hits

Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


3

Reklame | Tancare

Så jeg har fått ekstremt mange spørsmål om hvordan jeg blir så brun, hvordan jeg holder på fargen og hva slags produkter jeg bruker? Så tenkte å skrive et lite innlegg om det som dere følgere på Instagram kan klikke inn på og lese i mer detalj. 

 

Først og fremst? hvordan blir jeg så brun? Jo, det skal jeg fortelle dere? Det er takket være TANCARE! Når man bor i Norge og skal ut i sterk sol som huden ikke er vant med blir man ofte fort brent samt at man ikke får den fargen man ønsker seg. Derfor er dette produktet bare helt genialt! Ikke bare funker det uten at du soler deg (ja det stemmer faktisk, du blir også brun uten sol av disse), men du blir brunere når du soler deg i solen av disse, og fargen sitter mye mye lenger!

Jeg begynte på TANCARE for 1.5 år siden før en 1-måneds tur til Thailand. Etter det holdt jeg på fargen helt til sommeren (ca 4 mnd uten sol). Som mange kanskje vet så ble jeg brunere enn noen gang i Thailand så kan med hånden på hjertet si at produktet funket.

Så hvorfor startet jeg på TANCARE? Jo fordi det inneholdt ingredienser som kobber som gjorde meg naturlig brun uten å sole meg. Det gjorde at fargen satt dypere samt at fargen ble mye mørkere.

For å få ekstra god pris på produktet kjøp nå (annbefaler å kjøpe to esker)  klikk HER

 

 

 

 

Trykk på "TANCARE" for å bestille nå: TANCARE

Mathias Folke Nordby

07.05.2018 kl.18:29

Wow Utrolig vakker du er Sofie :)
Kristine Larsen

07.05.2018 kl.20:54

Du er så flott :)
Linn Johansen

29.05.2018 kl.11:27

Nydelig du er 😍💖 bruker tancare selv begyner å få fin brun farge nå

Skriv en kommentar