Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


16

Ja nå har jeg akkurat lest to artikler om hvordan vi bloggere sitter her og ikke gjør en dritt mens det ruller inn penger. Vet de hva de prater om? For det første så er det er svært lite antall blogger som tjener noe, for det andre så begynner bloggen som en hobby og for det tredje så er det mye stress med blogging.

1. De fleste under topp 10 i Norge tjener absolutt ingenting på bloggen, ja av og til blir enkelte sponset med diverse, men man kan jo ikke leve av det?

2. Det å blogge inngår ikke kun å sitte og skrive meningsløse tekster, du må komme opp med 1-3 spennende temaer hver dag, du må blogge bra for å holde deg på topp. Så har du en dårlig dag så går det ut over statistikken. Du må i tillegg ta bra bilder og ha en tekst som fenger.

 

3. Det å blogge kan man ikke kun sitte hjemme å gjøre så det blir feil å si vi bare sitter på rumpa, for de fleste gjør alt normale mennesker gjør i tillegg: går på skole, jobber, gjør lekser og må ha litt fritid i TILLEGG til bloggen. Jeg synes faktisk den andre jobben jeg har er lettere enn å blogge. Så før man uttaler seg om hvor "easy peasy" blogging er så burde man ha prøvd begge deler.

Har du også opplevd dette?

Victoria

26.06.2013 kl.18:18

Helt Fantastisk blogg!<3 veldig fin forsett sånn You Go girl! Stå på :) gjerne sjekk min blogg vist du vil :)
silje

26.06.2013 kl.18:22

Jeg syns det er litt sykt at de toppbloggerne tjener penger på å skrive om hvor fulle de er, hvor store pupper og lepper de har. Nå snakker jeg ikke om alle, men noen fortjener det ikke rett og slett. Tjener mer penger enn voksne folk som er ute i arbeidslivet på å skrive om fylla, blir feil spørr du meg
Sissel Eiesar

26.06.2013 kl.18:24

ja er så absolutt enig med det du skriver! :D Det å være blogger er ikke bare bare! ;)
sofiemk

26.06.2013 kl.18:27

silje: Enig der, men det er jo folket som bestemmer hvem som tjener å hvem som ikke gjør det, så de som er der har jo blitt klikket opp dit av oss :)
Stine

26.06.2013 kl.18:47

Jeg har ikke blogg selv, men mener at toppbloggere fortjener å få penger for det de gjør.

Siden de reklamerer for ting osv, så fortjener de jo å få noe for det, siden det hjelper sponsorene veldig masse! Er sikkert bare voksne idiotiske mennesker som sier disse tingene, fordi de er sjalu. Å til de som syns det er så forbanna jævlig at enkelte bloggere får penger, så kan de jo bare prøve å lage seg en blogg selv. Jeg tror ikke det er enkelt å få masse lesere, det skal mye til. Ingen sitter bare på ræva å blogger, de har et helt vanlig liv, og skriver om det! Jeg synes det er kjekt å ha noen blogger jeg kan lese om dagene når jeg kjeder meg. De som velger å blogge om leppene sine, puppene eller kroppen, de må vel da få lov til å gjøre det, ingen har noe med det. Greit at det er mange unge lesere som leser bloggen og ser opp til disse personene, men det går jo ikke an å ta hensyn til alt og alle samtidig. Man må få gjøre det man vil.

Liker forresten bloggen din veldig godt, å håper du kan fortsette å blogge! Nydelig er du og ;-)
Tonje

26.06.2013 kl.19:00

Blogging er jo i utgangspunktet en hobby, og jeg er ganske så sikker på at blogg.no vil at du skal ha det gøy med å blogge, ikke se på det som en måte å tjene penger på. Om jeg hadde vært på topplista hadde jeg satt pris på å få penger slik at jeg kan bruke de på ting som leserne mine er interesserte i å lese om :)
Krista Syversen

26.06.2013 kl.19:09

DE er bare sjalue for at de ikke tjener penger... IDIOTER..
lene

26.06.2013 kl.19:36

Noen på topplisten fortjener det, andre ikke. De som skriver om forskjellige temaer og variert på bloggen fortjener det. De som bare skriver om hva de har gjort på i dag, fortjener det ikke. De som skriver om sminkeprodukter fortjener det jo også, siden de reklamerer for relevante ting for bloggen. Å reklamere om Chili forte har ingenting med blogging å gjøre, så der ser vi jo at de bare skriver om det for å tjene penger! :P

26.06.2013 kl.19:49

wow du må ha et vansklig liv

26.06.2013 kl.20:30

Anonym: skulle til å si det samme!

Hvis du synes det er slitsomt så kan du slutte ingen tvinger deg :)
silje

26.06.2013 kl.20:31

Jeg vet:) så man skal egentlig ikke klage hvis man selv leser bloggene, jeg selv har sluttet å lese de jeg ikke syns fortjener det
fasd

26.06.2013 kl.20:42

du klage sånn på bloggen din

26.06.2013 kl.20:58

Herrejessu kor mye klaging det e på dæ
Cesilie

26.06.2013 kl.21:12

leste det samme innlegget i dag faktisk, og dette irriterer meg!
Emmalin

26.06.2013 kl.23:11

Helt enig med deg!
(konstruktiv) kritikk

27.06.2013 kl.23:46

Mener du at du kan sette deg selv under begrepet "bloggere"? Ja, du eier kanskje en blogg, men du kan ikke sammenlignes med de som gjør det som en jobb. (les: de som faktisk har jobbet hardt uten å måtte oppføre seg som en utagerende barbie). Du legger kun ut bilder av deg selv. Det eneste du skriver er maks ett avsnitt per innlegg, fulle av skrivefeil og dårlig flyt. Hvis du ønsker å bli en verdig "blogger" foreslår jeg at du bruker litt lengere tid på selve skrivingen og litt mindre tid på sminkingen. En ting skal du ha, bildene er brae. God kvalitet og fanger interessen. Det hadde bare trengt litt mer variasjon, ikke _bare_ av deg selv fra alle mulige vinkler. Du har nådd "topplista" med å legge ut bilder av deg selv, men for å holde deg der oppe bør du kanskje prioritere lesestoffet framover, slik at man ikke går lei. Det hadde heller ikke skadet med bilder av andre personer eller ting. Det er ikke interessant å bare se bilder av samme person gang på gang. Får du det i orden og jobber litt med skrivingen, så når du kanskje høyere opp.

Skriv en kommentarhits