Sofie Karlstad -
Hjem Add Om meg Kontakt

10

Sun is up!

Idag har jeg som sagt vært på kafe, Som jeg TRODDE var 2, men som faktisk var 1! Haha, you didn't mention that REBEKKA! Kom meg heldigvis ut da, nesten i tide ;) Var veldig koselig å bare sitte å skravle litt. Skjedde også noe ganske flaut. Var noen eldre damer som stirret veldig og visket og tisket, og vi fjortisene trodde seffølgelig dette var negativt. Så vi stirret tilbake.. Når damene dro så kom de bort å sa de bare lurte på hvem vi var, og at de så vi trodde de snakket bak ryggen på oss! Haha, jaja så feil kan man alså ta! 

Hva har du gjort idag?

 • 4

  Just an ordinary bitch.

  Heihei, sto ganske tidlig opp idag! Noe som har skjedd ofte i det siste. Før lå jeg til 2-3! Nå ca 11, noe jeg er glad for. Føler jeg får masse ut av dagen da. Skal på kafe med jentene kl 2, jeg er skrubbsulten! Haha, så vi snakkes etter det :) 
 • 14

  Barbie lookalike!

  Haha, ja! Elsker å gå litt utenom det vandlige! Hater og være forutsigbar. Derfor bestemte jeg meg for og lage et super "rosablogger" innlegg! Ellers så er det herlig med ferie!! Åhh, og sove lenge og bruke tiden bare på ting man ønsker! Ikke lekser og ikke skole..  Hva har du gjort idag?

 • 0

  i buddah stilling med røde lepper! God "helg"

  Hei å hå, her igjen! Sykt stresset! Veronika puster meg i nakken, føler meg så treg! Tok bare noen meningsløse bilder nå jeg, haha! Så kommer sikkert fler av dem ikveld! Men nå har jeg rett og slett ikke tid til mere! Puss hei! 

  Peace out!
 • 16

  Dagens outfit+ FERIE!!

  Ahh, idag har jeg endelig tatt ferie! Haha, merker at man er ganske skolelei! Sovnet til og med litt av idag, heldigvis ikke lenge nok til at læreren fikk øye på det! Det må være det værste som finnes, å være trøtt og i tillegg ha en kjedelig time! Da sovner man.. Ellers så blir det vel en rolig kveld idag! Tror jeg.. Men det oppdateres dere om senere :) chaaao!

  Hva synes dere?

 • 13

  Trenger hjelp!

  Er det noen som har tips? Har fått så utrolig tørr å øm hud på grunn av kulden, Prøver med fuktighetskrem men det funker heller ikke! Trenger noen shikkelige kjærringråd her altså! Gjør alt for å få tilbake den fløyelsmyke sommerhuden!

  Har du noen tips?

 • 14

  Sminken min!

   

  Mange har spurt hvilken sminke jeg bruker, etter at jeg la ut sminkevideoen. Noe jeg tenkte å vise idag! Siden jeg har mye og gjøre osv så var dette et ganske lett innlegg og "skrive". Hehe, så ja!

  Til øynene:  Til leppene:

  Til huden:
  Til brynene:


  Kostene:  Sminkemappe+ Kostmappe:

  Parfymer:
   

 • 6

  New in!!

  Det er ikke noen hemmelighet at jeg er over middels glad i å shoppe!! Åh som jeg elsker det! Idag skulle det bare bli en liten titt, men så fant jeg noe fint.. IGJEN.. Haha, penger er lett og bruke men vanskeligere å tjene, why is that!?!? Så her er de tingene jeg venter hjem nå!


  skjørt lang/kort fra gina: HER 

  No pain no gain top nelly: HER

  Netting top fra nelly: HER

  BH med nagler nelly: HER

  Armeband nagler gina: HER

  Armeband kors: HER

 • 2

  PARTY SØNDAG!!

  Nei, søndager i mitt sinn er hellige, haha! Det handler om og ikke løfte en finger med mindre det er mat du skal nå. Elsker mat og godteri!! Og det er min søndagstradisjon.. Ellers så går alle seriene jeg ikke rekker å se i ukedagene i reprise, så da er det bare å legge seg godt tilbake i sofan og bare slappe av! Elsker søndager sånn sett, og med tanke på at jeg bare har mandag og tir igjen før ferie er heeeeeerlig! Håper alle har hatt en super helg! Blogges alle fine lesere!!


 • 6

  Lørdag, etterfulgt av stygge bilder..

  Haha, ja! Idag har vært en grusom alt som har med utsende og gjøre dag.. Huff, men blogges må det jo uansett! Så har en halv outfit til dere! Wow.. Ellers så er dagen fortsatt ung og vi får se hva kvelden bringer, vet ikke selv hva den blir å gå til! Men noe spennende ivertfall.. Så chaoo så lenge!
  Hva skal du ikveld?

 • 2

  Kvelden igår!

  Igår var jeg som sagt på "jentekveld", noe som var sykt kos! Alle var i godt humør og maten var vel enda bedre en forventet. Det var sykt kaldt ute så var godt og bare være inne med de beste da! Etter vi hadde spist så spiste vi enda litt mer, haha! Vi dyppet frukt i sjokolade, noe som er en favoritt blandt de fleste. Så her er bildene fra igår :D åhh, elsker disse menneskene!
  Hva gjode du igår?

 • 23

  Sommer i februar?

  HAHA, har så lyst på sommer og sol! Og kunne være ute heletiden, grille med venner og lange sommernetter med jentene! Klarer nesten ikke vente.. Som dere sikkert ser!! Hihi, jaja. Nå skal jeg vertfall opp til Rebekka for å ha jentekveld! Gleder meg :D Bilder fra den kommer imorgen! Hade enn så lengeeeee, smask! • 28

  blogg, ikke bare glamour.. The ugly truth!

  Ja det stemmer, til nå har jeg så å si bare lagt ut bilder med sminke osv.. Noe som ikke er meg! Går jo 5 dager i uken uten sminke, og på bloggen skal man være ærlig! Det handler ikke om å se ut som en dukke fra du står opp til du legger deg, ingen gjør det! Så ja, dette er meg i guess..
 • 11

  Treningen min i bilder...

  Kan starte innlegge med å si at dette egentlig er ganske kleint. Men blogge variert må man :) Noen ting er ikke med, som at jeg løper og vandlige øvelser som situps etc! Håper dere liker det jeg har gjort vertfall! Har hatt veeeeldig dårlig tid, men lovet er lovet! Så her er det:
 • 7

  Linkerunden er avsluttet og her er bloggene!

 • 10

  Trening og resultat!

  Hei igjen, mange har stilt spørsmål om hva jeg trener og hvilke kroppsdeler jeg trener. Så jeg tenkte og vise treningen min i bilder i morgen! Med forklaring på hva jeg gjør. Jeg trener da: mage, rumpe, lår og rygg! Så blir og legge ut øvelsene jeg gjør, med tid :) dette er trening for alle, og det er ingen som ikke klarer det :) trekker foresten vinnerne av linkerunden i ettermiddag så dette er siste sjanse til og bli med på den. Fikk også ordnet opp med blogg.no igår, så nå ligger bloggen både på topplisten og på kommunesiden igjen :) 
  Hva trener du?

 • 20

  Kropp og hår

  Spennende overskrift jeg vet!! ;) HAHA, neida! Men siden noen har klaget på at jeg ikke går i daffedress på bloggen så tenkte jeg og provisere litt! Noe jeg elsker!!! Også legger jeg ut favorittbuksen atm! LOOOOVEIT :D og en aldri så liten outfit! Kommer kanskje et innlegg senere om 10 ting som IRRITERER MEG siden ganske mye faktisk, ja irriterer meg! Enjoooy haters and loved ones! xoxo rosabloggern
 • 21

  Linkerunde!!

  Tenkte jeg skulle ha en linkerunde som linkes ut imorgen! Linker ut HELE 5 blogger!!! Vinnere trekkes tilfeldig fra en app :) Så bare kjør på, skriv linken til bloggen din i kommentarfeltet! Good luck :)

   

  Har du lyst å vinne?

 • 21

  Spørsmålsrunde på dialekt!!

  Haha, ja dette blir spennende! Hater og snakke på film, helt utrolig kleint!  Tenkte og ha med veninnen min Guro :) Så vi får se når selve videoen med svar kommer! Regner med i løpet av neste uke! Så still masse spørsmål fram til da :)   Hva lurer du på?

 • 4

  Morning coffe for angry bloggers!!

  Rimelig irritert på blogg.no nå!! De har glemt og oppdatere meg inn. Så bloggen har så godt som forsvunnet.. Den ligger ikke engang i regionen jeg har lagret den i! So angry!!! Ellers så har dagen gått til og lage middag osvosv.. Boring stuff.. Nå skal jeg og kjøpe noe godt og se på film med veninna mi!! Det blir kos :) Blogges senere herlige! • 5

  Summertimes 12!..

  Har ikke tatt noen bilder i dag, sløvt! Så tenkte å lage et innlegg i bilder av sommeren 12! Å gud som jeg savner den! Jeg var i Magaluf, i fjord som året før! Det er så sinnsykt bra der!! Anbefaler absolutt alle å dra dit. Har lyst å dra tilbake nå i sommer, men flytter hjemmefra da og venninnen min fra Sverige kommer også! Så vi får se hva som skjer, språkreise har også vært et tema! Noe jeg har blandede følelser av, fordi det er helt nytt for meg. Å dra en mnd helt alene til utlandet? skummelt men spennende! Vi får se hva sommeren 13 bringer, men noe har jeg bestemt meg for og det er at den skal overgå fjorårets, som blir sykt vanskelig i og med at den var fantastisk!

 • 28

  sminkevideoen!!

  Ja, da har jeg endelig fått laget den, Eller Rebekka for å si det sånn!! Haha, hun er et geni med imoevie så creds til henne!! den ble ikke helt som planlagt på grunn av at speilrefleksen kuttet filmen i begynnelsen og helt i slutten.. Så skal lage trinn for trinn nestegang :) Det jeg viser på filmen er hvordan du kan sminke deg til mer synelige kinnbein, smalere nese, større lepper og øyne! Siden filmen ble kuttet litt brått så kommer det egen sminkevideo for øyne en annen gang! Her er den vertfall:

  ha på 1080p HP :)

   

  Hva syntes du?

 • 9

  Idag har jeg laget sminkevideo til dere!!

  Idag har jeg alså laget sminkevideoen jeg hadde lovet! Måtte stå opp tidlig for og få med meg lyset, det har vært sykt vanskelig for pcn er stappefull og speilrefleksen tar ikke opptak i mere en 10 min av gangen.. så resultatet regner jeg med kommer i kveld/morgen! Vet ikke helt enda, må se hvor lang tid det går. Om jeg i det heletatt får til da, haha! Har tatt noen outfits bilder og av sminken jeg har laget video til, Tok også liksågodt bare et nytt hull i øret siden det passet så bra, haha! DRITVONDT!! Så enjoy...


   

 • 11

  Sminkevideo

  Jeg skal prøve og lage sminkevideo imorgen! Forhåpentlig vis så får jeg det til! Lurer bare på om noen har noen spesielle ønsker til hva jeg skal vise? Tenkte jeg skulle ta helgesminken, Sminker meg nemmelig ikke i ukedagene :) Så skal ta den fineste måten jeg bruker og sminke meg på!! Noe som blir utroli gøy å se om jeg får til med camra oppi annsiktet.. Jeg legger noen bilder nedenfor av hvordan det sminken ser ut på :) Wish me good luck, og husk og følg med imorgen/søndag!!  øyensminken på dette bilde er ikke så fint så blir ikke sånn :)

  Hva synes du?

 • 7

  T.G.I.F!!

  Trodde aldrig den skulle komme haha! Har blogget i fire dager idag så har feiret med bolle!! Neida..Joda! Dagen idag har gått til skole bare, synes fredager går så treeeeegt!! Men er så godt og tenke på at man har litt fri nå. Noen har også fått vinterferie, noe ikke vi får før om 2 uker.. I neste uke tenkte jeg og ha en spørrsmålsrunde som jeg kommer tilbake til senere, men er bare å spørre om ting du lurer på på dette innlegge også! Men vertfall så har jeg er hverdagslig outfit og et pynteoutfit og vise dere idag :D
  hadde ikke sminke på øynene, som dere sikkert ser!! Jaja..
 • 34

  LANGT HÅR UTEN EXTENSIONS!!

  Hårtips som funker!

   

  1. Prøv og la være og vaske håret daglig, i begynnelsen vil det virke fettete så da er det lurt og bruke tørrshampoo. Jeg prøver så godt jeg kan men blir ofte dagelig, det du gjør da er at du dusjer kroppen i varmt vann åsså slår du ned på temperaturen før du vasker håret. For all varme SLITER! Jeg stryker bare shampoo i hodebunnen, dette gjør at ditt pleiede hår ikke skades like mye. Så tar du heller Balsam, Den bruker du fra ørene og ned. Bruk gjerne kur også! Hver gang jeg har dusjet så tilfører jeg Maroccan oil i tuppene på håret (mens det er vått). Når jeg skal tørke håret så snurrer jeg det bare inn i handduken. Ikke knot det til, for da må det børstes. Jeg venter deretter til håret er ca 70% tørt (når tuppene er kun litt fuktig) så greier jeg gjennom håret slik at det skal tørkes rett.

   

  2. Ikke bruk rettetang og hårføner. Prøv og la være og slette håret i ukedagene, lag gjerne en liten konkurranse blant vennene om at du/dere ikke skal gjøre det f. eks alle skoledager. Dette er noe jeg har gjort siden i høst og det har funket veldig bra! Har fått mye sundere hår og det er viktig om du skal ha det langt. Slett det heller i helgene når du skal pynte deg. For å kunne la være å føne så er det lurt å dusje på kvelden, da får håret tørke og det er reint neste dag. Om du ikke klarer og la være med disse, så må du bruke VARMEBESKYTTENDE!!! Bruk en god en.

   

  3. Prøv og ikke ha håret så mye i strikk. Om du skal bruke strikk, så ikke bruk med metall på.

   

  4. Bruk extension børste, det sliter ikke så mye på håret, og får opp floker veldig lett. Har ikke brukt vanlig børste siden jeg fikk min!! Helt forelsket!

   

  5. Ikke farg/strip håret fra brunt til blondt! Dette vil slite veldig mye på håret, men om du vil alikevell så er det lurt å gjøre det på sommeren. Da er håret solbleiket og blir lettere blondt.

  Her er mitt naturlige hår nå, ser ut som det er mye farge forskjell men det er bare for at håret ikke var helt rett og det kom sollys på.   1. fast shampoo og balsam som får håret til og vekse fortere, Det har funket for meg: Her

  2. verdens beste shampoo og balsam!! Lukter så godt! 25% avslag nå! Her

  3. Bed head after party, sammler flisete hår! 15% avslag nå! Her

  4. Bed head Talk, før for 139 nå bare 79!! Lukter sykt godt! Her

  5. MIN FAVORITT!! (fant ikke stor)  Her

  6. Tørrshampoo fra fudge! nå 15% avslag Her

  Var dette hjelpsomt?

 • 7

  Outfit

  Tenkte jeg skulle legge ut en outfit idag, så håper dere liker den! Havnet foresten opp på 92 plass på blogg.no idag :D Så utroli gøy!! Skal skrive et innlegg senere om hvordan man kan få langt hår uten og bruke clips! Og dette er tips som faktisk funker!! Holder også på å planlegge sminkevideo og spørsmålsrunde:) Noe som kommer i løpet av helgen/neste uke! Og vil bare atter en gang si takk for at så mange gidder å lese!!

  Her er outfiten:

 • 34

  Sommerkroppen 13!

  Etter jul lover alle seg selv og trene hardt, Nor halvparten ikke greier og gjennomføre. Jeg har i år lovet meg selv å trene minst 5 dager i uken, noe jeg og Rebekka har greid. Du trenger ikke bruke 3 timer 2 ganger i uken, ta det heller i posjoner og tren reint. Jeg springer 2 km, tar styrkeøvelser for: Rumpe, mage og armer! Noe som har fungert kjempebra. Det tar ca 45-50 min og det er noe en hver har tid til! Det er også viktig å spise rett, noe jeg ikke klarer!!! Haha, mat frister for mye! Men resultat har jeg nå faktisk fått!  Har ikke extention her, kommer et innleg om tips til langt hår i morgen :)))

  Hva trener du?

 • 13

  Hvorfor er Du på topplisten?!

   

  Sto opp i morrest og skjønte ingenting! Jeg hadde fått flere meldinger på face om at jeg var på topplisten. Ble SÅ glad!! Har jo faktisk bare blogget i to dager. Men regner med dette bare er i begynnelsen men, håper jo alle fortsetter å lese! :D Har fått mange positive og negative tilbakemeldinger på at jeg havnet på blogg.no på to dager. Og er takknemmelig for hver og en av leserne mine<33 Skulle bare komme innom for å si det. Kommer et orntelig innlegg senere så stay tuned! Her er linken til bloggen til en venninne som virkelig har hjulpet meg med alt på bloggen! Setter stor pris på det, Love you

  http://guuro.blogg.no/

  Herlige lesere!!

  

 • 15

  Søvnløs natt!

  Natten til idag har vært helt forjævlig. Jeg har ikke turt og sove! Som mange vet allerede så spøker det her. Noe du velger selv om du tror på! Våknet mitt på natten av et dunk på lofte, fikk panikk og la meg hos mamma. Noe som viste seg og ikke være lurt. Jeg hadde akkurat sovnet, så kjenner jeg at mamma begynner å riste.. Hun var helt annspent å virket redd, da jeg vekte henne så viste hun ikke at det hadde skjedd en gang! Og det er ikke første gang det skjer heller! Så inatt har jeg vært våken.. Turte rett og slett ikke å sove!

  Dagen idag har gått til trening og å fikse noen småting her! Har enda ikke fått bloggen helt ferdig, men det kommer! Også vil jeg bare takke alle for og lese bloggen min igår! Trodde virkelig ikke så mange kom til og gjøre det!

  Noen bilder fra helgen:
   

   

   

 • 3

  Noe jeg aldri skulle gjøre!!

  Jeg har laget blogg!! Haha, utroli ulikt meg.. Men i og meg at mange av vennene mine blogger og det ble mer og mer interesannt så tenkte jeg nå bare å prøve! Har ikke fått bloggen skikkelig enda, men jobber med saken! Mangler også header som jeg tror jeg får fikset før uken er omme. Håper seffølgelig at alle blir å lese.

  så fjortis.. 


  Lovelove- Sofie

 • 6

  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • sofiemk

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits