Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


5

Nå har er jeg i himmeln! Har 90% strøm og internett, jeg har vært uten: kjøleskap, varm mat, kald mat, dekning, internett, tv! Ja alt som verden i dag er bygget opp på! Jeg har vært isolert fra omværden, rett å slett! Jeg har vært oppe sent å sett solen gå ned i havet med en kald cola fra en brygge! Jeg har rodd i båt å tatt livet med ro på the old fashion way! Jeg har faktisk insett nå hvor viktig det er for oss i dag å bruke de resusjer vi har. Noe som er både trist og bra! Nå er det filmtid, vi blogges nærmere imorgen søteHva har dere gjordt?
Maria

31.07.2013 kl.08:49

Herlige bilder :-)

31.07.2013 kl.11:28

Så fin blogg! Kan du stille noen spørsmål på bloggen min?

Klem<3

31.07.2013 kl.15:11

Kjære Sofie Karlstad,

du er uten tvil den deiligste bloggeren jeg har sett. Kroppen din bare fantastisk, og jeg er sikker på at det ikke bare er meg som synes det.

Men det heter "gjort", og ikke "gjordt". Trodde det var en tastefeil første gangen du skrev det, så tenkte jeg skulle informere deg :)
<3 Kristine.

01.08.2013 kl.18:02

Hej, fin blogg du har :)

Forresten jeg har et spørsmål til deg ? :)

Vil du hjelpe meg med noe ? :)

Isåfall vist du vil det, så får du noe i posten din som enten - iPad mini, Mobil eller Jeffrey Campbell sko. Det er helt opp til deg hva du vil ha, kan også være andre ting om du har noe på hjertet du vil ha, men der jeg skal handle det må de ha (Klarna Faktura), men det tar vi vist du vil hjelpe meg. Men jeg sier ikke hva jeg trenger hjelp til her på bloggen din, du må sende meg en epost vist du vil hjelpe meg og eposten finner du inne på kommentaren min, så bør ikke være så vanskelig vist du vil hjelpe meg ! ;)

Snakkes vi da eller ? ;)
iddaa

02.08.2013 kl.19:00

Lynet slo ned i gata vår også så jeg var uten internett i en uke.

Skriv en kommentarhits