Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


10

Mange har formeninger om det og fikse på eget ytre, jeg har alltid hatt innstillingen alt med måte. Noen fordrar ikke skjønnhetsoperasjoner, andre forguder de. Jeg er litt imellom, fiks ikke på noe du kan leve med, kan du derimot ikke, fiks det om du ønsker. Jeg skal i hvartfall ikke sitte her å dømme deg.

Jeg selv har alltid vært litt mindre utviklet enn alle andre, jeg var 28 kilo til jeg var 12 og var 42-45 hele videregående. Har alltid vært tynn å hatt null form for kvinnelige former, før jeg begynte å trene styrke vell og merke. En ting det ikke går ann å trene større er bryster, jeg passet såvidt en A-cup før jeg tok silikon og var til og med redd jeg ikke egnet meg til operasjonen i seg selv.

Siden jag var liten har jeg funnet ekstraløsninger for å få det til å virke som jeg har bryster, da pushup-bher, innlegg, tape osv.. Det funket veldig bra for fasaden. Inni kjentes det feil, å lure folk til å tro du hadde noe du ikke hadde. Jeg gikk aldri uten bh, ikke når jeg lå med kjærestene mine engang, så sårt kjentes det, delvis på grunn av mobbing.

Jeg følte meg aldri vell i undertøy, aldri vell i bikini, vennene mine tok meg med på undertøy's å bikinishopping og valgte ut akkurat de de ønsket da også de fineste, jeg? Jeg tok de som enten kunne skule innleggene i seg eller som satt slik at det så ut som jeg hadde bryster. Hver gang jeg tok av meg bhen så følte jeg meg helt grusom, så jeg kommer ikke til å legge opp før/etterbilder. Ikke engang etterbilder for now, synes enda det er sårt og vil dessuten ikke dele noe så privat med bloggen. 

Jeg opererte meg som sakt på 18 årsdagen min 13.mai 2015 på fornebuklinikken, han jeg opererte hos heter Pål og er kjempedyktig. Jeg la dråpeformede (annatomiske) under muskel 315 gram. Jeg er superfornøyd. Har i dag helt normale bryster som kler resten av kroppen min, jeg er kvitt angsten og går i akkurat det jeg vil, om det er utringning eller åpen rygg. Derfor valgte jeg å ta inngrepet og kjenner den dag i dag at det er det beste jeg har gjort for meg selv. Har du selv villet gjort noe?
 

Rasmus

30.07.2016 kl.21:36

You are incredibly beautiful! Always remember, that what people think of your does not matter. It's what you think of yourself that matters. Im sorry to hear that you felt aweful about yourself before the implant, but i am glad that it made you feel better!

ALWAYS do what is right for you :)
Tal

31.07.2016 kl.00:45

Du er helt utrolig fin. Har selv vurdert det, men jeg skjønner ikke hvordan folk får penger til det. Hvordan klarte du å få råd til det? Setter stor pris på svar :)
Bill

31.07.2016 kl.01:36

I've followed your blog and Instagram since before your surgery. You've always been incredibly pretty.
Emma

31.07.2016 kl.12:39

Har du noen gang tatt botox for å fjerne rynker/stramme opp huden? :-) Vurderer det!

31.07.2016 kl.15:35

jeg har også lyst til å ta silikon da jeg bruker størrelse A. Er 20 år og har råd til å betale det selv. Men på en annen side har jeg bare lyst til å overkomme det presset jeg har med å se perfekt ut.

31.07.2016 kl.20:37

Bra skrevet! Kan du skrive et innlegg om da du tok Restylane og hvorfor du tok det?
Jenny

01.08.2016 kl.00:48

Digger ærligheten din. Du virker i alle fall mer troverdig enn f. eks Sophie Elise som oppfordrer alle unge jenter til å ikke ta kirurgiske inngrep, også gjør hun det stikk motsatte selv!! Og btw: rompa di er 11 ganger bedre enn hennes.
Nulltits

01.08.2016 kl.20:57

Dette er som å lese om meg selv! -j16

05.08.2016 kl.16:31

Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver, er trist at vi skal føle det sånn. Jeg vurderer silikon selv, men lurer på hvor mye du betalte for det. Er 17 enda, men vurderer veldig å ta det når jeg blir 18.
Angelica

06.08.2016 kl.22:30

Hej Sofie!

Jag hoppas att det är okej om jag skriver på svenska. Jag tycker verkligen att du är otroligt vacker! Jag undrar dock om du ibland har dagar då du känner dig ful eller inte lika snygg som tidigare? Jag känner mig så rätt ofta i alla fall och undrar vad du gör när du känner dig så (om du känner dig så).

Har det gott! :)

Skriv en kommentarhits