Forsiden

Sofie Karlstad

Add meg

Facebook

Kontakt


17

Mange tror at vi bloggere sitter bak et tastatur og får berømmelsen i hendene, nei. Det er ikke sånn at å blogge alltid er like glamorøst. Folk stempler deg som dum å deilig og sier du imot så er du en "bitch". Er du på topplista så er ikke dette fordi du kan blogge, og ikke er alle like glad for at du skriver å legger ut det du gjør.

Folk dømmer, ikke nok med at folk er missfornøyde, men de begynner også å viske. Jeg er så lite fan av sånne mennesker at de ikke er verdt et innlegg engang. Det som er greia er at folk allerede har begynt å dømme meg på den plassen jeg flytter til etter sommeren, helt sykt! Folk sitter å prater, og lager seg et bilde av meg før de har hilst på meg. Ganske skummelt å tenke på at verden har kommet eller gått så langt tilbake. 

Kommentarfeltet til for å skrive anonym dritt, noen føler seg vel ikke engang tøff nok til å si til deg face2face hva de har visket om så de skriver det heller på bloggen, de bryr seg ikke om du blir såret eller at de tråkker over grensen. De vil bare trekke deg ned, ned på deres nivå.

Kanskje er det galt av meg å blogge om det jeg gjør, kanskje jeg provoserer deg, men en ting ber jeg deg om, kjenn meg før du dømmer. Bli kjent med meg istedenfor og bruk energien din på å misslike en du ikke kjenner. Det er så utrolig dumt.

 

 

Some people will just hate you no matter what.


 

Sliter du med det samme?

Pernille Sofie

23.06.2013 kl.18:12

swag
Morten

23.06.2013 kl.18:13

Enig! Jeg sliter ikke med det nei, synes synd på deg, gjør jeg :')

23.06.2013 kl.18:14

kan umulig være det du skriv som får folk til å lese bloggen, du har faen skrivefeil i hver andre setning!
Esther

23.06.2013 kl.18:17

Sjalusi vettu..

- Jeg digger at du er så sterk , ikke la haterne vinne! Elsker bloggen din !

Du er sick pen btw :-)
du er nydelig sofie!! Be strong girl <3
Betty

23.06.2013 kl.18:25

Visst du ikke vil bruke endrgien din på de folkan som hetse deg heletiden, hvorfor skriver du om det neste heletiden ..?

Ps: Fine bilda, du burde melde deg på Top Modell eller noe ^^

23.06.2013 kl.18:46

fint ansikt, nice tits, kjempe fin rumpe, flat mage, can't see what there is to hate ;P
MR. MCMUFFIN

23.06.2013 kl.18:48

Det er vanskelig å bli kjent med deg da når du ikke svarer på snap :(
(:

23.06.2013 kl.20:57

Read, please .. I can understand people not like you. Because you seem shallow rich girl gym girl that only cares about the physical. Maybe if you wrote about things most humble, people would like you more. No, I do not envy you, not hate you. I like your blog, and you have a great physique, beautiful face and beautiful hair .. but I think you have already read too much about that. Ignore all those people who insults you, they just want to not pay attention, and answer to these insults. Just ignore it, it hurts more. I think you're amazing girl (inside), but you do not show it much. maybe that makes people hate you.
Anonym

23.06.2013 kl.21:05

Du er så fandens smuk! og du har alt hvad de andre ønsker derude, derfor de har en trang til at snak om dig, så de får dig ned og lig. Du er for god til at blog, jeg synes det er super flot klaret. BLIV VED!!!! Jeg bliver også altid hatet på, og jeg er van til det nu, for jeg ved at jeg har det, de aldrig kan få. Jeg vandt over dem, og det skal du også! TRO PÅ DIG SELV :) du mangler ingenting!

23.06.2013 kl.22:29

doll <3
Kåre

23.06.2013 kl.22:53

Fyfaen, du er helt sykt deilig
Lydia

23.06.2013 kl.23:05

Du har en helt sinnsyk kroppsfasong. Helt fantastisk. Nesten uvirkelig.
?

23.06.2013 kl.23:25

Usaklig spørsmål, men hvorfor svarer du ikke på kik meldinger? Jeg skjønner det sikkert er tusenvis av kåtsekker osv som prøver og snakke til deg, men det at du ikke engang tar deg tid til og åpne meldinger og se hva som står sårer faktisk. Ikke vet jeg om det er bare meg du velger og drite i, men jaa..
Silje

24.06.2013 kl.12:36

Folk prøver bare å fine små feil ved deg for å rakke ned på deg pga hvordan du ser ut. Du har en helt syk kropp og et kjemoe fint ansikt og nydelig hår! Hater folk som er så misunnelige at de bare må rakke ned på personen for å føle seg bedre. Du er en av de få som har hele pakka! er nok derfor de slenger dritt :) stå på!
Christian

24.06.2013 kl.13:04

Din blogg er den beste! , hadde aldri trodd jeg skulle lese noens blogg noen gang! Så kjønner ikke hva folk klager på ;) dessuten er det 1 million som liker deg, mens det er noen få som er haters, ikke bry deg om det lille antallet søte deg, stå på! ^-^

Synes syn på de som 'rakker ned på andre fordi de bruker så mye tid og energi på det, det er bare dumme folk uten hjerne ;)
Flytende Sommerfugl

24.06.2013 kl.17:14

"What angers us in another person is more often than not an unhealed aspect of ourselves. If we had already resolved that particular issue, we would not be irritated by it's reflection back at us." -Simon Peter Fuller

Det som e viktig å huske e at den går bægge veia.

Skriv en kommentarhits