Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


75

Ingen vet hvem jeg er, hva jeg tenker å hva jeg føler. Det er kanskje ikke helt meg å skrive om følelser heller. Men de siste årene har vært tunge, jeg har slitt med å holde hode hevet. Venner har snudd ryggen til meg, kjente å kjære har baksnakket, kommentert å likt. Dreier alt seg om comments å likes?

Bloggen er et sted der hvem som helst kan slenge inn en sårende kommentar, men jeg har vel lagt opp til det selv?

Jeg virker kanskje for noen som en bitch, kanskje også litt kald, men nå vil jeg egentlig bare få ut sannheten som har brent seg fast i meg, fortid har skjedd og framtid skal skje noe kan endres annet kan ikke.

Jeg blir sittende igjen med tårer i øynene når jeg leser stygge kommentarer om meg. Hvorfor bryr jeg meg? hvorfor dreier jeg meg om andres meninger. jeg har en historie. Jeg deler den verken fordi jeg vil eller må. Jeg deler den for å kanskje rekke ut til mine yngre lesere og kanskje noen på samme alder!

Jeg har allerede innrømt for bloggen at jeg ønsker å ta silikon i puppene å leppene, noe jeg bestemte meg for allerede når jeg var 13!! Det er helt sykt når jeg tenker over det, jeg var sent ute i puberteten å var ganske spinkel som 13-14 åring. Det var en vanskelig tid der jeg møtte motstand hver dag, jeg møtte på stygge kommentarer som ble skriket etter meg å jeg møtte virkeligheten på sosiale medier som facebook å nettby som en gang var.
Nettet-comments å likes
Jeg har siden jeg logget inn for første gang blitt diskutert på nett. Hvordan jeg ser ut, hvor tynn jeg er, hvor feil å hvordan å forbedre meg. Hvordan kan et annet menneske sitte å skrive hvor stygg du er, at du har anoreksi å at du må spise. At kroppen du har fått utdelt ikke er bra nok å at du må se bedre ut for å være bra nok? Burde ikke denne personen være perfekt selv. Eller kan man bare dømme uten å kjenne. Det sårer meg å se at stygge kommentarer får et dusin likes. Hva oppnår personen? 13-14 som også syns jeg burde se bedre ut. Gratulere, jeg håper min usikkerhet er vert din glede i et par timer.

Den onde tvillingen, det var en jente som virkelig ødela livet mitt, jeg vil ikke nevne navn selv om drittkjerringen fortjener det. Hun spredde rykter om innlegg, at jeg ikke eide pupper, hun fikk en hel by mot meg, hun tok ifra meg en jeg var. Jeg var så lei meg, følte jeg hadde mista alt, jeg var i de såre ungdomsårene å så derfor ikke klart. Jeg klarer henne ikke den dag i dag, alt jeg fortalte, alle hemmelighetene jeg delte. Hun blotta meg helt. Jeg ble dumpet av en jeg da var interessert i på grunn av ryktene, hatet og henne.

Jeg hadde som 13 åring verken pupper eller rumpe, jeg synes jo dette var grusomt å begynte å finne ut syke løsninger. Jeg skulle operere meg selv, jeg fant fram et knivblad å begynte å skjære. 0 smertestillende 0 bedøvelse. Kun tanker om å få større bryster. jeg var 13 år!! jeg kom så langt at jeg så brystvevet, jeg stoppet. Klarte ikke gjennomføre det. Jeg turte selvfølgelig ikke si dette til noen eller gå til legen å få det åpne kuttet sydd. Så i dag sitter jeg igjen med fine pupper jeg ikke tørr å vise fram. Arrene er for vonde å bringer tilbake så mye smerter. jeg har aldri fortalt dette til noen å det sitter fortsatt ganske langt inne i meg, men jeg skriver dette til alle de som ser opp til meg å leser bloggen. Kanskje dette hjelper dere!

En far av en venninne sa til venninnen min at jeg hadde bulimi. Han målte med hendene hvor stor lårene mine var å jeg ble rett å slett sjokkert da jeg fikk høre det. Jeg virker kanskje fornøyd ut men jeg vil bare være bra nok. Bildene jeg legger ut gjør jeg for å vise at jeg har oppnådd det JEG ønsket! Jeg har spist masse, gått opp og jeg trener! Jeg vil bare være den jenta som inspirerer ikke den svake jenta som før ikke eide selvtillit.

Ingen skal få ødelegge meg igjen. Jeg skal jobbe, bevise å stå på for dere. Det er tungt å bli pressa ned i gjørmen av kjente og ukjente. Men jeg skal kjempe, klarer jeg klarer du! Sammen skal vi tro på oss selv vi skal bekjempe oss, for når det kommer til oss så er det vi som må være fornøyde. Er vi det vil ingen knekke oss!

Sliter du ogå med kroppsfokus, skriv inn en annonym kommentar?

Trine Dyrstad Walsøe

25.06.2013 kl.14:18

kjære deg. har en svær klomp i magen. det fikk æ av å lese det her. det finnes så mye hat og så mye dritt som blir slengt , men det e bare bullshit som blir spredd. æ digge dæ! du e så søt, sinnsykt pen å har en bra kropp! du virke også som ei veldig snill jenta! lykke til videre Sofie! :D <3
gutten kåt på dæ

25.06.2013 kl.14:21

deilig rompe ska me pule
Marte

25.06.2013 kl.14:23

Rørende innlegg! Skjønner selv ikke hvorfor andre skal bry seg om andres kropper, de er ikke perfekte selv, så istedefor å forbedre seg selv vil de vel heller få andre til å føle seg verre :/ Stå på videre, du har oppnådd mye! :)
Kawsar Mina M

25.06.2013 kl.14:23

Du er fantastisk jente!! fra førstedagen jeg såg deg på fb! da sa jeg til meg selv '' herregud, går det ann å være så pen ? '' STÅ PÅ!!!! du er nydelig :)
sofiemk

25.06.2013 kl.14:23

Trine Dyrstad Walsøe: beste dæ, tusentakk<3 betyr mye!!!
sofiemk

25.06.2013 kl.14:24

Kawsar Mina M: tusentusentakk!! :) herlige!
sofiemk

25.06.2013 kl.14:25

Marte: enig, men håper de idag er fornøyde med sin kropp for det er snart jeg :)
Lol

25.06.2013 kl.14:33

Frivillig og blogge sist jeg sjekka. Get a grip

25.06.2013 kl.14:38

Du er så sterk! :')
fotwo

25.06.2013 kl.14:41

Selv om jeg ikke kjenner deg , får jeg tårer i øya av å lese dette. Dette trenger dem å høre, å får håpe dem vil slite med dårligsamvitighet resten av livet sitt !! Men mange mennesker er så små i seg selv at dem må rakke ned på folk å skrive ting får å selv bli sett å langt merke til , Historien din er sterk ! men det er du også ,, Men det dem gjør er også pga sjalusi -_- ,, Mange mennesker må ha en form for demon i seg ;O Stå på !!
June

25.06.2013 kl.15:06

<3 du er sterk <3
Silje

25.06.2013 kl.15:21

Stå på Sofie. Du var ei jente som jeg likte veldig godt. Ikke noe gøy at dette skjer med deg. :( <3
Ida

25.06.2013 kl.15:23

Altså, jeg synes du har vist oss ganske mye av brystene dine både her på bloggen og på instagrammen din.. de arrene du snakker om kan da tydeligvis ikke være så ille siden du allerede tørr å vise frem såppas mye :))
Ronja Stokvik

25.06.2013 kl.15:23

Søte Sofie... du e så nydelig uansett ka andre sir!

og det innlegge her vise bare kor mye sterkere du e enn de som slenge stygge kommentara etter dæ, for du vise her kem du e og ka du e lagd av, mens dem som kommentere e feig å gjemme sæ bak en jævla pc'skjerm!

<3
Veslemøy

25.06.2013 kl.15:25

Uff, jeg kjenner jeg blir dårlig av å lese det du skriver, du er kjempesterk! Helt forferdelig hvordan enkelte mennesker kan være så onde at de bare angriper noen de ser har det dårlig. Ingen burde føle seg så høy at de kan slnge dritt åpenlyst om andre, tviler på at de som bruker masse tid på dette er perfekte selv. Du skal vite at du er en mye bedre person enn det de noen gang kommer til å bli. Rykter er så unødvendig og sårende og man begynner å kun se alle sine feil, og tolker alle ting rundt deg som angrep eller negative ting om deg. Hadde en periode selv hvor jeg var så langt nede selv og ble utsatt for typisk jenteterror. Bare jeg hørte noen hviske tenkte jeg at de snakket om meg, bare noen så på meg krympet jeg sammen og forestilte meg at de snakket stygt om meg, og om noen lo tenkte jeg automatisk at det var av meg. Når man er så langt nede at man ikke klarer å se noen utvei er det så tungt, og det hjelper lite hvilke trøstende ord man får når selve tilværelsen din føles ut som et helvete! Men du skal vite at du er helt nydelig! Jeg kjenner deg jo ikke men du er utrolig pen og sikkert vakker på innsiden også. Jeg bruker deg som inspirasjon til å trene og som mål til hvordan jeg vil se ut :D Og jeg tror jeg bare er en av VELDIG mange som ser opp til deg så bare stå på! <3
Karoline

25.06.2013 kl.15:30

Jeg kjenner deg ikke, men vet hvem du er, er en finnmarker jeg også! :) ingen fortjener stygge eller frekke kommentarer, ingen burde få en slik motgang som du gjør, værtfall ikke fra de som ikke kjenner deg. Synes du er en sterk jente, som ikke gjør noe galt, bare en som har valgt å dele live sitt med andre, å det behøves en sterk viljestyrke og godt mot for å gjøre dette. Det du poster inspirerer meg, å lærer meg ting som jeg ikke visste fra før av, også gamle ting som har gjemt seg, kommer fram og jeg får en oppvekker på hvor mye galt som egentli skjer i verden i dag. Uansett motgang så burde du bare stå på, overse de som kommer med ondskap, å ta i mot de som gir deg godhet. What doesn't kill you, only makes you stronger! Stå på <3 fra en du inspirerer, og fast leser av bloggen!
Sykt vondt å lese hvordan du har hatt det. Ingen fortjener så mye dritt :( Men det er bra at du har blitt sterkere nå. Og sterkere kommer du til å bli også! Ønsker deg alt det beste <3
hannah

25.06.2013 kl.15:32

bra innlegg, men hvorfor kan du ikke si hvor gammel du er?

25.06.2013 kl.15:33

ingen er perfekt,den perfekte jenta/dame er heller ikke født,utrolig trist å lese at mobbing kan ødelegge.

kroppsmobbing gennerelt både i den form for mobbing du ble utsatt for og for dem som utvikler former tidlig og har mer å bære på,begge puppe variantene er utsatt for hetsing noe jeg vet,som utviklet pupper tidlig,min løsning var å teipe puppene mindre,ja sånn var det)det var heller ikke festlig når jeg fikk spørsmål om puppene var silikon eller gutter som var mer opptatt av å snakke med brystene.

men nå som voksen handler det om å akseptere kroppen sin,langt i fra kropppsbegavet fordi jeg har naturlig store bryster,det har på lik linje med de som bærer på mindre meloner.......utsatt for mobbingl

DET HANDLER OM Å AKSEPTERE SEG SELV.
Jannicke Sabrina ♥

25.06.2013 kl.15:33

Hei sofie, ble sjokkert over å lese innlegget. Jeg har spiseforstyrrelser og har gått ned mye i vekt.. Jeg veide for en måned siden 53 og nå veier jeg 45-46.. Noe jeg ikke er fornøyd med. Jeg hadde også problem lik dine med dårlig selvtillit. Hadde heller ikke pupper eller rumpe. Jeg har fortsatt dårlig selvtillit, men det er fordi at alle har rett i at jeg er stygg. Folk baksnakker meg fordi jeg er så tynn og de sier at jeg er falsk siden jeg er så tynn. De tror jeg bruker corsett eller trekker inn magen, men det gjør jeg ikke. En gang håper jeg noen forstår meg og jeg håper en gang jeg finner en som er lik meg som kunne vært en god venn.

Du er kjempe fin Sofie, du ser ut som en modell! Vær stolt over deg selv og stolt over at du oppnådde det du ville!♥

*klem*
Johnny

25.06.2013 kl.15:37

Drit i det de sier, du er en kjempevakker jente.
Jeanett

25.06.2013 kl.15:50

du er faktisk perfekt! la ingen la deg tro noe annet!

Jeg går innpå bloggen din hver dag og bare misunner hvor utrolig vakker du er!! Uansett om folk rakker ned på deg, er det kun fordi de er sjalu. DU ER JO NYDELIIIG<3
Anne-Kristi

25.06.2013 kl.15:58

Får tårer i augene av å lese det! Viste ikkje at du hadde det sånn :( Kjenner meg sjøl igjen i mykje av det du seier. Fleire her har vendt ryggen til meg og fortalt ting som ikkje er sanne og sagt hemmeligheter som eg sa til personen. I ein lang periode holdt eg meg heime, isolerte meg. Itilleg har det skjedd mange ting med familien min, som òg har gjort at sjølvtilitten min e blitt mindre og mindre. Eg har pressa meg sjølv til å gå på skulen og å vere med folk, men eg har store sjølvtilits problem og klarer ikkje stole fult på nokon.

Glad i deg! Og savner deg masse!! <3

Skal du hit i sommar? må gje ein lyd viss du vil :)
'haters make me famous' GFY

25.06.2013 kl.15:58

eg forstår at du har blitt mobba for koss du har sett ut oppigjennom, og du e faktisk deilige, eg ville pult deg. Men faen kor 'full of yourself' du e! shit, eg lese kje blogger, men denne har ein vane m å havna på facebooken min, og eg må sei det at å skriva laaaaange innlegg om kor vondt du har det og kor mye bedre enn alle 'fucking haters' du e kver jævla dag får deg til å virka skikkelig bitch. når du legge ud kver uga - 'æ e så jævla deilige / fuck haters /æ har det vondt' bler det vanskelig å ikkje hata deg. Hadde du hatt litt personlighet kunne du muligens vært unnskyldt, men eg kan gå inn på h&m med ein gang nå og finna 20 jentår heilt lige deg - samme utseende, samme musikksmak, samme humor. Sorry men du e så lite spesiell det e mulig, og når du då tror du 'e någe' gir d meg ein sterk som faen lyst til å kommentere stygt. Håper du setter pris på at eg har begrunna allt som gjør meg til en 'fucking hater'
Lisa Marie Sveen

25.06.2013 kl.16:17

Det var utrolig tungt å lese dette. Kan ikke fatte at noen har slengt så mye dritt om deg. Vet det er vanskelig å ikke ta det til deg. Men innerst inne vet alle at det ikke er sant. Vet du hva? Det er mange som skrive hate bare fordi de er missunnelige. Jeg mener ikke å være slem mot de som er kraftige eller noe sånt. Men kanskje det satt en smell feit kjerring bak en pc og satt og skrev hate til deg bare pgr av at hun var sjalu på at du var så slank/perfekt og fin<3 Jeg syntes du er nydelig jeg<3 aldri ta til deg sånne forferdelige kommentarer som faktisk kan ødelegge et liv. Du er fin som du er!!<3 Elsker deg! Stå på Sofie!! <3
Psychiatry

25.06.2013 kl.16:18

Det hørtes forferdelig ut, håper det går bedre med deg nå
sofiemk

25.06.2013 kl.16:21

Alle: Tusentakk til alle dere som skriver lange fine å trøstende kommentarer! Er så stolt over å ha så uendelig mange fine lesere, tusentakk <3
M

25.06.2013 kl.16:33

Sofie, jeg vet ikke om du leser dette.. Men jeg ser utrolig opp til deg. Jeg er en jente på 15 år som er 161 cm høy og veier 50 kg.. Og likevel er jeg like tynn som deg. Ingen skjønner det, folk tror jeg bruker korsett siden jeg er så tynn og veier så mye. Når folk ser meg, pen og nett prøver de og løfte meg og så er jeg for tung: "Er du feit? Holder du inn magen?!" Er en vanlig kommentar. Selv er jeg også sent inn i puberteten og bestemte meg som 14 åring at jeg skal ta silikon hvis jeg ikke får store "nok" pupper.. Jeg vuderte det i 12årsalderen.

Når jeg leser innlegget ditt er jeg egentlig ikke overasket over at du har så mye personlighet som du gir uttrykk for. Når andre bloggere får stygge kommentarer, gjør de som oftest ikke noe med det.. Mens du kjemper imot! Du godtar ikke drittpreiket, du forteller dem akkurat det alle vi andre anstendige mennesker tenker!

Du virker som en utrolig jente med masse personlighet, sikkert glad, sprudlende og sprø som resten av oss! Du er absolutt ikke som "alle de andre jentene på h&m"!

Jeg unner deg alt godt og jeg skulle faktisk ønske at alle mobbere og de som skriver stygge kommentarer kunne gå å drukne seg i en bøtte eller no..

Du er mitt idol Sofie, den eneste bloggen jeg har vært fast leser av noen gang. Du er pen og vakker og det perfekte bilde av slik jeg vil se ut i fremtiden! Du skriver interessant og EKTE Sofie, du er en EKTE person. Du er fantastisk og det skal ingen noen gang kunne ta fra deg!

Keep strong!

Klem fra Finnmarking fra Øst-Finnmark
solveig

25.06.2013 kl.16:50

åj, detta må være et av de mest overaskende innleggan æ har lest! jeg har jo sett videoene dine på youtube og sånn, og det første æ tenkte på av at du va en sånn person som ikke gjorde noe skade, bare spredde glede og noen alle elsket, jeg har fortsatt det inntrykket, men når jeg tenker meg om så er du en sånn person som visse personer som ikke klarer å se på uten å føle sjalusien komme, og som abselutt må gjøre alt de kan for å trykke deg ned, for de klarer ikke å se deg med en selvtillit, eller å se på hvor fin du er, at du eks har fått pupper, den eneste grunnen for at den personen spredde det ryktet var fordi den personen var/er SJALU, sjalu på deg som utviklet deg til en syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykt fin jente med syyyyyyyyykt fine former! ikke missforstå det jeg skriver.... men du har faktisk sykt mange lesere som støtter deg og den styrken du viser med å dele dette innlegget er utrolig! det viser hvor sterk du er, og etter æ leste innlegget så det første jeg ville gjøre var å gi deg en god klem, jeg beundrer deg og din styrke. for jeg vet påenmåte hvordan du må ha følt det, jeg har gått gjennom nesten det samme, og du er en stor insprasjon for meg!

Gjør hva du vill, og stå på! og æ håpe at detta innlegget var en øyenåpner for mange, det var det til og med for meg, for æ e jo også sjalu på mange osv, æ e faktisk utrulig sjalu på deg å, og dette innlegget var som en klask i ansiktet mitt og det trengte æ virkelig! det var på en måte en realitysjekk. bare fordi du er utrolig pen og har sykt fine klær og sånn, betyr det ikke at alt annet er perfekt! og æ har faktisk mye æ ALRDI har fortalt til noen æ heller, og æ kommer nåkk aldri til å fortelle det heller...

men jeg har tenkt det samme som deg faktisk, men det at du hadde viljestyrke nåkk til å faktisk ta en kniv og begynne å skjære for å opperere deg selv, viser jo hvor vanskelig du må ha hatt det! æ har holdt på med selvskading. en dag ble æ lei av all den dritten den ene jenta gjorde, hun fikk SYKT mange til å gå mot meg, med å spre falske rykter og baksnakking osv. æ e sykt glad for å ha sluttet på skolen ho gikk på, og skal til høsten begynne på vgs. den dag i dag har æ kun personer som gir meg styrke, og ingen av dem æ e med nu prøve å trekke meg ned, ikke som æ vet om hvertfall....

men du skal vite at æ en av dem som faktisk kommer til å støtte deg for alltid, æ kjenne deg ikke en gang, men det inntrykket æ har fått e nåkk. æ kunne ønske at vi va venna, men vi bor på forskjellige plasser og sånn... <3 stå på sofie! gjør hva du vil. yolo, ikke sant? (sorry for all skrivefeilan og sånn, blanding mellom dialekt og bokmål..)
.....

25.06.2013 kl.17:38

Trist hiatorie :/ men du trenger ikke silikon lipper og pupper. Du har veldi fine lipper og skam herlige kropp pus.
Anne-gry

25.06.2013 kl.17:56

Satt med tåre i augene!

Du inspirerer meg!<3
Julie

25.06.2013 kl.18:19

Hvor skjærte du med kniv? Hvor på brystene liksom? For du viser jo en del bikini bilder osv så lurte bare på hvor:) no hate! Du er sterk:)
Julie

25.06.2013 kl.18:21

Hvor skjærte du med kniv? Hvor på brystene liksom? For du viser jo en del bikini bilder osv så lurte bare på hvor:) no hate! Du er sterk:)
Frida kristine

25.06.2013 kl.18:25

stå på! du er strek, ikke bry deg om de de er bare misunnlige!!
Amalie Stensli

25.06.2013 kl.18:35

wow, så sterk du er! du er helt nydelig sånn du ble skapt. bloggen din er helt fantastisk og med masse fine bilder. elsker at du tar opp viktige temaer som jenter trenger å lese. sterkt for mange at du deler om hvordan du har hatt det. at du ikke deler navnet og hever deg over det hun jenten gjorde mot deg er virkelig flott! du er kjempe søt og ønsker deg bare godt

gud velsigne deg skjønne sofie <3

25.06.2013 kl.18:43

hold kjeft din fitte, skaff deg litt selvrespekt istedenfor å sippe til bloggen som blir lest av kåte jævler, ikke rart 96'erene i kristiansand vil skade deg
A

25.06.2013 kl.18:49

Kjære vene. Hva var egentlig planen din når du skulle operere deg selv? skulle du skjære inn til brystvevet, og så? Legge inn vaskekluter?

Spør ikke for å gjøre deg trist eller noe, spør fordi jeg ble kjempe nysgjerrig.

Modig gjort av deg å dele historien din <3
Anna Jørgensen

25.06.2013 kl.18:54

Ååh ❤ Røranes! Men æ lure også på ka du skulle gjøre etter at du skjærte inn til brystvevet? Og har du en tvilling? Er bare 12, skjønte det ikke helt.

Stå på, e digga dæ! ❤❤

25.06.2013 kl.19:04

Første gang jeg så bloggen fikk jeg hakeslepp av hvor pen du var! Skjønner ikke at folk gidder å slenge all den dritten etter deg!:( Jeg hater alt kroppspresset for tiden! Du må ha stor rompe, smal midje og store pupper(noe som jeg ikke har...) jeg har null former, håper jeg får det da jeg blir eldere... Jeg digger bloggen din og la aldri haterne knekke deg! De er nok bare sjalue. I mine øyne er du perfekt! Jeg hadde ikke sagt nei til å bytte utseendet med deg akkurat:)
Helle Gråberg

25.06.2013 kl.19:23

Synes det er sykt hvordan du greid greid å komme deg fram til tross for motstanden! Du virker som ei utrolig sterk jente, så på og inspirer folk!
travelthroughlife

25.06.2013 kl.20:15

Vondt å høre! Men kjempe flott å vite at du har opp nådd dine mål, du er sterk <3

25.06.2013 kl.20:51

Det var så rørende å lese, du er så sterk Sofie! Stå på videre!
shs

25.06.2013 kl.22:48

du er en fantastisk person fra det jeg har lest <3
Christian

25.06.2013 kl.23:15

Aldri slutt og blogge ;) våkner hver dag bare for og sjekke nye innlegg ;) kjempemodig er du! Kjenner ikke deg, men er veldig gøy og lese hver dag ;)
Susanne Lavine

25.06.2013 kl.23:32

Wow.. Fikk en klump i halsen av å lese dette. Du er så utrolig sterk, stå på vakre du! Klem :)
Anonym

26.06.2013 kl.10:42

Hei. Utrolig trist å lese at du har det slik. Dømmer deg ikke, og respekterer at du legger ut slike bilder og innlegg. Det er helt opp til deg hva du deler. Jeg kan si at jeg sliter veldig selv med kroppspresset. Jeg liker ikke meg selv, rett og slett hater jeg meg selv. Vet ikke hva jeg skal gjøre med det, prøvd å farge håret men farget det tilbake. Prøvd å slanke meg, men endte opp med å bli undervektig og få "spiseforstyrrelse". Så vet ikke hva jeg skal gjøre jeg.
Amatuzzahra

26.06.2013 kl.13:36

åååå
Maud :-)

26.06.2013 kl.16:40

Jeg blir så pissed av å lese slike historier! Jeg kjenner deg ikke, men ingen fortjener å oppleve noe slikt. Jeg håper virkelig at folk går i mot den hurpa som gjorde dette mot deg!

Når jeg så bloggen din for første gang tenkte jeg bare WOW. Du har en helt 100% perfekt kropp og utseende! Det er utrolig synd at du har arr som svekker selvtillitten din og bringer fram vonde minner! Håper at du innser hvor fin du er og at du lærer deg å ikke bry deg om stygge kommentarer som folk skriver, fordi de har ikke en dritt å gjøre på, er sjalue på deg eller har dårlig selvtillit selv!

26.06.2013 kl.20:12

Du fortjener ikke all drittet du får. Du er ufattelig vakker, og jeg ble sjokkert over å lese dette. Stå på!
Katarina

26.06.2013 kl.23:23

Du er en super jente! Vet hvordan det er, det å ikke like sin egen kropp, og bare føle at man har lyst til å endre på alt ved sin kropp. Noen ganger er oprasjoner kanskje den rette veien å gå, hvis det virkelig ville gjort en mer komfertabel og hjulpet på selvtilitten. Du ser kanskje noe andre ikke ser, jeg tror mange ville sagt at din kropp er den ultimate sommerkroppen som alle ønsker. Sånn er det i dag, ingen er fornøyde, men jeg mener at du ha all grun til å være fornøyd! Det å legge ut lettkledde bilder på nett, gjør man kanskje fordi man ønsker en slags bekreftelse på at man faktisk ikke ser så ille ut som man selv mener eller tror. Vet ikke om dette ga så mye mening, men du er en fantastisk jente som bare må stå på videre!
Mej

27.06.2013 kl.02:23

Hei! Begynte seriøst å gråte av det du skrev her. Du er så sterk!

Selv har jeg fått dritt slengt til meg og bak meg av bekjente, venner og ei jeg trodde var bestevenninna mi. Gjennom flere år, fra jeg gikk i 6.klasse og til i fjor da jeg var 13-14 år, har jeg blitt kalt "for tynn" og anorektiker. Jeg har slitt kjempemasse med selvtilliten, og følt meg ganske langt nede. Ikke før tidlig i år, har jeg begynt å sett enden av den jævla tunnellen.

Jeg er ganske tynn, og flat. Men jeg kan si at jeg er fornøyd med kroppen min, selv om jeg vet den ikke er perfekt. Jeg får ikke til å legge på meg uansett, så hvorfor gidde å prøve? Hvorfor prøve å få mer former bare fordi folk ikke skal kommentere kroppen din? Det gidder ikke jeg. Jeg spiser nok uansett, så det er jo ikke farlig.

Men uansett, flott blogg!
Rebecca Naustenget

27.06.2013 kl.04:19

"hold kjeft din fitte, skaff deg litt selvrespekt istedenfor å sippe til bloggen som blir lest av kåte jævler, ikke rart 96'erene i kristiansand vil skade deg"

hahaha..... HAHAHA serriøst? Måtte virkelig le når jeg leste denne kommentaren. Folk å be for :') Syns du er kjempevakker jeg, Sofie:)
Anonym

27.06.2013 kl.22:33

Håper du læser det hær, hallo dem som trur på dæ må jo være idiot, lol. kutta brystan dine når du va 13? har du ikke hadd gym me jenter sia da eller sia ingen visste det? å uansett trur æ ikke en 13åring eller for så vidt du hadde klart å kutte brystan dine. Det eneste du prøve på nu e å få oppmerksomhet å prøve å vise at du e kommet så langt å e blidd bedre enn alle de mobberan men det e du ikke. Du e bare oppmerksomhetssyk, å du e ikke nå særlig "fit" heller, du e bare skinny. Fit vil si å ha markerte treningsmuskler å ikke bare lite fett på magen. Ikke at æ har nå imot dæ som person men æ syns du overdriver og e dramatisk får å prøve å få lesera, men vi kan vel innse fakta som e at den eneste måten du får lesera på e å legge ut bikinibilda. No hate
sofiemk

28.06.2013 kl.02:35

Anonym: du skriv uner anonym for du e en fake dritt. Å ka du vet om det? E faktisk helt sant, å nei har ikke dusja naken med dem i klassen, for vi har alltid hatt gym i de siste timan så har gått hjem. Va på topplista å får mer en nok oppmerksomhet så du kan bare ta den bedrevitanesse ræva di å dra langt til h. Å det værste e at du faktisk e fra finnmark.
Vibeke

28.06.2013 kl.15:05

Amen. Norge trenger å lese dette innlegget, det er jo så utolig med "støtteartikler" til de som er for tykke, hvor stolte de skal vøre av strekkmerkene, at former er tingen. Altså jeg synes ikke det finnes noe bedre enn folk som er fornøyde med slik det er, men jeg synes det skal være mer fokus på at det faktisk er både gutter og jenter som sliter med å komme opp i vekt, eller gutter som ikke for opp musklaturen for de bar så utrolig høy forbrenning og begge vil bli sitt på av de syke anoretikerene som ikke gjør noe bra og er så svake som må sulte seg og liknende, vi er alt for raske til å dømme.
tine

28.06.2013 kl.21:59

du er ubeskrivelig pen.
Karina

29.06.2013 kl.14:16

Gjør som meg, ta det som et kompliment når folk du ikke kjenner hater deg! Det betyr bare at du er bedre enn dem, og det kommer KUN fra sjalusi :)

29.06.2013 kl.22:28

Jeg kjenner meg så utrolig igjen i det du skriver. Jeg har alltid hvert undervektig, men elsker mat og spiser mye mer enn alle jeg kjenner. Jeg får alltid høre "du er anakoretisk, og hvis du vil legge på deg er bare å spise mer" som om det er det enkleste i verden. Til å med helsesøstre har rakket ned på meg, og sagt veldig sårende ting. Jeg er nå snart 16 og eier ikke pupper, og lurer på om de i det hele tatt vil komme.. Jeg trener mye squats, så har ihvertfall litt rumpe da. Er så stygt at folk mener det er slemt å si stygge ting om overvektige, men å si sårende ting til undervektige er ingen "big deal", er så utrolig bullshit. Tilslutt vil jeg bare si at du inspirerer meg og gir meg håp om fremtiden♥
Namo

30.06.2013 kl.16:17

Jeg HATER kroppsfokuset. HATER det! Det er grusomt at du har hatt det så vondt, og du fortjener ikke at folk oppfører seg stygt mot deg, ingen gjør det... En grunn til at folk skriver stygge ting kan jo være sjalusi? Ut ifra de bildene som jeg ser her så er du jo veldig pen i forhold til "standarden" i samfunnet. Derfor tror jeg at mange som ikke er så pene, som kanskje sliter enda mer med kroppen sin føler at du ikke skal snakke om problemer fordi det fines de som har det enda verre.

Forstår du hva jeg mener? "Hva vet hun om hvordan det er å være stygg? Hun er jo så pen! Jeg har det mye verre!"

Skulle ønske folk kunne bare drite i kroppsfokuset! Små pupper? SO WHAT, det betyr INGEN TING! Jeg skulle ønske vi greide å få unge jenter til å forstå dette! Silikon er ikke løsningen på noe som helst, og det er en syk tanke at ting skal bli så mye bedre bare man får større pupper. Verden er syk. Om man vurderer silikon bør man først ta seg en tur til terapi hos psykolog.

Hvorfor skal folk bry seg om hvordan andre ser ut? Tjukk eller tynn, muskler eller ikke, folk er FORSKJELLIGE og det er jævlig at alle skal ha en mening om det
Namo

30.06.2013 kl.16:21

Og en annen ting... Folk skriver her at du er 100% perfekt i kropp og utseende. Dette syns jeg er dårlige kommentarer... Jeg skjønner at folk mener det godt, men et menneske er så mye mer enn det du ser på utsiden! Hvordan du ser ut burde ikke bety noe, og hva folk mener har ikke noe å si så lenge du greier å være fornøyd med deg selv.

30.06.2013 kl.22:17

Ååh, gud så fælt! Sitter igjen med tårer i øynene og klump i magen etter å ha lest dette. Jeg vil ikke si at jeg har hatt det like ille som deg, langt ifra, men jeg har kjent kroppspresset ganske så godt. Jeg har hatt det fælt når det ikke gjelder kroppspress også.

Før jeg begynte på ungdomsskolen hadde jeg blitt mobbet i ett år av ei som fikk alle på sin side og alle imot meg. Jeg hadde ei grusom tid hvor jeg gråt meg selv til søvne hver kveld og var på masse møter. Det var baksnakking om både kropp og utseende den gang. Den gang gikk jeg i 6/7-klasse. Det er sykt at det var ett sånt press om utseende og kropp da. På barneskolen. Jeg går i niende klasse nå, begynner i tiende til høsten, så har jeg slitt med meg selv og har vel egentlig aldri klart å bygd meg helt opp etter det. Jeg har vel aldri hatt noen ekte venner. Hvertfall slik jeg føler det. Så det har aldri vært noen som virkelig har vært der for meg. Jeg har det jo litt bedre nå, men det er fortsatt kvelder jeg gråter meg selv til søvne og sliter skikkelig med meg selv. Dager hvor jeg ikke skjønner hva jeg gjør her og ser ingen problemer i å bare forsvinne.
Madelen Alice Strand

01.07.2013 kl.01:21

Du er veldig sterk, og jeg vet akkurat hvordan du har det.

Har opplevd litt av det samme. Men du burde

Tenke litt over hva du legger ut på nett

Det er ikke vondt ment.. Men det er for ditt eget

Beste. For en dag går det utover deg..

Fortsett med å holde deg sterk

01.07.2013 kl.22:24

Fra nå av er du helt seriøst forbilde mitt!<3

02.07.2013 kl.18:53

Skikkelig fint skrevet! det der gikk rett inn til meg. Jeg har ikke lest bloggen din før, men dette innlegget her tok kaka.. jeg har selv veeeldig dårlig selvtillit for mobbing på barneskolen. jeg ble kalt for stygg og tjukk og sånne divere ting, eller ganske masse fælt. Etter det så har selvtillitten min gått helt ned. jeg begynner nå i 10.ende og sliter enda skikkelig mye med det. har hatt skikkelige problemer. da snakker vi med depressjon og kutting. har blitt bedre nå. men ikke når det kommer til min egen kropp. jeg føler også at jeg ikke kan få meg kjærest, uansett hva jeg gjør så blir jeg liksom ikke penere og tynnere. jeg kunne fortsettet ´, men det blir ganske personlig..

jeg vil bare si at du er nydelig akkurat sånn som du er!
Heidi M. Johannessen

03.07.2013 kl.15:46

Du kan tenke deg hvor mange fine og gode kommentarer du får i dag. Du virker som ei utrolig snill jente, men enkelte folk blir så utrolig misunnelige at di begynner å hakke på di som er mye penere enn dem selv. Så jeg syns du faktisk er sterk. Jeg var tynn før, men den gangen så jeg ikke på meg selv som tynn, jeg trodde jeg var for feit for di andre, at jeg ikke passet inn. Men i ettertid innser jeg faktisk det at jeg var tynn! Hvorfor kom disse tankene opp i hodet mitt når folk likte meg mer den gangen jeg var tynn, enn da jeg hadde gått opp i vekt pga en dum sykdom jeg har. Hvorfor skulle det ødelegge alt? Da jeg kom på ungdomsskolen ble jeg mobbet i hele 3 år før lærerene gjorde noe med det.. Det var slutten av 10 kl. Hvorfor kunne di ikke gjort noe før? Få stoppet det? Men nå lurer jeg egentlig på hvorfor di ikke kan hjelpe folk som sliter enn bare sitte å høre og se det skje. Når poiitiet måtte komme på møte med di verste, så stoppet di. Fordi di feiget ut. Det er jeg glad for. Men som jeg sa, hvorfor må det ta så innmari lang tid før folk gjør noe med det? Sleit med kutting før jeg og. Nå kan jeg ikke engang vise meg i bikini fordi da vil alle se arrene mine. Skjønner ikke hvordan folk den dag i dag kan være så utrolig barnslige og slemme.

Men uansett hva du har måtte gjennomgå, så fins det folk rundt deg som forstår deg fordi di har hatt samme problem. Hjelper faktisk å ha venner som har opplevd det samme. Heller drite i di som gjorde deg vondt. :-)

03.07.2013 kl.22:47

Av en eller annen forferdelig grunn så bryr jeg meg så mye om mitt eget utseende. Jeg gråter av og til om nettene pga dette, jeg vil så gjerne være like pen som andre.. Som DEG! Jeg ser ikke helt forferdelig ut, dt vet jeg. For det er iblant gutter kiker meg og sier jeg er fin og sånn! Men alikevel, så ser jeg på Betina Farinetti og alle disse andre pene jentene at jeg vil OGSÅ se sånn ut! Jeg har fregner som jeg ikke liker, hvis jeg dekker de til ser jeg falsk ut. Brynene mine er lyse og korte, hvis jeg farger dem ser jeg ut som en mann. Jeg blir ALDRI perfekt. Jeg blir ALDRI fornøyd. Jeg TRENGER ikke å være perfekt, jeg vil bare være fornøyd med meg selv. Jeg har grønne øyne, noe jeg HATER! Jeg vil ha en fin hudfarge, fine store blå øyne, langt lyst friskt hår, drømmekroppen og alt det der. Men det får jeg ikke. Du trenger ikke å lese dette, jeg bare føler for og skrive det ned, og sende det tl en person, for da føler jeg liksom at noen vet det, selvom du kanskje ikke gidder og lese. men det går fint, du trenger ikke. jeg vil bare ha den følelsen av at dette er noe jeg har delt med noen. Jeg vil så gjerne snakke med folk om det, men når jeg starter, begynner til bare og snakke om seg selv og sine problemer og at de har det verre enn meg. Jeg VET mange har det verre, dette er bare en liten bagatell, men jeg har lov til og være lei meg for det.
nuchsaba♥

03.07.2013 kl.23:37

Du er så utrolig sterk og pen og utrolig modig! Jeg skjønner hvordan du har dt! Skjønner ikke hvorfor de skrive så mye dritt om deg! De kjenner deg ikke! ! De er bare sjalu på deg! For å være ærlig så er du en av de peneste jeg har sett i mitt liv♥ du ligner på adriana lima som er modell for Victoria secret♥♥stå på kjære deg, du kommer til å få dt bra! Og forresten hvorfor vil ikke du si hvor gammel du er?? Er veldig nysgjerrig! ♡ og forresten du har verdens vakreste øyner! ♥♥♥og du trenger ikke silikon! Jeg synds dt er MYE BEDRE Å VÆRE NATURLIG PEN enn å ta silikon i puppene og i leppen!!!! Men dt er ditt liv og du bestemmer!♡ jeg håper du får dt bedre! Lykke til videre♥♥♥♥♥♥
Followyouhome

04.07.2013 kl.21:28

Virkelig vondt å lese, men jeg må si du er utrolig sterk. Jeg håper du en dag kan bli fornøyd med den du er, du er virkelig helt nydelig <3
iselin

05.07.2013 kl.12:16

Jeg fikk skikkelig vondt inni meg etter jeg leste dette! Jeg har alltid syntes du må være den peneste jeg noen gang har sett. Første gang jeg var innom bloggen din tenkt ejeg at du var perfekt. Både utenpå og inni. Du er så utrolig nydelig. Det er helt forferdelig at folk sier sånne ting, jeg blir så sint! Cred til deg for å være så sterk.

Faktisk når jeg var liten hadde jeg også disse tankene om kniven..så utrolig merkelig- men sykt!

Stå på videre, og ta med deg at du ser virkelig bra ut.
Helgaaaa <3

05.07.2013 kl.22:14

æ hadde de samme probleman som dæ, men æ starta å kutte mæ.. Og det ødla alt.. Kroppspress e det værste æ har vært ute for, å det e nåkka ingen burde være ute for! Du e ei sykt sterk jenta! sku ønske æ va like sterk :) lykke te videre! stå på jente

08.07.2013 kl.17:15

Jeg har kroppsproblemer, jeg er veldig tynn. Jeg prøver å spise så mye jeg kan for å gå opp i vekt men alt blir bare brent bort. Jeg har flere ganger blitt kalt tynn. For ett år sida pleide jeg å gå med 1-2 strømpebukser under buksen eller tightsen om sommeren. Jeg har nå sluttet med dette men er alltid redd for at noen skal kommentere meg. Jeg er forsatt veldig tynn. Jeg veier 39 kg og er 158 cm høyt. Jeg er bare 12 år.

09.07.2013 kl.20:31

Wow, Sofie, ingen fortjener å ha hatt en fortid som dette...ihvertfall ikke du! Du er en helt fantastisk jente! Da jeg leste innlegget, fikk jeg seriøst lyst til å finne deg å gi deg en klem. Kroppspresset i år er helt sykt. Det har nådd ett nytt nivå. Et nivå som egentlig aldri bør bli nådd. Du eier faktisk en av de fineste kroppsfigurene jeg har sett, og du er så pen! Men det jeg vil komme frem til er at du må holde hodet hevet! ''Haters gonna hate'' eller hva?;) Vi er sterkere enn dem. De sitter jo faen meg bare på pc-en og slenger dritt. Så lenge du holder hodet hevet, har ikke de mye å gjøre.. Dette vet jeg fordi jeg har blitt mobbet i ca. 2-3 år. Mamma fortalte meg alltid at jeg måtte holde hodet hevet. Det gikk en stund til jeg faktisk klarte det, men når jeg først gjorde det, ble jeg sterkere enn noen gang. Og til slutt..slutta de....og ja, de som mobba meg var jeg bestevenner med helt siden 1 klasse, og de begynte da vi gikk i midten av 6 klasse. Nå skal jeg begynne i 10.trinn, og ikke faen om jeg noen gang skal la dem behandle meg på den måten de gjorde.

STÅ PÅ SOFIE! <3
Anonym

12.07.2013 kl.23:39

Jeg kjenner meg såå igjen. Jeg ser opp til deg! Nå er jeg 14 år og er utrolig tynn, spinkel og jeg eier ikke former.. Jeg har startet å trene og spise masse, men jeg veier bare 38 hele tiden.. Føler meg mislykka og hater meg selv! Jeg prøver å bli sterk, men uansett tusen takk for at du skriver dette! Det gir meg håp om at jeg også kanskje en dag kan få en så fin kropp som deg. Du er utrolig perfekt akkurat som du er, bare så du vet det!!
Silje

30.07.2013 kl.01:56

Får vondt av det du skriver..

Jeg sliter også med at jeg er for tynn. Jeg er blir snart 16 år, er 162-164 cm høy og veier 40-45 kg. Jeg har alltid vært tynn, så lenge jeg kan huske. Jeg har prøvd å gå opp i vekt, men får det ikke til. Får ofte sagt at jeg bare har knokler og bein, og hvis jeg sitter på fanget til noen får jeg som oftest høre at jeg har spiss/knokkel rumpe. En gang var det til og med noen som sa "hvorfor skal du jogge, skal du slanke deg eller?". I en periode gikk jeg i joggebukse hver eneste dag! Mens andre gikk i shorts og topp om sommeren, kom jeg i genser og joggebukse. Jeg ville ikke vise hvor tynne bena og armene mine var. Den dag i dag har jeg fremdeles dårlig selvtillit, men den er forbedret. Jeg tør såvidt gå ute i shorts, men som sagt så har jeg forbedret meg.

Stå på videre, du er utrolig pen! :-)
minsten

05.08.2013 kl.13:38

Hei!

Jeg har vært tynn siden jeg ble født. Mange tror jeg har anorexi eller bulimi. Men jeg har ingen av delene. Jeg spiser relativt mye, både usunn og sunn mat! Men jeg legger ikke på meg! Det er da ikke min feil det? Å skal det være noe negativt? Jeg veier rundt 41kg, jeg er snart 17 år og er 160cm høy. (temmelig lav). Jeg kom sent i puberteten, og fikk ikke pupper eller mensen før ganske sent. Jeg har ei grei kropp nå, men jeg tørr ikke vise den frem for mye. Jeg er redd for kritikk, igjen. Jeg er redd for at jeg fortsatt ikke er god nok. Men hva er egentlig god nok? Det vet ikke jeg. men jeg forandrer meg ikke for noen, jeg forandrer meg for meg selv. Jeg skal også ta silikon, når jeg er fylt 18. Det er noe jeg har bestemt meg for, da jeg var 12 år. Og er enda like bestemt!

Jeg har fått et nytt inntrykk av deg, og jeg er glad jeg ikke er alene..

stå på, vi nordlænninga klare det vi vil! :D

e fra tromsø btw, tehee :)

Skriv en kommentarhits