Sofie Karlstad -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

7 Tips til langt og fyldig hår!!

Annonse//

1. Bruk extensionbørste!

Når du bruker en extensionbørste istede for en normal vil du miste mindre hår, samt er det skånsomt å löser floker uten å slite på håret! Extension pörsten jeg bruker er fra Björn Axen.
2. Børst håret helt flokefritt før dusjen.

Jeg børster alltid håret før jeg dusjer, jeg er også forsiktig når jeg vasker det med shampoo å gnugger ikke alt håret i en vase, jeg tar hendene forsiktig igjennom slik at jeg ikke floker det.

 

3. Shampoo og balsam.

Jeg bruker bare shampoo i hodebunn å ikke lengre ned i håret enn til ørene. Balsam/kur tar jeg fra ørene og ned dette rengjør også håret!
4. Kuring 2 ganger i uken.

Jeg kurer håret iaf 2 ganger i uken, jeg har spesifikt to dager jeg vet jeg skal kure håret og det er søndag og torsdag! Jeg bruker en kur fra SP (Luxeoil).

 

5. Ingen føning eller sletting!

Jeg lar ALLTID håret luft tørke, jeg setter det opp i en turban ca 30 min så tar jeg handuken av å lar det tørke. Jeg gnugger heller aldri håret i handuken. Sletting av hår er forbudt, sletter max håret 13 ganger i året!
 

6. Pleie

For å pleie håret bruker jeg keratinboost og oljen til Sp Luxeoil! tar alltid dette i mens håret er bløtt, om jeg skal bruke varmeverktøy så har jeg også i Kérastase keratine thermique som er en varmebeskyttende krem!

 

7. HAIRCARE! Den viktigste!

HAIRCARE er et kosttilskudd som jeg har gått på en god stund nå, forige sommer klippet jeg håret relativt kort (midt på ryggen)  og nå er det helt ned til rumpa igjen! Det vokser ikka bare ut å blir slitt og ødelagt, det er sunt også! Håret mitt etter jeg begynte med haircare har vokst ca 1 til 1,5 cm i mnd, det vet jeg da jeg har svart hår og blond ettervekst! tar alltid to tabletter før jeg legger meg. Grunnen til at kosttilskudd vil hjelpe deg med fylde og lengde er jo at hårprosessen starter innefra, har man ikke et superbra kosthold der man får i seg disse vitaminene så går det først å fremst ut over hud, hår og negler. Derfor går jeg på HAIRCARE. Samtidig er det viktig å ta vare på håret når det har vekst ut som jeg har skrevet ovenfor. 

I dag får du hele 50% RABATT på HAIRCARE  --> HER <--Processed with VSCO with c1 preset

Har du noen bra hårtips?
 

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits