Sofie Karlstad -
Hjem Add Om meg Kontakt

53

Innkjøp fra London.

Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har kjøpt i London. Det var rett å slett så mye at jeg ikke gidder å si hvor alt er fra. Så om noen lurer på hvor ting er fra så spør meg i kommentarfeltet. Jeg innså først nå hvor mye jeg har kjøpt, haha.. Måtte kjøpe en extra bag for å få plass til alt. Tok ikke med alt, har noe hår og ørepynt som ikke kom med. 


Hva synes dere? • 13

  London 13!

  Som de fleste kanskje har fått med seg så har jeg vært i London i bloggpausen. Var der med klassen og vi hadde det så utrolig gøy! Jeg delte rom med besteveninnene mine Guro og Rebekka. Guro har foresten blogg!! www.guuro.blogg.no stikk innom! Vi hadde kort tid der så tiden brukte vi på: Sightsing og kjente steder i London, Shopping og i en Fornøyelsespark litt utenfor London. Jeg shoppa så mye klær at jeg måtte få hjelp til å bære, i bytte mot å shoppe noen bygaver og smiske litt seffølgelig.. Tenkte jeg skulle legge ut innkjøp seinere!  Har du vært i London?

   

 • 39

  Jenta ingen viste hvem var!

  Fått mange spørrsmål om hvem jeg er? Hvem er jeg egentlig? Ei jente med separerte foreldre som for i finnmark! En liten blogg som ble stor! Idag har jeg hatt over 3000 lesere, herre! Vet ikke hva som har skjedd. Jeg har bursdag 13.mai, som kun er en uke til! Haha noe jeg helt hadde glemt.. Hadde ikke mamma å besteveninnen min Rebekka sagt det, så hadde jeg vel ikke kommet på det før det sto gratulere på veggen min, haha fjern! Lurer på om jeg skal begynne og blogge igjen? Hva synes dere?   Vil du at jeg skal starte igjen?


 • 38

  Long time no see!

  Hei igjen herlige! Tenkte jeg skulle komme innom en tur idag! Er litt trist å ikke blogge egentlig! Starter vel opp ganske snart! Ser også at en del var innom igår og idag og det på grunn av offentlig facebook! Det var det jeg i hovedsak ville nevne så alle får med seg hva som var hensikten. Jeg åpnet ikke facebook så alle kunne like bildene, kommentere og hate, jeg åpna den sånn at dere lesere og andre kunne følge meg der etter at jeg slutta. Så igår ble facebooken min rett og slett fylt med varsler osv, og da også hatkommentarer, meldinger osv! Det virker som at folk tror de har rett til å spy ut ting om kroppen min?!

  Hmm, etter oppdragelsen jeg har hjemmefra så skal man holde stygge meninger for seg selv? Eller har det endret seg? Folk har følt seg så frie til å  kommentere nesten alt ved meg. jeg fikk kommentarer som "stygg redigering" "kan jeg donere litt macdonalsmat til deg?" Å masse jenter som mente kroppen min ikke var bra nok. Og da lurer jeg bare på who are you to judge?. Blei så lei alt snakk om at jeg faka kroppen min med redigeringer og korsett og alle andre hjelpemiddler som finnes, så jeg la ut et bilde. Bildet tok jeg med tlf med en tettsittende kjole så folk kunne se. Det var da alle klikka! Det har gått langt nok nå! Jeg kommenterte stygt tilbake ja! Men når noen kommenterer MITT bilde på MIN facebook og slenger drit og ber MEG holde kjeft da er det noe i hjernen som ikke funker som det skal. 

  Til alle dere som har stått på å støtta meg, tusentakk!! Setter pris på hver å en av dere og prøver å svare dere alle tilbake! 

  Har bare noen bilder fra helgen

  Hva er det værste du vet?

 • sofiemk

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits