Sofie Karlstad - hits
Hjem Add Om meg Kontakt

3

HEMMELIGHETEN TIL BRUNFARGEN!

Reklame | Tancare

Så jeg har fått ekstremt mange spørsmål om hvordan jeg blir så brun, hvordan jeg holder på fargen og hva slags produkter jeg bruker? Så tenkte å skrive et lite innlegg om det som dere følgere på Instagram kan klikke inn på og lese i mer detalj. 

 

Først og fremst? hvordan blir jeg så brun? Jo, det skal jeg fortelle dere? Det er takket være TANCARE! Når man bor i Norge og skal ut i sterk sol som huden ikke er vant med blir man ofte fort brent samt at man ikke får den fargen man ønsker seg. Derfor er dette produktet bare helt genialt! Ikke bare funker det uten at du soler deg (ja det stemmer faktisk, du blir også brun uten sol av disse), men du blir brunere når du soler deg i solen av disse, og fargen sitter mye mye lenger!

Jeg begynte på TANCARE for 1.5 år siden før en 1-måneds tur til Thailand. Etter det holdt jeg på fargen helt til sommeren (ca 4 mnd uten sol). Som mange kanskje vet så ble jeg brunere enn noen gang i Thailand så kan med hånden på hjertet si at produktet funket.

Så hvorfor startet jeg på TANCARE? Jo fordi det inneholdt ingredienser som kobber som gjorde meg naturlig brun uten å sole meg. Det gjorde at fargen satt dypere samt at fargen ble mye mørkere.

For å få ekstra god pris på produktet kjøp nå (annbefaler å kjøpe to esker)  klikk HER

 

 

 

 

Trykk på "TANCARE" for å bestille nå: TANCARE

 • 7

  7 Tips til langt og fyldig hår!!

  Annonse//

  1. Bruk extensionbørste!

  Når du bruker en extensionbørste istede for en normal vil du miste mindre hår, samt er det skånsomt å löser floker uten å slite på håret! Extension pörsten jeg bruker er fra Björn Axen.
  2. Børst håret helt flokefritt før dusjen.

  Jeg børster alltid håret før jeg dusjer, jeg er også forsiktig når jeg vasker det med shampoo å gnugger ikke alt håret i en vase, jeg tar hendene forsiktig igjennom slik at jeg ikke floker det.

   

  3. Shampoo og balsam.

  Jeg bruker bare shampoo i hodebunn å ikke lengre ned i håret enn til ørene. Balsam/kur tar jeg fra ørene og ned dette rengjør også håret!
  4. Kuring 2 ganger i uken.

  Jeg kurer håret iaf 2 ganger i uken, jeg har spesifikt to dager jeg vet jeg skal kure håret og det er søndag og torsdag! Jeg bruker en kur fra SP (Luxeoil).

   

  5. Ingen føning eller sletting!

  Jeg lar ALLTID håret luft tørke, jeg setter det opp i en turban ca 30 min så tar jeg handuken av å lar det tørke. Jeg gnugger heller aldri håret i handuken. Sletting av hår er forbudt, sletter max håret 13 ganger i året!
   

  6. Pleie

  For å pleie håret bruker jeg keratinboost og oljen til Sp Luxeoil! tar alltid dette i mens håret er bløtt, om jeg skal bruke varmeverktøy så har jeg også i Kérastase keratine thermique som er en varmebeskyttende krem!

   

  7. HAIRCARE! Den viktigste!

  HAIRCARE er et kosttilskudd som jeg har gått på en god stund nå, forige sommer klippet jeg håret relativt kort (midt på ryggen)  og nå er det helt ned til rumpa igjen! Det vokser ikka bare ut å blir slitt og ødelagt, det er sunt også! Håret mitt etter jeg begynte med haircare har vokst ca 1 til 1,5 cm i mnd, det vet jeg da jeg har svart hår og blond ettervekst! tar alltid to tabletter før jeg legger meg. Grunnen til at kosttilskudd vil hjelpe deg med fylde og lengde er jo at hårprosessen starter innefra, har man ikke et superbra kosthold der man får i seg disse vitaminene så går det først å fremst ut over hud, hår og negler. Derfor går jeg på HAIRCARE. Samtidig er det viktig å ta vare på håret når det har vekst ut som jeg har skrevet ovenfor. 

  I dag får du hele 50% RABATT på HAIRCARE  --> HER <--  Processed with VSCO with c1 preset

  Har du noen bra hårtips?
   

 • 21

  Sånn får jeg hvitere tenner!

  Vil starte innlegget med å si at dette er et sponset produkt, men jeg velger å fortelle min sanne mening. Jeg fikk tilbudet om å teste ut et tredels sett med tannblekning fra hvitetenner.net som jeg fikk veldig bra resultater av! Jeg har for det meste brukt (supero pro whitening strips) som jeg ærlig ikke hadde helt troen på først, men i forhold til de stripsene jeg har brukt før var denne lett å ta på! Den satt hele tiden og ga resultat allerede etter første gang! Jeg fikk også et skyllevann som var helt genialt (instant whitening rinse), jeg bruker den om jeg har dårlig tid å skal noe viktig, eks på skolen, fest, bursdag, på middag! Den gjør tennene dine hvite i 5 timer, synes vertfall det er den beste opfinnelsen siden oppvaskemaskinen ;) Fikk også en whitening penn som er lett å påføre, den har jeg ikke brukt så mange ganger! Alt på nettsiden er nesten på salg, så annbefaler alle å stikke innom: hvitetenner.net  her er de produktene jeg har prøvd ut, designe har endret seg litt. Har linket til alle tingene i teksen ovenfor!  Har du testet noen av disse produktene?

 • 4

  Crazy face's

  Haha, lager bare et lite innlegg nå før jeg skal å ta noen bilder! Det er sykt merkelig vær her, grått å trasi men alikevell sinnsykt varmt! Herlig. Tror vi skal bade senere også! Håper det, blir kos vertfall, kanskje een aldrig så liten tur ut og! Vi får se hva dagen bringer! Kommer flere innlegg. Blogges!  Hva skal dere bruke dagen på?

 • 36

  Rumpe, pupper, mage og lår!

  Krav til jenter er store, de skal se ut som barbie dukker, selv vil jeg innrømme at jeg ønsker drømmekroppen! Drømmekroppen der man ikke vil forandre på noe. Ofte ser man inspirasjonsbilder av jenter som har akkurat det man selv ønsker, er det sundt? 

  Er det sundt å ønske seg en kropp man kanskje ikke er bygget til å ha? Jeg tror ikke det, da benytter mange jenter seg av plastisk kirurgi. Noen ligger kanskje på operasjonsbordet for å overleve mens andre ligger der og risikerer det for to cup-størrelser opp. 

  Jeg er fornøyd med kroppen min! Oj, har man ikke lov å si det? Man blir i dag sett på som selvgod om man er fornøyd. Jeg sier ikke at jeg ikke har ting jeg vil endre på, men jeg har lært meg å leve med det jeg har fått utdelt! Jeg jobber meg også opp!

  Få det bedre med deg selv, ikke ønsk andres kropp, skap din egen. Vær fornøyd å gå i akkurat det du føler for, for da blir livet så mye lysere! Skal du gå å misunne andre å være sjalu så vil dagene bli fylt med unødvendig negativ energi! Kanskje du ikke har de flotteste puppene eller den største rumpa, men den som elsker deg vil ikke bry seg om det!

  Hva gjør du for å oppnå drømmekroppen?

 • 11

  VIDEOBLOGG!

  Haha, ja! Har faktisk laget en spontan videoblogg! Den ble sykt klein å jeg så ikke ut å den er ikke redigert så ja, the ugly truth! SHIT.. Håper dere liker videoen å at dere kanskje fikk svar på noe dere lurte på! Litt private ting kommer desverre også fram! Må bare le av forsidebilde, dør..

   

   

  Lurer du på noe?

 • 10

  Outfit!

  Mange som har klaget på at ikke jeg har outfit's her på bloggen, så tenkte å ta et idag! Er så sykt stressa så får ikke skrevet så mye. Alt med Oslo bilettene ble knot så nå må jeg bestille de! Rebekka drar imorgen å må rekke å være litt med hun også! Så prioriterer ikke bloggen nå! Blogges imorgen!


  Chhaaaao!

  Hva skal dere ikveld?

 • 13

  Hvordan se bra ut uten sminke-Tips!!

  Tenkte å dele den geniale øyenbryns og vipprkremmen med dere. Den kan så å si kjøpes overalt. Dette er ikke et sponset innlegg. Her får dete se hvordan man blander, setter på og resultatet etter. Det er viktig at om dere ønsker brune bryn og svarte vipper så fjærn på brynene først! Jeg har på brynene i ca 2 min.

  Påfør kremen med børsten som følger med!  Resultatet synes jeg selv blir veldig bra!  Hva synes dere?

 • 13

  Nå er jeg ferdig!

  Nå er jeg ferdig med skoleåret, har vært et herlig år! Begynte faktisk å gråte når Kenneth (lærern) holdt sin siste tale, beste lærern i verden! Har blitt så utrolig glad i han å alle andre i klassen! Nå skal vi da alle skilles, noe jeg mener er veldig trist. Vi skal alle ut i verden å flytte fra vårt trygge hjemmplass! 

  Det skal bli godt å flytte også, men vil savne tilbake! Nye venner får man jo alltids, men de jeg har nå er så utrolig gode! Vi har fått så sykt god kjemi alle nå den siste tiden. Blir ikke godt å flytte fra de! Forhåpentlig vis så flytter jeg og Rebekka sammen! Vi blogges, skal ut med mine beste pier!


   Når er dere ferdig på skolen?

 • 30

  Jeg har sex for lesere!

  Ja da har det seg altså sånn at enkelte har funnet ut hvorfor jeg ligger på topplista, jo fordi jeg ligger meg til lesere! Er folk syk? Folk finner opp så mye sykt at jeg holder på å spy. Lurer på hva de sliter med egentlig..

   

  Men nok om det! I dag skal jeg på min andre avslutning på skolen, så skal ordne meg å kanskje lage noe mat med Rebekka. Igår hadde jeg å Guro det SYKT morsomt! Vi stelte nemmelig rabarbra å spiste det med sukker på! Haha, holdt på å dø av latter da jeg slo hun med de blarne, for hun datt faktisk rett i grusen. FIKK DET PÅ FILM! Ler enda. Hva gjorde dere i går?


  Hva skal dere idag?

 • 29

  Skjønner godt at dere hater meg!

  Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg skjønner det faktisk. Noen har en tendens til å hate folk som lykkes, noen har en tendens til å hate noen de aldri har møtt/ sett eller snakket med. Hvordan kan noen hate deg uten å kjenne? Jo, fordi de har mindreverdighets komplekser. Noen klarer bare ikke tanken av at noen klarer ting, oppnår ting eller lever drømmen.

  Mange sier at haters er sjalue, men det tror jeg ikke alle haters er, men klarer bare ikke finne ut hvordan de kan hate meg så sinnsykt høyt når jeg ikke har gjort de noe? Ja, jeg er en jente med sterke meninger. Ja, jeg oppnår mye av det jeg vil og ja jeg er klar over at noen av tingene jeg gjør vil provosere. Men tenk, er det en grunn til å hate meg?

  Hva vil det si å hate? Vet folk egentlig hva de driver med, bruker fritiden sin på å skrive meg lange hat meldinger / brev. Bortkastet tid sier jeg, fordi jeg leser ikke gjennom stygge omtaler om meg uansett. Det som er bra med haters er at jeg får motstand, elsker motstand, for det gjør meg så mye sterkere! Haters is motivaters. Så før du tror du knuser meg så vil jeg at du skal tenke deg om, hvem er det som er størst av oss? Jeg som bruker tiden min på å leve eller du som sitter bak tastaturet å fylles med hat hver gang noe jeg gjør provoserer deg? Jeg vinner.

   

     Hva synes du om haters?

 • 33

  Sol å varmt!

   

  Nå er det endelig kommet litt fint vær igjen! Så nå må jeg bare kjappe meg så jeg rekker enda litt av det! Har hatt årets siste skoledag i dag, så nå feirer jeg med cola og godteri! Sund jepp.. Det er lov av og til da. Det er spesielt lov på en dag som denne. Håper ukene framover vil bringe fint vær! Må bli brun. Vi blogges senere!
  Hva skal dere bruke dagen på søtinger?

 • 10

  FINALLY SUMMER!!

  Nå er det sommer alså! Gud så godt. Ventet sykt lenge på ferien! Har også fått en syyyyyyk nyhet, begynte å gråte i natt på grunn av den, men kan ikke sladre ennå! Blir herlig å fortelle alle dere den. Idag har jeg vært på sommeravsluttning på skolen å spist grillmat. Nå sitter jeg og jentene å bare snakker! Vi finner vel på noe utover kvelden. Kos dere masse idag!  Hva skal dere gjøre idag?

 • 12

  Stilen min og want's!

  Mange har spurt hvilke nettbutikker jeg bestiller fra og hva som er favorittene! Noen har spurt om jeg kan lage en "collage" med bilder av hva jeg synes er fint å hva jeg vil ha, tenkte å gjøre det nå! 

  Tenkte å bestille de tingene her! Har laget de til outfits så dere kan se helheten! Alt jeg har lagt sammen er fra: http://www.nastygal.com/ De har utrolig mye fint.
  Hva synes du? • 10

  Shoppings Kick!

  Åhh, hater å bruke penger! Føler meg rett å slett skyldig etterpå! Igår fikk jeg et sånn kick å kjøpte en normal shorts til 900kr.. Huff! Jeg flytter liksom ut nå.. Skal å kjøpe macbook en nyere versjon! Må virkelig skjerpe meg. Men det jeg kjøpte var fint! Synes ivertfall jeg. Kanskje det ser litt spessielt ut akkurat nå, men til det jeg har tenkt så blir det kult! Resten av dagen blir jeg å bruke til å se film og spise snop! Så vi blogges!

  Begge fra nelly!
  Hva skal du idag?

 • 19

  0 sminke og søndag!

  Det er så vanskelig å vite hvilken dag det er når det er ferie! Men vi bynner på imorgen. Noen dager igjen bare, men blir ikke skoledager! Vi skal bare rydde ut og levere bøkene og sånn. Typisk at det også er fint vær akkurat nå når jeg må blogge! Legger sikkert inn et innlegg senere og skriver litt mer! Noen som har noe de ønsker jeg skal skrive om så skriv det! Open for alt, så blogges vi senere fine! Chao


  Hva har du gjort i helgen?

 • 26

  Svar på spørsmålene!

  Hvor høy er du? er ca 164-5 veldig lav! Haha.

  Hvor mye veier du? Veier 43-44 :)

  Har du alltid hatt slik flott midje og hofter, eller har du trent noe spesielt? Nei det har jeg ikke, har alltid vært tynn, men formen kom etterhvert.

  Hva spiser du iløpet av en dag? MASSE! Er ikke sunn, spiser alle måltidene i tillegg til godteri, potetgull å småsnacks! Haha..

  Har du noen kostholdstips? Proteinshakes, kylling og fisk! Det er det du får mest igjen for treningen av!

  Har du noen gamle bilder av deg selv? Haha, ja et! Av meg å en hund jeg ble forelsket i fra Kreta gikk i 3 klasse! Gud..


  Når tok du piercing i navlen, var det vondt? Jeg tok når jeg var 13, å nei var ikke vondt. Var ekkelt å var øm i noen dager etterpå :)

  hvilke blogger leser du? Leser de fleste på topplisten, å venner sine!

  kan du legge ut treningsprogram? det kan jeg sikkert gjøre :)

  eller hvilke øvelser som er effektive? Sqats! Men vet desverre ikke hva de andre heter..  Har du sillikon? Nei det har jeg ikke, men har planer om å ta! Vi får se.

  Er du singel? Ja jeg er singel!

  Hvilken gutt er din type? En som er litt brun i huden(sommerbrun), med fine øyner! En som ser vellstelt ut på lik linje som at han har vett i hode :)

  Hvor bor du? Jeg bor i finnmark, å etter sommern bor jeg i alta :)

  beste jentevenn? Allerbeste jentevenn er Rebekka Eriksen! Vi deler alt, men har også Guro Olsen ( http://guuro.blogg.no/ ) Charlotte Leinan, Anja Martinussen og Ine Leinan! Så har jeg to framtidige å det er Solveig Heggeli og Veronica Berg!! 

  å guttevenn ?Guttevenn er definnitivt Marius Berg! Så glad i den gutten, å vi har holdt sammen siden vi gikk i barnehagen. Har også Patrick Hansen!

  Beste mine! (gammelt bilde)

  Siden det var så fult på jentebestevenner så må jeg nevne Carita hansen, Veronika Rassmussen og Frida Olsen her!

  har du et godt øye til nån atm? Njjaa, kanskje! Hihi

  syns om mæ ?:D Herlig jenta! Som jeg savner sykt mye!

  har live ditt forandra sæ nåt etter du blei blogger å ''kjent''? Hmm, folk vet jo hvem jeg er så sånn sett, men vil si livet er det samme! Litt mere mas, men det må man jo tåle.

  Jeg har veldig liten rumpe å jeg føler ikke at squats funker, men har du sett fremgang på deg selv? Jeg føler det hjelper ja! Eller kanskje jeg bare arver mamma sin store rumpe!   Noen gang vært i Trondhjem? faktisk IKKE! Haha, tror det er den eneste storbyen i Norge jeg ikke har besøkt!

  Hvor ofte trener du? det kommer ann på! Men 2-3 ganger i uken kanskje.

  har du lyst på barn? Ja, men det blir lenge til! Utdanning kommer først.

  bor du alene? Etter sommern gjør jeg det! Flytter ut fra min kjære mor.

  Det var de jeg årket i denne omgangen! Håper dere er fornøyd!
 • 40

  Spørrsmålsrunde!

  Tenkte å svare på noen spm, mange som lurer på ting i kommentarfelte. Har du noe du lurer på så spørr! Avslutter å svarer allerede i kveld! Vet ikke om det blir i form av video eller skriving, får se hvor god tid jeg har senere.


  Noe du lurer på?

 • 16

  18 PLASS!

  Dere er gale, fikk sjokk igår natt da jeg var rykket opp til hele 18plass! For meg er det jo sykt stort. Håper jo på å kunne holde meg oppe men det er ikke noe jeg regner med. Dette er bare for en kort stund tror jeg, men tuuuusentakk til dere forde! dERE HAR VÆRT SÅ POSITIV. Idag sto jeg opp ganske seint fakrisk, sånn 10 min siden. Har ikke lagt noe planer for dagen, men tror det blir grilling å kanskje telting, vi får se hva dagen bringer! kommer et innlegg senere også. Dette var bare et kjappt et.
 • 16

  Skjønner ingenting!

  Statistikken bare øker å øker! Helt sykt, aldri vært så langt oppe som idag! Bare på noen timer har 16500 vært innom bloggen! Og av de over 7500 lesere! Dere er så herlige gud. Blir i godt humør av å logge inn å lese alle de fine tillbakemeldingene. Nå chiller jeg bare med vennene mine så skreiv bare et kjapt innlegg! Hei så lenge.

  Æsj..Det eneste jeg hadde!


  Hva skal dere bruke kvelden på? 

 • 25

  BIldedryss fra idag!

  Har vært å tatt endel bilder idag. Tenkte og legge litt av de ut på bloggen i dag så kommer sikkert resten inorgen! Stresser litt for jeg skal grille med piene mine senere! Som vil si om 10 min, haha! Kommer kanskje et innlegg litt seinere om jeg får tiden! Så fram til da så får dere nøye dere med dette!


   Hvilket likte du best?

 • 35

  muscle-Showoff!

  Tenkte å vise dere treningsresultatene mine idag! Jeg er seffølgelig ikke ferdig å trene og vil ha enda mer markerte muskler! Mange spørr meg hvordan jeg trener og hva. Og det ligger et innlegg lenger ned som viser akkurat det! Hva trener du?


  Har du oppnått sommerkroppen 13?

 • 8

  Hvordan gutter liker jeg?

  Tenkte jeg skulle lage et inlegg der jeg skriver hvordan gutt jeg er på utkikk etter! Mange er sikkert enig og uenige i hva jeg liker.

  Liker gutter som er sikkte på seg selv og kan gi seg til deg, men ikke når det blir for mye og de blir selvgode å cockye.

  Liker at gutter tar litt insjativ og ikke føler at de er for gode til å starte en sammtale, liker at de kan ta deg med på ting og være litt uforutsigbare. F.eks ta deg med på en tur som ikke er planlagt.

  Liker at gutter er gavmilde, at de kan spandere en middag på deg eller gjøre noe romantisk.

  Liker at gutten er pen å se på og at ikke alle jenter har vært med han før meg, liker at han får en del oppmersomhet å at han er litt hard to get.

  Liker også at gutten ser bra ut å har fin stil. Men det er egentlig bare et + i boken.

  Liker også eldre gutter. Vet ikke hvorfor men 18+! Vet om noen under å men det er få.


  NAM!!

  Hvordan er å ser din drømmegutt ut?

   

   

 • 37

  VICTORIA'S SECRET GUIDE!

  Gud, igår fikk jeg endelig bikinien min! Den var sååå fin å man så brun ut i den. Gleder meg sykt mye til å få brukt den! Bestillte fra nettsiden. Mange lurer sikkert som meg på hvor mye de tar i toll å hvor lang tid det tar osv. Det tenkte jeg at jeg skulle fortelle.

  Victoria's secret shoppings guide:

  Hvor lang tid tar det før jeg får pakken: For meg tok det 5 dager fra jeg bestillte til de sendte den. Det tok 16 dager fra den var sendt til jeg hadde den her(finnmark). Så de som bor sørpå vil få den etter 9-12 dager. Tilsammen fra jeg bestillte så tok det jo da 21 dager!! Ganske lang tid, men definitivt verdt tiden å pengene!

  Hvor mye toll og moms må man betale: Mange tror det lønner seg å kjøpe mye når man alt skal shoppe fra utlandet og at tollen blir billigere på sikt da. Det er helt feil! Jo mer du bestiller jo mer må du betale i toll å moms. Det blir dyrt om du skal bestille for noen tusenlapper. Så husk på jo mindre du kjøper desto mindre tollavgifter blir det. Jeg kjøpte en bikini å det ble nøyaktig 287,- !

  Kvalitet: Kvaliteten på bikinien er faktisk ikke til å tro! Den er supergod å ha på seg og veier stort sett ingenting. Har hørt at uansett hvor mye du vasker tøyet derfra så holder det seg like fint. Noe jeg har stor tro på! Så da er det invistering, du kan ha en bh fra victoria's secret i sikkert 2-3 år å de billige vet vi jo alle er vonde å blekner i vask. Så jeg anbefaler å bare bestille fra VS!

  Størrelse: Mange lurer jo på om victoria's secret er store eller små i størrelsene og jeg vil se de er som norske. Jeg kjøpte min i 32D som høres veldig stort ut i cup str. Men når jeg er en B normalt så måtte jeg ha det i denne bikinien. Har trusen i xs og den er også passelig. Det er en str guide på selve siden så om du er usikker mål å sjekk. Litt kjipt å få noe som tar så lang tid åsså passer det ikke.

  Håper det var nyttig info.
   


   

 • 1

  Rabattkode-Vippeserum!

  Har da fått rabattkode til dere, 100 kroner avslag. Vippeserumet er fra Xlash og det er det jeg bruker! Så om du har tenkt å bestille det så gå inn på denne linken: http://www.xlash.no/Produkter/lange-oeyevipper?campcode=sofiemk.

  Dere Kan også bruke koden: SOFIEMK når dere bestiller.

  Har foresten fått bikinien min fra victorias secret!! yeeei! Viser imorgen.


  Vurderer du å bestille?
  


 • 9

  Ikke så glad..

  Vet ikke hvorfor, men sto rett å slett opp og var sur å grinete. Har derfor sovet lenge og ikke gjort en dritt! Håper vi finner på noe ikveld. Tenker meg vi jentene finner på noe sprell. Atm sitter jeg bare å sminker meg, hører på musikk og skriver et aldri så kjedelig innlegg. Må finne på noe lurt å skrive om imorgen! Har dere noen forslag?

  Bildene er fra igår

  Hvilken dag har du idag?

 • 12

  Dagen idag!

  Dagen idag har gått veldig fort, vi kom på skolen 20 min på 12 spiste kake å brus, og gikk hjem. Nå har vi vært å spist etterfulgt av filmkveld! Alle i klassen gikk ut å spiste idag og feiret at vi enderlig var ferdig på skolen. Syyyyykt deilig. Vi har fri resten av uken og nesteuke går vel til tull å vas. Når slutter dere av?

  Hva har dere gjort idag?

 • 12

  Mine ekte øyenvipper etter-Xlash!

  Nå har jeg jo brukt Xlash i noen mnd å har allerede fått fyldige lange vipper! Farget øyenvippene igår å trenger faktisk ikke bruke sminke lengre. På bildene under har jeg 0 mascara å 0 eyeliner! Det er kun ekte vipper! Har heller ikke vippeextansions om noen tror jeg lurer dere. Er sykt fornøyd med resultatet å vil at alle skal prøve det! gå da inn på http://www.xlash.no/Hjem/ ! Har du erfaring med vippeserum? Fortell meg gjerne hva du synes!


  Hva synes du?

 • 13

  Bitches i'm back!!

  Nå er jeg begynt igjen! Denne gangen er jeg her for å bli, er ferdig med alt som heter skole og er klar for litt mere tid til dere! Det er så godt å logge inn igjen å se på alle de herlige kommentarene deres. Har foresten kun mobilbilder atm, fant nemmelig ikke speilrefleksen min igår, buhu! Neida, men trodde faktisk at jeg hadde mistet det.. Om dere har noe dere ønsker å vite eller noe jeg kan blogge om så si ifra! Så blogges vi i morgen!
   

 • 53

  Innkjøp fra London.

  Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har kjøpt i London. Det var rett å slett så mye at jeg ikke gidder å si hvor alt er fra. Så om noen lurer på hvor ting er fra så spør meg i kommentarfeltet. Jeg innså først nå hvor mye jeg har kjøpt, haha.. Måtte kjøpe en extra bag for å få plass til alt. Tok ikke med alt, har noe hår og ørepynt som ikke kom med. 


  Hva synes dere? • 13

  London 13!

  Som de fleste kanskje har fått med seg så har jeg vært i London i bloggpausen. Var der med klassen og vi hadde det så utrolig gøy! Jeg delte rom med besteveninnene mine Guro og Rebekka. Guro har foresten blogg!! www.guuro.blogg.no stikk innom! Vi hadde kort tid der så tiden brukte vi på: Sightsing og kjente steder i London, Shopping og i en Fornøyelsespark litt utenfor London. Jeg shoppa så mye klær at jeg måtte få hjelp til å bære, i bytte mot å shoppe noen bygaver og smiske litt seffølgelig.. Tenkte jeg skulle legge ut innkjøp seinere!  Har du vært i London?

   

 • 39

  Jenta ingen viste hvem var!

  Fått mange spørrsmål om hvem jeg er? Hvem er jeg egentlig? Ei jente med separerte foreldre som for i finnmark! En liten blogg som ble stor! Idag har jeg hatt over 3000 lesere, herre! Vet ikke hva som har skjedd. Jeg har bursdag 13.mai, som kun er en uke til! Haha noe jeg helt hadde glemt.. Hadde ikke mamma å besteveninnen min Rebekka sagt det, så hadde jeg vel ikke kommet på det før det sto gratulere på veggen min, haha fjern! Lurer på om jeg skal begynne og blogge igjen? Hva synes dere?   Vil du at jeg skal starte igjen?


 • 38

  Long time no see!

  Hei igjen herlige! Tenkte jeg skulle komme innom en tur idag! Er litt trist å ikke blogge egentlig! Starter vel opp ganske snart! Ser også at en del var innom igår og idag og det på grunn av offentlig facebook! Det var det jeg i hovedsak ville nevne så alle får med seg hva som var hensikten. Jeg åpnet ikke facebook så alle kunne like bildene, kommentere og hate, jeg åpna den sånn at dere lesere og andre kunne følge meg der etter at jeg slutta. Så igår ble facebooken min rett og slett fylt med varsler osv, og da også hatkommentarer, meldinger osv! Det virker som at folk tror de har rett til å spy ut ting om kroppen min?!

  Hmm, etter oppdragelsen jeg har hjemmefra så skal man holde stygge meninger for seg selv? Eller har det endret seg? Folk har følt seg så frie til å  kommentere nesten alt ved meg. jeg fikk kommentarer som "stygg redigering" "kan jeg donere litt macdonalsmat til deg?" Å masse jenter som mente kroppen min ikke var bra nok. Og da lurer jeg bare på who are you to judge?. Blei så lei alt snakk om at jeg faka kroppen min med redigeringer og korsett og alle andre hjelpemiddler som finnes, så jeg la ut et bilde. Bildet tok jeg med tlf med en tettsittende kjole så folk kunne se. Det var da alle klikka! Det har gått langt nok nå! Jeg kommenterte stygt tilbake ja! Men når noen kommenterer MITT bilde på MIN facebook og slenger drit og ber MEG holde kjeft da er det noe i hjernen som ikke funker som det skal. 

  Til alle dere som har stått på å støtta meg, tusentakk!! Setter pris på hver å en av dere og prøver å svare dere alle tilbake! 

  Har bare noen bilder fra helgen

  Hva er det værste du vet?

 • 14

  Nytt sammarbeid!!

  Har nå for første gang sagt ja til å "reklamere" for et produkt. Jeg kommer ikke til å lyge selv om det er sponset. Grunnen til at jeg sa ja var at jeg i utganspunktet hadde lyst å prøve vippeserum, og når jeg da fikk muligheten til å prøve "Xlash" som er markedets beste vippeserum så sa jeg ikke nei.

  Jeg har brukt det kun i to dager og merker at jeg begynner å få mere vipper! Bruker det natt og morgen, i og med at jeg ikke bruker mascara i ukedagene så vil jeg jo ha fyldigere vipper. Kommer også et innlegg med før å etterbilder. Tenkte og gjøre det om ca 2 uker. Det beste med hele sammarbeidet er at dere får en rabatt på 100 kr ved bestilling hos (rabatt koden kommer i neste innlegg om Xlash): www.xlash.no/  

   

  Før og etterbilder av en bruker av xlash!! Utrolig fint.


  Som dere da ser så er Xlash helt naturlig og bygger opp vippene ikke sliter de ut.

  Vil du prøve Xlash?

   

   

   

 • 33

  Slutter å blogge!

  Ja, du leste riktig! Har vært høyt oppe med bloggen og har vært til en stor forandring å komme så langt på så kort tid! Har hatt så utrolig mange positive lesere som jeg setter enormt stor pris på! Det har vært hele årsaken til at jeg har giddet i det hele! Har vært på topplisten siden jeg pegynte og var oppe på hele 52 plass. Fikk være en av norges 10 hotteste bloggere å har fått utroli mange hyggelige mail's. Men nå må jeg konsentrere meg om andre ting framover. Kommer sannsyneligvis noen innlegg en gang i blandt men ikke fast som tidligere. Har også tenkt å bynne å blogge igjen til sommern! Grunnen til at jeg slutter nå i en stund er at det må øves til eksamner osv. Har også lyst å tilbringe så mye tid som murlig med venenne mine før jeg flytter. Og hard trening fram til sommern står også på listen. Så vi blogges 

  Om dere vil ha daglig oppdateringer å bilder så har follow meg på instagram: SOFIEKARLSTAD 
 • 8

  Værfast!

  Ja, som kanskje noen fikk med seg så ble jeg og Rebekka værfast i Kjøllefjord! Haha, vi hadde ingenting med oss, heldigvis har vi de beste vennene man kan få! Vi sov over hos ei jente som heter Karoline Lyngedal! Det var veldig koselig, vi var samla masse folk og spilte kort og så paradise mens vi lo så mye at man skulle tro hele gjengen hadde six-pack idag! De som sov over var: Rebekka, Maryanne, Maja, Karoline, Tobias og Meg! Sykt mange men det var det som lagde stemningen! Tidligere var vi også med en som heter vebjørn. Vi spiste ellers ute og restan av kvelden chillet vi! Lenge siden jeg har hatt en så bra dag, savner allesammen allerede, haha!

  (Fikk noen bilder med Rebekka igår, ENDERLIG!!) som ikke ble noe fine fra min side, vi stressa

  (hvordan vi egentlig er:


  hahahahahaha

  Hva gjorde dere igår?

 • 4

  TRAUMER

  Vi dro til Kjøllefjord i dag, HVORFOR GJORDE VI DET?! Har helt panikk, veien ser ut til å stenge å vi er lost i kjøllefjord. Tok i tillegg lys bukse på, bra sofie.. Så nå er bakdelen på buksa svart å framsiden litt flekkete! Jaja, livet er hardt!..

 • 15

  Ny header for 2 gang!

  Jaja, ikke blogget idag jeg! Det er fordi jeg har tatt bilder til den nye headeren og laget den! Vet ikke helt hva jeg synes om den å håper dere vil hjelpe!  Var den fin?

 • 10

  0 overskrift..

  Idag var det sykt fint vær! Så da følte jeg og Rebekka at vi måtte dra ut.. Så nå er vi akkurat kommet inn og prøver å lute vennene vi ikke har til å bli med på noe ikveld.. hmm! Reebekka som alltid nektet å være med på bildene, enda hun hadde låvet det! Fyy.. Hun har ellers vært ganske sur idag på grunn av noen sko hun tror hun har blitt lurt for. Noe som er så trist.. Not! Så nå går vel hele dagen i ja! Så vi snakkes senere før hun ser hva jeg skriver! Haha, chaoooo
 • 6

  Sun day!

  Har ikke så mye å si om dagen idag, annet en at jeg kun har chilla, spist masse usundt gått i daffeklær og sett på repriser av serier og filmer. Veldig spennende eller hva? Haha, nei. Men skal snart å ta sol........Igjen! Åhh får så dårlig samvittighet, men følelsen av og være brun dekker vel 98 % av den dårlige følelsen, hehe! Vet ikke hva resten av dagen vil gå til, sikkert å kjøpe snacks å se på film, som jeg ikke har noe imot akkurat nå! Haha, innser hvor lat jeg er når jeg har det svart på hvit.. Må få trent imorgen ser jeg!! Ha en fin søndag finefine lesere!¨

  (og fordi mange klikker når jeg ikke har ullbuksa på så kan jeg bekrefte at jeg har shorts under gensern)  Hva skal dere gjøre idag?

 • 17

  pakke fra victoria's secret.

  Haha, sjokk igår når onkel kom hjem med pakke fra victorias secret. Fikk en sminkeveske noe som er smart får man reiser. Ble superglad! Kunne aldrig falt meg inn at han hadde vært der og handla gaver.. Hah, kul onkel har jeg nå vertfall! Alltid fått fine gaver av han! Gleder meg til og kjøpe undertøy der!!!!
 • 18

  Hoodie!

  Slapp, hoodie, lørdag.. Huff! Igår var vi ute igjen.. (ikke planlagt)!! Idag tror jeg at tv kroken er et alternativ. Vet ikke enda, men håper og tror det blir en rolig dag. Har ganske vondt i hodet.. Mamma klarer seffølgeli og prestere i og lage frokost og kom og vekte meg halv 11.. Det var ikke akkurat så godt nor man kom hjem sent igår.. Men jaja, fikk ivertfall dagen med meg, eller så ivertfall dagslyset fra sofan, haha! Har ellers ikke så mye nytt og komme med foreløpig. Så da blogges vi kanskje senere, pease and love peeeepz

  (ja, et smilebilde faktisk..)
   

  Hva skal dere ikveld?

 • 8

  Hva skal man si?

  Haha, hjernetepp! Feriemodus på og stress av. Har til og med enda på meg pysj!! Haha, må kle på meg snart da, skal sikkert ut o være litt loco med rebbz! YO.. Neida, vi er ganske chille mennesker egentlig.. Men vi har det gøy uansett. Tror aldrig det har skjedd at vi ikke har ledd på 24 timer. Vi ler alltid! Tror de fleste som ikke kjenner oss hadde blitt sykt skremmt om de hadde vært med oss! Vi er sære.. Like barn leker jo best, haha! Sitter bare her å smiler når jeg skriver! Som dere sikkert har fått med dere så er hun besteveninna/søsstra mi. Vi er sammen ca hver dag deler alt med hverandre, og ingenting gjør oss flaue sammen. Vi flytter også kanskje sammen nå til høsten!! WIIIH.. Så drar vi jo sammen til London om en mnd sammen med resten av klassen! Så ja, nå vet dere litt mer om vårt forhold vertfall! Og nå har jeg ikke lyst og sitte her mere, så blogges vi!

  skal prøve å tvinge Rebekka med på noen bilder snart!! Haha  Hva har du planlagt for kvelden?

 • 4

  helg og helgeinnkjøp!

  Hei igjen, litt dårlig stemning og sånn, men jaja! Har vertfall fått stativ og fjernkontrol til kameraet mitt!! JESS, venta på det lenge nå. Har også bestillt noen øredobber for å få litt orden på alle hullene, haha.. Tror det blir fint, om det blir som jeg har tenkt. har 6 hull i ørene! Gud, fikk lit sjokk når jeg tella! Men jo fler jo bedre, ikke sant? Eller kaskje "less is more" hmm. Blir vertfall og vise hvordan det blir når jeg får de, tar også noen bilder til bloggen etterpå. Så vi blogges litt senere, chaao!


 • 7

  instagramen min!

  Ja hei igjen, har egentlig bestemt meg for å kutte litt ned på blogginga! Kommer innlegg hvar dag, men ikke 3. Kutter nå ned til 1 innlegg om dagen, så derfor legger jeg ut instagrammen min. Er egentlig mest der, mer en på facebook faktisk! Så follow meg der om du vil ha flere oppdateringer, var bare det jeg hadde og komme med for dagen. Blogges imorgen søte!! 

  INSTAGRAM: SOFIEKARLSTAD  Har du instagram?

 • 3

  Fuck the system.

  GRRRR, noen dager er alt galt! Både hår, tolmodighet og sminke..... Ble rett å slett så irritert at jeg bare tok noen få bilder. Alle stygge.. Men ja, sånn er livet.. Imorgen er det ferie og det skal bli superduper herlig! Sinnsykt skolelei, fikk foresten 2 timer fri idag av Bernt! Elsker å ha han, han er altid så chill og ikke streng! Så da gikk jo vertfall en ting min vei. Lurer på om jeg skal ta sol idag også, men har fått noen rare flekker så ikke sikkert jeg tørr. Dagen blir vel å gå til Rebekka. Så da snakkes vi vell litt senere!


   Hva skjer idag?

 • 31

  Long hair!

  Wihuuuu, som sikkert alle har fått med seg allerede så har jeg drivd og spart hår!! Føler jeg har fått passe langt nå, vil ha litt lenger og tjukkere. Men fra skulderhøde til korsrygg er stort for meg! Er ikke så høy heller så kan ikke ha for langt heller! Men til sommern tror jeg at målet er nådd, og at jeg slipper å bruke ekkle extensions.. Får helt sponk av det.. Det klør, river og ødelegger håret! Fysj.. Har også lyst å dekke overarmen i tattoveringer, noe jeg da ikke får lov til! Skjønner det i og med at det er permanent, men det står høyt på ønskelista. Ellers så går det litt fram og tilbake med reisemål for sommern! Vil så gjerne tilbake til magaluf men også på språkreise, det vil tiden vise! Har vertfall bestemmt meg for at sommern i år skal bli sinnsyk! Kjenner allerede lukten av solkrem og synet av brune muskuløse gutter på stranda, la det gå fort!! Haha, også er det jo bare 1 mnd igjen til London!!! Dette blir et bra år. 

     Hva synes du?

 • 17

  Farget håret!

  Ja idah har jeg endelig fått farget håret med litt mere rødsjær. Likte det kjempegodt! Men har ikke så god tid på meg så legger bare ut bildene jeg :) Og om noen lurte så har jeg ikke extensions.

  FØR:

  ETTER:  Hva synes du? 

 • 9

  10 ting som irriterer meg..

  ✿ Folk som er tosidet. Eks: Er bestevenn din i nerheten og snur ryggen til deg blandt andre.

  ✿ Når lærere og andre folk behandler elever og ellers folk annerledes. Eks: Gir deg annmerkninger for ingenting og andre kan gøre som de vil..

  ✿ Bedrevitend mennesker, folk som påstår de kan mere om alt og som ikke klarer og ha feil.

  ✿ Selvgode og cockye gutter. Serriøst boys, ingen av oss liker det. Greit at noen av de ser bra ut, men så fort de har den innstillinga så er det helt turnoff. 

  ✿ Bitchy jenter, som alltid skal si deg imot baksnakke deg og være frekk. Dere kommer ikke høyere på treet av å prøve og dumme ut andre. Det er så sinnsykt lame! Sjærpings!

  ✿ Tastaturtøffe mennesker. Folk som skriver masse dritt både anonymt og med navn, og som så vidt tørr å gå alene ut etterpå. Hva er vitsen? Den eneste som blir sett på som dum er de.

  ✿ Folk som mangler argumenter. Kan ærligtalt ikke si hvor mye dette irriterer meg! At noen skal føre en diskusjon mot deg eller andre, og det bare kommer dritt ut av munnen deres og at de virkelig ikke hadde noe de skulle sagt i utgangspungtet. Gjør dere selv en tjeneste, keep quiet.

  ✿ Svake mennesker. Folk som ikke tørr å stå opp for seg selv og heller lar alt de gjør gå ut over andre. De snakker gjørne lavt og vil ha deg til å spre det videre eller rope det ut. Da kommer man ikke langt i liver..

  ✿ Voksene mennesker som snakker drit om unger/ungdom. Dette har jeg opplevd ofte. At voksene mennesker som verken kjenner meg eller har vært en del av mitt liv kan sitte og spre rykter og prate om meg. Det er tegn på inavl og mangel på ryggrad.

  ✿ At vi er fri for cola og jeg er søtsugen. Da vil jeg bare legge meg i et hjørne! Haha, litt userriøst men sant!
 • 8

  LEI!!!

  Er så lei, føler jeg må følge en rutine heletiden! Bloggen har tatt stor plass i det siste, plass jeg egentlig ikke hadde! Får så lite tid til andre ting. Har vurdert bloggpause, men jeg vet jeg kommer til å angre! Lekser og trening er det blogginga går ut over. 2 ting som både er viktig og gøy, trening er gøy ikke leksene da.. Hmm, vet ikke helt hvordan jeg skal skvise alt inn i dagene. I tillegg har jeg begynnt å legge meg veldig sent. Får jo ikke tid til å sove etter skolen heller nå! BLOGGING ER STRESS! Eneste som gjør at jeg fortsetter, er mine fantastiske lesere, credz til de! 
   

 • 12

  last night out!

  Kan bare starte med å si at kvelden igår var superkoselig! Vi brukte timer forran speilet hørte på musikk og spiste masse godt. Etter det dro turen ut og der blle vi en stund. Ellers så tenkte vi gå ut sammen og spise idag, og kjøpe litt godis å bare slappe av. Elsker søndager med venner! Fikk ingen bilder med Rebekka (Besteveninna mi) så skal få hun til og sende meg et som kommer senere. Dårlig tid, så skal hoppe i dusjen nå. Blogges beste


  Hahahah..


  Ps: ikke gå i tynnstrømpebukse i -17..

  Hva gjorde dere igår?

 • 5

  Mye og gjøre!

  Tror ikke bloggen blir 1.prio idag! Skal både ta sol, årdne meg og ut ikveld med jentene. Vi skal lage mat, og frukt. Og bruke laaaang tid forran speilet, haha! Gleder meg. Så kommer kanskje, bare kanskje en oppdatering litt senere. Imorgen kommer nok alle bildene fra ikveld. Så vi blogges.


  Fysj.. Har ikke tatt bilder idag..

  Hva skal du bruke kvelden til?

 • 8

  FREEEEEEDAG!

  Idag fikk vi vite at klassen skal til London i april! Knappe en mnd til! Gleder meg sinnsykt mye. Det eneste litt negative er at vi kun får 3 fulle dager der. Noe som ikke er mye når man hadde planlagt så mye! Men at det blir tur i seg selv er jo en super nyhet. Blir nok og shoppe til beina mine ikke klarer og bære meg mer! Blir også litt fornøyelsesparker osv! Så var det fri igjen da, skal bare være med Sandra og Rebekka idag som er planlagt. Vet ikke hva vi finner på, men sikkert no sprell! Så blogges vi vel!
 • 10

  Flirer meg ihjel..

  Hahah, skulle ta noen bilder med katten min Romano.. Trodde jo de ble veldig fine, noe som de ikke ble! Lå på gulvet å lo når jeg så uttrykkene på katta.. Jaja, familieportrett skal ikke være enkelt.. Er foresten FREDAG NÅ!!! Den skal nytes så inni...... Et godt pledd. Snakkast seinare peeepz!

  Hva skal du idag?

 • 0

  A secret of mine.

  Tenkte å fortelle dere en hemmelighet!Men så kom jeg jo på at jeg ikke hadde noen.. Haha, men kan komme med en GOD nyhet! Har bestillt både stativ og fjernkontroll til speilrefleksen min nå! Blir innmari digg å kunne ta bilder hvor/når man vil. Skal også lage en gjennomført header og fikse litt her og der på designet når jeg tar ferie! Ellers så er det bare 1 UKE igjen til påske, gleder meg sinnsykt mye! Da blir det mye blogging og mer å blogge om tenker jeg! Men nå er det paradise. Chaaao 

   

 • 2

  Sommersavn!

  Huff, når det er kaldt, vinter og snøstorm det er da man savner sommeren! Er så sykt kjedelig og bare gå i store gensere og ekle bukser.. Vil ha sommer sol, festivaler og ferie. NÅ!  Gleder du deg til sommern?

 • 15

  classy bitch.

  Haha, åhhh!!! Klarte jo seffølgelig og slette hele innlegget.. Skjer alltid! Men ja tilbake til innlegget, har fått et spm om hvorfor jeg så sjeldent smiler på bilder. Kan fortelle hvorfor, Har nemmelig litt komplekser for å smile. Syns tennene mine er rare, har ikke lyst på regulering heller, mega dilemma eller hva?? Haha, neida. Men ja har faktisk vært på skitur igjen, etter søndags skikatastrofe. Idag streika ikke skiene, men knall og fall ble det.. Haha, er så klomsete! Jeg kan stolt si at jeg både har dottet ned og opp en bakke! Klassen fikk seg hvertfall en god latter da! 
 • 13

  Sol i øyan!

  Haha, meget serriøs overskrift må jeg si.. Har akk vært å kjøpt brukt og sjokolade som skal smeltes og spises til paradise! Og når jeg var inne på tema, så irriterer det meg sykt nor folk skriver hvem som ryker osv! Ellers så har jeg sett på at mamma og kjæresten har skiftet dører. Sykt høyt konkuranseinstingt på begge! Det var liksom om å bli ferdig først! Litt irriterende når de står på hver sin side av meg å gauler! Jaja, da ble det nye dørhondtak også! 
 • 1

  sneek peek.

  Tenkte og legge ut sneekpeek på en outfit. Har litt spessiell stil så vet ikke om alle liker den.  

  Hva synes du?

 • 2

  No pain no gain!

  Fikk tatt noen bilder idag! Yei me.. Neida! Men når jeg er kommet til saken, som egentlig ikke er no sak så tror jeg at jeg må ut idag! Har så lyst på litt kvalitetstid med venner igjen! Er sykt lei av å bare sitte hjemme i ukedagene, som jeg da egentlig ikke gjør.. Men man må få noe ut av dagen! Fast rutine er kjedelig. Så ja, det var vell alt jeg hadde og si inntil videre. Så snakkes vi senere dere!

  Hva gjør du i hverdagen?

 • 7

  Nytt design!@#%<

  Har fått meg nytt design! Var guro som hjalp meg, tusentakk til henne. Er enda ikke helt fornøyd.. Haha, perfeksjonist! Skal lage ny header og muligens kjøpe design! Må bare få bestillt stativ og fjernkontroll til speilrefleksen! Nå har jeg trent og akkurat dusjet, venter ellers på at paradise skal begynne! Som det faktisk gjør nå, hade så lenge!

 • 13

  All around the world.

  Tenkte jeg skulle legge ut et inlegg med masse forskjellige bilder fra plasser og folk rundt om i verden! Har lest et innlegg om dette før og synes det var selv spennende og se og lese. Så her kommer bildene!

  Dette er et hav i et hav, ble shikkelig fasinert av dette! Vil dit.  Verdens smaleste og farligste vei. Dit vil jeg definitivt ikke!

  Verdens fineste skog, den er lilla og helt naturlig og ekte!

  verdens fineste fossefall.

  ve

  Verdens minste hotellrom i naturen. Vildit!

  Synes dette var verdens rareste plassering av et hus..!

  Verdens største hund, OMG!

  Det var det jeg hadde for denne gangen! Om dere syns dette var gøy å lese om så kan jeg sikkert legge ut enda et! :

  Hva synes du?

 • 6

  Outfit!

  Var ikke noe spennende og skrive om eller noe! Følte heller ikke jeg fikk tid til å ta noen spennende bilder.. Skal skjerpe men, låver! Fikk foresten masse poesitive tilbakemeldinger på inlegget igår, tusentakk. Kommer et inlegg senere om noe jeg synes er litt gøy :) Så stay tuned.
 • 47

  Bodyshape!

  Nå kommer det sikkert mange hatkommentarer! Legger ikke dette ut for å skryte eller vise meg lettkledd! Viser dette for at dere kan følge min vei mot mere muskler! Kanskje jeg inspirerer noen andre til og trene også! Det var nemmelig sånn jeg begynnte! Med å se på masse bilder av trente folk. Så plis ikke klikk før dere har lest! Og det at jeg er tynn fra før å trener er jo ikke så normalt å legge ut bilder av, ser mest folk som har mistet mange kilo! Så det er dere jeg vil inspirere :) Dere som tror at vi "tynne" ikke trenger å trene! Håper jeg nådde fram til noen! Kommer sikkert noen før og etterbilder til sommeren!  Har du planer om å begynne å trene?

 • 10

  Er det fortsatt mandag!?

  Haha, jeg har lyst på helg igjen! Må foresten fortelle noe drit kleint.. Jeg og en veninne gikk langs veien fra skolen, så møtte vi på en mann. Han var høy, sur og hadde mørke klær. Jeg klarte seffølgeli og prestere i å si "Shit, han var skummel" Jeg mistenkte han hadde hørt meg så jeg snudde meg for å skjekke, gjett hva som skjedde? Jeg fikk den øyenkontakten med mannen!! Pissa så vidt på meg.. Det er så typisk meg.. Står foresten mellom to innlegg senere "bodyshape" vs "all around the world" Hva ønsker dere fine? :)

  Har dere noen morsomme flauser?

 • 0

  Fuck it..

  Mandagsdeprisjoner her.. Heldigvis bare 2 uker igjen til påske! Eneste jeg tenker på er helg.. Har ellers ikke så mye å skrive om siden jeg kun har vært på skolen fåreløbig! Vi oppdateres senere fininger!

  Fortell meg noe spennende!

 • 14

  Chill grey love!

  Søndager er vel så å si kjent for og være dagen der halve norge ligger på sofan, da er det jo viktig og følge trenden haha! Har faktisk chillet så mye at jeg har fått sånne røde streker på magen! Vet ikke om det er normalt, men får det om jeg sitter lenge i ro! Veldig irriterende å bli avslørt på den måten.. Kos dere vidre i kveld fine!
  Får du sånne merker? 

 • 4

  Haha, for en tur!!!

  Har som sagt vært på skitur idag med Rebekka! Vi ble kjørt opp mot der vi skulle gå, og i det vi hadde satt ut til fots så begynnte det og blåse, og så kom snøen! Det var dritkaldt så vi gikk langs en elv så vi skulle få ly. Da klarte seffølgelig skien min og fryse fast slik at jeg ikke fikk den på igjen.. I snestorm og 50 cm med puddersnø gikk jeg med en ski og en synkene fot! Haha, men alt i alt en ganske fin tur! Og med godt selvskap så går alt fint! 

  Hva har du gjort idag?

 • 0

  Sun day!

  Må være rask! Sola skinner ute og skiene står bare å roper på meg! Skal ut med en veninne å gå på ski, det blir koselig. Har ellers bare sovet lenge og chillet idag, ganske deilig det og! Så vi snakkes etter turen.

  Huff ikke akk et glansbilde.....

 • 9

  NY HEADER!

  Endelig har jeg fått header på bloggen!! Haha, det ble litt rart med designet så det må jeg få fikset! Bildene er faktisk tatt i snøstorm!! Forferdelig kaldt! Så håper dere synes den er fin!! Må nok bytte hele designet.. Men det må jeg få hjelp til av Guro! Er sykt dårlig på redigering av siden.. Men ja her er den:
  Hva synes du?

 • 12

  LØRDAG!

  Idag har jeg tatt bilder til headeren! I SNØSTORM.. Herregud så kaldt! Håper noen av bildene ble bra, men vet ikke! Har hatt en veldig ubehagelig natt siden veninnen jeg sov hos idag datt om! Men nå er det biff, blogges :)
 • 9

  Får header imorgen!

  Sorry for lite blogging idag! Men har vertfall tenkt og få meg header imorgen! Har ikke så mye mer å si akk nå, så stay tuned! Lovelove
 • 12

  ISKALDT..

  Haha, å ta bloggbilder i snevær og med minusgrader er ikke akkurat no godt! Men må man så må man, finest med bilder ute! Også er det jo endelig helg!! Så idag tenkte jeg og Rebekka og bare chille med sjokolade og frukt! NAAAAM.. Er foresten blitt hekta på det, trenger ikke og være gravid for å bli matvrak, huff skreiv jeg virkelig det på bloggen?! Sorry peepz er ikke no diet her for å si det sånn!
 • 4

  Inspirasjon!!

  Tenkte og legge ut litt sommerlige inspirasjonbilder, siden alle bare venter på den! Sitter her i mårnkåpe å ser på reisemål og bikinier! Haha, dette er serriøs øving til prøven vettu! Nei.. Jaja, er vertfall begynnt å bli lyst her oppe i nord! Noe jeg setter enormt stor pris på! Er ikke noe som er verre enn å stå opp i bekkmørke! Ellers skravler jeg bare skit.. Så her er bildene!  Gleder du deg til sommeren??

 • 19

  Bildedryss!!

  Haha, nei! Visste bare ikke hva jeg skulle ha som overskrift.. Tenkte bare og komme innom å dele noen bilder! Og si at jeg har vanvittig lyst på brune øyner! HERREGUD det er fint.. Lurer også på om jeg skal stripe håret blondt til sommern, er så lei det brune! Og er jo egentlig "naturlig" blond.. Hmm forandring fryder? Vi får se!!


  Vs

  Hva synes du?

 • 10

  Who are you to judge?

  Har fått en del kommentarer om hvordan og blogge, hva jeg skal ha på med, at jeg må ha mer innlegg osv.. Vil bare minne de som er negative til måten jeg blogger på at de må huske på at det faktisk er jeg som eier denne bloggen. Heldigvis ikke så mange av de! Men de er der. Nok om det, har tatt en "del" bilder idag siden vi fikk avspasere 2 timer idag! Ahh, var herlig med tidlig fri, og imorgen er det helg! Lenge leve livet sier jeg bare. Men nå skal jeg øve litt til en prøve, så blogges vi nok senere! Kos dere mine fine lesere.
   

 • 20

  Jeg trener ikke for å bli tynn!

  Ja, mange har komfrontert av mange når det gjelder at jeg faktisk trener! jeg har fått kommentarer som " hvorfor trener du, du er jo sykelig tynn fra før av" "æsj, det er stygt og være for tynn" osv,osv.. Jeg kan bare si så lite som at jeg trener for å bygge musklatur og bli litt større! Dette er den eneste måten jeg kan bli større på! Spiser mer enn de fleste men har så sykt høy forbrenning! Noen sitter sikkert og ønsker seg det, men det er ikke så lett! Du får slengt etter deg "ta å spis" "får du ikke mat??". Noe som faktisk har såret meg. Så til dere som tror jeg trener for å bli spinkel, dere tar nok helt feil! 

  (mobilbilder)

  Hvorfor trener du?

 • 10

  New in from nelly!

  Ja, da har jeg ENDELIG fått pakken fra nelly! De er trege, det skal de ha.. Fikk ginapakken for alt en og en halv uke siden! Bestillte de sammtidig.. Men alt passet perfekt, og naggelbh'n var så fin at jeg kunne hengt den på veggen, haha! Ellers så sitter jeg bare og leser i nellys vårkoleksjon! FASHIONFASHIONFASHION.. Her gjeller det og følge med for alle penga! Utroli glad i mote, og mixe å style! Det er liksom min "passion". Har akkurat lakket neglene med glitter og drikker liksogodt en kald snapple mens jeg venter på at det skal tørke! Det var alt jeg hadde og tillføye, chaoo

   

 • 18

  Winter wonderland!

  Har egentlig ikke gjort noe spennende idag, annet en skole og det vandlige! Og er det noen som kan irritere dritten av meg så er det bedrevitene lærere som leser regemang fra punkt og prikke og bruker det som leveregler! Har tatt noen bilder og skal nå og trene litt! Har ikke blitt så mye tid til trening etter at jeg begynnte og blogge.. Huff, må skjerpe meg! Så vi blogges litt senere, chaooo fine lesere!
 • 5

  Norges 10ende hotteste blogger+++

  Ja igår ble det trekt! Jeg kom på 10 plass :) SUPER fornøyd med det, tusentakk til alle som stemmte! Trodde aldri jeg skulle få en plass i og med at det nesten bare var "superkjente" bloggere med! Så var utroli gøy som nybegynner :) Har også en litt chill outfit og vise. Liker den utrolig godt! Spess den vinrøde skinnbuksen! Ahh.. Ellers så sitter jeg bare her og lakker negler og henter ny inspirasjon fra bladet "Style". Utrolig mye fint som kommer nå til våren! Gleeeeder meg! Også tenkte jeg å dele instagrammen min, så har dere noe mer og stalke meg på! Haha, legger for det meste ut ting der :) 

   

  http://www.side3.no/article3582429.ece


  Heter: sofiekarlstad på insta :)
 • 12

  sexy classy!

  HAREMSBUKSER ER TILBAKE!! Det elsker jeg, de er i grunn stygge men man kan faktisk få de fin også! Det beste med de er at det er som å ha på seg joggebukse!! So comfy! Du ser ikke minst elegant ut :) Her er et eksempel på hva du kan mixe til en finere anledning!

   
 • 17

  Fra arvegods til fashion!

  Tenkte og vise dere at ting av gull som du har arver fra eks besteforeldre osv, ikke nødvendigvis må selges og smeltes :) Synes det er så fint med vintage, og når det er så dyrt som det jeg har arvet, så har jeg ikke hjerte til å kaste det i flammer eller få penger for det!

  Hva synes du?

 • 6

  Tatoveringen min!

  Mange har spurt om hva tatoveringen min betyr og hvorfor jeg har tatt den. Det tenkte jeg og svare på! Jeg tok min tatovering på grunn av bestemor og bestefar! Jeg skulle egentlig ha den i nakken som et symbol på liv. Men jeg turte ikke og tok den heller en plass jeg kan skjule den under alle omstendigheter. Det står da "tro håp og kjærlighet" på engelsk. Noe lite men av svært stor betydning for meg. Jeg elsket besteforeldrene mine og hadde et spessielt godt forhold til min bestemor.

  Siden bestefar døde såpass tidlig i livet mitt så husker jeg bare glimt av det! Men gode historier frisker ofte opp hukommelsen! Bestemor var utdannet sykepleier, hun tok seg av bestefar hans siste år og alle sine barn og barnebarn samtidig. Noe som har preget mitt syn på styrken vi bærer! Bestefar datt nemmelig av en stige når han var kun 68 år gammel, på grunn av en filleting han absårlutt skulle fikse. Etter det gikk det bare nedover! Men bestemor hadde han hjemme, stelte å styrte. 4 år holdt bestemor på, fra morgen til kveld!

  Til slutt nektet bestefar og leve og døde fra oss. Noe alle sørget over! Jeg husker enda at mamma bærte meg i hendene og gråt og jeg strøyk henne gjennom håret å sa ikke vær trist. Jeg var kun 4 år! Etter dette gikk det en stund og så ble bestemor dårlig. Som gammel sykepleier sa hun at hun hadde kreft, noe ingen av oss ville tro! Hun skjekket seg hvært år og fortalte hvor vondt hun hadde og at hun trodde hun hadde kreft. Noe ikke legene heller trodde på!! Tiden gikk og bestemor hadde vist det heletiden. Hun hadde kreft.. Noe vi alle hadde sett bort ifra! Kan ikke si hvor mye jeg angrer for det! Etter tunge år med sykdom og pes slapp også bestemor ut. Sommern etter tok jeg tatoveringen min! Love for at jeg elsket dem, hope for at vi håpte og bestemor håpte på at sykdommen skulle gå vekk, fait for at ingen av oss trodde, og at jeg i ettertid må ha troen på det ubeskrivelige og uforklarlige.
 • 14

  statistikken min!

  Har ikke så mye å tillføte på dette innlegge annet en WOW TUSENTAKK! Har klatret helt opp på 58 plass! Kun takket være dere, er så sykt gøy å blogge når man har så mange lesere :)

   

  (1995) 


  (3362)
 • 8

  58 plass, JØSS!!

  Tusentakk til alle som har stemt/ fortsatt stemmer! Setter enorm stor pris på d :) Ja, hva skal man si! Mandag er her og det suger! Hater og begynne full uke!! Det er ikke no gøy når man har hatt ferie! Og jeg skal ikke bynne med leksene engang!! ÅHH, første dag etter ferie åsså lekser???? SERRIØST KENNETH!? Jaja, vi øker vertfall vår berømte humankapital i følge han! ;)
 • 11

  jeg, en av Norges HOTTESTE bloggere?!

  Fikk mitt livs største sjokk idag! Fikk en mld på face om at jeg var nominert til en av norges HOTTESTE blogger! Har blogget i ca 2 uker, å har kommet så langt! HAR IKKE ORD.. Er så utroli glad i alle mine søte lesere <3 Fikk bare enda mer motivasjon til å blogge bra nå! TUSENTAKK ALLE DERE!

  du kan stemme her: http://www.side3.no/m/?articleId=3580818

 • 7

  hvorfor tar vi solarium når vi vet hva det kan forårsake?

  Solarium har vært ute i sikkert alle medier man kan tenke seg.. Positivt som negativt! Hva kan egentlig skje om man tar solarium ofte? Og hvorfår føler vi en tvang til å ta det? Er vi virkelig så opptatt av å være brun? Jeg selv har hatt en periode uten solarium på ca 3-4 mnd!

  Er så redd for kreft og tidlig alderdom. Men i dag var jeg og tok, å så deilig det er! Personelig så er jeg imot 18 års aldersgrense på sol, 16 hadde jeg skjønt. Men 18?! Nei, skal man ikke kunne bestemme selv om man vil utsette seg for skade eller ikke som 16åring? Det synes jeg.

  Tidlig alderdom

  solarium forårsaker at du blandt får fortere rynker, ugjevn hud, prigmentflekker og huden mister sin naturlige spenst! Fant noen blilder der dette kommer klart fram.


   

  Hudkreft

  Mange forbinder sikkert dette kun med føflekker, men NEI! Hudkreft er mye mer, føflekkreft er ikke den mest normale engang. Solarium øker kreftprosenten drastisk! Det er ikke konkrete tall. Men solarium er en stor grunn til økt prosenter i hudkreft. Her er hva du bør se etter:

   

  Så hvorfår tar vi egentlig sol? Jeg vet ikke! Men jeg føler meg ikke bra som kritthvit..  Hva synes du om solarium?

 • 2

  Last night out!

  Utebilder er jo kjent for å være de fineste, not.. Haha, vet ikke hvor mange stygge bilder jeg sitter igjen med idag! Men kvelden gikk rolig for seg og det var koselig! Åsså søndagsmiddag kl 3 dagen derpå, hehe ja! Trenger vel ikke utdype mine tanker om det.. Men maten er sikkert god siden manna har stått å laget den siden i går! oppdateres senere dere!

  Tok kun bilder med iphonen igår, så de ble litt dårlige!
   

 • 16

  Spørsmålsrunden video.

  Fikk ikke svart på alle spørsmålene på grunn av at videoen kun kunne være på 15 min, men håper dere tar nytte i de jeg har svart på! Ellers så var det et helt forferdelig startbilde, på grunn av at jeg spiser godteri, haha!

 • 4

  Naked..

  Føler meg shikkelig naken nå som jeg holder på å laste ned videoen det jeg besvarer spm! Hater å høre stemmen min på film.. Blir ikke å se den selv, haha.. Men hadde litt problemer med å laste den opp så derfor kom den ikke igår! Idag skal jeg være med verdens beste søsskenbarn, Elisabeth som kom igår. Har ikke sett henne siden jul!! Huff.. Så dette blir gjennsynsglede! Snakkes senere!
 • 9

  spm runden filmes idag!

  Ja, jeg har jo da uheldigvis låvet og ha spm runde! Noe jeg selv tror blir ganske kleint! Haha.. Vi får se da :) Så dere har en siste sjangs til å stille spørsmål på denne linken :SPØRSMÅLSRUNDE.

  Idag våknet jeg sykt seint.. Fikk nesten litt panikk siden jeg har så mye å gjøre idag! Så da var det bare å hive seg opp av sengen sminke seg å ta bilder til bloggen. STRESS! Men, jaja her er bildene ivertfall!

 • 10

  Sun is up!

  Idag har jeg som sagt vært på kafe, Som jeg TRODDE var 2, men som faktisk var 1! Haha, you didn't mention that REBEKKA! Kom meg heldigvis ut da, nesten i tide ;) Var veldig koselig å bare sitte å skravle litt. Skjedde også noe ganske flaut. Var noen eldre damer som stirret veldig og visket og tisket, og vi fjortisene trodde seffølgelig dette var negativt. Så vi stirret tilbake.. Når damene dro så kom de bort å sa de bare lurte på hvem vi var, og at de så vi trodde de snakket bak ryggen på oss! Haha, jaja så feil kan man alså ta! 

  Hva har du gjort idag?

 • 4

  Just an ordinary bitch.

  Heihei, sto ganske tidlig opp idag! Noe som har skjedd ofte i det siste. Før lå jeg til 2-3! Nå ca 11, noe jeg er glad for. Føler jeg får masse ut av dagen da. Skal på kafe med jentene kl 2, jeg er skrubbsulten! Haha, så vi snakkes etter det :) 
 • 14

  Barbie lookalike!

  Haha, ja! Elsker å gå litt utenom det vandlige! Hater og være forutsigbar. Derfor bestemte jeg meg for og lage et super "rosablogger" innlegg! Ellers så er det herlig med ferie!! Åhh, og sove lenge og bruke tiden bare på ting man ønsker! Ikke lekser og ikke skole..  Hva har du gjort idag?

 • 0

  i buddah stilling med røde lepper! God "helg"

  Hei å hå, her igjen! Sykt stresset! Veronika puster meg i nakken, føler meg så treg! Tok bare noen meningsløse bilder nå jeg, haha! Så kommer sikkert fler av dem ikveld! Men nå har jeg rett og slett ikke tid til mere! Puss hei! 

  Peace out!
 • 16

  Dagens outfit+ FERIE!!

  Ahh, idag har jeg endelig tatt ferie! Haha, merker at man er ganske skolelei! Sovnet til og med litt av idag, heldigvis ikke lenge nok til at læreren fikk øye på det! Det må være det værste som finnes, å være trøtt og i tillegg ha en kjedelig time! Da sovner man.. Ellers så blir det vel en rolig kveld idag! Tror jeg.. Men det oppdateres dere om senere :) chaaao!

  Hva synes dere?

 • 13

  Trenger hjelp!

  Er det noen som har tips? Har fått så utrolig tørr å øm hud på grunn av kulden, Prøver med fuktighetskrem men det funker heller ikke! Trenger noen shikkelige kjærringråd her altså! Gjør alt for å få tilbake den fløyelsmyke sommerhuden!

  Har du noen tips?

 • 14

  Sminken min!

   

  Mange har spurt hvilken sminke jeg bruker, etter at jeg la ut sminkevideoen. Noe jeg tenkte å vise idag! Siden jeg har mye og gjøre osv så var dette et ganske lett innlegg og "skrive". Hehe, så ja!

  Til øynene:  Til leppene:

  Til huden:
  Til brynene:


  Kostene:  Sminkemappe+ Kostmappe:

  Parfymer:
   

 • 6

  New in!!

  Det er ikke noen hemmelighet at jeg er over middels glad i å shoppe!! Åh som jeg elsker det! Idag skulle det bare bli en liten titt, men så fant jeg noe fint.. IGJEN.. Haha, penger er lett og bruke men vanskeligere å tjene, why is that!?!? Så her er de tingene jeg venter hjem nå!


  skjørt lang/kort fra gina: HER 

  No pain no gain top nelly: HER

  Netting top fra nelly: HER

  BH med nagler nelly: HER

  Armeband nagler gina: HER

  Armeband kors: HER

 • 2

  PARTY SØNDAG!!

  Nei, søndager i mitt sinn er hellige, haha! Det handler om og ikke løfte en finger med mindre det er mat du skal nå. Elsker mat og godteri!! Og det er min søndagstradisjon.. Ellers så går alle seriene jeg ikke rekker å se i ukedagene i reprise, så da er det bare å legge seg godt tilbake i sofan og bare slappe av! Elsker søndager sånn sett, og med tanke på at jeg bare har mandag og tir igjen før ferie er heeeeeerlig! Håper alle har hatt en super helg! Blogges alle fine lesere!!


 • 6

  Lørdag, etterfulgt av stygge bilder..

  Haha, ja! Idag har vært en grusom alt som har med utsende og gjøre dag.. Huff, men blogges må det jo uansett! Så har en halv outfit til dere! Wow.. Ellers så er dagen fortsatt ung og vi får se hva kvelden bringer, vet ikke selv hva den blir å gå til! Men noe spennende ivertfall.. Så chaoo så lenge!
  Hva skal du ikveld?

 • 2

  Kvelden igår!

  Igår var jeg som sagt på "jentekveld", noe som var sykt kos! Alle var i godt humør og maten var vel enda bedre en forventet. Det var sykt kaldt ute så var godt og bare være inne med de beste da! Etter vi hadde spist så spiste vi enda litt mer, haha! Vi dyppet frukt i sjokolade, noe som er en favoritt blandt de fleste. Så her er bildene fra igår :D åhh, elsker disse menneskene!
  Hva gjode du igår?

 • 23

  Sommer i februar?

  HAHA, har så lyst på sommer og sol! Og kunne være ute heletiden, grille med venner og lange sommernetter med jentene! Klarer nesten ikke vente.. Som dere sikkert ser!! Hihi, jaja. Nå skal jeg vertfall opp til Rebekka for å ha jentekveld! Gleder meg :D Bilder fra den kommer imorgen! Hade enn så lengeeeee, smask! • 28

  blogg, ikke bare glamour.. The ugly truth!

  Ja det stemmer, til nå har jeg så å si bare lagt ut bilder med sminke osv.. Noe som ikke er meg! Går jo 5 dager i uken uten sminke, og på bloggen skal man være ærlig! Det handler ikke om å se ut som en dukke fra du står opp til du legger deg, ingen gjør det! Så ja, dette er meg i guess..
 • 11

  Treningen min i bilder...

  Kan starte innlegge med å si at dette egentlig er ganske kleint. Men blogge variert må man :) Noen ting er ikke med, som at jeg løper og vandlige øvelser som situps etc! Håper dere liker det jeg har gjort vertfall! Har hatt veeeeldig dårlig tid, men lovet er lovet! Så her er det:
 • 7

  Linkerunden er avsluttet og her er bloggene!

 • 10

  Trening og resultat!

  Hei igjen, mange har stilt spørsmål om hva jeg trener og hvilke kroppsdeler jeg trener. Så jeg tenkte og vise treningen min i bilder i morgen! Med forklaring på hva jeg gjør. Jeg trener da: mage, rumpe, lår og rygg! Så blir og legge ut øvelsene jeg gjør, med tid :) dette er trening for alle, og det er ingen som ikke klarer det :) trekker foresten vinnerne av linkerunden i ettermiddag så dette er siste sjanse til og bli med på den. Fikk også ordnet opp med blogg.no igår, så nå ligger bloggen både på topplisten og på kommunesiden igjen :) 
  Hva trener du?

 • 20

  Kropp og hår

  Spennende overskrift jeg vet!! ;) HAHA, neida! Men siden noen har klaget på at jeg ikke går i daffedress på bloggen så tenkte jeg og provisere litt! Noe jeg elsker!!! Også legger jeg ut favorittbuksen atm! LOOOOVEIT :D og en aldri så liten outfit! Kommer kanskje et innlegg senere om 10 ting som IRRITERER MEG siden ganske mye faktisk, ja irriterer meg! Enjoooy haters and loved ones! xoxo rosabloggern
 • 21

  Linkerunde!!

  Tenkte jeg skulle ha en linkerunde som linkes ut imorgen! Linker ut HELE 5 blogger!!! Vinnere trekkes tilfeldig fra en app :) Så bare kjør på, skriv linken til bloggen din i kommentarfeltet! Good luck :)

   

  Har du lyst å vinne?

 • 21

  Spørsmålsrunde på dialekt!!

  Haha, ja dette blir spennende! Hater og snakke på film, helt utrolig kleint!  Tenkte og ha med veninnen min Guro :) Så vi får se når selve videoen med svar kommer! Regner med i løpet av neste uke! Så still masse spørsmål fram til da :)   Hva lurer du på?

 • 4

  Morning coffe for angry bloggers!!

  Rimelig irritert på blogg.no nå!! De har glemt og oppdatere meg inn. Så bloggen har så godt som forsvunnet.. Den ligger ikke engang i regionen jeg har lagret den i! So angry!!! Ellers så har dagen gått til og lage middag osvosv.. Boring stuff.. Nå skal jeg og kjøpe noe godt og se på film med veninna mi!! Det blir kos :) Blogges senere herlige! • 5

  Summertimes 12!..

  Har ikke tatt noen bilder i dag, sløvt! Så tenkte å lage et innlegg i bilder av sommeren 12! Å gud som jeg savner den! Jeg var i Magaluf, i fjord som året før! Det er så sinnsykt bra der!! Anbefaler absolutt alle å dra dit. Har lyst å dra tilbake nå i sommer, men flytter hjemmefra da og venninnen min fra Sverige kommer også! Så vi får se hva som skjer, språkreise har også vært et tema! Noe jeg har blandede følelser av, fordi det er helt nytt for meg. Å dra en mnd helt alene til utlandet? skummelt men spennende! Vi får se hva sommeren 13 bringer, men noe har jeg bestemt meg for og det er at den skal overgå fjorårets, som blir sykt vanskelig i og med at den var fantastisk!

 • 28

  sminkevideoen!!

  Ja, da har jeg endelig fått laget den, Eller Rebekka for å si det sånn!! Haha, hun er et geni med imoevie så creds til henne!! den ble ikke helt som planlagt på grunn av at speilrefleksen kuttet filmen i begynnelsen og helt i slutten.. Så skal lage trinn for trinn nestegang :) Det jeg viser på filmen er hvordan du kan sminke deg til mer synelige kinnbein, smalere nese, større lepper og øyne! Siden filmen ble kuttet litt brått så kommer det egen sminkevideo for øyne en annen gang! Her er den vertfall:

  ha på 1080p HP :)

   

  Hva syntes du?

 • 9

  Idag har jeg laget sminkevideo til dere!!

  Idag har jeg alså laget sminkevideoen jeg hadde lovet! Måtte stå opp tidlig for og få med meg lyset, det har vært sykt vanskelig for pcn er stappefull og speilrefleksen tar ikke opptak i mere en 10 min av gangen.. så resultatet regner jeg med kommer i kveld/morgen! Vet ikke helt enda, må se hvor lang tid det går. Om jeg i det heletatt får til da, haha! Har tatt noen outfits bilder og av sminken jeg har laget video til, Tok også liksågodt bare et nytt hull i øret siden det passet så bra, haha! DRITVONDT!! Så enjoy...


   

 • 11

  Sminkevideo

  Jeg skal prøve og lage sminkevideo imorgen! Forhåpentlig vis så får jeg det til! Lurer bare på om noen har noen spesielle ønsker til hva jeg skal vise? Tenkte jeg skulle ta helgesminken, Sminker meg nemmelig ikke i ukedagene :) Så skal ta den fineste måten jeg bruker og sminke meg på!! Noe som blir utroli gøy å se om jeg får til med camra oppi annsiktet.. Jeg legger noen bilder nedenfor av hvordan det sminken ser ut på :) Wish me good luck, og husk og følg med imorgen/søndag!!  øyensminken på dette bilde er ikke så fint så blir ikke sånn :)

  Hva synes du?

 • 7

  T.G.I.F!!

  Trodde aldrig den skulle komme haha! Har blogget i fire dager idag så har feiret med bolle!! Neida..Joda! Dagen idag har gått til skole bare, synes fredager går så treeeeegt!! Men er så godt og tenke på at man har litt fri nå. Noen har også fått vinterferie, noe ikke vi får før om 2 uker.. I neste uke tenkte jeg og ha en spørrsmålsrunde som jeg kommer tilbake til senere, men er bare å spørre om ting du lurer på på dette innlegge også! Men vertfall så har jeg er hverdagslig outfit og et pynteoutfit og vise dere idag :D
  hadde ikke sminke på øynene, som dere sikkert ser!! Jaja..
 • 34

  LANGT HÅR UTEN EXTENSIONS!!

  Hårtips som funker!

   

  1. Prøv og la være og vaske håret daglig, i begynnelsen vil det virke fettete så da er det lurt og bruke tørrshampoo. Jeg prøver så godt jeg kan men blir ofte dagelig, det du gjør da er at du dusjer kroppen i varmt vann åsså slår du ned på temperaturen før du vasker håret. For all varme SLITER! Jeg stryker bare shampoo i hodebunnen, dette gjør at ditt pleiede hår ikke skades like mye. Så tar du heller Balsam, Den bruker du fra ørene og ned. Bruk gjerne kur også! Hver gang jeg har dusjet så tilfører jeg Maroccan oil i tuppene på håret (mens det er vått). Når jeg skal tørke håret så snurrer jeg det bare inn i handduken. Ikke knot det til, for da må det børstes. Jeg venter deretter til håret er ca 70% tørt (når tuppene er kun litt fuktig) så greier jeg gjennom håret slik at det skal tørkes rett.

   

  2. Ikke bruk rettetang og hårføner. Prøv og la være og slette håret i ukedagene, lag gjerne en liten konkurranse blant vennene om at du/dere ikke skal gjøre det f. eks alle skoledager. Dette er noe jeg har gjort siden i høst og det har funket veldig bra! Har fått mye sundere hår og det er viktig om du skal ha det langt. Slett det heller i helgene når du skal pynte deg. For å kunne la være å føne så er det lurt å dusje på kvelden, da får håret tørke og det er reint neste dag. Om du ikke klarer og la være med disse, så må du bruke VARMEBESKYTTENDE!!! Bruk en god en.

   

  3. Prøv og ikke ha håret så mye i strikk. Om du skal bruke strikk, så ikke bruk med metall på.

   

  4. Bruk extension børste, det sliter ikke så mye på håret, og får opp floker veldig lett. Har ikke brukt vanlig børste siden jeg fikk min!! Helt forelsket!

   

  5. Ikke farg/strip håret fra brunt til blondt! Dette vil slite veldig mye på håret, men om du vil alikevell så er det lurt å gjøre det på sommeren. Da er håret solbleiket og blir lettere blondt.

  Her er mitt naturlige hår nå, ser ut som det er mye farge forskjell men det er bare for at håret ikke var helt rett og det kom sollys på.   1. fast shampoo og balsam som får håret til og vekse fortere, Det har funket for meg: Her

  2. verdens beste shampoo og balsam!! Lukter så godt! 25% avslag nå! Her

  3. Bed head after party, sammler flisete hår! 15% avslag nå! Her

  4. Bed head Talk, før for 139 nå bare 79!! Lukter sykt godt! Her

  5. MIN FAVORITT!! (fant ikke stor)  Her

  6. Tørrshampoo fra fudge! nå 15% avslag Her

  Var dette hjelpsomt?

 • 7

  Outfit

  Tenkte jeg skulle legge ut en outfit idag, så håper dere liker den! Havnet foresten opp på 92 plass på blogg.no idag :D Så utroli gøy!! Skal skrive et innlegg senere om hvordan man kan få langt hår uten og bruke clips! Og dette er tips som faktisk funker!! Holder også på å planlegge sminkevideo og spørsmålsrunde:) Noe som kommer i løpet av helgen/neste uke! Og vil bare atter en gang si takk for at så mange gidder å lese!!

  Her er outfiten:

 • 34

  Sommerkroppen 13!

  Etter jul lover alle seg selv og trene hardt, Nor halvparten ikke greier og gjennomføre. Jeg har i år lovet meg selv å trene minst 5 dager i uken, noe jeg og Rebekka har greid. Du trenger ikke bruke 3 timer 2 ganger i uken, ta det heller i posjoner og tren reint. Jeg springer 2 km, tar styrkeøvelser for: Rumpe, mage og armer! Noe som har fungert kjempebra. Det tar ca 45-50 min og det er noe en hver har tid til! Det er også viktig å spise rett, noe jeg ikke klarer!!! Haha, mat frister for mye! Men resultat har jeg nå faktisk fått!  Har ikke extention her, kommer et innleg om tips til langt hår i morgen :)))

  Hva trener du?

 • 13

  Hvorfor er Du på topplisten?!

   

  Sto opp i morrest og skjønte ingenting! Jeg hadde fått flere meldinger på face om at jeg var på topplisten. Ble SÅ glad!! Har jo faktisk bare blogget i to dager. Men regner med dette bare er i begynnelsen men, håper jo alle fortsetter å lese! :D Har fått mange positive og negative tilbakemeldinger på at jeg havnet på blogg.no på to dager. Og er takknemmelig for hver og en av leserne mine<33 Skulle bare komme innom for å si det. Kommer et orntelig innlegg senere så stay tuned! Her er linken til bloggen til en venninne som virkelig har hjulpet meg med alt på bloggen! Setter stor pris på det, Love you

  http://guuro.blogg.no/

  Herlige lesere!!

  

 • 15

  Søvnløs natt!

  Natten til idag har vært helt forjævlig. Jeg har ikke turt og sove! Som mange vet allerede så spøker det her. Noe du velger selv om du tror på! Våknet mitt på natten av et dunk på lofte, fikk panikk og la meg hos mamma. Noe som viste seg og ikke være lurt. Jeg hadde akkurat sovnet, så kjenner jeg at mamma begynner å riste.. Hun var helt annspent å virket redd, da jeg vekte henne så viste hun ikke at det hadde skjedd en gang! Og det er ikke første gang det skjer heller! Så inatt har jeg vært våken.. Turte rett og slett ikke å sove!

  Dagen idag har gått til trening og å fikse noen småting her! Har enda ikke fått bloggen helt ferdig, men det kommer! Også vil jeg bare takke alle for og lese bloggen min igår! Trodde virkelig ikke så mange kom til og gjøre det!

  Noen bilder fra helgen:
   

   

   

 • 3

  Noe jeg aldri skulle gjøre!!

  Jeg har laget blogg!! Haha, utroli ulikt meg.. Men i og meg at mange av vennene mine blogger og det ble mer og mer interesannt så tenkte jeg nå bare å prøve! Har ikke fått bloggen skikkelig enda, men jobber med saken! Mangler også header som jeg tror jeg får fikset før uken er omme. Håper seffølgelig at alle blir å lese.

  så fjortis.. 


  Lovelove- Sofie

 • 6

  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde