Sofie Karlstad -
Hjem Add Om meg Kontakt

33

Slutter å blogge!

Ja, du leste riktig! Har vært høyt oppe med bloggen og har vært til en stor forandring å komme så langt på så kort tid! Har hatt så utrolig mange positive lesere som jeg setter enormt stor pris på! Det har vært hele årsaken til at jeg har giddet i det hele! Har vært på topplisten siden jeg pegynte og var oppe på hele 52 plass. Fikk være en av norges 10 hotteste bloggere å har fått utroli mange hyggelige mail's. Men nå må jeg konsentrere meg om andre ting framover. Kommer sannsyneligvis noen innlegg en gang i blandt men ikke fast som tidligere. Har også tenkt å bynne å blogge igjen til sommern! Grunnen til at jeg slutter nå i en stund er at det må øves til eksamner osv. Har også lyst å tilbringe så mye tid som murlig med venenne mine før jeg flytter. Og hard trening fram til sommern står også på listen. Så vi blogges 

Om dere vil ha daglig oppdateringer å bilder så har follow meg på instagram: SOFIEKARLSTAD 
 • 8

  Værfast!

  Ja, som kanskje noen fikk med seg så ble jeg og Rebekka værfast i Kjøllefjord! Haha, vi hadde ingenting med oss, heldigvis har vi de beste vennene man kan få! Vi sov over hos ei jente som heter Karoline Lyngedal! Det var veldig koselig, vi var samla masse folk og spilte kort og så paradise mens vi lo så mye at man skulle tro hele gjengen hadde six-pack idag! De som sov over var: Rebekka, Maryanne, Maja, Karoline, Tobias og Meg! Sykt mange men det var det som lagde stemningen! Tidligere var vi også med en som heter vebjørn. Vi spiste ellers ute og restan av kvelden chillet vi! Lenge siden jeg har hatt en så bra dag, savner allesammen allerede, haha!

  (Fikk noen bilder med Rebekka igår, ENDERLIG!!) som ikke ble noe fine fra min side, vi stressa

  (hvordan vi egentlig er:


  hahahahahaha

  Hva gjorde dere igår?

 • 4

  TRAUMER

  Vi dro til Kjøllefjord i dag, HVORFOR GJORDE VI DET?! Har helt panikk, veien ser ut til å stenge å vi er lost i kjøllefjord. Tok i tillegg lys bukse på, bra sofie.. Så nå er bakdelen på buksa svart å framsiden litt flekkete! Jaja, livet er hardt!..

 • 15

  Ny header for 2 gang!

  Jaja, ikke blogget idag jeg! Det er fordi jeg har tatt bilder til den nye headeren og laget den! Vet ikke helt hva jeg synes om den å håper dere vil hjelpe!  Var den fin?

 • 10

  0 overskrift..

  Idag var det sykt fint vær! Så da følte jeg og Rebekka at vi måtte dra ut.. Så nå er vi akkurat kommet inn og prøver å lute vennene vi ikke har til å bli med på noe ikveld.. hmm! Reebekka som alltid nektet å være med på bildene, enda hun hadde låvet det! Fyy.. Hun har ellers vært ganske sur idag på grunn av noen sko hun tror hun har blitt lurt for. Noe som er så trist.. Not! Så nå går vel hele dagen i ja! Så vi snakkes senere før hun ser hva jeg skriver! Haha, chaoooo
 • 6

  Sun day!

  Har ikke så mye å si om dagen idag, annet en at jeg kun har chilla, spist masse usundt gått i daffeklær og sett på repriser av serier og filmer. Veldig spennende eller hva? Haha, nei. Men skal snart å ta sol........Igjen! Åhh får så dårlig samvittighet, men følelsen av og være brun dekker vel 98 % av den dårlige følelsen, hehe! Vet ikke hva resten av dagen vil gå til, sikkert å kjøpe snacks å se på film, som jeg ikke har noe imot akkurat nå! Haha, innser hvor lat jeg er når jeg har det svart på hvit.. Må få trent imorgen ser jeg!! Ha en fin søndag finefine lesere!¨

  (og fordi mange klikker når jeg ikke har ullbuksa på så kan jeg bekrefte at jeg har shorts under gensern)  Hva skal dere gjøre idag?

 • 17

  pakke fra victoria's secret.

  Haha, sjokk igår når onkel kom hjem med pakke fra victorias secret. Fikk en sminkeveske noe som er smart får man reiser. Ble superglad! Kunne aldrig falt meg inn at han hadde vært der og handla gaver.. Hah, kul onkel har jeg nå vertfall! Alltid fått fine gaver av han! Gleder meg til og kjøpe undertøy der!!!!
 • 18

  Hoodie!

  Slapp, hoodie, lørdag.. Huff! Igår var vi ute igjen.. (ikke planlagt)!! Idag tror jeg at tv kroken er et alternativ. Vet ikke enda, men håper og tror det blir en rolig dag. Har ganske vondt i hodet.. Mamma klarer seffølgeli og prestere i og lage frokost og kom og vekte meg halv 11.. Det var ikke akkurat så godt nor man kom hjem sent igår.. Men jaja, fikk ivertfall dagen med meg, eller så ivertfall dagslyset fra sofan, haha! Har ellers ikke så mye nytt og komme med foreløpig. Så da blogges vi kanskje senere, pease and love peeeepz

  (ja, et smilebilde faktisk..)
   

  Hva skal dere ikveld?

 • 8

  Hva skal man si?

  Haha, hjernetepp! Feriemodus på og stress av. Har til og med enda på meg pysj!! Haha, må kle på meg snart da, skal sikkert ut o være litt loco med rebbz! YO.. Neida, vi er ganske chille mennesker egentlig.. Men vi har det gøy uansett. Tror aldrig det har skjedd at vi ikke har ledd på 24 timer. Vi ler alltid! Tror de fleste som ikke kjenner oss hadde blitt sykt skremmt om de hadde vært med oss! Vi er sære.. Like barn leker jo best, haha! Sitter bare her å smiler når jeg skriver! Som dere sikkert har fått med dere så er hun besteveninna/søsstra mi. Vi er sammen ca hver dag deler alt med hverandre, og ingenting gjør oss flaue sammen. Vi flytter også kanskje sammen nå til høsten!! WIIIH.. Så drar vi jo sammen til London om en mnd sammen med resten av klassen! Så ja, nå vet dere litt mer om vårt forhold vertfall! Og nå har jeg ikke lyst og sitte her mere, så blogges vi!

  skal prøve å tvinge Rebekka med på noen bilder snart!! Haha  Hva har du planlagt for kvelden?

 • 4

  helg og helgeinnkjøp!

  Hei igjen, litt dårlig stemning og sånn, men jaja! Har vertfall fått stativ og fjernkontrol til kameraet mitt!! JESS, venta på det lenge nå. Har også bestillt noen øredobber for å få litt orden på alle hullene, haha.. Tror det blir fint, om det blir som jeg har tenkt. har 6 hull i ørene! Gud, fikk lit sjokk når jeg tella! Men jo fler jo bedre, ikke sant? Eller kaskje "less is more" hmm. Blir vertfall og vise hvordan det blir når jeg får de, tar også noen bilder til bloggen etterpå. Så vi blogges litt senere, chaao!


 • 7

  instagramen min!

  Ja hei igjen, har egentlig bestemt meg for å kutte litt ned på blogginga! Kommer innlegg hvar dag, men ikke 3. Kutter nå ned til 1 innlegg om dagen, så derfor legger jeg ut instagrammen min. Er egentlig mest der, mer en på facebook faktisk! Så follow meg der om du vil ha flere oppdateringer, var bare det jeg hadde og komme med for dagen. Blogges imorgen søte!! 

  INSTAGRAM: SOFIEKARLSTAD  Har du instagram?

 • 3

  Fuck the system.

  GRRRR, noen dager er alt galt! Både hår, tolmodighet og sminke..... Ble rett å slett så irritert at jeg bare tok noen få bilder. Alle stygge.. Men ja, sånn er livet.. Imorgen er det ferie og det skal bli superduper herlig! Sinnsykt skolelei, fikk foresten 2 timer fri idag av Bernt! Elsker å ha han, han er altid så chill og ikke streng! Så da gikk jo vertfall en ting min vei. Lurer på om jeg skal ta sol idag også, men har fått noen rare flekker så ikke sikkert jeg tørr. Dagen blir vel å gå til Rebekka. Så da snakkes vi vell litt senere!


   Hva skjer idag?

 • 31

  Long hair!

  Wihuuuu, som sikkert alle har fått med seg allerede så har jeg drivd og spart hår!! Føler jeg har fått passe langt nå, vil ha litt lenger og tjukkere. Men fra skulderhøde til korsrygg er stort for meg! Er ikke så høy heller så kan ikke ha for langt heller! Men til sommern tror jeg at målet er nådd, og at jeg slipper å bruke ekkle extensions.. Får helt sponk av det.. Det klør, river og ødelegger håret! Fysj.. Har også lyst å dekke overarmen i tattoveringer, noe jeg da ikke får lov til! Skjønner det i og med at det er permanent, men det står høyt på ønskelista. Ellers så går det litt fram og tilbake med reisemål for sommern! Vil så gjerne tilbake til magaluf men også på språkreise, det vil tiden vise! Har vertfall bestemmt meg for at sommern i år skal bli sinnsyk! Kjenner allerede lukten av solkrem og synet av brune muskuløse gutter på stranda, la det gå fort!! Haha, også er det jo bare 1 mnd igjen til London!!! Dette blir et bra år. 

     Hva synes du?

 • 17

  Farget håret!

  Ja idah har jeg endelig fått farget håret med litt mere rødsjær. Likte det kjempegodt! Men har ikke så god tid på meg så legger bare ut bildene jeg :) Og om noen lurte så har jeg ikke extensions.

  FØR:

  ETTER:  Hva synes du? 

 • 9

  10 ting som irriterer meg..

  ✿ Folk som er tosidet. Eks: Er bestevenn din i nerheten og snur ryggen til deg blandt andre.

  ✿ Når lærere og andre folk behandler elever og ellers folk annerledes. Eks: Gir deg annmerkninger for ingenting og andre kan gøre som de vil..

  ✿ Bedrevitend mennesker, folk som påstår de kan mere om alt og som ikke klarer og ha feil.

  ✿ Selvgode og cockye gutter. Serriøst boys, ingen av oss liker det. Greit at noen av de ser bra ut, men så fort de har den innstillinga så er det helt turnoff. 

  ✿ Bitchy jenter, som alltid skal si deg imot baksnakke deg og være frekk. Dere kommer ikke høyere på treet av å prøve og dumme ut andre. Det er så sinnsykt lame! Sjærpings!

  ✿ Tastaturtøffe mennesker. Folk som skriver masse dritt både anonymt og med navn, og som så vidt tørr å gå alene ut etterpå. Hva er vitsen? Den eneste som blir sett på som dum er de.

  ✿ Folk som mangler argumenter. Kan ærligtalt ikke si hvor mye dette irriterer meg! At noen skal føre en diskusjon mot deg eller andre, og det bare kommer dritt ut av munnen deres og at de virkelig ikke hadde noe de skulle sagt i utgangspungtet. Gjør dere selv en tjeneste, keep quiet.

  ✿ Svake mennesker. Folk som ikke tørr å stå opp for seg selv og heller lar alt de gjør gå ut over andre. De snakker gjørne lavt og vil ha deg til å spre det videre eller rope det ut. Da kommer man ikke langt i liver..

  ✿ Voksene mennesker som snakker drit om unger/ungdom. Dette har jeg opplevd ofte. At voksene mennesker som verken kjenner meg eller har vært en del av mitt liv kan sitte og spre rykter og prate om meg. Det er tegn på inavl og mangel på ryggrad.

  ✿ At vi er fri for cola og jeg er søtsugen. Da vil jeg bare legge meg i et hjørne! Haha, litt userriøst men sant!
 • 8

  LEI!!!

  Er så lei, føler jeg må følge en rutine heletiden! Bloggen har tatt stor plass i det siste, plass jeg egentlig ikke hadde! Får så lite tid til andre ting. Har vurdert bloggpause, men jeg vet jeg kommer til å angre! Lekser og trening er det blogginga går ut over. 2 ting som både er viktig og gøy, trening er gøy ikke leksene da.. Hmm, vet ikke helt hvordan jeg skal skvise alt inn i dagene. I tillegg har jeg begynnt å legge meg veldig sent. Får jo ikke tid til å sove etter skolen heller nå! BLOGGING ER STRESS! Eneste som gjør at jeg fortsetter, er mine fantastiske lesere, credz til de! 
   

 • 12

  last night out!

  Kan bare starte med å si at kvelden igår var superkoselig! Vi brukte timer forran speilet hørte på musikk og spiste masse godt. Etter det dro turen ut og der blle vi en stund. Ellers så tenkte vi gå ut sammen og spise idag, og kjøpe litt godis å bare slappe av. Elsker søndager med venner! Fikk ingen bilder med Rebekka (Besteveninna mi) så skal få hun til og sende meg et som kommer senere. Dårlig tid, så skal hoppe i dusjen nå. Blogges beste


  Hahahah..


  Ps: ikke gå i tynnstrømpebukse i -17..

  Hva gjorde dere igår?

 • 5

  Mye og gjøre!

  Tror ikke bloggen blir 1.prio idag! Skal både ta sol, årdne meg og ut ikveld med jentene. Vi skal lage mat, og frukt. Og bruke laaaang tid forran speilet, haha! Gleder meg. Så kommer kanskje, bare kanskje en oppdatering litt senere. Imorgen kommer nok alle bildene fra ikveld. Så vi blogges.


