Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


6

Har du noen gang opplevd noe som skulle være ekstremt bra, men som av andre årsaker ikke ble som du hadde tenkt? Du er ikke alene. Flere ganger har det gått opp for meg at jeg burde hatt det sykt gøy, men av ulike årsaker ikke har det, det kan være venner man har diskutert med, og ikke føler seg vell med, det kan være en liten diskusjon med familie eller kjæreste som gjør slik at lykken ikke strekker ordentlig til.

Det er lenge siden jeg følte rein lykke, som av stressfulle årsaker i hverdagen  har dempet humøret. Jeg har stått på LS og sett Martin Garrix som var alt jeg hadde gledet meg til å sett fram til, men alikevell kjedet meg. Jeg vet ikke om jeg klarer sette riktige ord på denne følelsen men du hat kanskje kjent den du også?

Jeg vet ikke helt når dette startet, eller når dette ble et tydelig problem, men det irriterer vette av meg. Jeg har ikke lengre kontrollen over det. Har du følt noe av det samme?

AE

31.07.2016 kl.22:49

de er flinke til å lage trailere, de festivalfolka, bare synd de få kule øyeblikkene ifra hele festivalen er dyttet inn på en to minutters reklamevideo for neste event, så ingen legger merke til hvor kjedelig det egentlig er på sånne festivaler, med mindre man ruser seg dum på måtte det være alkohol eller whatever. er vel mdma som er populært nå om dagen.

Har vært på såpass mange festivaler til å vite at de er totalt bortkasta penger og forventning. Mesteparten av elektronisk musikk passer faktisk best innenfor et mer intimt og koselig lokale framfor å bli blaste ifra noe som mest likner på scenen til et 80-talls heavy/glam metal show! ;) Lite tips fra en insider bare hehe.
Kris

01.08.2016 kl.02:08

Heisann du, viss du har gledet deg til noe, og det ikke levde opp til forventingene dine som for eksempel LS med Martin Garrix, så trenger det ikke å være noe seriøst :).

Kan hende at du viser tegn til depresjon, viss du ikke har følt deg ordentlig glad på lang tid, og du tror det er noe som er galt så er det nok bedre å snakke ut med en lege eller noen du er glad i :)
Hanne

01.08.2016 kl.10:49

Kjenner meg så sykt igjen. Det er så merklelig å ha så høye forventninger til ulike ting, men ikke føle noe når de tingene skjer. Jeg føler meg alltid unormal, som om jeg er den eneste som ikke har det gøy osv. Det var deilig å lese at det er andre også som har det sånn å at det faktisk ikke gjør noe som helst at man har det slik en gang i blant!

Klem Hanne
Elise

01.08.2016 kl.10:53

Helt normalt, det handler mer om å finne glede i de små tingene i hverdagen. Ikke strev etter lykke hele tiden - den kommer når noe du virkelig setter pris på skjer. Føl heller glede!

01.08.2016 kl.21:09

Høres ut som du er deprimert kjære deg :/
Ida

02.08.2016 kl.13:55

Sånn har jeg det ofte også! Jeg tror det er fordi man har alt for høye forventinger til det man skal dessverre :/

Skriv en kommentarhits