Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


11

"Det er ikke noe vi kan gjøre, vi har ikke nok kapasitet" Jeg har aldri vært innblandet i politiet, så har aldri hatt en formening om hvordan de opererer. Nå kan jeg si det er noe av det verste jeg har vært borti. Politiet har tydeligvis ikke kapasitet nok i helgene, når det som regel skjer mest forbrytelser.

Jeg ringer, er redd, jeg er lei meg og føler hele verden er rast sammen. Jeg har panikk, hastverk og spør om de kan hjelpe meg og få lagt ned en side på nettet som det er spredd nakenbilder av meg på. Det jeg får i svar sjokkerer meg veldig "vi har ikke nok kapasitet til å styre med dette" Nok kapasitet? Ja noe må da gå ant og gjøre, kan jeg komme og anmelde forholdene senere?  (Det er fredag) "Nei du får komme å anmelde på mandag" På MANDAG spør jeg irritert og frustrert, "Ja det er ikke vits å anmelde saken før da, vi kommer ikke til å føre den videre før mandag uansett" Jeg spør om de ikke tar dette seriøst, at noen har hacket meg og stjålet det mest sensitive jeg hadde. Dette mente jeg var for dårlig og spurte om de viste hvor kjapt ting spredde seg på nettet, at det var sprett overalt til mandag, det var enda 72 timer til. "det har vi desverre ikke tenkt å sitte å diskutere med deg" Jeg satt igjen i sjokk, følte ingen var i stand til å hjelpe meg.

Bilder av brystene mine før silikon lå ute for alle og se, det knakk meg helt. Hadde ikke engang vist meg slik for mine tidligere kjærester, hadde alltid hatt bh på. Dette var blitt hacket og stjålet og sprett på nett og det var ingen som kunne hjelpe meg. Ikke engang Rettsvesenet jeg alltid har stolt på skal være der om noe skjer.

Jeg fikk også beskjed at det ikke engang var vits å ringe Oslo politidistrikt for de ble nok IKKE og gjøre noe.. Til den useriøse mannens surprise ble jeg møtt av høyst seriøse folk som hadde lagt ned det de kunne se var relater til meg på 2 timer. De jeg snakket med var politiet i Alta, så det skal ikke sies at alle på politikontoret ville tatt saken på samme måte, men denne mannen vil jeg helst ikke snakke med igjen.

Hendelsen gikk ut på bilder fra konsultasjon bildene til min kirurg var stjålet fra iclouden min, jeg skal anmelde saken senere, når jeg har samlet motet igjen, for er det en plass jeg føler meg dum og latterlig gjort  nå så er det hos politiet. 

Dette har også skjedd i en annen hendelse, der politietterforsker ringer meg 3 ganger og spør om jeg ikke er sikker på om jeg vil ta saken i konfliktråd, det er ett råd der man snakker ut med personen man er i konflikt med og mottar en unnskyldning.  De spurte om jeg var klar over att jeg ødela livet til denne personen jeg anmeldte, at han ikke fikk reise til blant annet USA fordi det han hadde utsatt meg for kom på rullebladet.. Da hadde også politietterforsker ringt min mor og skulle hatt tak i meg slik at hun var i full panikk (hadde ikke fortalt henne om hendelsen ennå), det var fordi de ikke hadde fått tak i meg på skolen og ikke kunne vente for etterforskeren skulle ut i PERM.. Så taushetsplikten ble også brutt. Jeg stoler dessverre ikke på politiet den dag i dag etter mine to hendelser, og vet jeg dessverre at jeg er en av mange.Har du blitt hacket eller spredd nakenbilder av?
 

 

Elise

29.07.2016 kl.16:23

Fyttifaen, at dette kan skje også her i Norge.. Føler med deg! Håper det går bra med deg!

29.07.2016 kl.16:51

Takk for å dele med oss❤️ Opplevd det selv... Følte meg veldig feil og dum...

29.07.2016 kl.16:52

politiet blir ikke å gjøre noe uansett...
:)

29.07.2016 kl.17:01

Hva innbiller du deg at Politiet skulle gjøre? Tror du de har en av-knapp for hver enkelt nettside og bare kan stenge den?

29.07.2016 kl.17:11

which site do you speak of? Maybe I can shut it down
David

29.07.2016 kl.18:39

Leit å høre ... Men glad du endelig fikk innblikk i hvor skittent politi vi har her i landet. Var sikkert for opptatt med å ta en eller annen som røyket litt gress.. Håper det er tatt ned nå hvertfall:)

29.07.2016 kl.18:48

Føler med deg, har skjedd med meg også og tror det er noe av det verste som har skjedd meg..
AE

29.07.2016 kl.19:39

IKKE gå i konfliktråd. Og anmeld polititjenestemannen for brudd på taushetsplikt. Anmeld alt.

Ikke la dem tråkke på deg, ville også anbefalt deg å ta kontakt med advokat som evt

spesialiserer seg på slike saker. Politiet kan nok ikke stoppe spredningen, men de kan, og SKAL,

straffeforfølge personen som står bak ugjerningen, det er ikke tvil om.

Lykke til <3
...

29.07.2016 kl.19:51

Å spre nakenbilder av noen uten deres samtykke er ett brudd på loven i seg selv, men det å hacke gjør det jo bare verre. Denne personen er rett og slett en seksualforbryter, og burde straffes for mange grunnlag.. Slike folk er rett og slett skada i hodet, og ødelegger utrolig mye for personer som blir utsatt for dette. Hvorfor skal noen gjøre dette bare fordi hun har valgt å være en offentlig person? Viser bare hvor lite respekt folk fortsatt har for jenter og kroppen deres. Og denne politimannen støtter jo bare gjerningsmannen og dette synet med å ikke slå ned på dette... Kvalmt
=)

03.08.2016 kl.21:13

Om det er de bildene jeg tror det er, så har de eksistert på nettet i over ett år.

Vanskelig å finne den skyldige som tok de så lenge etterpå.

Når du, som kjent person, får slike bilder på avveie, må du nesten bare godta at de blir publisert også, på lik linje med alle andre kjente mennesker.

Så passer du nok bedre på bildene i framtiden. Å unngå iCloud og andre skyløsninger er nok meget lurt.
=)

03.08.2016 kl.21:35

Sjekk "mail"-adressen. Ennå flere bilder av deg lagt ut på nett.

Skriv en kommentarhits