  Fysj.. Har ikke tatt bilder idag..

  Hva skal du bruke kvelden til?

 • 8

  FREEEEEEDAG!

  Idag fikk vi vite at klassen skal til London i april! Knappe en mnd til! Gleder meg sinnsykt mye. Det eneste litt negative er at vi kun får 3 fulle dager der. Noe som ikke er mye når man hadde planlagt så mye! Men at det blir tur i seg selv er jo en super nyhet. Blir nok og shoppe til beina mine ikke klarer og bære meg mer! Blir også litt fornøyelsesparker osv! Så var det fri igjen da, skal bare være med Sandra og Rebekka idag som er planlagt. Vet ikke hva vi finner på, men sikkert no sprell! Så blogges vi vel!
 • 10

  Flirer meg ihjel..

  Hahah, skulle ta noen bilder med katten min Romano.. Trodde jo de ble veldig fine, noe som de ikke ble! Lå på gulvet å lo når jeg så uttrykkene på katta.. Jaja, familieportrett skal ikke være enkelt.. Er foresten FREDAG NÅ!!! Den skal nytes så inni...... Et godt pledd. Snakkast seinare peeepz!

  Hva skal du idag?

 • 0

  A secret of mine.

  Tenkte å fortelle dere en hemmelighet!Men så kom jeg jo på at jeg ikke hadde noen.. Haha, men kan komme med en GOD nyhet! Har bestillt både stativ og fjernkontroll til speilrefleksen min nå! Blir innmari digg å kunne ta bilder hvor/når man vil. Skal også lage en gjennomført header og fikse litt her og der på designet når jeg tar ferie! Ellers så er det bare 1 UKE igjen til påske, gleder meg sinnsykt mye! Da blir det mye blogging og mer å blogge om tenker jeg! Men nå er det paradise. Chaaao 

   

 • 2

  Sommersavn!

  Huff, når det er kaldt, vinter og snøstorm det er da man savner sommeren! Er så sykt kjedelig og bare gå i store gensere og ekle bukser.. Vil ha sommer sol, festivaler og ferie. NÅ!  Gleder du deg til sommern?

 • 15

  classy bitch.

  Haha, åhhh!!! Klarte jo seffølgelig og slette hele innlegget.. Skjer alltid! Men ja tilbake til innlegget, har fått et spm om hvorfor jeg så sjeldent smiler på bilder. Kan fortelle hvorfor, Har nemmelig litt komplekser for å smile. Syns tennene mine er rare, har ikke lyst på regulering heller, mega dilemma eller hva?? Haha, neida. Men ja har faktisk vært på skitur igjen, etter søndags skikatastrofe. Idag streika ikke skiene, men knall og fall ble det.. Haha, er så klomsete! Jeg kan stolt si at jeg både har dottet ned og opp en bakke! Klassen fikk seg hvertfall en god latter da! 
 • 13

  Sol i øyan!

  Haha, meget serriøs overskrift må jeg si.. Har akk vært å kjøpt brukt og sjokolade som skal smeltes og spises til paradise! Og når jeg var inne på tema, så irriterer det meg sykt nor folk skriver hvem som ryker osv! Ellers så har jeg sett på at mamma og kjæresten har skiftet dører. Sykt høyt konkuranseinstingt på begge! Det var liksom om å bli ferdig først! Litt irriterende når de står på hver sin side av meg å gauler! Jaja, da ble det nye dørhondtak også! 
 • 1

  sneek peek.

  Tenkte og legge ut sneekpeek på en outfit. Har litt spessiell stil så vet ikke om alle liker den.  

  Hva synes du?

 • 2

  No pain no gain!

  Fikk tatt noen bilder idag! Yei me.. Neida! Men når jeg er kommet til saken, som egentlig ikke er no sak så tror jeg at jeg må ut idag! Har så lyst på litt kvalitetstid med venner igjen! Er sykt lei av å bare sitte hjemme i ukedagene, som jeg da egentlig ikke gjør.. Men man må få noe ut av dagen! Fast rutine er kjedelig. Så ja, det var vell alt jeg hadde og si inntil videre. Så snakkes vi senere dere!

  Hva gjør du i hverdagen?

 • 7

  Nytt design!@#%<

  Har fått meg nytt design! Var guro som hjalp meg, tusentakk til henne. Er enda ikke helt fornøyd.. Haha, perfeksjonist! Skal lage ny header og muligens kjøpe design! Må bare få bestillt stativ og fjernkontroll til speilrefleksen! Nå har jeg trent og akkurat dusjet, venter ellers på at paradise skal begynne! Som det faktisk gjør nå, hade så lenge!

 • 13

  All around the world.

  Tenkte jeg skulle legge ut et inlegg med masse forskjellige bilder fra plasser og folk rundt om i verden! Har lest et innlegg om dette før og synes det var selv spennende og se og lese. Så her kommer bildene!

  Dette er et hav i et hav, ble shikkelig fasinert av dette! Vil dit.  Verdens smaleste og farligste vei. Dit vil jeg definitivt ikke!

  Verdens fineste skog, den er lilla og helt naturlig og ekte!

  verdens fineste fossefall.

  ve

  Verdens minste hotellrom i naturen. Vildit!

  Synes dette var verdens rareste plassering av et hus..!

  Verdens største hund, OMG!

  Det var det jeg hadde for denne gangen! Om dere syns dette var gøy å lese om så kan jeg sikkert legge ut enda et! :

  Hva synes du?

 • 6

  Outfit!

  Var ikke noe spennende og skrive om eller noe! Følte heller ikke jeg fikk tid til å ta noen spennende bilder.. Skal skjerpe men, låver! Fikk foresten masse poesitive tilbakemeldinger på inlegget igår, tusentakk. Kommer et inlegg senere om noe jeg synes er litt gøy :) Så stay tuned.
 • 47

  Bodyshape!

  Nå kommer det sikkert mange hatkommentarer! Legger ikke dette ut for å skryte eller vise meg lettkledd! Viser dette for at dere kan følge min vei mot mere muskler! Kanskje jeg inspirerer noen andre til og trene også! Det var nemmelig sånn jeg begynnte! Med å se på masse bilder av trente folk. Så plis ikke klikk før dere har lest! Og det at jeg er tynn fra før å trener er jo ikke så normalt å legge ut bilder av, ser mest folk som har mistet mange kilo! Så det er dere jeg vil inspirere :) Dere som tror at vi "tynne" ikke trenger å trene! Håper jeg nådde fram til noen! Kommer sikkert noen før og etterbilder til sommeren!  Har du planer om å begynne å trene?

 • 10

  Er det fortsatt mandag!?

  Haha, jeg har lyst på helg igjen! Må foresten fortelle noe drit kleint.. Jeg og en veninne gikk langs veien fra skolen, så møtte vi på en mann. Han var høy, sur og hadde mørke klær. Jeg klarte seffølgeli og prestere i å si "Shit, han var skummel" Jeg mistenkte han hadde hørt meg så jeg snudde meg for å skjekke, gjett hva som skjedde? Jeg fikk den øyenkontakten med mannen!! Pissa så vidt på meg.. Det er så typisk meg.. Står foresten mellom to innlegg senere "bodyshape" vs "all around the world" Hva ønsker dere fine? :)

  Har dere noen morsomme flauser?

 • 0

  Fuck it..

  Mandagsdeprisjoner her.. Heldigvis bare 2 uker igjen til påske! Eneste jeg tenker på er helg.. Har ellers ikke så mye å skrive om siden jeg kun har vært på skolen fåreløbig! Vi oppdateres senere fininger!

  Fortell meg noe spennende!

 • 14

  Chill grey love!

  Søndager er vel så å si kjent for og være dagen der halve norge ligger på sofan, da er det jo viktig og følge trenden haha! Har faktisk chillet så mye at jeg har fått sånne røde streker på magen! Vet ikke om det er normalt, men får det om jeg sitter lenge i ro! Veldig irriterende å bli avslørt på den måten.. Kos dere vidre i kveld fine!
  Får du sånne merker? 

 • 4

  Haha, for en tur!!!

  Har som sagt vært på skitur idag med Rebekka! Vi ble kjørt opp mot der vi skulle gå, og i det vi hadde satt ut til fots så begynnte det og blåse, og så kom snøen! Det var dritkaldt så vi gikk langs en elv så vi skulle få ly. Da klarte seffølgelig skien min og fryse fast slik at jeg ikke fikk den på igjen.. I snestorm og 50 cm med puddersnø gikk jeg med en ski og en synkene fot! Haha, men alt i alt en ganske fin tur! Og med godt selvskap så går alt fint! 

  Hva har du gjort idag?

 • 0

  Sun day!

  Må være rask! Sola skinner ute og skiene står bare å roper på meg! Skal ut med en veninne å gå på ski, det blir koselig. Har ellers bare sovet lenge og chillet idag, ganske deilig det og! Så vi snakkes etter turen.

  Huff ikke akk et glansbilde.....

 • 9

  NY HEADER!

  Endelig har jeg fått header på bloggen!! Haha, det ble litt rart med designet så det må jeg få fikset! Bildene er faktisk tatt i snøstorm!! Forferdelig kaldt! Så håper dere synes den er fin!! Må nok bytte hele designet.. Men det må jeg få hjelp til av Guro! Er sykt dårlig på redigering av siden.. Men ja her er den:
  Hva synes du?

 • 12

  LØRDAG!

  Idag har jeg tatt bilder til headeren! I SNØSTORM.. Herregud så kaldt! Håper noen av bildene ble bra, men vet ikke! Har hatt en veldig ubehagelig natt siden veninnen jeg sov hos idag datt om! Men nå er det biff, blogges :)
 • 9

  Får header imorgen!

  Sorry for lite blogging idag! Men har vertfall tenkt og få meg header imorgen! Har ikke så mye mer å si akk nå, så stay tuned! Lovelove
 • 12

  ISKALDT..

  Haha, å ta bloggbilder i snevær og med minusgrader er ikke akkurat no godt! Men må man så må man, finest med bilder ute! Også er det jo endelig helg!! Så idag tenkte jeg og Rebekka og bare chille med sjokolade og frukt! NAAAAM.. Er foresten blitt hekta på det, trenger ikke og være gravid for å bli matvrak, huff skreiv jeg virkelig det på bloggen?! Sorry peepz er ikke no diet her for å si det sånn!
 • 4

  Inspirasjon!!

  Tenkte og legge ut litt sommerlige inspirasjonbilder, siden alle bare venter på den! Sitter her i mårnkåpe å ser på reisemål og bikinier! Haha, dette er serriøs øving til prøven vettu! Nei.. Jaja, er vertfall begynnt å bli lyst her oppe i nord! Noe jeg setter enormt stor pris på! Er ikke noe som er verre enn å stå opp i bekkmørke! Ellers skravler jeg bare skit.. Så her er bildene!  Gleder du deg til sommeren??

 • 19

  Bildedryss!!

  Haha, nei! Visste bare ikke hva jeg skulle ha som overskrift.. Tenkte bare og komme innom å dele noen bilder! Og si at jeg har vanvittig lyst på brune øyner! HERREGUD det er fint.. Lurer også på om jeg skal stripe håret blondt til sommern, er så lei det brune! Og er jo egentlig "naturlig" blond.. Hmm forandring fryder? Vi får se!!


  Vs

  Hva synes du?

 • 10

  Who are you to judge?

  Har fått en del kommentarer om hvordan og blogge, hva jeg skal ha på med, at jeg må ha mer innlegg osv.. Vil bare minne de som er negative til måten jeg blogger på at de må huske på at det faktisk er jeg som eier denne bloggen. Heldigvis ikke så mange av de! Men de er der. Nok om det, har tatt en "del" bilder idag siden vi fikk avspasere 2 timer idag! Ahh, var herlig med tidlig fri, og imorgen er det helg! Lenge leve livet sier jeg bare. Men nå skal jeg øve litt til en prøve, så blogges vi nok senere! Kos dere mine fine lesere.
   

 • 20

  Jeg trener ikke for å bli tynn!

  Ja, mange har komfrontert av mange når det gjelder at jeg faktisk trener! jeg har fått kommentarer som " hvorfor trener du, du er jo sykelig tynn fra før av" "æsj, det er stygt og være for tynn" osv,osv.. Jeg kan bare si så lite som at jeg trener for å bygge musklatur og bli litt større! Dette er den eneste måten jeg kan bli større på! Spiser mer enn de fleste men har så sykt høy forbrenning! Noen sitter sikkert og ønsker seg det, men det er ikke så lett! Du får slengt etter deg "ta å spis" "får du ikke mat??". Noe som faktisk har såret meg. Så til dere som tror jeg trener for å bli spinkel, dere tar nok helt feil! 

  (mobilbilder)

  Hvorfor trener du?

 • 10

  New in from nelly!

  Ja, da har jeg ENDELIG fått pakken fra nelly! De er trege, det skal de ha.. Fikk ginapakken for alt en og en halv uke siden! Bestillte de sammtidig.. Men alt passet perfekt, og naggelbh'n var så fin at jeg kunne hengt den på veggen, haha! Ellers så sitter jeg bare og leser i nellys vårkoleksjon! FASHIONFASHIONFASHION.. Her gjeller det og følge med for alle penga! Utroli glad i mote, og mixe å style! Det er liksom min "passion". Har akkurat lakket neglene med glitter og drikker liksogodt en kald snapple mens jeg venter på at det skal tørke! Det var alt jeg hadde og tillføye, chaoo

   

 • 18

  Winter wonderland!

  Har egentlig ikke gjort noe spennende idag, annet en skole og det vandlige! Og er det noen som kan irritere dritten av meg så er det bedrevitene lærere som leser regemang fra punkt og prikke og bruker det som leveregler! Har tatt noen bilder og skal nå og trene litt! Har ikke blitt så mye tid til trening etter at jeg begynnte og blogge.. Huff, må skjerpe meg! Så vi blogges litt senere, chaooo fine lesere!
 • 5

  Norges 10ende hotteste blogger+++

  Ja igår ble det trekt! Jeg kom på 10 plass :) SUPER fornøyd med det, tusentakk til alle som stemmte! Trodde aldri jeg skulle få en plass i og med at det nesten bare var "superkjente" bloggere med! Så var utroli gøy som nybegynner :) Har også en litt chill outfit og vise. Liker den utrolig godt! Spess den vinrøde skinnbuksen! Ahh.. Ellers så sitter jeg bare her og lakker negler og henter ny inspirasjon fra bladet "Style". Utrolig mye fint som kommer nå til våren! Gleeeeder meg! Også tenkte jeg å dele instagrammen min, så har dere noe mer og stalke meg på! Haha, legger for det meste ut ting der :) 

   

  http://www.side3.no/article3582429.ece


  Heter: sofiekarlstad på insta :)
 • 12

  sexy classy!

  HAREMSBUKSER ER TILBAKE!! Det elsker jeg, de er i grunn stygge men man kan faktisk få de fin også! Det beste med de er at det er som å ha på seg joggebukse!! So comfy! Du ser ikke minst elegant ut :) Her er et eksempel på hva du kan mixe til en finere anledning!

   
 • 17

  Fra arvegods til fashion!

  Tenkte og vise dere at ting av gull som du har arver fra eks besteforeldre osv, ikke nødvendigvis må selges og smeltes :) Synes det er så fint med vintage, og når det er så dyrt som det jeg har arvet, så har jeg ikke hjerte til å kaste det i flammer eller få penger for det!

  Hva synes du?

 • 6

  Tatoveringen min!

  Mange har spurt om hva tatoveringen min betyr og hvorfor jeg har tatt den. Det tenkte jeg og svare på! Jeg tok min tatovering på grunn av bestemor og bestefar! Jeg skulle egentlig ha den i nakken som et symbol på liv. Men jeg turte ikke og tok den heller en plass jeg kan skjule den under alle omstendigheter. Det står da "tro håp og kjærlighet" på engelsk. Noe lite men av svært stor betydning for meg. Jeg elsket besteforeldrene mine og hadde et spessielt godt forhold til min bestemor.

  Siden bestefar døde såpass tidlig i livet mitt så husker jeg bare glimt av det! Men gode historier frisker ofte opp hukommelsen! Bestemor var utdannet sykepleier, hun tok seg av bestefar hans siste år og alle sine barn og barnebarn samtidig. Noe som har preget mitt syn på styrken vi bærer! Bestefar datt nemmelig av en stige når han var kun 68 år gammel, på grunn av en filleting han absårlutt skulle fikse. Etter det gikk det bare nedover! Men bestemor hadde han hjemme, stelte å styrte. 4 år holdt bestemor på, fra morgen til kveld!

  Til slutt nektet bestefar og leve og døde fra oss. Noe alle sørget over! Jeg husker enda at mamma bærte meg i hendene og gråt og jeg strøyk henne gjennom håret å sa ikke vær trist. Jeg var kun 4 år! Etter dette gikk det en stund og så ble bestemor dårlig. Som gammel sykepleier sa hun at hun hadde kreft, noe ingen av oss ville tro! Hun skjekket seg hvært år og fortalte hvor vondt hun hadde og at hun trodde hun hadde kreft. Noe ikke legene heller trodde på!! Tiden gikk og bestemor hadde vist det heletiden. Hun hadde kreft.. Noe vi alle hadde sett bort ifra! Kan ikke si hvor mye jeg angrer for det! Etter tunge år med sykdom og pes slapp også bestemor ut. Sommern etter tok jeg tatoveringen min! Love for at jeg elsket dem, hope for at vi håpte og bestemor håpte på at sykdommen skulle gå vekk, fait for at ingen av oss trodde, og at jeg i ettertid må ha troen på det ubeskrivelige og uforklarlige.
 • 14

  statistikken min!

  Har ikke så mye å tillføte på dette innlegge annet en WOW TUSENTAKK! Har klatret helt opp på 58 plass! Kun takket være dere, er så sykt gøy å blogge når man har så mange lesere :)

   

  (1995) 


  (3362)
 • 8

  58 plass, JØSS!!

  Tusentakk til alle som har stemt/ fortsatt stemmer! Setter enorm stor pris på d :) Ja, hva skal man si! Mandag er her og det suger! Hater og begynne full uke!! Det er ikke no gøy når man har hatt ferie! Og jeg skal ikke bynne med leksene engang!! ÅHH, første dag etter ferie åsså lekser???? SERRIØST KENNETH!? Jaja, vi øker vertfall vår berømte humankapital i følge han! ;)
 • 11

  jeg, en av Norges HOTTESTE bloggere?!

  Fikk mitt livs største sjokk idag! Fikk en mld på face om at jeg var nominert til en av norges HOTTESTE blogger! Har blogget i ca 2 uker, å har kommet så langt! HAR IKKE ORD.. Er så utroli glad i alle mine søte lesere <3 Fikk bare enda mer motivasjon til å blogge bra nå! TUSENTAKK ALLE DERE!

  du kan stemme her: http://www.side3.no/m/?articleId=3580818

 • 7

  hvorfor tar vi solarium når vi vet hva det kan forårsake?

  Solarium har vært ute i sikkert alle medier man kan tenke seg.. Positivt som negativt! Hva kan egentlig skje om man tar solarium ofte? Og hvorfår føler vi en tvang til å ta det? Er vi virkelig så opptatt av å være brun? Jeg selv har hatt en periode uten solarium på ca 3-4 mnd!

  Er så redd for kreft og tidlig alderdom. Men i dag var jeg og tok, å så deilig det er! Personelig så er jeg imot 18 års aldersgrense på sol, 16 hadde jeg skjønt. Men 18?! Nei, skal man ikke kunne bestemme selv om man vil utsette seg for skade eller ikke som 16åring? Det synes jeg.

  Tidlig alderdom

  solarium forårsaker at du blandt får fortere rynker, ugjevn hud, prigmentflekker og huden mister sin naturlige spenst! Fant noen blilder der dette kommer klart fram.


   

  Hudkreft

  Mange forbinder sikkert dette kun med føflekker, men NEI! Hudkreft er mye mer, føflekkreft er ikke den mest normale engang. Solarium øker kreftprosenten drastisk! Det er ikke konkrete tall. Men solarium er en stor grunn til økt prosenter i hudkreft. Her er hva du bør se etter:

   

  Så hvorfår tar vi egentlig sol? Jeg vet ikke! Men jeg føler meg ikke bra som kritthvit..  Hva synes du om solarium?

 • 2

  Last night out!

  Utebilder er jo kjent for å være de fineste, not.. Haha, vet ikke hvor mange stygge bilder jeg sitter igjen med idag! Men kvelden gikk rolig for seg og det var koselig! Åsså søndagsmiddag kl 3 dagen derpå, hehe ja! Trenger vel ikke utdype mine tanker om det.. Men maten er sikkert god siden manna har stått å laget den siden i går! oppdateres senere dere!

  Tok kun bilder med iphonen igår, så de ble litt dårlige!
   

 • 16

  Spørsmålsrunden video.

  Fikk ikke svart på alle spørsmålene på grunn av at videoen kun kunne være på 15 min, men håper dere tar nytte i de jeg har svart på! Ellers så var det et helt forferdelig startbilde, på grunn av at jeg spiser godteri, haha!

 • 4

  Naked..

  Føler meg shikkelig naken nå som jeg holder på å laste ned videoen det jeg besvarer spm! Hater å høre stemmen min på film.. Blir ikke å se den selv, haha.. Men hadde litt problemer med å laste den opp så derfor kom den ikke igår! Idag skal jeg være med verdens beste søsskenbarn, Elisabeth som kom igår. Har ikke sett henne siden jul!! Huff.. Så dette blir gjennsynsglede! Snakkes senere!
 • 9

  spm runden filmes idag!

  Ja, jeg har jo da uheldigvis låvet og ha spm runde! Noe jeg selv tror blir ganske kleint! Haha.. Vi får se da :) Så dere har en siste sjangs til å stille spørsmål på denne linken :SPØRSMÅLSRUNDE.

  Idag våknet jeg sykt seint.. Fikk nesten litt panikk siden jeg har så mye å gjøre idag! Så da var det bare å hive seg opp av sengen sminke seg å ta bilder til bloggen. STRESS! Men, jaja her er bildene ivertfall!

 • sofiemk

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits