Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


4

Neida, tuller bare! men nå har alså Andreas besvart noen av spørsmålene han fikk! Noe han greide veldig bra! vi bestemmte oss for at noen av de var kleine å urelevante!

 

 hvor ofte vasker du deg?

 Svar: Haha! Minst en gang om dagen. Men hvis jeg trener eller finner på annet sprell, vasker jeg meg deretter! Telles oppvasken? Jeg vasker meg også på hendene hver gang jeg har vært på dossen eller klødd meg i øret :-)Når mista du jomfrudommen din?

 Svar: Hmm, da var jeg 14.. Det gikk fort og gæli!

 Kunne du meldt deg på Ph igjen?

 Svar: Nei, det kunne jeg ikke. For meg holdt det med den ene gangen. Og i mine øyne skal du være ganske så PR-kåt for  bli med flere ganger. Men det er jo selvfølgelig opp til hver enkelt å bedømme. Jeg var så sliten psykisk da jeg kom hjem, at selv om jeg hadde en helt fantastisk opplevelse og fikk en gratis "ferie", kunne jeg aldri blitt med igjen.

 har du noengang hatt sex med en jente som er under 16? etter at du ble 16?

 Svar: Jepp, det har jeg. Jeg var sammen med en som var 15 da jeg var 17.
Har du noen i kikkerten?

 Svar: Hehe.. Man har alltid noen i kikkerten. For meg er det ikke en spesiell person akkurat nå, men heller spesifikke kvaliteter jeg ser etter ;) Så det har jeg i kikkerten!

 Hvor kommer du fra?

 Svar: Jeg er fra Kolbotn, som er 15 min sør for Oslo! :)

 Har du et sinneproblem?

 Svar: Mange mener kanskje det. Det er vel ikke et problem, men jeg blir veldig fort irritert. Jeg prøver som regel å holde det tilbake, men til slutt renner det over, og da blir det helt kaos. Jeg har kort lunte, men blir veldig fort glad igjen. Jeg er verdens letteste person å smiske med, så hvis noen har fått meg irritert, kan de fort smiske meg glad igjen :pHvem synes du var finest av jentene inne på ph i år?

 Svar: Det må bli Charlotta. Jeg kjenner henne litt fra før, og hun er en supersjarmerende og hyggelig jente :)

 blitt sett ned på etter ph?

 Svar: Det er klart at det alltid vil være noen som ser ned på deg. Det må man jo regne med, og det er man fullt klar over når man takker ja til å være med. Uansett hva man blir med på, hvor det ender i at mange mennesker kjenner igjen ansiktet ditt, er det noen som ikke vil like deg. Alle kan ikke like alle. Men selvfølgelig, det er jo noen man møter som bare er ute etter å provosere, og slenger dritt til deg. Da må man jo prøve å overse det, og jeg overser 95% av all drittslenging. De resterende 5% svarer jeg tilbake..

 Hvordan var livet etter Paradise? Spesielt mellom familie, jobb og ellers?

 Svar: Livet etter var turbulent. Alle skal ha en bit av deg, og alle blir sinna på deg og tror du er en overlegen dust hvis du ikke svarer. Det er utrolig fort gjort å ta av. Heldigvis for meg har jeg en veldig ordentlig familie og ordentlige venner som slæppa meg i panna hvis jeg i det minste prøvde å ta av litt. Og det er jeg veldig glad for idag. Man blir jo hauset opp og får så mange komplimenter, at jeg blamer ikke de som tar av. Det som er vanskelig er når all oppmerksomheten går over. Da er det litt sånn "hvorfor vil ikke de ta bilde aaaa". Det er fort gjort å tenke sånn. Men jeg gikk tilbake til mitt vanlige liv så snart jeg kom hem, s å jeg merket egentlig ikke noe særlig til det. Familien min tok det pent. Mamma likte ikke det ikke i det hele tatt, men respekterte at jeg ville. Hun så ikke en eneste episode. Pappa har sett alle episodene, men kommenterte bare det som var positivt, hehe. Og det var kanskje sånn hver andre uke, haha :p Ang jobb som var ikke det noe problem for meg. Jeg fikk jobb med en gang, og har bare jobbet og stått på siden!

 Flaueste du har gjort i fylla?

 Svar: Hmm, det er veldig vanskelig å si, for det er en del. Men da jeg var litt yngre hadde jeg en tendens til å være mye naken på fylla. Dvs hvis det var en hjemmefest, så kunne folk fort finne meg løpe naken rundt i gaten. Heldigvis for meg har jeg sluttet med det nå. 

Men det var en gang jeg hadde vært på fylla og våknet opp i sengen min. Da jeg snudde meg rundt smalt det noe hardt metall i albuen min. Så da jeg snudde meg lå det en sparkesykkel ved siden av meg i sengen. Hvordan den havnet der aner jeg ikke, men jeg hadde visst kjørt rundt på den og ropt "tuuuut tuuut, her kommer toget". Flaut..

 Enda kontakt med noen noen fra ph?

 Svar: Ja, jeg har kontakt med en del! Snakker iblant med Christina, Mads møter jeg noen ganger på byen! Men de jeg snakker mest med er Dennis og Tommy. Knakanes gode karer! :)
 er det normalt at gutter tisser på hverandre i dusjen?

 Svar: Nei, det er vel ikke normalt at noen tisser på noen, noengang? Men vi kødda alltid med hverandre i dusjen på videregående. Da måtte man ALDRI lukke øynene når man dusjet. For da ble du ofte pissa på, siden man ikke merket forskjell på om det var urin eller det varme vannet.. Men normalt er det ikke nei, haha!

 Hvordan var det dokke ble intervjuet på PH? f.ek under parsermonien og sånn så forteller dokke om ka dokke tenke å sånn. Blir de spilt inn før eller etter? Eller bare tar dei dokke ut midt i ??

 Svar: Vi ble jo tatt ned til intervju hele tiden mens vi var våkne. Hvis noen hadde hatt en veldig taktisk diskusjon, så ble man ofte kalt ned til intervju bare for å liksom fortelle om hva som var planen osv. Før en date feks, ble man alltid kalt ned for å fortelle om hva man trodde skulle skje på daten. Ang parseremonien er det mye av det samme, bare sånn hva man tror kommer til å skje. Men når intervjuene kommer midt i parseremonien, blir det spilt inn rett etter.

 hvor lang tid tar en parseremoni? har hørt at det tar sånn 6 timer.

 Svar: 6 timer? Da skal det ha skjedd noe rart. Det er selvfølgelig mye venting. Alt skal være perfekt med lyd og lys og plasseringer osv. Den lengste jeg var med på, tror jeg var 4 timer. Det går ganske kjapt, men vi slet en del med at det ble strømbrudd hele tiden. Og da tar det laaaaang tid. For da må man jo vente, så kan det også hende at man må ta noe på nytt.

 hvor mange har du hatt sex med på en dag?

 Svar: Haha, det husker jeg ikke. Men jeg var jo helt kanin da jeg var 15-16, så sikkert typ 6-7..

 Har du noen gang faket en orgasme?

 Svar: Jepp! Sånn går det når man blir litt for ivrig, og kanonen skyter leeeenge før den har siktet. Da må man bare late som man ikke har skutt, og fortsette.

Hva skjedde med deg og Camilla etter Paradise? Dere var jo så forelsket!

 Svar: Det er et godt spørsmål. Vi ble jo kjent der inne, og der er det faktisk som man sier, at følelsene blir mye sterkere. Man blir mye mer knyttet til hverandre. Jeg og Camilla snakket jo om det der inne, at vi hadde ikke snudd oss etter hverandre en gang på gaten. Jeg vet helt ærlig ikke hva som skjedde. Camilla er jo en fantastisk person, men vi var rett og slett for forskjellige. Vi hadde veldig ulikt syn på ting, og hadde to vidt forskjellige personligheter. Og da funker det dessverre ikke i lengden!hvordan var det med røyk og snus der inne? er det sant at dere fikk så mye røyk / snus dere ville gratis ?

 Svar: Alle måtte ta med alt selv. Snus har de jo ikke i Mexico, så da jeg gikk tom, måtte jeg røyke. Røyk fikk vi gratis, for det får man kjøpt der nede ;)

 hvor høy er du ?

 Svar: Jeg er 1.78. Hvis jeg står rett, som jeg aldri gjør..

 Beskriv drømmedama?

 Svar: Hun må få meg til å le. Hun må være smart, sjarmerende og veldig god. Helst skal hun ha lange, bra trente ben, og et veldig vakkert ansikt. Fine øyne skader heller ikke ;)

 Hva hater du mest i verden?

 Svar: Folk som slenger dritt om andre uten å kjenne de. Som bare dømmer fordi de har hørt rykter, eller fordi de bare dømmer en person etter utseendet. IKKE BRA! Og det kommer man svært kort med. Ellers, så hater jeg festivaler. Aldri vært på en, men det ser så himla møkkete ut. Haha..

 Hvor mange søssken har du/ om du har?

 Svar_ Jeg har en søster som snart blir 32 :)

 Er sofie din type jente?

 Svar: Det er vanskelig å si! Hun er jo uansett alt for ung for meg, men hun er jo en søt jente, og er sikkert superpoppis hos gutta!


ObsObs, Andreas vet IKKE noe om bildene, hehe!

Hva synes dere om svarene?

 

 

Mathias Folke Nordby

17.07.2013 kl.19:12

Gode svar ;) !!

17.07.2013 kl.21:17

skulle svart på flere spørsmål om deg
Cecilie Hagen

18.07.2013 kl.15:50

til deg^ Hvorfor skulle han svare på spm om hu, når det var spørsmål til han?`xP

Sofie: Fine svar! Og morro siden det var fra han! :D

18.07.2013 kl.17:32

Hvordan kjenner dere hverandre egentlig?

Skriv en kommentarhits