikke godt å flytte fra de! Forhåpentlig vis så flytter jeg og Rebekka sammen! Vi blogges, skal ut med mine beste pier!


   Når er dere ferdig på skolen?

 • 30

  Jeg har sex for lesere!

  Ja da har det seg altså sånn at enkelte har funnet ut hvorfor jeg ligger på topplista, jo fordi jeg ligger meg til lesere! Er folk syk? Folk finner opp så mye sykt at jeg holder på å spy. Lurer på hva de sliter med egentlig..

   

  Men nok om det! I dag skal jeg på min andre avslutning på skolen, så skal ordne meg å kanskje lage noe mat med Rebekka. Igår hadde jeg å Guro det SYKT morsomt! Vi stelte nemmelig rabarbra å spiste det med sukker på! Haha, holdt på å dø av latter da jeg slo hun med de blarne, for hun datt faktisk rett i grusen. FIKK DET PÅ FILM! Ler enda. Hva gjorde dere i går?


  Hva skal dere idag?

 • 29

  Skjønner godt at dere hater meg!

  Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg skjønner det faktisk. Noen har en tendens til å hate folk som lykkes, noen har en tendens til å hate noen de aldri har møtt/ sett eller snakket med. Hvordan kan noen hate deg uten å kjenne? Jo, fordi de har mindreverdighets komplekser. Noen klarer bare ikke tanken av at noen klarer ting, oppnår ting eller lever drømmen.

  Mange sier at haters er sjalue, men det tror jeg ikke alle haters er, men klarer bare ikke finne ut hvordan de kan hate meg så sinnsykt høyt når jeg ikke har gjort de noe? Ja, jeg er en jente med sterke meninger. Ja, jeg oppnår mye av det jeg vil og ja jeg er klar over at noen av tingene jeg gjør vil provosere. Men tenk, er det en grunn til å hate meg?

  Hva vil det si å hate? Vet folk egentlig hva de driver med, bruker fritiden sin på å skrive meg lange hat meldinger / brev. Bortkastet tid sier jeg, fordi jeg leser ikke gjennom stygge omtaler om meg uansett. Det som er bra med haters er at jeg får motstand, elsker motstand, for det gjør meg så mye sterkere! Haters is motivaters. Så før du tror du knuser meg så vil jeg at du skal tenke deg om, hvem er det som er størst av oss? Jeg som bruker tiden min på å leve eller du som sitter bak tastaturet å fylles med hat hver gang noe jeg gjør provoserer deg? Jeg vinner.

   

     Hva synes du om haters?

 • 33

  Sol å varmt!

   

  Nå er det endelig kommet litt fint vær igjen! Så nå må jeg bare kjappe meg så jeg rekker enda litt av det! Har hatt årets siste skoledag i dag, så nå feirer jeg med cola og godteri! Sund jepp.. Det er lov av og til da. Det er spesielt lov på en dag som denne. Håper ukene framover vil bringe fint vær! Må bli brun. Vi blogges senere!
  Hva skal dere bruke dagen på søtinger?

 • 10

  FINALLY SUMMER!!

  Nå er det sommer alså! Gud så godt. Ventet sykt lenge på ferien! Har også fått en syyyyyyk nyhet, begynte å gråte i natt på grunn av den, men kan ikke sladre ennå! Blir herlig å fortelle alle dere den. Idag har jeg vært på sommeravsluttning på skolen å spist grillmat. Nå sitter jeg og jentene å bare snakker! Vi finner vel på noe utover kvelden. Kos dere masse idag!  Hva skal dere gjøre idag?

 • 12

  Stilen min og want's!

  Mange har spurt hvilke nettbutikker jeg bestiller fra og hva som er favorittene! Noen har spurt om jeg kan lage en "collage" med bilder av hva jeg synes er fint å hva jeg vil ha, tenkte å gjøre det nå! 

  Tenkte å bestille de tingene her! Har laget de til outfits så dere kan se helheten! Alt jeg har lagt sammen er fra: http://www.nastygal.com/ De har utrolig mye fint.
  Hva synes du? • 10

  Shoppings Kick!

  Åhh, hater å bruke penger! Føler meg rett å slett skyldig etterpå! Igår fikk jeg et sånn kick å kjøpte en normal shorts til 900kr.. Huff! Jeg flytter liksom ut nå.. Skal å kjøpe macbook en nyere versjon! Må virkelig skjerpe meg. Men det jeg kjøpte var fint! Synes ivertfall jeg. Kanskje det ser litt spessielt ut akkurat nå, men til det jeg har tenkt så blir det kult! Resten av dagen blir jeg å bruke til å se film og spise snop! Så vi blogges!

  Begge fra nelly!
  Hva skal du idag?

 • 19

  0 sminke og søndag!

  Det er så vanskelig å vite hvilken dag det er når det er ferie! Men vi bynner på imorgen. Noen dager igjen bare, men blir ikke skoledager! Vi skal bare rydde ut og levere bøkene og sånn. Typisk at det også er fint vær akkurat nå når jeg må blogge! Legger sikkert inn et innlegg senere og skriver litt mer! Noen som har noe de ønsker jeg skal skrive om så skriv det! Open for alt, så blogges vi senere fine! Chao


  Hva har du gjort i helgen?

 • 26

  Svar på spørsmålene!

  Hvor høy er du? er ca 164-5 veldig lav! Haha.

  Hvor mye veier du? Veier 43-44 :)

  Har du alltid hatt slik flott midje og hofter, eller har du trent noe spesielt? Nei det har jeg ikke, har alltid vært tynn, men formen kom etterhvert.

  Hva spiser du iløpet av en dag? MASSE! Er ikke sunn, spiser alle måltidene i tillegg til godteri, potetgull å småsnacks! Haha..

  Har du noen kostholdstips? Proteinshakes, kylling og fisk! Det er det du får mest igjen for treningen av!

  Har du noen gamle bilder av deg selv? Haha, ja et! Av meg å en hund jeg ble forelsket i fra Kreta gikk i 3 klasse! Gud..


  Når tok du piercing i navlen, var det vondt? Jeg tok når jeg var 13, å nei var ikke vondt. Var ekkelt å var øm i noen dager etterpå :)

  hvilke blogger leser du? Leser de fleste på topplisten, å venner sine!

  kan du legge ut treningsprogram? det kan jeg sikkert gjøre :)

  eller hvilke øvelser som er effektive? Sqats! Men vet desverre ikke hva de andre heter..  Har du sillikon? Nei det har jeg ikke, men har planer om å ta! Vi får se.

  Er du singel? Ja jeg er singel!

  Hvilken gutt er din type? En som er litt brun i huden(sommerbrun), med fine øyner! En som ser vellstelt ut på lik linje som at han har vett i hode :)

  Hvor bor du? Jeg bor i finnmark, å etter sommern bor jeg i alta :)

  beste jentevenn? Allerbeste jentevenn er Rebekka Eriksen! Vi deler alt, men har også Guro Olsen ( http://guuro.blogg.no/ ) Charlotte Leinan, Anja Martinussen og Ine Leinan! Så har jeg to framtidige å det er Solveig Heggeli og Veronica Berg!! 

  å guttevenn ?Guttevenn er definnitivt Marius Berg! Så glad i den gutten, å vi har holdt sammen siden vi gikk i barnehagen. Har også Patrick Hansen!

  Beste mine! (gammelt bilde)

  Siden det var så fult på jentebestevenner så må jeg nevne Carita hansen, Veronika Rassmussen og Frida Olsen her!

  har du et godt øye til nån atm? Njjaa, kanskje! Hihi

  syns om mæ ?:D Herlig jenta! Som jeg savner sykt mye!

  har live ditt forandra sæ nåt etter du blei blogger å ''kjent''? Hmm, folk vet jo hvem jeg er så sånn sett, men vil si livet er det samme! Litt mere mas, men det må man jo tåle.

  Jeg har veldig liten rumpe å jeg føler ikke at squats funker, men har du sett fremgang på deg selv? Jeg føler det hjelper ja! Eller kanskje jeg bare arver mamma sin store rumpe!   Noen gang vært i Trondhjem? faktisk IKKE! Haha, tror det er den eneste storbyen i Norge jeg ikke har besøkt!

  Hvor ofte trener du? det kommer ann på! Men 2-3 ganger i uken kanskje.

  har du lyst på barn? Ja, men det blir lenge til! Utdanning kommer først.

  bor du alene? Etter sommern gjør jeg det! Flytter ut fra min kjære mor.

  Det var de jeg årket i denne omgangen! Håper dere er fornøyd!
 • 40

  Spørrsmålsrunde!

  Tenkte å svare på noen spm, mange som lurer på ting i kommentarfelte. Har du noe du lurer på så spørr! Avslutter å svarer allerede i kveld! Vet ikke om det blir i form av video eller skriving, får se hvor god tid jeg har senere.


  Noe du lurer på?

 • 16

  18 PLASS!

  Dere er gale, fikk sjokk igår natt da jeg var rykket opp til hele 18plass! For meg er det jo sykt stort. Håper jo på å kunne holde meg oppe men det er ikke noe jeg regner med. Dette er bare for en kort stund tror jeg, men tuuuusentakk til dere forde! dERE HAR VÆRT SÅ POSITIV. Idag sto jeg opp ganske seint fakrisk, sånn 10 min siden. Har ikke lagt noe planer for dagen, men tror det blir grilling å kanskje telting, vi får se hva dagen bringer! kommer et innlegg senere også. Dette var bare et kjappt et.
 • 16

  Skjønner ingenting!

  Statistikken bare øker å øker! Helt sykt, aldri vært så langt oppe som idag! Bare på noen timer har 16500 vært innom bloggen! Og av de over 7500 lesere! Dere er så herlige gud. Blir i godt humør av å logge inn å lese alle de fine tillbakemeldingene. Nå chiller jeg bare med vennene mine så skreiv bare et kjapt innlegg! Hei så lenge.

  Æsj..Det eneste jeg hadde!


  Hva skal dere bruke kvelden på? 

 • 25

  BIldedryss fra idag!

  Har vært å tatt endel bilder idag. Tenkte og legge litt av de ut på bloggen i dag så kommer sikkert resten inorgen! Stresser litt for jeg skal grille med piene mine senere! Som vil si om 10 min, haha! Kommer kanskje et innlegg litt seinere om jeg får tiden! Så fram til da så får dere nøye dere med dette!


   Hvilket likte du best?

 • 35

  muscle-Showoff!

  Tenkte å vise dere treningsresultatene mine idag! Jeg er seffølgelig ikke ferdig å trene og vil ha enda mer markerte muskler! Mange spørr meg hvordan jeg trener og hva. Og det ligger et innlegg lenger ned som viser akkurat det! Hva trener du?


  Har du oppnått sommerkroppen 13?

 • 8

  Hvordan gutter liker jeg?

  Tenkte jeg skulle lage et inlegg der jeg skriver hvordan gutt jeg er på utkikk etter! Mange er sikkert enig og uenige i hva jeg liker.

  Liker gutter som er sikkte på seg selv og kan gi seg til deg, men ikke når det blir for mye og de blir selvgode å cockye.

  Liker at gutter tar litt insjativ og ikke føler at de er for gode til å starte en sammtale, liker at de kan ta deg med på ting og være litt uforutsigbare. F.eks ta deg med på en tur som ikke er planlagt.

  Liker at gutter er gavmilde, at de kan spandere en middag på deg eller gjøre noe romantisk.

  Liker at gutten er pen å se på og at ikke alle jenter har vært med han før meg, liker at han får en del oppmersomhet å at han er litt hard to get.

  Liker også at gutten ser bra ut å har fin stil. Men det er egentlig bare et + i boken.

  Liker også eldre gutter. Vet ikke hvorfor men 18+! Vet om noen under å men det er få.


  NAM!!

  Hvordan er å ser din drømmegutt ut?

   

   

 • 37

  VICTORIA'S SECRET GUIDE!

  Gud, igår fikk jeg endelig bikinien min! Den var sååå fin å man så brun ut i den. Gleder meg sykt mye til å få brukt den! Bestillte fra nettsiden. Mange lurer sikkert som meg på hvor mye de tar i toll å hvor lang tid det tar osv. Det tenkte jeg at jeg skulle fortelle.

  Victoria's secret shoppings guide:

  Hvor lang tid tar det før jeg får pakken: For meg tok det 5 dager fra jeg bestillte til de sendte den. Det tok 16 dager fra den var sendt til jeg hadde den her(finnmark). Så de som bor sørpå vil få den etter 9-12 dager. Tilsammen fra jeg bestillte så tok det jo da 21 dager!! Ganske lang tid, men definitivt verdt tiden å pengene!

  Hvor mye toll og moms må man betale: Mange tror det lønner seg å kjøpe mye når man alt skal shoppe fra utlandet og at tollen blir billigere på sikt da. Det er helt feil! Jo mer du bestiller jo mer må du betale i toll å moms. Det blir dyrt om du skal bestille for noen tusenlapper. Så husk på jo mindre du kjøper desto mindre tollavgifter blir det. Jeg kjøpte en bikini å det ble nøyaktig 287,- !

  Kvalitet: Kvaliteten på bikinien er faktisk ikke til å tro! Den er supergod å ha på seg og veier stort sett ingenting. Har hørt at uansett hvor mye du vasker tøyet derfra så holder det seg like fint. Noe jeg har stor tro på! Så da er det invistering, du kan ha en bh fra victoria's secret i sikkert 2-3 år å de billige vet vi jo alle er vonde å blekner i vask. Så jeg anbefaler å bare bestille fra VS!

  Størrelse: Mange lurer jo på om victoria's secret er store eller små i størrelsene og jeg vil se de er som norske. Jeg kjøpte min i 32D som høres veldig stort ut i cup str. Men når jeg er en B normalt så måtte jeg ha det i denne bikinien. Har trusen i xs og den er også passelig. Det er en str guide på selve siden så om du er usikker mål å sjekk. Litt kjipt å få noe som tar så lang tid åsså passer det ikke.

  Håper det var nyttig info.
   


   

 • 1

  Rabattkode-Vippeserum!

  Har da fått rabattkode til dere, 100 kroner avslag. Vippeserumet er fra Xlash og det er det jeg bruker! Så om du har tenkt å bestille det så gå inn på denne linken: http://www.xlash.no/Produkter/lange-oeyevipper?campcode=sofiemk.

  Dere Kan også bruke koden: SOFIEMK når dere bestiller.

  Har foresten fått bikinien min fra victorias secret!! yeeei! Viser imorgen.


  Vurderer du å bestille?
  


 • 9

  Ikke så glad..

  Vet ikke hvorfor, men sto rett å slett opp og var sur å grinete. Har derfor sovet lenge og ikke gjort en dritt! Håper vi finner på noe ikveld. Tenker meg vi jentene finner på noe sprell. Atm sitter jeg bare å sminker meg, hører på musikk og skriver et aldri så kjedelig innlegg. Må finne på noe lurt å skrive om imorgen! Har dere noen forslag?

  Bildene er fra igår

  Hvilken dag har du idag?

 • 12

  Dagen idag!

  Dagen idag har gått veldig fort, vi kom på skolen 20 min på 12 spiste kake å brus, og gikk hjem. Nå har vi vært å spist etterfulgt av filmkveld! Alle i klassen gikk ut å spiste idag og feiret at vi enderlig var ferdig på skolen. Syyyyykt deilig. Vi har fri resten av uken og nesteuke går vel til tull å vas. Når slutter dere av?

  Hva har dere gjort idag?

 • 12

  Mine ekte øyenvipper etter-Xlash!

  Nå har jeg jo brukt Xlash i noen mnd å har allerede fått fyldige lange vipper! Farget øyenvippene igår å trenger faktisk ikke bruke sminke lengre. På bildene under har jeg 0 mascara å 0 eyeliner! Det er kun ekte vipper! Har heller ikke vippeextansions om noen tror jeg lurer dere. Er sykt fornøyd med resultatet å vil at alle skal prøve det! gå da inn på http://www.xlash.no/Hjem/ ! Har du erfaring med vippeserum? Fortell meg gjerne hva du synes!


  Hva synes du?

 • 13

  Bitches i'm back!!

  Nå er jeg begynt igjen! Denne gangen er jeg her for å bli, er ferdig med alt som heter skole og er klar for litt mere tid til dere! Det er så godt å logge inn igjen å se på alle de herlige kommentarene deres. Har foresten kun mobilbilder atm, fant nemmelig ikke speilrefleksen min igår, buhu! Neida, men trodde faktisk at jeg hadde mistet det.. Om dere har noe dere ønsker å vite eller noe jeg kan blogge om så si ifra! Så blogges vi i morgen!
   

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits